bi se snašao onaj pitarski Messikimbo je napisao/la:Kod nas treba uvest samo jedan preduslov za dobijanje licence. Da svaki tim ima normalan teren i infrastrukturu za odrzavanje istog. Ako nista da svak ima vjestacku podlogu. Jer gledajuci ono danas u Vrapcicima ono nisu bili normalni uslovi. Onako neravna teren ,i jos vjetar, ni Messi se ne bi snasao !
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
ivan.balic
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:ma olimpic se isto ukljucio u borbu za europu,ispod nas su bod,a slijedecu takodjer kuci igraju ako se ne varamBaltazar je napisao/la:kako igraju ne bi me cudilo i da se zvijezda ukljuci u borbu za Evropu, uglavnom bice svega do kraja Zeljo je malo izdvojen u vrhu, celik i velez ni gore ni dole svi ostali se bore
Ne varaš se. Olimpic čeka Čelik u narednom kolu.
Na zalost, upravo tako.Rosas7 je napisao/la:nezna se tko je gori zrinjski,sarajevo ili borac a bore se za europu
Zvijezda to i zasluzuje uvijek su posteno igrali ...A dosta ulazu i u infrastrukturu...Baltazar je napisao/la:kako igraju ne bi me cudilo i da se zvijezda ukljuci u borbu za Evropu, uglavnom bice svega do kraja Zeljo je malo izdvojen u vrhu, celik i velez ni gore ni dole svi ostali se bore
- spielführer_21
- Kontakt:
Šta ćemo sad?hilmo je napisao/la:spielführer_21 je napisao/la:Znači prekosutra dan D za našu ligu. Svi uz Velež da dohaka teoretičarima...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako sutra Sarajevo dobije u Mostaru ja prognoziram rezultate sljedećeg kola...
A ovo danas je bilo revanš Slaviji za poraz Protiv Veleža....
Joj smiješne lige.....
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- badblueboylivno
- Kontakt:
baš me zanima kako će biti kažnjeni (Velež ili Sarajevo) zbog Hordi za u Mostaru koji su očigledno bili odvojeni na tribini i navijali su..
bez obzira što nisu imali obilježja...
"čudi me" da to nitko ne spominje..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- eliminator
- Kontakt:
je li siroki bio kaznjen zbog ultrasa ?Kevin je napisao/la:baš me zanima kako će biti kažnjeni (Velež ili Sarajevo) zbog Hordi za u Mostaru koji su očigledno bili odvojeni na tribini i navijali su..
kojih ultrasa?eliminator je napisao/la:je li siroki bio kaznjen zbog ultrasa ?Kevin je napisao/la:baš me zanima kako će biti kažnjeni (Velež ili Sarajevo) zbog Hordi za u Mostaru koji su očigledno bili odvojeni na tribini i navijali su..
ljudi dosli i sjedili gdje i ostala publika..nitko nije bio odvajan, iz tog razloga govorim..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ja nigdje nisam vidio ''horde''. Znači, kamera je prikazala jedno 50-ak momaka u ''kežual''Kevin je napisao/la:baš me zanima kako će biti kažnjeni (Velež ili Sarajevo) zbog Hordi za u Mostaru koji su očigledno bili odvojeni na tribini i navijali su..
Kevin je napisao/la:kojih ultrasa?eliminator je napisao/la:je li siroki bio kaznjen zbog ultrasa ?Kevin je napisao/la:baš me zanima kako će biti kažnjeni (Velež ili Sarajevo) zbog Hordi za u Mostaru koji su očigledno bili odvojeni na tribini i navijali su..
ljudi dosli i sjedili gdje i ostala publika..nitko nije bio odvajan, iz tog razloga govorim..
- eliminator
- Kontakt:
hhahhaha ma ja pa su malo i proslavili pogodak zrinjskog kakve veze ima jesul odvojeni bili ili nisuKevin je napisao/la:kojih ultrasa?eliminator je napisao/la:je li siroki bio kaznjen zbog ultrasa ?Kevin je napisao/la:baš me zanima kako će biti kažnjeni (Velež ili Sarajevo) zbog Hordi za u Mostaru koji su očigledno bili odvojeni na tribini i navijali su..
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- Robijas007
- Kontakt:
Re: 18.kolo Premijer Lige BiH
a GoškTheAlchemistRD07 je napisao/la:TheAlchemistRD07 je napisao/la:Čelik - Slavija ... 1 - Slavija pre-preloša. Ne znam da l' su ona 3 boda iz Gabele bila sreća, namještaljka ili...? Čelik pokazao da je dosta jaka ekipa na gostovanju Pod Bijelim Brijegom.
Velež - Sarajevo ... 1x Velež i moja Zvijezda imaju isto bodova. Male su šanse Veležu za europe ali mislim da će bar se potruditi da završe na što višoj poziciji. Mada Sarajevo koje je pokazalo dobru igru u Tuzli mora se iskupiti za poraz na Koševu ali mislim da im je X max.
