Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Saurman
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Saurman » 24 mar 2012, 22:49

Mislim da su navijači Arsenala poslijednji koji bi trebali spominjati bye bye titule. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 mar 2012, 22:54

Saurman je napisao/la:Mislim da su navijači Arsenala poslijednji koji bi trebali spominjati bye bye titule. :mrgreen:
Mislim da Arsenal ipak nije potrošio pola milijarde pokušavajući kupit titulu. I za razliku od ovog (da se poslužim Pajinim rječnikom) kvazi polu tima Arsenal ima historiju kakav ovaj kvazi polu klub neće imat za 100 godina.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 mar 2012, 22:57

Bosco je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Mislim da su navijači Arsenala poslijednji koji bi trebali spominjati bye bye titule. :mrgreen:
Mislim da Arsenal ipak nije potrošio pola milijarde pokušavajući kupit titulu. I za razliku od ovog (da se poslužim Pajinim rječnikom) kvazi polu tima Arsenal ima historiju kakav ovaj kvazi polu klub neće imat za 100 godina.
Za novac si upravu, potrošeni silni milioni ali kakve koristi kad imaš kloca na trenerskom mjestu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 25 mar 2012, 13:05

Bosco je napisao/la:
Sada je 2012 godina i 2100 godine o njoj i godinama koje slijede pricat ce se kao o istoriji.Tako dragi Bosco pisat cemo ovdje ako budemo zivi i zdravi i za jedno 10-ak godina.Nadam se da se i meni i tebi ispuni zelja.Ja recimo do 2020 godine ocekujem barem 4 titule a nadam se i da Arsenal uspije osvojit CC ako ga u medjuvremenu ne ukinu.Medjutim znam da su Platini i Wenger u dobrim odnosima pa ce Platini urgirat kod F.A da se ne ukida taj kup da mu jedinu nadu za trofej ne ubije.A sto se tice potrosnje neka trosi koliko ko zeli sto se mene tice sad Arsenal da kupi igraca za 2 milijarde ja rijeci ne bih rekao.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 25 mar 2012, 13:48

@tevezito

Pa normalno da ne bi kad si navikao kod ovih "svojih" da daju i šakom i kapom :)

De nek malo šeik odvrne pipu :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 25 mar 2012, 14:39

vedofeelgood je napisao/la:@tevezito

Pa normalno da ne bi kad si navikao kod ovih "svojih" da daju i šakom i kapom :)

De nek malo šeik odvrne pipu :mrgreen:
Iskreno volio bih zbog vas ovdje da seik napusti City i da navijam u miru da mi niko ne govori ti navijas sto sad City ima love itd.Gledam u miru klub koji volim neka budu 10 11 na tabeli i ja zadovoljan.Jedino sto ne bi vise imao teme gdje da pisem ali nije vazno nisam imao gdje pisat ni prije pa nek nemam ni sad.Ili da budem kao ostali pocnem navijat za Barcelonu ili United Bayern i svima pricam imamo najboljeg igraca u istoriji najvise titula prvaka itd.Ali nazalost ja to ne mogu niti sam ikad mogao.Uglavnom raduje me samo jedna stvar.Ja cu biti sretniji kada City uzme titulu nego svi navijaci Uniteda skupa za sve ovo sto su osvojili.Nije to isti osjecaj.Ali sada da ne objasnjavam o tome ko zeli od forumasa nek se javi na P.P. neka dodje do mene ja mu platim i put i nek odgleda sa mnom jednu utakmicu Cityja i kad vidi kako ja to gledam sve ce mu biti jasno.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 25 mar 2012, 15:39

