inace LeBronove partije vec nekoliko zadnjih meceva nisu na nivou,jedini razlog tomu je sto ne moze da pogodi niti jedan sut.Gotovo sve koseve daje na polaganju ili zakucavanju,dok otvorene suteve sa 5-6 metara ili trice promasuje,jbg znam ja da on ima klimav sut ali u zadnjih nekoliko utakmica doslovno ne moze nista da pogodi sve dok se to ne promjeni Miami ce gubiti od boljih ekipa,a vrlo tesko ce pobjedjivati i ove slabije.
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
hahaha nastavlja se ovdje
inace LeBronove partije vec nekoliko zadnjih meceva nisu na nivou,jedini razlog tomu je sto ne moze da pogodi niti jedan sut.Gotovo sve koseve daje na polaganju ili zakucavanju,dok otvorene suteve sa 5-6 metara ili trice promasuje,jbg znam ja da on ima klimav sut ali u zadnjih nekoliko utakmica doslovno ne moze nista da pogodi sve dok se to ne promjeni Miami ce gubiti od boljih ekipa,a vrlo tesko ce pobjedjivati i ove slabije.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sinoc(duel OKC-MIA) klasicni primjer igranja sa vise zvijezda u ekipi bez jakog trenerskog backgrounda i punooo silovanja lopte... Sva igra (i jednima i drugima) se svodi na baci loptu Jamesu/Wadeu ili Westbrooku/Hardenu/Durantu pa nek oni kreiraju.... Nepostojanje akcija,neodgovornost u odbrani(u pojedinim momentima) itd. Definitivno nije ono sto ja ocekujem od kosarke i iskreno se nadam da ovakve ekipe(dok god igraju ovako) nikada nece osvojiti titulu,te da ce ih TIMSKA igra nekog drugo tima izbaciti iz PO...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Evo ako se kome gleda citava sinosnja 4OT tekma, izmedju Hawks-Jezz. HD kvalitet:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Postovanje treba zaraditi.
kojeg li basNEZALAGANJE je napisao/la:te da ce ih TIMSKA igra nekog drugo tima izbaciti iz PO...
Lebron ima problema sa laktom,otuda par posljednjih partija(prije svega sto L-voz kaze pri sutu)
I stvarno mi je fascinantno gledati Wade iz godine u godinu kako nonsalantno ide oko blokova,iznudjuje faulove i igra tek toliko.
da bi se u playoffu pretvorio u super-sajona..sigurno najbolji sto se tice toga pa od kad je u ligi.
Durant je sinoc odigrao pravu MVP utakmicu..
bit ce blizu izmedju njega i Jamesa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja isad ostajem pri svojem da nece vidjet finala, to nam je opklada kako se sjecam.LBJ MVP je napisao/la:Na Bullsima se uči clutcherstvuBIHfan je napisao/la:Polako ba ljudi, nemojte mi Kinga. Pa ima 26 godina, znatel kad je Jordan osvojio prvu titulu? King je jos mlad i ima vremena da uskoro postane clutch.![]()
Ti reče nekad da Thunder nije ozbiljan izazivač.Jesi promjenio mišljenje?Imamo i neku opkladu
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Finale zapadaBIHfan je napisao/la:Ja isad ostajem pri svojem da nece vidjet finala, to nam je opklada kako se sjecam.LBJ MVP je napisao/la:Na Bullsima se uči clutcherstvuBIHfan je napisao/la:Polako ba ljudi, nemojte mi Kinga. Pa ima 26 godina, znatel kad je Jordan osvojio prvu titulu? King je jos mlad i ima vremena da uskoro postane clutch.![]()
Ti reče nekad da Thunder nije ozbiljan izazivač.Jesi promjenio mišljenje?Imamo i neku opkladu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja, i mislio sam na finale zapada.LBJ MVP je napisao/la: Finale zapada
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Ja, i mislio sam na finale zapada.LBJ MVP je napisao/la: Finale zapada
ma igrat ce OKC finale zapada i finale NBA uvjeren sam u to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bogami Durant napravio ogroman korak prema MVP nagradi, ustvari za mene je od sinoc MVP, mada cisto sumnjam da ce ga dobiti. I tek sam danas vidio da je frajer prvi skakac Thundera 

Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 26 mar 2012, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako se OKC sretne sa SAS oni finala nece vidjeti...to sam siguran,pa ti pricaj sta hoces....
