Ja sretan,nadam se da će njegovim odlaskom Bosnina "djeca" konačno dobiti priliku.Dženo,hvala ti za sve i nemoj se vraćati.kksiroki je napisao/la:Dzeno ode u 2.Hr košarkašku ligu u klub koji igra doigravanje za ulazak u 1.HKL , DALMACIJO SVE TI CVITALO .
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna
04. 09. 2011 - Alytus
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
jbt, dzeno je bio glavni igrac bosne ako se ne varamkksiroki je napisao/la:Dzeno ode u 2.Hr košarkašku ligu u klub koji igra doigravanje za ulazak u 1.HKL , DALMACIJO SVE TI CVITALO .
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Kako moze Bosna do dovede Hadzifejzovica,kada je pod kaznom,a kazna je da nemogu nikoga dovesti za ligu 6.
kazna je da ne mogu dovesti strance.
pa valjda su već od početka sezone doveli kamaru igrača, nije Hadžifejzović prvi.
pa valjda su već od početka sezone doveli kamaru igrača, nije Hadžifejzović prvi.
Lose ti informacije. Ne moze se dovesti nijedan strani igrac.Roca MG je napisao/la:Kako moze Bosna do dovede Hadzifejzovica,kada je pod kaznom,a kazna je da nemogu nikoga dovesti za ligu 6.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Što se mene tiče od pojačanja više ne trebaju nikoga ni dovoditi,moji favoriti(prije svih Josipović i Lalović) su otišli negdje drugo.
Na osnovu medijskih informacija može se izvući zaključak da je stanje u klubu haotično i da od lige 6 možemo očekivati samo potvrdu svega negativnog što se sa klubom dešava u zadnje dvije godine.
Na osnovu medijskih informacija može se izvući zaključak da je stanje u klubu haotično i da od lige 6 možemo očekivati samo potvrdu svega negativnog što se sa klubom dešava u zadnje dvije godine.
04. 09. 2011 - Alytus
Neka dovedu krupaliju pa ce se barem malo iskupiti a ako realizuju onu posudbu što sam ti pominjao kao mogućnost totalno bi se izvuklivlada u sjeni je napisao/la:Što se mene tiče od pojačanja više ne trebaju nikoga ni dovoditi,moji favoriti(prije svih Josipović i Lalović) su otišli negdje drugo.

