NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Veoma dobra utakmica između Thundera i Heata. Harden igra odličan napad. Westbrook je vani radi ranog problema s ličnim greškama.
Inače +7 za Thuder 4 minute prije poluvremena.
U Atlanti drama živa 123-123 4 sekunde do kraja TREĆEG produžetka
Inače +7 za Thuder 4 minute prije poluvremena.
U Atlanti drama živa 123-123 4 sekunde do kraja TREĆEG produžetka
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
4 OVERTIME !!!!!

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
KD 'ladno ubaci tricu u zadnjem napadu
18p i 6a zasad, Perk 12p, a James 11 i D-Wade 13
A u Atlanti quadruple OT
prvi u istoriji Jazza i prvi od 97god u NBA
Evo JJ (37p) izgleda odlucio da nece u jos koji OT 
A u Atlanti quadruple OT
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SheldonCooper
- Kontakt:
Atlanta dobi Jazzere nakon šeste četvrtine
139-133, bilo je gusto sve do 13 sekundi prije kraja
Nevjerovatna i neponovljiva utakmica
Što se tiče derbija Oklahoma vodi 11 na poluvremenu, odlična igra Hardena i Perkinsa uz nezaustavljivog Duranta. Šteta što Westbrook napravi brzo lične pa se zakova za klupu.
Ibaka još nije podjelio bananu
Kod Miamia Wade vuče
Nevjerovatna i neponovljiva utakmica
Što se tiče derbija Oklahoma vodi 11 na poluvremenu, odlična igra Hardena i Perkinsa uz nezaustavljivog Duranta. Šteta što Westbrook napravi brzo lične pa se zakova za klupu.
Ibaka još nije podjelio bananu
Kod Miamia Wade vuče
I'm not insane, my mother had me tested!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ima li ko link hocu da gledam **** ovu
..ebiga nisam kuci pa mi dajte te linkove sa cega vi gledate sa kojeg gdje je slika dobra
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
James opet kurcenje prije tekme one njegove glumacke sposobnosti
...zato KD i co koja je o sebi prisebi to kaznjava, a ti glumi masi rukama klimaj glavom materi i ocu svom 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ajjj sta Wade pogodi
Kos godine, sa svoje trice pogodi tricu
Kos godine, sa svoje trice pogodi tricu
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Bravo Battier pa nije on djaba igro u Rocketsima. 
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma karindjanje na suho sta reci drugo
..ma glumcima treba pokazati da je kosarka na prvom mjestu, pa tek onda gluma ebiga
EDIT
miami napravi 8:0 Evo vratise se u igru, a gubili 16
EDIT
miami napravi 8:0 Evo vratise se u igru, a gubili 16
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Donnie Darko
- Kontakt:

true story
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i sta reci za Jamesa nakon ovoga?... pa covjek zadnjih 5 minuta lopte nije uzeooooooo uzeoooooo je nijeeeeeeeeeee..curica ucjek ostaje curica i nikad se on promjeniti nece u ovim trenutcima utkamice...njega treba izvest u zadnjem periodu jer od njega nema ucinka ...mozete vi sad pricat sta hocete, ali definitivno lik nije mentalno zdrav u ovima trenutcima utakmice...najgore je sto je on to sam sebi u glavu ubacio da ga ne ide i nece ni da pokusa...nebi trebalo ponovo pocinjati raspravu o tome jer njegovi obozavatelji nisu upravu ni sekunde..mislim razumijem ja da on zakaze da ga nekad nece, ali bas svaku utkamicu, bas da nikad nece da preuzme odgovornost to je neshvatljivo
Hollywood je njegova jaca strana ljudi i sa tim se pomirite nema dalje
Hollywood je njegova jaca strana ljudi i sa tim se pomirite nema dalje
