Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH
Ja ko na iglama.. jos malo.. imam osjecaj ko da cu ja izac na teren...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
>>No body likes us but we dont care<<
viore se naše zastave i naši šalovi...... a ja euforije svaka minuta isto godina
dubrava je napisao/la:Ja ko na iglama.. jos malo.. imam osjecaj ko da cu ja izac na teren...
kako ti gledas u Zg , jel imate HAYAT na total TV?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
jesam nervozan,koda ja igram finale lige prvaka... 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ja imam osjećaj da ću poluditi, još maloprije čuo Marijana na RSG-u, ja ako ne završim u hitnoj dobro je.......dubrava je napisao/la:Ja ko na iglama.. jos malo.. imam osjecaj ko da cu ja izac na teren...
- rob do bagro
- Kontakt:
NAD NAMA NEBO IMA DA GORIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma ne mogu uhvatit nikakv bh kanal, a nit imam kabelsku niti ista...osuden sam na net, al bolje ista nego nista.mostar_mo je napisao/la:dubrava je napisao/la:Ja ko na iglama.. jos malo.. imam osjecaj ko da cu ja izac na teren...
kako ti gledas u Zg , jel imate HAYAT na total TV?

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
još 4200 sekundi
Nešto gledam ovaj klip kad smo poderali Belgiju u Genku...situacija kod prvog gola,Džeko daje extra pas za Berberovića,e sad-gol je preko 7 metara širok i 2,5 metara visok ali panj mora da pogodi u protivnickog igraca jer NE ZNA da opali po lopti kako treba (ne zna ni centrirati,ali nekako igra u reprezentaciji-kako to niko ne zna),srecom pa je u nastavku akcije lopta došla opet do Džeke koji je iz daleko teže i komplikovanije pozicije majstorski zavukao loptu u rašlje ,zato što ZNA opaliiti tu loptu kako treba.
A danas cemo pjevati PET KOMADA,PET KOMADA TO JE NAŠA NADA.
A danas cemo pjevati PET KOMADA,PET KOMADA TO JE NAŠA NADA.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 05 sep 2009, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Još malo pa idem, moram u kafiću pratit utakmicu, kablovska isključena 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Žil Kretenie
- Kontakt:
- Stone Island
- Kontakt:
Što imam osjećaj da će nas u Hercegovini Hayat ispaliti ! Sigurno će na RTM-u biti onaj seljakluk.
LJUDI, JOS SAMO MALO, VECERAS GRAD DA GORI!
- miralem444
- Kontakt:
tek sad krece ona ludnica...od sad pa do kasnih nocnih sati...ma kako ce samo veceras bit lijepo pratit ostale rezultate u nasoj grupi jos samo da pobjedimo..i pravi rahatluk gledat turke i spance kako se muce..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
najjaci avatar imas definitivno,hahaŽil Kretenie je napisao/la:Šta se dešava?
Raskiseliše nam se Armenci.![]()
Ja sam bio u Zagrebu (Dugave) za vrijeme utakmice BiH - Iran, a u isto vrijeme igrala Hrvatska s Bjelorusijom. Jao jesam se osramotio, oni se raduju deru Bjeloruse, ja popizdio, Iran nas obruka, a dok je Džeko dao ona dva gola ja ih pod.j.ebava.o. Ali, valjda danas dobijemo i mi i onidubrava je napisao/la:ma ne mogu uhvatit nikakv bh kanal, a nit imam kabelsku niti ista...osuden sam na net, al bolje ista nego nista.mostar_mo je napisao/la:dubrava je napisao/la:Ja ko na iglama.. jos malo.. imam osjecaj ko da cu ja izac na teren...
kako ti gledas u Zg , jel imate HAYAT na total TV?) a protiv turske bit ce kolektivno navijanje...ima da ovi moji hrvati gledaju bosnu -tursku, a ne tamo neke engleze

Zadnja izmjena: insider, dana/u 05 sep 2009, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
sombrero je napisao/la:Ja sam čuo da ćemo biti bez podrške u Yerevanu/quote]
to je nemoguće... mi imamo čak jednu Bosanku na najjužnijoj tački kopna na svijetu... u Australiji ili Novom zelandu, nisam baš siguran
ne brini
ima nas i u juznoj australiji

ako kad budu gostovali
nebude li ovdje kod mene hayata ili te usra... mreze plus ima da zapicim u sarajevu poizvrtat im sve tamo pa sve cu prevrnit nemoj da se zezajuuu baaaaaa
ima nasih 10 tamo sto organizovano sad neznam visee...
ima nasih 10 tamo sto organizovano sad neznam visee...
Zadnja izmjena: D€LUX, dana/u 05 sep 2009, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
>>No body likes us but we dont care<<
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.