Ali teško sceri da te uzme hadžija

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Dno je davno dotaknuto, ali ovo sto se danas uradilo je prevazislo svaku mjeru. Pa, Bukva, Cenga, Fudo i ostala klapo nesposobna je li vas stid? Je li vas stid pljuvati nam u lice nakon svih godina patnje i razocarenja koje ste nam donijeli?! Dovodite Armina Cengica, penzioner covjek, ne moze da trenira ozbiljno, a kamoli da igra ozbiljnu kosarku. Dokle vise mislite to da radite? Dokle vise skrnavljenje ovog imena? Dokle cemo trpiti bacanje rukavice u nasa lica? Jeste li vi svjesni da ste unistili sve sto se moglo unistiti (Cenga bio si i ti u starom UO). Dzaba vam sve, ali ne zasluzujete da vas se spomene ikada vise. Ovim potezom ste i malobrojne navijace Bosne ubili, zakopali ispod zemlje. A vi i dalje nastavite da mislite da ste najpametniji na svijetu, jos jedan da direktor i meni dobro.
Fuj bagro nesposobna!!
Fuj bagro nesposobna!!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sve vrijeme sam pratio situaciju u klubu, ali jednostavno nisam imao snage da nesto napisem. Taman kad covjek misli ne moze se dublje u provaliju, nama nasa "divna" uprava pokaze da smo u krivu. Toliko nekompetentnih ljudi je proslo kroz KK Bosnu, koji su godinama unistavali sve ono sto se moglo unistiti, pritom radeci iskljucivo za vlastiti interes i vlastitu promociju. Tesko je sada reci nesto pametno u ovoj situaciji, ali ono sto je jasno jeste da je uprava sve vrijeme obmanjivala javnost i navijace, kako o laznim ciljevima forsiranja mladjih igraca, pa do lazi sto se tice finansijskog stanja u klubu. Ako ovako nastave, nece ostati ni ime od KK Bosna, a to je jedino sto trenutno imamo.neno#4 je napisao/la:Dno je davno dotaknuto, ali ovo sto se danas uradilo je prevazislo svaku mjeru. Pa, Bukva, Cenga, Fudo i ostala klapo nesposobna je li vas stid? Je li vas stid pljuvati nam u lice nakon svih godina patnje i razocarenja koje ste nam donijeli?! Dovodite Armina Cengica, penzioner covjek, ne moze da trenira ozbiljno, a kamoli da igra ozbiljnu kosarku. Dokle vise mislite to da radite? Dokle vise skrnavljenje ovog imena? Dokle cemo trpiti bacanje rukavice u nasa lica? Jeste li vi svjesni da ste unistili sve sto se moglo unistiti (Cenga bio si i ti u starom UO). Dzaba vam sve, ali ne zasluzujete da vas se spomene ikada vise. Ovim potezom ste i malobrojne navijace Bosne ubili, zakopali ispod zemlje. A vi i dalje nastavite da mislite da ste najpametniji na svijetu, jos jedan da direktor i meni dobro.
Fuj bagro nesposobna!!
-
- Kontakt:
Isti sam,nakon što sam pročitao da nam je A.Čengić moguće pojačanje na centarskoj poziciji čitav dan sam se pitao da li je ovo istina,dokle dosežu granice omalovažavanja kluba,ima li ovoj mafiji u klubu iko da kaže da je više dosta?Biko je napisao/la:Sve vrijeme sam pratio situaciju u klubu, ali jednostavno nisam imao snage da nesto napisem. Taman kad covjek misli ne moze se dublje u provaliju, nama nasa "divna" uprava pokaze da smo u krivu. Toliko nekompetentnih ljudi je proslo kroz KK Bosnu, koji su godinama unistavali sve ono sto se moglo unistiti, pritom radeci iskljucivo za vlastiti interes i vlastitu promociju. Tesko je sada reci nesto pametno u ovoj situaciji, ali ono sto je jasno jeste da je uprava sve vrijeme obmanjivala