AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
ovaj gore sastav nije tacan..igra marquinho umjesto pjanica..razlog vjerovatno predostroznost
Unica grande amore
ubaci kretenu djecu u odbranu da se onaj kreten ne bruka vise, pa ovo stvarno nema smisla
ti i u napadu ne mozes nista i padne ti moral kada vidis nazad kjera, rosija i slicne, pa ono je tuzno sta oni igraju
bojana isto otpisati odmah, a Piscitelu staviti da igra
ajmo sad kako sam planiro dobit jos 8 tekmi, zijanit u torinu pa sta nam bog da
ti i u napadu ne mozes nista i padne ti moral kada vidis nazad kjera, rosija i slicne, pa ono je tuzno sta oni igraju
bojana isto otpisati odmah, a Piscitelu staviti da igra
ajmo sad kako sam planiro dobit jos 8 tekmi, zijanit u torinu pa sta nam bog da
nema potpisa
- senad_flamin
- Kontakt:
Najviše bi volio da je ikako moguće da Roma završi 3. ili 4. Lazio ako ode u LP ispast će u grupi
Ekipa je odlična nedostaje samo još neku u odbrani,jedan štoper i jedan bek.Isto kao i Milanu,
Roma ima dosta jak vezni red uz Juve i Napoli najjači.
Napad nije nimalo loš ,jedini problem je odbrana..
Ekipa je odlična nedostaje samo još neku u odbrani,jedan štoper i jedan bek.Isto kao i Milanu,
Roma ima dosta jak vezni red uz Juve i Napoli najjači.
Napad nije nimalo loš ,jedini problem je odbrana..
-RIVALDO-
- IlPrincipino
- Kontakt:
jbg...kao što sam i očekivao...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Pokušavam da nađem opravdanje za odbranu, i teško mi ide, komunikacija??? Možda može za ondakve gluposti to biti problem...
Ona tri igrača o kojima se priča da će se dovesti, ali kakav G.Rossi, ništa do treba dovesti tri odbranbena igrača, i odna igrati sa tri u zadnjoj liniji, kod se neskupi za četvrtog. Bojan je propao, za njega se slobodno može govoriti propali talent.
Al hajd sve to, Totti.
Pa šta čovjek uradi kod onakve prilike...Oh, pa da mi je iz oka kanuo ne bih mu dao da igra najmanje 3 tekme.
Ona tri igrača o kojima se priča da će se dovesti, ali kakav G.Rossi, ništa do treba dovesti tri odbranbena igrača, i odna igrati sa tri u zadnjoj liniji, kod se neskupi za četvrtog. Bojan je propao, za njega se slobodno može govoriti propali talent.
Al hajd sve to, Totti.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
-
Evil Genius II
Punti dopo i primi 45'
Roma 55
Milan 52
Udinese 51
Juventus 48
Napoli 46
Parma 39
Catania 39
Palermo 37
Lazio 36
Siena 35
Chievo 34
Atalanta 28
Inter 33
Fiorentina 28
Bologna 31
Genoa 28
Cagliari 28
Cesena 26
Lecce 24
Novara 16
Punti calcolando solo la ripresa
Milan 53
Juventus 53
Lazio 50
Napoli 44
Inter 43
Atalanta 40
Catania 39
Siena 37
Cagliari 36
Lecce 36
Udinese 36
Bologna 34
Fiorentina 33
Novara 33
Chievo 32
Palermo 31
Genoa 31
Roma 30
Parma 27
Cesena 18

Roma 55
Milan 52
Udinese 51
Juventus 48
Napoli 46
Parma 39
Catania 39
Palermo 37
Lazio 36
Siena 35
Chievo 34
Atalanta 28
Inter 33
Fiorentina 28
Bologna 31
Genoa 28
Cagliari 28
Cesena 26
Lecce 24
Novara 16
Punti calcolando solo la ripresa
Milan 53
Juventus 53
Lazio 50
Napoli 44
Inter 43
Atalanta 40
Catania 39
Siena 37
Cagliari 36
Lecce 36
Udinese 36
Bologna 34
Fiorentina 33
Novara 33
Chievo 32
Palermo 31
Genoa 31
Roma 30
Parma 27
Cesena 18
ne bih krivi kjaera za gol..nije puno mogao..mogao je samo napraviti jos jedan penal, dobit crveni..cak stavise, nije ni lose odigrao..gori je bio heinze..rosi takodje kriticno odigrao..a ostalo je na nekom standardnom nivou..no ipak je ovo milan..prva ekipa lige..idemo dalje
i da ova tabela nakon prvog poluvremena zaista boli
Unica grande amore
Odbrana vam je inače katastrofa, Pandža bi vam bio pojačanje
Šteta, nije se ni igralo loše. Bod bi bio zaslužen.