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 26 mar 2012, 04:44, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dobro ljudi, nije došao u Bullse, pa šta sad?? prebolite to više konacno....pljujete covjeka vec dvije godine, svaku njegovu lošu partiju ili potez obavezno naglasite...ko da se radi o Bavčiću a ne o Jamesu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo ga nasao se to sam i cekaotech je napisao/la:Dobro ljudi, nije došao u Bullse, pa šta sad?? prebolite ga više konacno....pljujete covjeka vec dvije godine, svaku njegovu lošu partiju ili potez obavezno naglasite...ko da se radi o Bavčiću a ne o Jamesu.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
care dok je igro u Cavsima i ja sam ga gotivio ebiga ...pa znas koliko si mogao vidjeto dresova Labrona na utkamici Bulls-Cavs?...pa nista to nije bilo novo imao je fanove..PLAYOFF protiv Bullsa bilo je njegovih dresova ljudi iz Chicaga ebiga , ali danas to vise neces vidjeti...dobro razumijem imamo D Rosa, ali Rose je i tad bio na putu da bude super-star nema to veze...pa meni se zgadio kad je rekao da nece igrati za reprezentaciju na SP, zato sto planira snimanje filma ili reklame vise nisam ni siguran cega
...on je odmah dao doznanja da nece igrati ako budu planirali ga zvati..pazi ti kosarkasa reklama ili film su vazni od kosarke?.... ma Hollywood nista drugo...lakersi trebaju trade za njega i da ga priblize gradu glume nema mu druge 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Znamo zašto fanovi Bullsa ne vole Jamesa, ne trebamo se sad praviti naivniSaltCityAttack je napisao/la:evo ga nasao se to sam i cekaotech je napisao/la:Dobro ljudi, nije došao u Bullse, pa šta sad?? prebolite ga više konacno....pljujete covjeka vec dvije godine, svaku njegovu lošu partiju ili potez obavezno naglasite...ko da se radi o Bavčiću a ne o Jamesu.....cuj nije dosao u Bullse pa kakve ima veze?..meni je sad i draze sto nije iskreno da ti kazem...sad kad bi dosao bio bi isto kao i sto je u Miamiu druga violina ...nije stvar u tome vec lik nije uzeo lotu zadnje 4 minute jesi li ti gledao utkamicu?...pa u ovim trenutcima kad se lomio reuzltat kad su imali sansu da se vrate vezanim tricama , on je stao...Bullsi nemaju nista sa ovim nemoj njih da spominjes beze...Jamesa danas samo gotivi Miami i par ljudi na forumu , dok ga amerika prezire to ti ja kazem posto znam kako je ovdje, a to nije zbog Bullsa sigurno, vec njegovog ponasanja kao sto si mogao da vidis prije tekme one njegove furke, pa covjek bi reko sad ce ih sve razvalit..medjutim lik stane onda kad treba ebiga i zbog toga je postao mrzak vecini NBA navijaca...ma da on sebi nije sam nadio ime King I da sam sebe ne fura ja bi rekao hajde ok ebiga, ali kad sam sebe dizes onda brate uradi to do kraja
Druga stvar, ne znam za cijelu ameriku ali znam da se prošle godine ovdje slavio PORAZ Miamia u finalu (a ne pobjeda Dallasa) i to mahom od fanova Bullsa, zašto je to tako to i ptice na granama znaju
Ako ga citava Amerika prezire (kao što kažeš), onda je to opšte licemjerje....cemu taj prezir i cemu toliko radovanje tuđem porazu?? pa šta ako je James završio u Miamiju?? jel to vrijedno opšte - americkog prezira?? to je licemjerje neviđeno...jesu li mrzili Pipena kad je prešao u Rocketse kod Hakeema ili Barkleya ili Shaqa kad je došao u Lakerse?? ne zato što ih voli ,vec zato što su ga prvo dobro platili i zaro što je (kao i James) procjenio da ce tamo prije uzetit titulu nego u Orlandu....svi oni love titule...gloryhunterizam!! i po cemu je to James drugaciji od ovih navedenih??
