FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
komsije cestitke na pobjedi sa malim zakasnjenjem 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Za pare za koje igra trenutno se nije mogo nac bolji igrac od njegalindegard je napisao/la:Kako vam se cini novi igrac Hasanovic u ove dvije utakmice cini mi se da je solidno odigrao ?

Salu na stranu momak odlican, mlad cini mi se 90. godiste, ima prostora za napredak, visok jak odlican destruktivac

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Dva gola Slobode sa meca protiv Leotara .
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Eh bil mi mogo neko objasnit ovu sliku?
Prijateljski odnosi sa PSV-om?

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Par hiljada Bosanaca u Holandiji,moralo se i ovo naci,nadam se da bi od toga moglo biti nesto vise,al mi smo uvijek za se travu pasli sto se kaze,tako da...Ja sam imao par kontakata sa Storm Ultras grupom iz Charleroi,al nemam nikakvih slika...Uglavnom,nije nista specijalno,samo sal do sala....Fkr.87 je napisao/la:Eh bil mi mogo neko objasnit ovu sliku?Prijateljski odnosi sa PSV-om?
![]()
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ajd makar su ispostovaliSlatinash_7 je napisao/la:Par hiljada Bosanaca u Holandiji,moralo se i ovo naci,nadam se da bi od toga moglo biti nesto vise,al mi smo uvijek za se travu pasli sto se kaze,tako da...Ja sam imao par kontakata sa Storm Ultras grupom iz Charleroi,al nemam nikakvih slika...Uglavnom,nije nista specijalno,samo sal do sala....Fkr.87 je napisao/la:Eh bil mi mogo neko objasnit ovu sliku?Prijateljski odnosi sa PSV-om?
![]()

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako nam se teren popravio u odnosu na proslu i preproslu godinu....ovo su haman dobro cuvali
..gledaj ba tepih zeleni se u pm ...i protiv Sarajeva takodjer ...inace Tusanj prije rata je vazio za jedan od najboljih terena svakako, ali se vremenom to promjenilo rat ucinio svoje ebiga...neka masalah barem da je teren u odlicnom stanju

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ovu utakmicu protiv Leotara teren je bio bas vrh, dugo bolji nije bio.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma brate zeleni se kao i ovaj kod PSV
..nema velike razlike ovako na pogled
..malo sale ali fakat odlican je teren...Jos kako fino izgleda ova tribina na ovom snimku uhhhhhh..samo da je ljudi zavrse i tu svoje mjesto nadju Fukare
..bice to beton ocami ima da grmi 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sad idemo na tesko gostovanje u Siroki Brijeg,vrijedi se nadat nekom cudu i da osvojimo jedan bod
Treba vidjet sa ovim momcima iz SB da li ce biti kao i prosle godine link za ovaj mec.
Ocekujem da Vojvoda u napadu dadne sansu Dzaficu i mladjem Mesanovicu,ovaj prvi dobro odigrao prvi mec,dok J.Mesanovic se nalazi u odlicnoj formi,zadnja dva meca dva gola.. Nadam se da ce ostati u Slobodi i naredne sezone,ako ovako nastavi igrati mogao bi odradit dobar transfer iz Slobode u bolji klub u inostranstvu,mozda nadmasi i Saidov transfer u Werder !

Treba vidjet sa ovim momcima iz SB da li ce biti kao i prosle godine link za ovaj mec.
Ocekujem da Vojvoda u napadu dadne sansu Dzaficu i mladjem Mesanovicu,ovaj prvi dobro odigrao prvi mec,dok J.Mesanovic se nalazi u odlicnoj formi,zadnja dva meca dva gola.. Nadam se da ce ostati u Slobodi i naredne sezone,ako ovako nastavi igrati mogao bi odradit dobar transfer iz Slobode u bolji klub u inostranstvu,mozda nadmasi i Saidov transfer u Werder !
Nikad mi nece biti jasno kako Sloboda nemozemo biti u vrhu , znaci jedini ste klub u Tuzli , jedini veci u Kantonu i opet nemozete biti u vrhu .. To nikad necu skontat
molim objasnite :p 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Sjećam se i one slike neki navijac Newcastle sa šalom Slobode 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- delpiero20
- Kontakt:
Pare su cudo, mi ostvarujemo dobre uspjehe dok igraju mladje kategorije ali ovo na rangu premier lige tesko sta da se moze...ANTIFA ! je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno kako Sloboda nemozemo biti u vrhu , znaci jedini ste klub u Tuzli , jedini veci u Kantonu i opet nemozete biti u vrhu .. To nikad necu skontatmolim objasnite :p
Klub vode pogresno i to sto se desi desi se

Meni iskreno 3 najdraza kluba u BiH su Sloboda,Celik i Velez...neko od nas kada bi nesto ucinio ili osvojio ja bih plakao od srece

Sa par igraca sam razgovaro, rekli su mi da je teren bio toliko tvrd da je osjecaj bio kad padnes isto ko da si na betonuMakeTZ je napisao/la:Ovu utakmicu protiv Leotara teren je bio bas vrh, dugo bolji nije bio.

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
dobio sam info da vam je na racun kluba uplaceno 2 miliona km.znal neko nest o tome???
LIMVO LIKCE DO BAGRO
ma zajebancija ljudi procitaju samo naslov ne citaju tekst citav.rz_cile je napisao/la:dobio sam info da vam je na racun kluba uplaceno 2 miliona km.znal neko nest o tome???
http://****/index.php?option=co ... &Itemid=61" onclick="window.open(this.href);return false;
vjeruj to sam na poslu cuo nest,pa hajd reko da vidim znal ko...a vala dobro bi vam dosle te pare..uhMakeTZ je napisao/la:ma zajebancija ljudi procitaju samo naslov ne citaju tekst citav.rz_cile je napisao/la:dobio sam info da vam je na racun kluba uplaceno 2 miliona km.znal neko nest o tome???
http://****/index.php?option=co ... &Itemid=61" onclick="window.open(this.href);return false;
LIMVO LIKCE DO BAGRO
Teren na Tušnju je mila majka kakav je bio u Vrapčićima (gledajući odskok lopte na travnjaku) u nedjelju kada igraše Velež i Sarajevo. A, što se tiče igre Slobode, konačno nešto lijepo za oko posmatrača što može nabaciti osmijeh (barem bio i onaj kiseli
) na lice. Mislim da opstanak neće doći u pitanje, a siguran sam da bi isti bio i potvrđen uz jednu gostujuću pobjedu. Čak bih se usudio reći da bi i dva-tri remija, uz solidne igre u kod kuće u Tuzli, mogle garantirati sezonu bez strepnje. No, šta vrijedi i ovo ako će sljedeće sezone situacija ponovo ispočetka. Daj Bože da griješim.

Jasmin Mesanovic u timu kola portala sc sport.
Dobro je, polako se dizemo u formi. I igra je pocela licit na nesto
Treba momcima vremena da se uigraju. U Siroki Brijeg idemo bez ikakvog imperativa pa sta bude. Oslabljeni smo neigranjem Mujkica i Salihovica koji imaju kartone. Ali daleko nam je bitnija sljedeca domaca utakmica protiv Rudara gdje bi sa pobjedom mislim i definitivno pobjegli iz kruga ekipa koji su kandidati za ispadanje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.