Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 25 mar 2012, 21:36

@Profa hvala ti što me braniš :mrgreen: mada sam ja i navik'o na ovakve provokacije, k'o i svi mi ovde uostalom... :lol:
Neka ,sjetiće se oni mojih riječi tamo nekad, 2015/16. Tada će se Ryo radovati tituli Lige pravka ,a njegovi roditelji će biti ponosni što je mali Ryo zvanično postao najbolji nogometaš na svijetu. Prepreka mu jedino može biti Leo Messi, ako potraje do 30-te,a onda će dotično za mene biti bez ikakvih sumnji najbolji igrač ikada.

A ovi (ne mogu ih nazvati ni kritičarima, jer Rya nikad nisu ni pogledali, a ni skepticima, jer nemaju predstavu o čemu pričaju) neka uživaju u čarolijama Lea zasada, jer je Leo uistinu fenomen ovog vremena (a koliko je ko pametan/glup pokazaće vrijeme).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 mar 2012, 21:45

Ne bih baš išao tako daleko i prognozirao mu Messijev level, ali ja sam ubijeđen da će Ryo biti odličan igrač kroz nekoliko godina. Ovo što pokazuje u boltonu je odlično, on im je pokretačka snaga od trenutka kada je otišao tamo i ako opstanu u ligi treba da se zahvale ponajviše njemu.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 mar 2012, 21:53

a i vi se raspravljate @Bosci @arnelinho bezveze :D.

kad je ovde koji forumaš koji ne navija za arsenal reko' da u Arsenlu nešto valja i da nije mrtvi prosjek, naravno do momenta kad taj mrtvi prosjek ode iz Arsenala i odjednom postane svjetska klasa :mrgreen: .
gledo sam rya nekolko put, momak je radilica prava i stabilan je na nogama, ko i messi, sitan al stabilan dosta.
Biće od njega nešto sigurno 8-) .

sljedeće godine ćemo imat najbolje krila bez sumnje. :)
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 mar 2012, 22:11

@Bosco: Kako rekoh, Leo je fenomen svog vremena i vjerovatno ga neće niko nikad dostići, a kamoli prevazići. Sujeta mi ne da da ga prozovem najboljim ikad. :lol: Šalim se...Messi je, od svih koje sam gled'o ,najbolji. Za one starije igrače neka daju svoj sud stariji ljudi.

A za Rya kažem da će bar jednom postati zvanično najbolji na svijetu i da će osvojiti Ligu prvaka. Gle čuda, sa ovakvom politikom Wengera ,ne znam ni gdje će završiti... :shock: :mrgreen:

On je igrač, koji ima strahovito mnogo potencijala, al' strahovito mnogo mjesta za napredak i strahovito mnogo želje za napretkom, što je po meni ključno. Možda danas i postoji bolji tehničar, dribler, šprinter, al' sumLjam da medju njegovom generacijom postoji veća radilica, a da ima sve ovo gore :!:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 mar 2012, 22:12

Meni i dalje odzvanja u glavi da će Ryo biti ono što je Messi (ta priča se ovdje pisala davniJEh dana). Mislim da ni njegovi roditelji to ne misle, tako da mi je teško povjerovati da neko može biti ozbiljan prilikom pisanja tih redova. :mrgreen:

Moj prika @Arnelinho se uvijek nabrije kada počne priča o Japancu, a ja nemam namjeru da još jednom prođem kroz svo to ubjeđivanje s njim. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 mar 2012, 22:18

Da, i dalje stojim iza tvrdnje da će Ryo za svog vremena biti za te igrače, ono što je Leo danas. Najbolji igrač i neko koga će drugi pokušavati da stignu. 8-)

I nemoj, neka i ne trebaš...

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 mar 2012, 22:20

Arnelinho je napisao/la:@Bosco: Kako rekoh, Leo je fenomen svog vremena i vjerovatno ga neće niko nikad dostići, a kamoli prevazići. Sujeta mi ne da da ga prozovem najboljim ikad. :lol: Šalim se...Messi je, od svih koje sam gled'o ,najbolji. Za one starije igrače neka daju svoj sud stariji ljudi.