Što se ne mrze onda Knicksi i Melo i Amare?? nisu ni oni došli u NY na lijepe oci vec su masno placeni i pretplaceni štaviše... što se nije pljuvao Gasol ili Artest kad su prešli u L.A.? gdje je tu dosljednost
Znam, nadali se Wadeu jer je rođen u Chicagu - izradio...nadali se Jamesu kad je odlucio se fatati noge iz Cavsa - izdradio...e onda vas taj Miami (a njih dvojica posebno) prošle godine pobjede u finalu Istoka i odatle potice ta netrpeljivost.
Buraz, niti jedna ekipa nije sacinjena od "domacih" momaka jer NBA timovi nemaju svoje škole...razlika je samo što neki klubovi grade tim putem drafta i pickova, a neki kupuju zvijezde.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa stani mi fanovi Bullsa bi trebali da lajemo o Wadu jer je on iz Chicaga, jer je on 2 puta zelio sa nama razgovarati trazio svoje uslove da dovedemo uz njega i Jamesa, a sto bi znacilo da bi morali dignuti ruke od Rosa ...nakon toga sto on nije dosoa kod nas i sto smo zbog njega propustili mozda dovesti Amarea skim bi bili sigurno jaci nego sa Boozerom i nakon toga svega nikad nismo ovdje lajali o njemu zasto bi onda o Jamesu koji je imao na stolu 4 ponude ?...de malo razmisljaj tom glavom sta lupas tu beze ...ako je iko izradio Bullse to je Wade i ne vidim nikog da je proti v njega ovdje ikad ista napisao...pa nije jer covjek igra kosarku onda kad treba i jednostavno ne staje...jedino sto mi e ne svidja sto je i Wade poceo uz Jamesa da radi stvari koje nije radio ranije, ali ebiga skim si takav si.
Koji to navijaci Dallasa ovdje?...bio je Dino nema ga vise
..nesto ne znam bas da ih ima osim ako neko ne napravi maksuz nick zbog provociranja i kad mu je dosadno da ima sta pisat....ljudi ga ne vole zbog ponasanja i to je tacka, a sto je on izabrao Miami, a ne bullse pa to je njegov licni izbor i ne vidim razloga da ga zbog toga ne gotivim...jest da mi nije drago sto su se skupili svi na jednom mjestu to stoji i da je otisao sasvim mirno u Netse ili Knickse bila bi to druga stvar...naravno i ono kad sam citao snimanje filma prece od reprezentacije i kosarke
oj bozeeeeeeeeeeee
ojjjjjj boze mi ga ne volimo i Miami zato sto nije dosao kod nas
...pa staonda da radimo sa Wadea?...pa evo ni moj rodjak ne voli Jamesa, ali ga mora gotivit jer igra za njegovu ekipu stace drugo.
nego Wadeu ebem mater jer nas je sjebo i nije dosoa kod nas, ali ga brate gotivim ko igraca kakav je bio od ranije, a Jamesu ne ebem nista vec jednostavno kazem da je Hollywood ono sto je dovelo do toga da izgubi veliki broj svojih fanova ..uz to i ovo u zavrsnici utakmice gdje se gubi njegov svaki trag.
Nego hajde ti care idi na forume gdje pisu NBA simpatizeri iz USA pa sa njima diskutuj zasto oni ne vole Jamesa oni ce ti to najbolje reci ja ne trebam nema nas ovdje puno iz USA mozda 2-3 koji pisu ebiga
Koji to navijaci Dallasa ovdje?...bio je Dino nema ga vise
ojjjjjj boze mi ga ne volimo i Miami zato sto nije dosao kod nas
nego Wadeu ebem mater jer nas je sjebo i nije dosoa kod nas, ali ga brate gotivim ko igraca kakav je bio od ranije, a Jamesu ne ebem nista vec jednostavno kazem da je Hollywood ono sto je dovelo do toga da izgubi veliki broj svojih fanova ..uz to i ovo u zavrsnici utakmice gdje se gubi njegov svaki trag.
Nego hajde ti care idi na forume gdje pisu NBA simpatizeri iz USA pa sa njima diskutuj zasto oni ne vole Jamesa oni ce ti to najbolje reci ja ne trebam nema nas ovdje puno iz USA mozda 2-3 koji pisu ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma vidi nešto...citava NBA je placenicka, nema tu svetih krava (osim ponekih) tj. svetih igraca, svetih timova itd.
