ako ima msn nek me doda pa da bude lakse [email protected]
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
[email protected]Donnie Darko je napisao/la:dje si, ne vidim te
Tracy3McGrady je napisao/la:Kod mene radilo sve bez problema, ali kad promjenim igraca i hocu da iram odma me izbaci, isti slucaj i kod FIDplayer-a, kod nejga je radilo dok nije instaliro patch, mislim da je do patch-a, ima li jos neko slicnih problema?
ime : ss.bamdss je napisao/la:pa hajde probajmo
fanatic je napisao/la:ime : ss.bamdss je napisao/la:pa hajde probajmo
sifra : ss.ba
evo napravio s bolidima iz 2001 s ovim patchem sto je postavio donnie..
Ne znam kako se multiplayer "ponasa" bez patcheva, mozda donnie zna ? ..a ovo kont'o da odvezemo utrku bezze, da se sprdamo al' eto kad nece niko jbga drugi put..Tracy3McGrady je napisao/la:pa zar necemo bez ikakvih patchova probati?I cekajte da svi se regaju da vidimo ko ce koje timove uzeti, ja i FID player hocemo jedan tim biti, ipak se znamo preko fejsa i igramo mnoge igrice skupa
patch ne updatea samo sezonu, nego uveliko popravlja igrivost/fiziku formule i samu grafiku..zbog toga smo prosli put igrali, a vjerujem da cemo i ovaj put sa patchem .Tracy3McGrady je napisao/la:Pa eto ja prvi hocu ali nece ici kad ti igras sa patchom a ja bez, najbolje svi bez patcha i odvezemo utrku nas 5-6 bez problema
Pa instalirali smo bili i ne radi u tome je problemfanatic je napisao/la:patch ne updatea samo sezonu, nego uveliko popravlja igrivost/fiziku formule i samu grafiku..zbog toga smo prosli put igrali, a vjerujem da cemo i ovaj put sa patchem .Tracy3McGrady je napisao/la:Pa eto ja prvi hocu ali nece ici kad ti igras sa patchom a ja bez, najbolje svi bez patcha i odvezemo utrku nas 5-6 bez problema
Lako ga je inst, samo ga skines tamo imas link na 2-3 stranice donnie postavio i to je to..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.