- bear grylls
- Kontakt:
Forsiro se wade prije u regularnom dijelu al su ga povrede natjerale da se sada cuva za plejoffa. On je mogao veoma lako da ode putem mcgradya sva sreca pa je dosao pameti. Ove godine nema vise ni onih flash zakucavanja silovanja preko igraca i tih stvari sve lagano pametno radi dolazi to s godinama. I razvio je strasan mid range game **** nikad nije bio cvrst sto se povreda tice zadnje dvije godine se cuva za plejoffa.A ako je istina ovo za lebrona za povredu lakta objasnilo bi ovaj losi niz jer nekoliko utakmica ne ide iznad 20 poena od onog sudara sa hillom.Raul_64 je napisao/la:kojeg li basNEZALAGANJE je napisao/la:te da ce ih TIMSKA igra nekog drugo tima izbaciti iz PO...![]()
Lebron ima problema sa laktom,otuda par posljednjih partija(prije svega sto L-voz kaze pri sutu)
I stvarno mi je fascinantno gledati Wade iz godine u godinu kako nonsalantno ide oko blokova,iznudjuje faulove i igra tek toliko.
da bi se u playoffu pretvorio u super-sajona..sigurno najbolji sto se tice toga pa od kad je u ligi.
Durant je sinoc odigrao pravu MVP utakmicu..
bit ce blizu izmedju njega i Jamesa.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro, to i jeste u ovom trenutku finale zapada, po omjerimaNEZALAGANJE je napisao/la:Ako se OKC sretne sa SAS oni finala nece vidjeti...to sam siguran,pa ti pricaj sta hoces....
The Thunder was 24 of 36 in the first half (66.7 percent) with Durant, Ibaka, Perkins, Russell Westbook and James Harden combing to shoot 23 of 30 from the floor
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 26 mar 2012, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma da,ali rece @Salt da je uvjeren da oni igraju i NBA finale ove godine...rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa dobro, to i jeste u ovom trenutku finale zapada, po omjerimaNEZALAGANJE je napisao/la:Ako se OKC sretne sa SAS oni finala nece vidjeti...to sam siguran,pa ti pricaj sta hoces....a ako ostane ovako do kraja reg sezone, onda se i nemozete sresti prije finala (zapada
), a sto se tice finala otom potom
- majestic24
- Kontakt:
OKC je odlicna ekipa,al nemaju oni centre koji mogu parrati Bynumu,Gasolu,Howardu,Grifinu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Za nacin vase igra(baci je Bynumu na post i nek igra 1 na 1,kad lopta vec nije kod Kobea)i bilo koje druge ekipe cije igra se odvija tako,itekako imaju dobre visoke igrace,koji su posebno dobri u odbrani(Perkins,Ibaka,Collison)..majestic24 je napisao/la:OKC je odlicna ekipa,al nemaju oni centre koji mogu parrati Bynumu,Gasolu,Howardu,Grifinu
Ma ako je Oklahoma od prije dvije godine sa 21 godisnjim Durantom i 21 godisnjim Westbrukom u njihovim prvim playoff susretima sekunda dijelila da odvede lakerse u 7 utakmica(kasnije prvake) i to bez Perkinsa,ovakvog Ibake i ekipe citave maltene ne znam zasto ne bi ove bila favorit protiv njih.
a i lakersi su pali ocigledno.
Nemaju toliko ofanzivnog potencijala da mogu poentirati s posta na visokim pozicijama,ali nece ni morati..
igraju fenomenalnu odbranu,udaraju jake blokove,Ibaka moze pogoditi kao bilo ko sa poludistance i na kraju krajeve vanjska linija je 2 klase iznad,tako da..
Spursi imaju 8:2 protiv Oklahome u zadnjih 10 meceva,i to nerijetko bez nekog iz velike trojke..
a dobro..
ne bi ja tek tako otpisao Cliperse,znamo Paula u playoffu..mada opet,polufinale zapada sasvim dovoljno za pocetak.
bit ce veselo..
sa aspekta mamuza,želim Sunse u prvom krugu ako je ikako moguce
a i lakersi su pali ocigledno.
Nemaju toliko ofanzivnog potencijala da mogu poentirati s posta na visokim pozicijama,ali nece ni morati..
igraju fenomenalnu odbranu,udaraju jake blokove,Ibaka moze pogoditi kao bilo ko sa poludistance i na kraju krajeve vanjska linija je 2 klase iznad,tako da..
Spursi imaju 8:2 protiv Oklahome u zadnjih 10 meceva,i to nerijetko bez nekog iz velike trojke..
a dobro..
ne bi ja tek tako otpisao Cliperse,znamo Paula u playoffu..mada opet,polufinale zapada sasvim dovoljno za pocetak.
bit ce veselo..
sa aspekta mamuza,želim Sunse u prvom krugu ako je ikako moguce
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Nea vise prstena za Kobija, ta vremena su prosla.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- CollegeGunner
- Kontakt:
Ma Oklahoma i Spursi su trenutno najjace ekipe na zapadu. Samo se nadam da cemo mi podici formu, pogotovo Zach, do pocetka playoffa. Sa ovakvom igrom se mogu prosjecne ekipe poput Lakersa dobiti al ove jace tesko. 
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Tako je i bilo kada je Shaq otisao. Pa je Kobe svez'o tri finala zaredom.Zeljovac_1921 je napisao/la:Nea vise prstena za Kobija, ta vremena su prosla.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.