GOŠK - Kozara ... 1 Kozara bunker ali mislim da ce ovo GOŠK uzeti minimalno uz malu mogućnost X-a
Sloboda - Leotar ... 1 Slobodi je ova
Borac - Široki Brijeg ... 1 Borac nakon njihove popularne "trojke"mora dobiti, Široki Brijeg je ove sezone jako dobar, bez obzira na prosuta 2 boda protiv Zvijezde, ali ipak mislim da nisu dovoljno kvalitetni da ovaj put u BL išta više od X-a urade. Stavio sam 1 jer je najrealniji, a Borac je puno bliži pobjedi nego što je ŠB bliži nerješenom rezultatu.
Zvijezda - Rudar ... 1 Nadam se da igrači nisu odletili u nebesa. Ako nisu, po ko zna koji put ćemo rastavit Rudarov bunker sa kojim redovno dolaze u Gr.
Željezničar - Travnik ... Ne vjerujem da je išta osim 1 ovdje moguće...
Olimpic - Zrinjski ... 1x - Olimpic u borbi za Europu bez prava na kiks na domaćem terenu. X samo zbog respekta prema Zrinjskom koji sam uvijek imao jer su kvalitetna ekipa uvijek bili.
Nije loše xD
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Re: 18.kolo Premijer Lige BiH
sreca je napisao/la:celik-slavija 2 slavija ce ici na sve ili nista
velez-sarajevo x podjednake ekipe
gosk-kozar 1
sloboda-leotar 1 leotar domacinska ekipa
borac-široki 1 uz pomoc publike i domaceg terena 2-0
zvijezda rudar 1x
željo-travnik 1-sigurica
nije lose
je li ima neko spisak svih tekmi do kraja koje ce se prenositi (ako to postoji a mislim da je bilo) cuj Sarajevo - slavija prenose a derbi u Mostaru plus barem jes dvije bolje tekme
- Stole iz Bora
- Kontakt:
16. kolo: Željezničar-Široki Brijeg
17. kolo: Zrinjski-Čelik
18. kolo: Velež-Sarajevo
19. kolo: Sarajevo-Slavija
20. kolo: Sloboda-Rudar
21. kolo: Zrinjski-Borac
22. kolo: GOŠK-Travnik
23. kolo: Željezničar-Borac
23. kolo: Leotar-Kozara
24. kolo: Velež-Zrinjski
25. kolo: Olimpic-Velež
26. kolo: Sarajevo-Zrinjski
26. kolo: GOŠK-Zvijezda
27. kolo: Borac-GOŠK
28. kolo: Sarajevo-Željezničar
29. kolo: Olimpic-Leotar
29. kolo: Zrinjski-Široki Brijeg
30. kolo: Široki Brijeg-Olimpic
30. kolo: Slavija-Sloboda
17. kolo: Zrinjski-Čelik
18. kolo: Velež-Sarajevo
19. kolo: Sarajevo-Slavija
20. kolo: Sloboda-Rudar
21. kolo: Zrinjski-Borac
22. kolo: GOŠK-Travnik
23. kolo: Željezničar-Borac
23. kolo: Leotar-Kozara
24. kolo: Velež-Zrinjski
25. kolo: Olimpic-Velež
26. kolo: Sarajevo-Zrinjski
26. kolo: GOŠK-Zvijezda
27. kolo: Borac-GOŠK
28. kolo: Sarajevo-Željezničar
29. kolo: Olimpic-Leotar
29. kolo: Zrinjski-Široki Brijeg
30. kolo: Široki Brijeg-Olimpic
30. kolo: Slavija-Sloboda
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, kako ces nekome zabraniti da dodje, plati ulaznicu i gleda utakmicu? Hoce li ga na ulazu pitati za koga navija?eliminator je napisao/la:hhahhaha ma ja pa su malo i proslavili pogodak zrinjskog kakve veze ima jesul odvojeni bili ili nisuKevin je napisao/la:
kojih ultrasa?
Normalna stvar, odem i ja gdje hocu, sta ce mi tko zabraniti.
...Život za Široki...
hmmm, a gdje ti je dokaz da su to bile horde?Kevin je napisao/la:baš me zanima kako će biti kažnjeni (Velež ili Sarajevo) zbog Hordi za u Mostaru koji su očigledno bili odvojeni na tribini i navijali su..
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- eliminator
- Kontakt:
haj ti malo bolje procitaj sta je ovaj tvoj haver napisaoŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, kako ces nekome zabraniti da dodje, plati ulaznicu i gleda utakmicu? Hoce li ga na ulazu pitati za koga navija?eliminator je napisao/la:hhahhaha ma ja pa su malo i proslavili pogodak zrinjskog kakve veze ima jesul odvojeni bili ili nisuKevin je napisao/la:
kojih ultrasa?
Normalna stvar, odem i ja gdje hocu, sta ce mi tko zabraniti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.