Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
14%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
19
33%
4) St.Pauli
12
21%
5) Mainz
9
16%
6) Augsburg
8
14%
7) Union Berlin
2
3%

Ukupno glasova: 58

marseille7
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 16:53

anton 1983 je napisao/la:Vidim da ne žikiš i nisi baš u toku sa događanjima u BUNDESLIGI...

Niko nije reko da će oni svi otići već da će biti zajedno. Što znači da svi mogu ostati i da svi mogu otići i da bude 50/50 itd... ;)
Jok ti.
ovo ljeto Bundesligaške klubove oćekuje veliko sranje!
Ko je ovo napiso?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 mar 2012, 17:06

Koji to ozbiljan tim Robbenu želi ponudit platu kao Bayern.Možda PSG,al upitno je želi li on tamo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 mar 2012, 17:06

marseille7 je napisao/la:
Ko je ovo napiso?
Pa da oćekuje ih sranje. Da sam htio napisati da svi ti odlaze iz klubova, ond abi napisao, odlazak tih igrača a ne sranje.

naime dal znaš da Robben SADA ne želi razgovarati o novom ugovoru, da je Huntellar reko da će ratzgovarati sa SCHALKEOM TEK NAKON EP-a. Kod Kagawe ne znam kakvo je stanje u pregovorima, Podli je već maltene arsenalov igrač, Werderu prijeti odlazak i Wiesea i pizarra, s tim da pogledaj malo koliko igrača je u zadnjoj godini ugovora...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 18:58

LBJ MVP je napisao/la:Koji to ozbiljan tim Robbenu želi ponudit platu kao Bayern.Možda PSG,al upitno je želi li on tamo.
Samo te budale placaju igrace da igraju 3 mjeseca godisnje, hvala bogu pa Dortmund se pojavio i udara ih redovno, inace bi gamad mozda mogla osvojit nesto.

@anton 1983 jel ti ko reko da si napiso to? pogledaj malo i neseri bezveze.

Nista o tome da Robben ne zeli SADA pregovarati, kad Bayern sam ima predljivu transfer politiku oni to na odmorima odrade ali mislim da ce Robben potpisati novi ugovor prije isteka sezone.
Opet kazem, Tonnies je jucer 10 minuta prico o Huntelaru, sta i kako necu da ponavljam bezveze.
Jedino sranje koje ocekuje neke bundesligase je zwajta, ovo sto si popisao nije ni blizu da nekoj panici.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 mar 2012, 19:09

LBJ MVP je napisao/la:Koji to ozbiljan tim Robbenu želi ponudit platu kao Bayern.Možda PSG,al upitno je želi li on tamo.
Samo te budale placaju igrace da igraju 3 mjeseca godisnje, hvala bogu pa Dortmund se pojavio i udara ih redovno, inace bi gamad mozda mogla osvojit nesto.

@anton 1983 jel ti ko reko da si napiso to? pogledaj malo i neseri bezveze.

Nista o tome da Robben ne zeli SADA pregovarati, kad Bayern sam ima predljivu transfer politiku oni to na odmorima odrade ali mislim da ce Robben potpisati novi ugovor prije isteka sezone.
Opet kazem, Tonnies je jucer 10 minuta prico o Huntelaru, sta i kako necu da ponavljam bezveze.
Jedino sranje koje ocekuje neke bundesligase je zwajta, ovo sto si popisao nije ni blizu da nekoj panici.
:lol:

Dobro ne znam zaš si ti to tako shvatio, očito provokatorski, no to nije bila moja namjera. Poanta je da se sa ovim igračima gore moraju produžiti ugovori, a pošto su to igrači koji su bitni tim klubovima i imaju velike plaće, to se neće ostvariti preko noći. To što si ti sada ljude išo ohrabrivati ne znači da je situacija ležerna i da će svi oni samo tako potpisati nove ugovore. PS i ja sam jučer gledo Dopu, da bi danas Huntelaar izjavio da će tek poslie EP razmatrati svoje mogučnosti. E vidiš tu situaciju, Toonies jučer nije spomenuo, jer se to do jučer nije znalo...Ne razbacuj se sam tak :oops:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 19:49

Vecina ce ih produzit ugovore, i kod svih su vise mogucnosti da produziti nego da napuste svoje klubove.
Sto se tice Huntelara, nemam pojma sta to mjena ako se ne odluci odma nego hoce da igra prvo EP. Ima ugovor u Schalke do 2013, ako mu je stalo da loji godinu samo da bi negdje zaradio kasnije 1 2 miliona vise neznam neka mu bude.