Šteta, nije se ni igralo loše. Bod bi bio zaslužen.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- spielführer_21
- Kontakt:
Naravno da je Kjaer kriv, on nije izašao na vrijeme i tako je upropastio ofsajd zamku. Ništa se ne bi ni desilo da je pratio ostale igrače iz odbrane..AllAbout je napisao/la:ne bih krivi kjaera za gol..nije puno mogao..mogao je samo napraviti jos jedan penal, dobit crveni..cak stavise, nije ni lose odigrao..gori je bio heinze..rosi takodje kriticno odigrao..a ostalo je na nekom standardnom nivou..no ipak je ovo milan..prva ekipa lige..idemo dalje
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
Evil Genius II
kjaeru je ovo inace vec drugi/treci put da ostaje kao zadnji igrac dok ostatak odbrane radi ofsajd zamku
steta jer je bio solidan, ne odlican ne katastrofalan nego solidan. par puta odlicno je pokrivao prostor i citao igru a imao je i par ispada gdje je bio totalno van svoje prirodne pozicije sto je cesto rezultiralo prilikama za milan. mlad je on jos uvijek i kao takav dobar je onoliko koliko ga stoperski partner ucini dobrim a ako imamo na umu da je igrao sa (sinoc mnogo losim) heinzeom onda i ne cudi pokoji kiks tu i tamo. mi kada bi uzeli dva kvalitetna beka ubijedjen sam da bi i ova cetiri stopera koja trenutno imamo mogla ostati. naravno da je pojacanje na stoperu itekako potrebno ali po meni su bekovi prioritet jer ono sinoc je bilo smijesno.
steta jer je bio solidan, ne odlican ne katastrofalan nego solidan. par puta odlicno je pokrivao prostor i citao igru a imao je i par ispada gdje je bio totalno van svoje prirodne pozicije sto je cesto rezultiralo prilikama za milan. mlad je on jos uvijek i kao takav dobar je onoliko koliko ga stoperski partner ucini dobrim a ako imamo na umu da je igrao sa (sinoc mnogo losim) heinzeom onda i ne cudi pokoji kiks tu i tamo. mi kada bi uzeli dva kvalitetna beka ubijedjen sam da bi i ova cetiri stopera koja trenutno imamo mogla ostati. naravno da je pojacanje na stoperu itekako potrebno ali po meni su bekovi prioritet jer ono sinoc je bilo smijesno.
bekovi, bekovi i samo bekovi... to romi treba.
btw sabatini je danas izjavio: roma je blizu dovodenja jednog kvalitetnog igraca!
jucer se spominjo mousa sisoko iz toulusea, danas abel hernandez iz palerma. valjda cemo saznati uskoro o kome se radi
btw sabatini je danas izjavio: roma je blizu dovodenja jednog kvalitetnog igraca!