javnost i navijace, kako o laznim ciljevima forsiranja mladjih igraca, pa do lazi sto se tice finansijskog stanja u klubu. Ako ovako nastave, nece ostati ni ime od KK Bosna, a to je jedino sto trenutno imamo.neno#4 je napisao/la:Dno je davno dotaknuto, ali ovo sto se danas uradilo je prevazislo svaku mjeru. Pa, Bukva, Cenga, Fudo i ostala klapo nesposobna je li vas stid? Je li vas stid pljuvati nam u lice nakon svih godina patnje i razocarenja koje ste nam donijeli?! Dovodite Armina Cengica, penzioner covjek, ne moze da trenira ozbiljno, a kamoli da igra ozbiljnu kosarku. Dokle vise mislite to da radite? Dokle vise skrnavljenje ovog imena? Dokle cemo trpiti bacanje rukavice u nasa lica? Jeste li vi svjesni da ste unistili sve sto se moglo unistiti (Cenga bio si i ti u starom UO). Dzaba vam sve, ali ne zasluzujete da vas se spomene ikada vise. Ovim potezom ste i malobrojne navijace Bosne ubili, zakopali ispod zemlje. A vi i dalje nastavite da mislite da ste najpametniji na svijetu, jos jedan da direktor i meni dobro.
Fuj bagro nesposobna!!
Čengić i Guzonjić na centarskim pozicijama,mi ćemo biti hit lige 6

04. 09. 2011 - Alytus
Dva igraca koja nisu za basketa, a ne iole ozbiljne kosarke, to nam dovoljno pokazuje na sta smo spali. Armina Cengica, u novinama najavljuju kao igraca koji koji ce ojacati reket i dati dodatnu snagu u odbrani, onaj ko ga ne zna rekao bi bice pojacanjevlada u sjeni je napisao/la:Isti sam,nakon što sam pročitao da nam je A.Čengić moguće pojačanje na centarskoj poziciji čitav dan sam se pitao da li je ovo istina,dokle dosežu granice omalovažavanja kluba,ima li ovoj mafiji u klubu iko da kaže da je više dosta?Biko je napisao/la:Sve vrijeme sam pratio situaciju u klubu, ali jednostavno nisam imao snage da nesto napisem. Taman kad covjek misli ne moze se dublje u provaliju, nama nasa "divna" uprava pokaze da smo u krivu. Toliko nekompetentnih ljudi je proslo kroz KK Bosnu, koji su godinama unistavali sve ono sto se moglo unistiti, pritom radeci iskljucivo za vlastiti interes i vlastitu promociju. Tesko je sada reci nesto pametno u ovoj situaciji, ali ono sto je jasno jeste da je uprava sve vrijeme obmanjivala javnost i navijace, kako o laznim ciljevima forsiranja mladjih igraca, pa do lazi sto se tice finansijskog stanja u klubu. Ako ovako nastave, nece ostati ni ime od KK Bosna, a to je jedino sto trenutno imamo.neno#4 je napisao/la:Dno je davno dotaknuto, ali ovo sto se danas uradilo je prevazislo svaku mjeru. Pa, Bukva, Cenga, Fudo i ostala klapo nesposobna je li vas stid? Je li vas stid pljuvati nam u lice nakon svih godina patnje i razocarenja koje ste nam donijeli?! Dovodite Armina Cengica, penzioner covjek, ne moze da trenira ozbiljno, a kamoli da igra ozbiljnu kosarku. Dokle vise mislite to da radite? Dokle vise skrnavljenje ovog imena? Dokle cemo trpiti bacanje rukavice u nasa lica? Jeste li vi svjesni da ste unistili sve sto se moglo unistiti (Cenga bio si i ti u starom UO). Dzaba vam sve, ali ne zasluzujete da vas se spomene ikada vise. Ovim potezom ste i malobrojne navijace Bosne ubili, zakopali ispod zemlje. A vi i dalje nastavite da mislite da ste najpametniji na svijetu, jos jedan da direktor i meni dobro.
Fuj bagro nesposobna!!
Čengić i Guzonjić na centarskim pozicijama,mi ćemo biti hit lige 6