Evo vazne vijesti Gotze je poceo sa lahkim traningom, ocekuje se da sledece sedmice krene trenirat sa ekipom i onda da nastupi protiv Wolfsburga ili Bayerna, znaci 2 do 3 sedmice.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 mar 2012, 20:19

marseille7 je napisao/la:Vecina ce ih produzit ugovore, i kod svih su vise mogucnosti da produziti nego da napuste svoje klubove.
Sto se tice Huntelara, nemam pojma sta to mjena ako se ne odluci odma nego hoce da igra prvo EP. Ima ugovor u Schalke do 2013, ako mu je stalo da loji godinu samo da bi negdje zaradio kasnije 1 2 miliona vise neznam neka mu bude.
jel viš kak se ti postavljaš? Nema nikakvog posebnog argumenta da svi produže ;)

Kod Huntelaara su šanse 50/50 jer nema razloga da ćeka ako mu Schalke nudi najveći ugovor u povjesti kluba kojeg NE MOGU poboljšati. znači on želi vidjeti i razmotriti druge opcije - znači sranje - škakljivo. Kod raula je problem što mu Schalke nudi jednogodišnji ugovor a on oće dvogodišnji ugovor - sranje. Kod farfana bi ostajanje u klubu bilo brutalno iznenađenje...

Za Kagawu se more ćovjek nadati da će ostat. Nisam zihe ruopće ima li koga da nudi i da je velika opasnost no činjenica je da on još nema potpisan ugovor i u najbolju ruku moreš reći , "vidjet ćemo"

Kod Robben isto tako, jer on je nešto zamjerio navodno klubu, kao što je i to sam rekao, te bu još ćekao prije nego se odluči, makar je ugovor spreman. razmisli zašto nisam Gomeza spomenuo a kod njega je situacija ista kao i kod kagawe tako i kod Robbena.

poldi je već otišao, a kod Kuzmanovića i igrača werdera sve odlučuje dal će igrati Europu ili ne. Biti optimisitčan nije loše, no ne treba se sad zavaravati i reći da je situacija bajna...

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 21:05

Ostanimo kod ovih barem malo interesantnih, koga boli k ako Kuzmanic ili kako se zove napusti Stuttgart, pogledaj ba ko im je trener i sve jasno.

Nego dzaba sad ovdje spekulises, sve su situacije jasnije nego sto ti zelis da ih prestavis. Po meni jedini je Pizzaro koji je stvarno upitan i gdje je tendencija na 50:50. Kod svih ostalih spomenutih igraca aktuelni klubovi imaju prednosti.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 mar 2012, 21:33

marseille7 je napisao/la:Ostanimo kod ovih barem malo interesantnih, koga boli k ako Kuzmanic ili kako se zove napusti Stuttgart, pogledaj ba ko im je trener i sve jasno.
mene boli **** jer inaće moj post nema smisla! :lol: ovdje se priča o opčenitoj slici svih klubova, a ne samo onih koje ti poznaš ;) al dobro možemo ostati kod interesantnih, ali nećemo bježati od ovih drugih 8-)
marseille7 je napisao/la:Nego dzaba sad ovdje spekulises, sve su situacije jasnije nego sto ti zelis da ih prestavis. Po meni jedini je Pizzaro koji je stvarno upitan i gdje je tendencija na 50:50. Kod svih ostalih spomenutih igraca aktuelni klubovi imaju prednosti.
Argumentiraj, pobi tvrdnju i argumente. Daj dokaz da su svi produžili ugovor ili da će 100% prdužit ugovor. Nemreš jel tako. samo ne znam kak da tebi čovjek objasni da moj post ne govori o tome da će svi ti igrači otići nego da BUNDESLIGAške klubove po tom pitanju ćeka sranje jer ti igrači još uvijek nemaju nove ugovore a svi klubovi od navedenih igrača bi htjeli da imaju te ugovore.

jebote ti koda ne pratiš sport zvan nogomet, pa ne znaš da se u nogometu sve more u sekundi promjeniti pogotovo kad su transferi u pitanju! :?