jucer se spominjo mousa sisoko iz toulusea, danas abel hernandez iz palerma. valjda cemo saznati uskoro o kome se radi
-
Evil Genius II
sissoko bi valjda trebao doci kao slobodan igrac koji bi pokrivao nekoliko pozicija u veznom redu ali sumnjam da je on jedno od ona tri velika imena koja su se spominjala tj 'a high quality player' kako pise u intervjuu sa sabatinijem. ovo sa hernandezom nisam ni prosle godine smatrao ozbiljnim pa tako necu ni sada jer njegov agent je vec demantovao glasine, a i realno gledano jedini napadac kojeg bi vecina voljela vidjeti u ekipi je g. rossi. inace pojacanje na toj poziciji nam gotovo da i ne treba. kada smo vec kod napadaca borini se povrijedio na 2/3 sedmice 
tko zna , mozda je rijec o isli. vrlo moguce, obzirom da je za njega sezona zavrsena sto se igranja tice...
sramota...strasnoI posle mnogo godina Romanisti ne zaboravljaju, sinoć je u kvartu Torre Maura postavljen transperent za sjećanje na tragično preminulog Antonia de Flachia.
Na današnji dan 4 Maja prije tačno 21 godinu 18-godišnji Antonio je krenuo u Milano da podrži svoj voljeni klub Romu, krenuo je sam a ispred stadiona su ga presreli navijači milana njih 30-ak i praktično ga izmasakrirali, neki od njih su kasnije identifikovani ali advokati koje je angažovao klub AC Milan uspjeli su da pobiju sve optužbe a Flachi-eva porodica je na sudu uvrjeđena i zastrašena, krivci za ovaj stravični zločin nikad nisu osuđeni.I posle toliko godina srca svih romanista još uvijek krvare i vjerovatno nikad neće ni prestat, ma koliko generacija se promijenilo nikad ga neće zaboravit. ANTONIO VIVE
nema potpisa
Kjaer
Mog'o je bar skocit, eto ako nista.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
Evil Genius II
zlatan je 'otresao' i puno bolje i iskusnije igrace od 22godisnjaka koji je na rehabilitaciji nakon traumaticnog iskustva u njemackojEdin TM87 je napisao/la:Kjaer![]()

sramota nego sta . . . a onda se kao pitaju zasto romini navijaci napadaju autobuse njihovih tifoza.
steta za borinija..povreda..2.3 sedmice neigranja..takodje heinze..tako da mozemo ocekivati vjerovatno ddr-a kao stopera protiv novare
Unica grande amore
A Cassseti?AllAbout je napisao/la:steta za borinija..povreda..2.3 sedmice neigranja..takodje heinze..tako da mozemo ocekivati vjerovatno ddr-a kao stopera protiv novare
Koja je ono budaletina, no poslije ona dva "džudo starta", njegov igrač više nije ni pomislio da ide 1 na 1 po toj strani.
glupost za hrabre je sebičan lijek
-
Evil Genius II
ja koliko sam bio upoznat cassetti je povrijedjen i na moju veliku radost ne bi trebao igrati protiv novare ALI upravo proticah da je trenirao sa ostatkom ekipe
bilo kako bilo, ogromne probleme s povredama ima LE pred ovu tekmu jer uz borinija kojeg nema 2/3 sedmice i lobonta kojeg nece biti ostatak sezone, povrijedili su se i totti, osvaldo, kjaer i majstor greco - jos uvijek je nepoznato koliko su ozbiljne te povrede. sreca pa je novara u pitanju a ne neko jaci 
sto se tice ovih glasina u vezi 'kvalitetnog pojacanja' koje je sabatini obecao, rimski mediji su doslovno spomenuli nekih 20ak imena a medju njima (meni) najzanimljivije je mali eriksen iz ajaxa o kome smo vec nekad davno pisali.
sto se tice ovih glasina u vezi 'kvalitetnog pojacanja' koje je sabatini obecao, rimski mediji su doslovno spomenuli nekih 20ak imena a medju njima (meni) najzanimljivije je mali eriksen iz ajaxa o kome smo vec nekad davno pisali.
-
BorrielloFan
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledajte,o Borriellu
Pogledajte,o Borriellu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.