Sta reci za covjeka koji radi u Relaxtoursu i koji 2 - 3 puta sedmicno trenira
Bukva, dostigao si svoj vrhunac. Definitivno od tebe dalje nema.

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Sta reci za covjeka koji radi u Relaxtoursu i koji 2 - 3 puta sedmicno trenira![]()
![]()
na sta je druze ova BOSNA spala ccc

srvarno mi zao sta rade od ovog kluba pu.... ma....

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Da li ima negdje prenos vecerasnje utakmice?
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
A i vi ste mi čudni , zar vas više išta i iko može iznenaditi u ovoj Bosni !? Dno smo davno dotakli ... 
edit. prenos ima na hercegov.inalive

edit. prenos ima na hercegov.inalive
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Ko je gledao imao je šta da vidi,nova akvizicijaneno#4 je napisao/la:Sta reci za covjeka koji radi u Relaxtoursu i koji 2 - 3 puta sedmicno trenira![]()
![]()

A druga akvizicija u vidu najkorisnijeg igrača lige 13 nije se mogao načuditi šta ga je snašlo,dobio je misim najmanje tri banane,stalno se nešto čudio sudijskim odlukama,vidi se da je ovo za čovjeka jedna veća dimenzija košarke od one koju je do sada igrao.Treba mu vremena da se navikne,ko zna možda i dođe sebi do kraja lig 6.
Nismo ozbiljna ekipa,nakon -16 na poluvremenu dolazimo na -7 početkom treće četvrtine, a Velić kao da se ništa ne dešava mrtav hladan,uopšte ne zove minutu odmora jer čovjek zna da je razlika ogromna.Šta reći o igri ekipe kada nam je najbolji igrač na parketu bio SINDIS DEMIĆ.Ostali su bili loši ali i među njima nekako mi je Alispahić prednjačio.
Kod Širokog Bošnjak pokaza da ima veliki potencijal i već je sada puno bolji igrač od npr.Vukovića u koga tzv.stručnjaci u Bosni vide neki potencijal.
Protiv Igokee u utorak očekujem potvrdu večerašnje utakmice i novo sramoćenje.
Imamović,Konaković,Šabović,Čengić,Bukva,Milavić ostaće crnim slovima upisani kao garnitura koja je uništila KK Bosna.
04. 09. 2011 - Alytus
-
- Kontakt:
Bio sam na utakmici...i Bosna je jako...jako..losa....u zadnjoj četvrtini...naša djeca igrala....napaljena...imam osjećaj da su oni igrali da bi razlika jos veća bila....uglavnom..zalosno i smiješno izgleda...bosna....i nije mi to drago..al nažalost realno...kao neki sastav s ulice..
-
- Kontakt:
Bosna ASA BH Telecom je u prvom kolu Lige 6 poražena prilikom gostovanja kod Širokog Wwina rezultatom 93:62.
Bila je to utakmica u kojoj je sastav Ivana Velića opravdao ulogu apsolutnog favorita. Utakmica koja je još jednom pokazala zašto je sastav iz Širokog Brijega apsolutni hit regiona već dvije sezone.
Da su mogli birati, zasigurno bi Studenti izabrali neko drugo gostovanje za početak “šestice“. Pošto se od nečega mora krenuti i pošto je žrijeb tako htio Bosna je već na samom početku Lige 6 baš kao i mnogi klubovi ove sezone osjetila moć tima iz Hercegovine.
Pored visokog poraza, još je jedna nezgodna stvar za Studente u svemu ovome, a to je gostovanje kod Igokee već u utorak. Ali, barem će igrači Hamde Frljka najteže osjetiti na samom početku. Na kraju krajeva sve ovo je naravno i dobar test za tim koji tek od ove sezone igra punu minutažu.
Ali vratimo se mi samoj utakmici između Širokog i Bosne.
Nešto od svega pobrojanog spominjao je i Hamdo Frljak trener Bosne u izjavi za SportSport.ba odmah nakon same utakmice.
“Znali smo gdje dolazimo i protiv kakve ekipe igramo i bez obzira na želje ovo je realnost. Široki je u BiH zasluženo bez premca. Mi smo htjeli da vidimo koliko možemo da izdržimo protiv ovakve ekipe kao što je Široki. Imali smo kardinalnih grešaka ali to je naša realnost. Čestitam Širokom na zasluženoj pobjedi."
A koliko Bosna uopšte može u ovom trenutku izdržati protiv Širokog ?
Pa, recimo da može do 22. minute kada je serijom 9:0 smanjila zaostatak Širokobriježana na samo 7 poena razlike.
Sve do tada, a već od 7. minute bilo je u prosjeku 15 poena prednosti za domaćina. Kardinalne greške koje odlični i staloženi strateg Bosne spominje vjerovatno su i dva perioda od tri minute i više u kojima njegovi igrači nisu postigli koša. To sastav kao što je Široki neće propustiti bez kazne.
Studentima je ostalo da "crne rupe" u igri svedu na minimum, te da shvate, da se utakmica koju gube sa 15-tak razlike ne mora kao po nekom pravilu izgubiti sa preko 30 poena minusa.
Gledao sam utakmicu na hrecegovinalive,zato je i komentarišem.
Novinari i sa ovoga portala svjesno ili nesvjesno žele da nas ubjede da realna razlika izmežu Širokog i Bosne nije 30 nego 15 poena i time čine "medvjeđu" uslugu klubu.Uzimajući u obzir činjenicu da je Široki igrao bez najboljeg šutera(Pilepić),da je Ramljak igrao svega nekoliko minuta i da ostatak ekipe(izuzimajući par mlađih igrača koji često ne dobijaju šansu) nije grizao do kraja razlika između dva kluba od 30 poena je više nego realna.Uostalom Igokea je to već dva puta pokazala ove sezone.
Zato bih zamolio cijenjene novinare da pišu objektivno,jer ono sinoć je bila katastrofa od košarka od strane našeg kluba,bez ikakvog sistema u igri.Mi smo nekada u skenderiji zvali te ekipe "seljačke",ekipe koje igraju "run and gun"košarku.Upravo smo mi takvi sinoć bili.
Nekako mi se čini da je jedam moj poznanik bio pošten kada je rekao da ovo sve treba raspustiti,otići u niži rang i krenuti ispočetka sa igračima od 15-16 gdina.