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Gotovo je ovo.Po svemu sudeci sezona ce biti za zaborav.Losa igra u 2012 godini na gostovanjima i nista se vise ne moze ocekivati.Ali fudbal se ne prestaje igrati ove godine ima dana za megdana.Ako se mogao cekat trofej 30 i nesto godina moze se i na titulu sacekat jos malo.Klub je napredovao i vec iduce godine titula je pod moranje.Barem vise se necu ove godine nervirat.Dosta je ovo do sada.
Zašto bi bilo gotovo? Prvi ste na tabeli uz utakmicu više, a ne treba zaboraviti da igrate kući protiv scuma tako da je sve otvoreno. Silva se treba vratiti u formu i sve će ići k'o po loju.
@Carlo vjeciti optimista :mrgreen: i na temi 'poola, a i ovdje izgleda :mrgreen:
Ove godine je aktivniji na ovoj temi. :lol: @Carlo se još uvijek nada tituli, a @tevezito bi treb'o pratit njegov primjer, jer daleko je još kraj sezone. I United može da kiksa. City jest napravio korak unazad, ali i to tek možemo reći u slučaju pobjede Uniteda sutra. Bez obzira na jučerašnji kiks, do kraja se svašta još može desiti. ;)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 25 mar 2012, 22:39

Zasto nije bilo Aguera u sastavu protiv Stoke-a ?

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 mar 2012, 12:14

m1x je napisao/la:Zasto nije bilo Aguera u sastavu protiv Stoke-a ?
Zbog povrede, ali nista strasno u subotu protiv Sunderlanda ce igrati.

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 13:07

Ama United ce uci u derby sa 5 bodova prednosti i mrzim sto ovo moram napisati, osvojit ce titulu na njihovom stadionu.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 26 mar 2012, 15:14

@tevezito Brate, znam na šta misliš. Pa uostalom ubuduce je fudbal trebao da se bazira na tome : ko da više - njegov igrač, al eto srecom imamo ovaj transfer fairplay koji ce biti uveden tako da nece biti vise toliko razlike izmedju timova. Ta razlika se pogotovo pocinje primjecivati u Engleskoj, pa mozda i najviše u odnosu na ostale lige petice. Imas 5-6 timova koji daju( ako tu mozes Arsenal brojati :mrgreen: ) al zato i imaju neke rezultate i bore se za mjesta koja vode u Evropu. A onda imas primjer Evertona, koji skuplja 3 godine da bi doveo 2 igrača u tim :roll: . Al eto valjda ce se to sad promjeniti, smanjit ce se valjda ta razlika pa cemo gledati zanimljivije prvenstvo naredne godine. Mi u Arsenalu molimo Boga da ovaj Usmanov kupi jos 0.01 % dionica( valjda je tako nesto :| ) pa da onda vrati Keowna i stari Arsenal samim tim :)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 mar 2012, 15:26

vedofeelgood je napisao/la:@tevezito Brate, znam na šta misliš. Pa uostalom ubuduce je fudbal trebao da se bazira na tome : ko da više - njegov igrač, al eto srecom imamo ovaj transfer fairplay koji ce biti uveden tako da nece biti vise toliko razlike izmedju timova. Ta razlika se pogotovo pocinje primjecivati u Engleskoj, pa mozda i najviše u odnosu na ostale lige petice. Imas 5-6 timova koji daju( ako tu mozes Arsenal brojati :mrgreen: ) al zato i imaju neke rezultate i bore se za mjesta koja vode u Evropu. A onda imas primjer Evertona, koji skuplja 3 godine da bi doveo 2 igrača u tim :roll: . Al eto valjda ce se to sad promjeniti, smanjit ce se valjda ta razlika pa cemo gledati zanimljivije prvenstvo naredne godine. Mi u Arsenalu molimo Boga da ovaj Usmanov kupi jos 0.01 % dionica( valjda je tako nesto :| ) pa da onda vrati Keowna i stari Arsenal samim tim :)
Naravno nemam nista protiv financijskog fair-playa.Nek se ogranici na 30 ili eto 50 miliona maksimum po transfer periodu.Samo ne volim price onih koji trose od kako se fudbal igra i sad dodje City ima lovu prvi put u istoriji i oni se nesto bune.Jos neces vjerovati na temu su dolazili i navijaci Real Madrida da nesto kazu o tome.Da Everton zaista je veliki tim sa velikom istorijom.Svi o njemu fino pricaju ali vidio bi da oni slucajno budu prodati nekom bogatom vlasniku svi bi poceli da ih napadaju jer bi vidili da su konkurentni i da mogu uzet mjesta koja pripadaju njihovim klubovima.Ja se ne sjecam da je iko imao ista protiv Cityja dok je bio 10 11 ili dok je igrao u drugoj ligi.A sto se tice tih dionica u Arsenalu nisam toliko upucen ali ne vjerujem da mu samo jos treba 0,01 % da bude vecinski vlasnik.Opet ne tvrdim nista ima vjerovatno na forumu neko ko to bolje zna.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 mar 2012, 15:54