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 21:40

Kazem ti moje misljenje, nemas ni ti argumenta jer pricamo o spekulacijama. Ponavljam tendecije su jako niske da ce neko od ovih kljucnih igraca napustiti aktuelni klub i to bas sad ljetos kad vecina ima ugovore jos godinu i vise. Ni Dortmund, ni Bayern ama ni Schalke nece prodati ove igrace jer su im bili kljucni u uspjehu. Jedino Schalke sa Raulom bi moglo da ide u taj pravac pa da se ne dogovore.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 mar 2012, 21:44

marseille7 je napisao/la:Kazem ti moje misljenje, nemas ni ti argumenta jer pricamo o spekulacijama.

ja neam argumenata za šta? jer shvaćaš da ne kužiš poantu posta?
marseille7 je napisao/la:Ponavljam tendecije su jako niske da ce neko od ovih kljucnih igraca napustiti aktuelni klub i to bas sad ljetos kad vecina ima ugovore jos godinu i vise. Ni Dortmund, ni Bayern ama ni Schalke nece prodati ove igrace jer su im bili kljucni u uspjehu. Jedino Schalke sa Raulom bi moglo da ide u taj pravac pa da se ne dogovore.
nema nikakvih tendencija osim što se može pretpostaviti, da ti igrači nisu potpisali ugovore i da će klubovi se sa tim morati pozabaviti na ljeto i u slučaju da ti igrači ne od potpišu slijdi sranje. get it? niko ne tvrdi da će niti da neće, nego samo spominje kakvo je sad trenutačno stanje stvari...

Igrače koje sam ti ja spomenuo nemaju ugovore više od godinu dana i u tom i je poanta!

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 21:51

Argumenata za sranje. Gubis se covjece, institaras da ce klubovi imati neke ogromne probleme dok ustvari svi ti klubovi su pozicionirali odlicno za pregovore, kvalifikacijom u Ligu sampiona.

Robben, Huntelaar, Kagawa imaju ugovor do Juna 2013. Ujedno i glavna tematika koja tvoju tezu o "sranju" pretvara u obicno g*vno.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 mar 2012, 22:07

marseille7 je napisao/la:Argumenata za sranje. Gubis se covjece, institaras da ce klubovi imati neke ogromne probleme dok ustvari svi ti klubovi su pozicionirali odlicno za pregovore, kvalifikacijom u Ligu sampiona.

Robben, Huntelaar, Kagawa imaju ugovor do Juna 2013. Ujedno i glavna tematika koja tvoju tezu o "sranju" pretvara u obicno g*vno.

Puko si ko Gokica! :lol: Zmišljaš sam sebi toplu vodu i mećeš meni riječi u postove. Ne ide to tako. Pa vide valjda ljudi što piše. mošti shvatiti da sam ti ja iznio činjenično stanje stvari. znači napiso ti igrače koji ulaze u zadnju godinu ugovora i sa kojima se mora produžiti ugovor. Svi ti igrači su ŠPEK igrači i MOGUĆE je da ih i drugi klubovi požele te da sadašnjima otežaju postupak produživanja ugovora. Nemoj meni nametati moje mišljenje koje je ja ne zastupam. Bori se za sebe i svoju kožu :lol:

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 22:13

anton 1983 je napisao/la:
marseille7 je napisao/la:Argumenata za sranje. Gubis se covjece, institaras da ce klubovi imati neke ogromne probleme dok ustvari svi ti klubovi su pozicionirali odlicno za pregovore, kvalifikacijom u Ligu sampiona.