Bila je to utakmica u kojoj je sastav Ivana Velića opravdao ulogu apsolutnog favorita. Utakmica koja je još jednom pokazala zašto je sastav iz Širokog Brijega apsolutni hit regiona već dvije sezone.
Da su mogli birati, zasigurno bi Studenti izabrali neko drugo gostovanje za početak “šestice“. Pošto se od nečega mora krenuti i pošto je žrijeb tako htio Bosna je već na samom početku Lige 6 baš kao i mnogi klubovi ove sezone osjetila moć tima iz Hercegovine.
Pored visokog poraza, još je jedna nezgodna stvar za Studente u svemu ovome, a to je gostovanje kod Igokee već u utorak. Ali, barem će igrači Hamde Frljka najteže osjetiti na samom početku. Na kraju krajeva sve ovo je naravno i dobar test za tim koji tek od ove sezone igra punu minutažu.
Ali vratimo se mi samoj utakmici između Širokog i Bosne.
Nešto od svega pobrojanog spominjao je i Hamdo Frljak trener Bosne u izjavi za SportSport.ba odmah nakon same utakmice.
“Znali smo gdje dolazimo i protiv kakve ekipe igramo i bez obzira na želje ovo je realnost. Široki je u BiH zasluženo bez premca. Mi smo htjeli da vidimo koliko možemo da izdržimo protiv ovakve ekipe kao što je Široki. Imali smo kardinalnih grešaka ali to je naša realnost. Čestitam Širokom na zasluženoj pobjedi."
A koliko Bosna uopšte može u ovom trenutku izdržati protiv Širokog ?
Pa, recimo da može do 22. minute kada je serijom 9:0 smanjila zaostatak Širokobriježana na samo 7 poena razlike.
Sve do tada, a već od 7. minute bilo je u prosjeku 15 poena prednosti za domaćina. Kardinalne greške koje odlični i staloženi strateg Bosne spominje vjerovatno su i dva perioda od tri minute i više u kojima njegovi igrači nisu postigli koša. To sastav kao što je Široki neće propustiti bez kazne.
Studentima je ostalo da "crne rupe" u igri svedu na minimum, te da shvate, da se utakmica koju gube sa 15-tak razlike ne mora kao po nekom pravilu izgubiti sa preko 30 poena minusa.
Gledao sam utakmicu na hrecegovinalive,zato je i komentarišem.
Novinari i sa ovoga portala svjesno ili nesvjesno žele da nas ubjede da realna razlika izmežu Širokog i Bosne nije 30 nego 15 poena i time čine "medvjeđu" uslugu klubu.Uzimajući u obzir činjenicu da je Široki igrao bez najboljeg šutera(Pilepić),da je Ramljak igrao svega nekoliko minuta i da ostatak ekipe(izuzimajući par mlađih igrača koji često ne dobijaju šansu) nije grizao do kraja razlika između dva kluba od 30 poena je više nego realna.Uostalom Igokea je to već dva puta pokazala ove sezone.
Zato bih zamolio cijenjene novinare da pišu objektivno,jer ono sinoć je bila katastrofa od košarka od strane našeg kluba,bez ikakvog sistema u igri.Mi smo nekada u skenderiji zvali te ekipe "seljačke",ekipe koje igraju "run and gun"košarku.Upravo smo mi takvi sinoć bili.
Nekako mi se čini da je jedam moj poznanik bio pošten kada je rekao da ovo sve treba raspustiti,otići u niži rang i krenuti ispočetka sa igračima od 15-16 gdina.
04. 09. 2011 - Alytus
Ja danima to pisem. Covjek koji stalno pise Bosnu dize u zvijezde sve redom. A, upuceniji znaju zasto to radi, ustvari za koga to radi. Ali, dzaba sve to.
Sinoc je bila demonstracija sile u stilu Bosne. Ja sam iskreno volio da je bilo pedeset razlike, ali opet bagri nisu oci otvorene, dzaba sve. Po cijenu da se sve izgubi i historija i sve, ispocetka krenuti je najteza ali ujedno i najispravnija opcija. Ali, naravno da svi ovi ljudi odu, pogotovo direktor.
Da ima imalo obraza i stida, vec danas bi ponudio ostavku na to mjesto i otisao iz kluba.
Sinoc je bila demonstracija sile u stilu Bosne. Ja sam iskreno volio da je bilo pedeset razlike, ali opet bagri nisu oci otvorene, dzaba sve. Po cijenu da se sve izgubi i historija i sve, ispocetka krenuti je najteza ali ujedno i najispravnija opcija. Ali, naravno da svi ovi ljudi odu, pogotovo direktor.
Da ima imalo obraza i stida, vec danas bi ponudio ostavku na to mjesto i otisao iz kluba.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nekada, kada smo bili rivali smetale su mi ovakve stvari, međutim srećom i HKK široki i ja smo prešli po kvaliteti KK Bosnu tako da sam se prestao paliti na ignoriranje ovog i sličnih portala kada je riječ o igri HKK Širokog. Kažem ja sam to prevazišao i drago mi je da netko po prvi put od simpatizera Bosne napokon to primjetio. Pratio sam na stranici Sarajevo X najavu velikog derbija pod naslovom "VELIKI DERBI NA PECARI, STIŽE BOSNA". Istog portala koji još uvijek nije objavio kako je završila utakmica u subotu. Istog portala koji vodi strašnu statistiku NBA lige, ženskog kupa, kako je igrao Teletović...Koga vi to gospodo lažete, mene niste boli me k... i nebi ovo tako žalosno bilo da se radi samo o sportu - to je tek igra. Na žalost sve je tako.
Dalje, u ovom očaju KK Bosne stalno se provlači (od strane simpatizera) ono, kao prijetnja, neka i vi će te propasti. Zašto čekati da i HKK Široki propadne da bi bili u istom rangu? Zašto se KK Bosna nebi podigla pa da budemo rivali a ne koristiti onu izreku "neka i susjedu crkne krava kad je već moja crkla"
S ovim i ovakvim razmišljanim mogu se samo prilagoditi i poželjeti vam da ostanete gdje jeste do trenutka dok vas barem većina ne bude realna, tek nakon toga mogu poželjeti one naše utakmice i najaviti veliki derbi - STIŽE BOSNA.