Tevezito, ovo ti je jedinstvena prilika da upoznas svog omiljenog trenera, pravac Medugorje, prozbori koju lijepu za Džeku

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 16:01

Da Everton zaista je veliki tim sa velikom istorijom.Svi o njemu fino pricaju...
Haha :lol: :lol: :lol:

Neogranicava se niko na 30 ili 50 mil nego se orgranicava gubitak do -45 Mio Evra u 3 godine, znaci dozvoljeno je napravit maksimalno 15 Milliona godisnje.

Jos, Real Madrid je u prosloj godini generiro 420 Milliona protoka (prvo mjesto) dok je City samo 105 Milliona, koliko je sad konacni profit neznam ali sigurno nije veci Cityev jer sam etar ekipe Cityja kosta otprilike na istom nivou od Realovog 150 - 200 Milliona eura. Tako svake godine, jer u spaniji nema centralnog djelenja TV prava pa Real i Barca sgrcu novce dok se ostali ubijaju oko sitnisa.

Tako da nemas bas neki razlog da kritikujes Realove fanove, ako je Perez sta ubacio novca onda je to islo direktno u transfere, no drugcije sam se klub isto moze odrzavati.

To sto se vi nervirate kad vam neko ukaze na te cinjenice to je vas problem, i jednostavno pokazuje da niste utopili ni sekundu mentaliteta pravih navijaca cityija kojih boli k***** za taktvim komentarima.

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 26 mar 2012, 16:12

ZOI84 je napisao/la:Tevezito, ovo ti je jedinstvena prilika da upoznas svog omiljenog trenera, pravac Medugorje, prozbori koju lijepu za Džeku
Dabogda mu se prikazala prava formacija.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 mar 2012, 16:48

ZOI84 je napisao/la:Tevezito, ovo ti je jedinstvena prilika da upoznas svog omiljenog trenera, pravac Medugorje, prozbori koju lijepu za Džeku
Ma on je zbog mene i dosao ali nisam htio sada da vam se hvalim sve je trebalo u tajnosti da bude.Uglavnom prenijet cu mu vasa razmisljanja.Nece me biti par dana na forumu jer ja i on idemo kod Seika Mansoura da vidimo sta i kako dalje.Uglavnom javim vam kako je tekao nas razgovor.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 mar 2012, 17:17

tevezito je napisao/la:
Ma on je zbog mene i dosao ali nisam htio sada da vam se hvalim sve je trebalo u tajnosti da bude.Uglavnom prenijet cu mu vasa razmisljanja.Nece me biti par dana na forumu jer ja i on idemo kod Seika Mansoura da vidimo sta i kako dalje.Uglavnom javim vam kako je tekao nas razgovor.
ok. reci Seiku za Ajvatovicu, što više molitva, to bolje

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 26 mar 2012, 17:18

Ni gospa mu nece pomoc, jer je Ferguson davno sklopio ugovor sa vragom :P
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 27 mar 2012, 11:02

Eo jedna iz Hercegovine ;)

Lik uzimo interviju o Mancinija posten :D
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6570_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 mar 2012, 11:17

ANTIFA ! je napisao/la:Eo jedna iz Hercegovine ;)

Lik uzimo interviju o Mancinija posten :D
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6570_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
A kod ovoga sto uzima intervju, grb Uniteda na jakni :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.