A za Rya kažem da će bar jednom postati zvanično najbolji na svijetu i da će osvojiti Ligu prvaka. Gle čuda, sa ovakvom politikom Wengera ,ne znam ni gdje će završiti... :shock: :mrgreen:

On je igrač, koji ima strahovito mnogo potencijala, al' strahovito mnogo mjesta za napredak i strahovito mnogo želje za napretkom, što je po meni ključno. Možda danas i postoji bolji tehničar, dribler, šprinter, al' sumLjam da medju njegovom generacijom postoji veća radilica, a da ima sve ovo gore :!:

Alexandar Mark Oxlade-Chamberlain

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 mar 2012, 22:23

Rosicky je napisao/la:Alexandar Mark Oxlade-Chamberlain
Kratko i jasno NE :!: :mrgreen:

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 25 mar 2012, 22:26

Arnelinho je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:Alexandar Mark Oxlade-Chamberlain
Kratko i jasno NE :!: :mrgreen:
Nadam se da se šališ? :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 mar 2012, 22:27

Arnelinho pa Ox će vjerovatno biti bolje krilo ako ostane tu od rya realno :mrgreen:
Vođa zna.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 mar 2012, 22:28

Simpatiziram Rya odavno,ali realno boljim krilom u njegovo konkurenciji smatram Oxa..što ne znači da ovaj nije veliki potencijal,vjerojatno sljedece sezone ce imat utakmica za Arsenal ..ali po meni je ox ipak igrač koji je za level veći
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 25 mar 2012, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 mar 2012, 22:28

Sukob mišljenja na pomolu? :lol:

Ne šalim se, mišljenja sam da je Ryo veći talenat od Chamberlaina, bez obzira što je i ovaj veliki talenat...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 mar 2012, 22:31

Pa Ox što je dobijo vremena u EPL ove godine i u ostalim takmičenjima, jel ijednu jedinu utakmicu podbacio?
naprotiv odigro je svaku na vrhunskom nivou i kad je iza njega bila mrtva ekipa Arsenala.

Al ja se nadam da će ryo postat takav pa da imamo 2 najbolja krila na svijetu :mrgreen:
Vođa zna.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 mar 2012, 22:31

Eh sad...da je tako vjv wenger nebi dao onolike pare za Oxa nit bi dao Rya na posudbu nego bi ga koristio kao zamjenu za Walcotta/Yaoo a nebi ta zamjena bio Ox

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 mar 2012, 22:39

Chambo je Englez, koji je plaćen 14 miliona eura. Miyaichi je Japanac, kojeg je Wenger pokupio iz Japana. Takodje, Ryo nema snage da bi igrao na takvom nivou, al' snaga nije jednaka kvalitetu. I naravno, Ryo se tek treba snaći u Engleskoj. Zamislite sebe da odete sa maminog uštipka pravo u ured Wengera i potpišete ugovor, us*ali bi ste se, siguran sam. :mrgreen: Tako i njega razumijem, on se tek treba da navikne i prilagodi.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 mar 2012, 22:42

Arnelinho je napisao/la:Chambo je Englez, koji je plaćen 14 miliona eura. Miyaichi je Japanac, kojeg je Wenger pokupio iz Japana. Takodje, Ryo nema snage da bi igrao na takvom nivou, al' snaga nije jednaka kvalitetu. I naravno, Ryo se tek treba snaći u Engleskoj. Zamislite sebe da odete sa maminog uštipka pravo u ured Wengera i potpišete ugovor, us*ali bi ste se, siguran sam. :mrgreen: Tako i njega razumijem, on se tek treba da navikne i prilagodi.
Ma sve je to fino, ja se nadam da će on postat bolji i od messija :D. normalno da neće al se nadam .

Al Chambo ima to nešto u nogama što dugo nismo vidjeli u Arsenalu a i šire. Ne znam, uživam ga gledat, brzina, tehnika, kontrola , borbenost, ma sve.
Vođa zna.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 25 mar 2012, 22:43

Usrali bi se termin da igraju sa Zebom, Adilovicem, a ne ugovor da postpisu :D

Ryo jeste telenat, takodje i Ox. Nadam se da ce uspjet, da nece izgorit u zelji..

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 mar 2012, 22:46

Da ga je pokupio iz zemalja Magreba igro bi ako on smatra da je za to spreman..

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 mar 2012, 22:49

nedim1993 je napisao/la: Al Chambo ima to nešto u nogama što dugo nismo vidjeli u Arsenalu a i šire. Ne znam, uživam ga gledat, brzina, tehnika, kontrola , borbenost, ma sve.
Slažem se i iskreno meni je najdraže gledati Arsenal, kad igra Chambo. :mrgreen:
Rosicky je napisao/la:Da ga je pokupio iz zemalja Magreba igro bi ako on smatra da je za to spreman..
Pa baš tako. Chambo je spremniji, al' za mene ne znači da je bolji. Iako Oxa smatram ogromnim potencijalom. ;)

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 mar 2012, 22:52

Sve u svemu konkurencija na krilima Yaoo,Teo,Ox,Ryo pa i Podolski ako je istina da je došao ..će natjerat svakog od ovih da se max bore za prvi tim ..sve u svemu kad se teu uzdrmala pozicija u prvoj postavi počeo je zabijat assistirat gurat se ovo ono ...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.