Puko si ko Gokica! :lol: Zmišljaš sam sebi toplu vodu i mećeš meni riječi u postove. Ne ide to tako. Pa vide valjda ljudi što piše. mošti shvatiti da sam ti ja iznio činjenično stanje stvari. znači napiso ti igrače koji ulaze u zadnju godinu ugovora i sa kojima se mora produžiti ugovor. Svi ti igrači su ŠPEK igrači i MOGUĆE je da ih i drugi klubovi požele te da sadašnjima otežaju postupak produživanja ugovora. Nemoj meni nametati moje mišljenje koje je ja ne zastupam. Bori se za sebe i svoju kožu :lol:
Nisam ja puko, nego si ti pomalo glup. Kako ti nije jasno sta pises? Vrtis se bezveze u krugu oko spekulacija, gdje je jedino poznato da aktuelni klubovi zele sadrzati te spomenute igrace - i imaju jake argumente sa dobrim rezulatima i uspjesnom igrom u istoj sezoni.
Nema fajde da diskutujemo dalje, ako hoces da razumis idi nazad i procitaj prvi svoj post sto si napisao pa ako ti bude jasno javi se ponovo.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 mar 2012, 22:20

Nisam ja puko, nego si ti pomalo glup. Kako ti nije jasno sta pises? Vrtis se bezveze u krugu oko spekulacija, gdje je jedino poznato da aktuelni klubovi zele sadrzati te spomenute igrace - i imaju jake argumente sa dobrim rezulatima i uspjesnom igrom u istoj sezoni.
Nema fajde da diskutujemo dalje, ako hoces da razumis idi nazad i procitaj prvi svoj post sto si napisao pa ako ti bude jasno javi se ponovo.
Znači sad sam i glup? :lol:

Ako sam ja tebi nabrojo igrače kojima istječe ugovor slijedeće sezone kako sam ja onda glup i kako to nije činjenica? to što sam ja samo iznio to na vidjelo ne znači da ja tvrdim, vjerujem ili bilo što sa takvom tendencijom da će oni otići. Druga je stvar što ti trčiš pred rudo pa zaključuješ da ja tvrdim da će ti dečki otići!

Otiđe li samo 50 % tih igrača, nije dobro. otiđe li jedan, a da to bude Kagawa ili Huntelaar nije dobro. Razumeš li sad što ti ja kažem?

Bojim se da ne...

Ako su jedan Ozil, Diego, Khedira, Vidal, SAHIN otišli iz svojih klubova koji su bili u sličnoj, istoj i IDENTIČNOJ situaciji, onda nema nikakvog razloga da se ne kaže da na ljeto slijedi sranje, jer u nogometu itekako postoji šansa da se SVE dogodi...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 mar 2012, 14:12

Elf des 27. Spieltags :D

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 27 mar 2012, 16:53

Dortmund produzio ugovor sa Gotze-om do 2016.god

Schalke povuko opciju da kupi Obasi-ja i dao mu ugovor do 2015te.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2012, 10:13

Bilo bi lepo da u sad par dana nakon Gotzea, saznamo da su farfan, Robben i kagawa produžili. Već bi se lakše disalo...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 mar 2012, 12:54

rio_Ferdy88 je napisao/la:Elf des 27. Spieltags :D

slika
Koliko su oni komentatori pričali protiv Gundogana neko ko je slušao npr na radiju skontao bi da je lik izašao na teren sa dvije štake, gipsom oko glave, desne ruke i obe noge...
a frajer ''neprimjetno'' ali efikasno odradio posao... palac gore
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 mar 2012, 14:17

Njemački nogometni klub Magdeburg nalazi se na posljednjem 18. mjestu regionalne lige s tek 16 postignutih golova nakon 25 kola...
S obzirom da njihov klub ima problema s realizacijom, te pogotke postiže na slamku, navijači Magdeburga sjetili su se genijalne ideje. Odlučili su pomoći svojim igračima tako što su napravili kartonske strelice kojima su pokazivali gdje je gol.
Tragikomične scene odvijale su se kad god bi se igrači Magdeburga našli u situaciji za gol, jer su se navijači kretali po tribini kako bi što bolje namjestili strelice prema golu.

[youtube][/youtube]

slikaslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.