Rekoh, ni Melo ni Amare nisu došli u NY jer su ludi za Knicksima ili Madison Square Gardenom - vec zato jer su dobro placeni i jer su mislili su da ce dolaskom povecati sebi šanse da se dokopaju titule!...isto to su uradili i Bosh i James kad su dolazili u Heat... i nisu oni jedini slucaj vec je to tako od pamtivijeka u NBA.
Nema moralisanja sad oko Jamesa što mu je prece snimati reklame ili filmove, kad je Shaq ( i njegov menager) za olimpijadu u Atini tražio da mu se plati
hej PLATI patriotizam
, da mu se osiguraju noge i koljena u slucaju eventualne povrede nego Bog
to kad su Colangelo i Krzyzewski culi,odmah su ga poslali u 3 PM i zauvijek sa njim završili...pa što o tome nije brujala amerika?? ne, ne vec je Shaq nekakav nezvanicni godfahter Kum lige, on je ko neka sveta krava i njemu se prelazi preko toga....a Jamesu se ne prelazi kad snima reklame.
Dosta je to licemjerno, priznat ces...Le Bronu se spocitava da nije dovoljno patriota (mada je osvojio olimpijsko zlato u Pekingu za tu isti USA) a drugima (koji isto eskiviraju) ne spocitava.
I nemoj me tjerati odavde i slati na neki druge forume, nije to korektno od tebe...nije ovaj forum ni moje ni tvoje privatno vlasništvo...samo iznosimo mišljenja, bez ikakvih uvreda
Rekoh, ni Melo ni Amare nisu došli u NY jer su ludi za Knicksima ili Madison Square Gardenom - vec zato jer su dobro placeni i jer su mislili su da ce dolaskom povecati sebi šanse da se dokopaju titule!...isto to su uradili i Bosh i James kad su dolazili u Heat... i nisu oni jedini slucaj vec je to tako od pamtivijeka u NBA.
Nema moralisanja sad oko Jamesa što mu je prece snimati reklame ili filmove, kad je Shaq ( i njegov menager) za olimpijadu u Atini tražio da mu se plati
Dosta je to licemjerno, priznat ces...Le Bronu se spocitava da nije dovoljno patriota (mada je osvojio olimpijsko zlato u Pekingu za tu isti USA) a drugima (koji isto eskiviraju) ne spocitava.
I nemoj me tjerati odavde i slati na neki druge forume, nije to korektno od tebe...nije ovaj forum ni moje ni tvoje privatno vlasništvo...samo iznosimo mišljenja, bez ikakvih uvreda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kakvi ne tjeram te vec ti kazem zasto drugi vise nisu njegovi fanovi , pa cak i oni koji su bili...ja sam ti rekao svoje rezloge ..meni je James bio drag igrac u Cavsima nikad nisam rekao da nije..hajde kad nije uspjevao doci do kraja moglo se i razumjeti nije imao neku bog zna jaku ekipu, a i ond akad je u kljucnim trenutcima fulao opet je bilo ono mlad je ocepit ce i td...vremenom on je postao KING na svoju odgovornost zar ne?...ok ako si King kako sam kazes onda to i budi dokazi naciji da to jesi ...medjutim u Miamiu on na kraju zadnjih 5 minuta ne uzima loptu da povuce kako to on zna sve do tih zadnjih 5 minuta...ja se kladim da je James najbolji igrac lige sve do zadnjih 5-6 minuta, a isto tako i za Anthoniya mislim da je medju najboljim zadnjih 5 minuta
...ja sam svoj razlog rekao zasto ga ne volim i nimalo nije zbog toga sto je on nije dosao u Bullse...kazem veci razlog ima Wade da ga navijaci Bullsa ne vole kao sto se i vidi kad igramo protiv Miamia
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
joj Barnesa cigana
- Kobe Bryant
- Kontakt:
vazda je bio , jedino se pod Phill-om prilicno smirioZeljovac_1921 je napisao/la:joj Barnesa cigana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.