Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

harry_90
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la harry_90 » 26 mar 2012, 18:54

Aa sta cu kad mi se moze.. jel ja to vidim neku ljubomoru sto mi stranka cuva ledja ;) :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 mar 2012, 18:56

ma neeee Bože sačuvaj, drago mi je da ti je stranka toliko jaka da si uspio smiriti, pa čak i zaposliti Legendu :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 mar 2012, 18:59

Aa sta cu druze vidim lik sam svrlja po forumu,pa da ga smirim kakvim poslom.. da vidis mu lopate,oci da ti stanu :mrgreen: os ti u stranku,treba cistit rijeku Bosnu,previse zagadjena pa mi treba dobrovoljaca :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 mar 2012, 19:01

harry_90 je napisao/la:Aa sta cu druze vidim lik sam svrlja po forumu,pa da ga smirim kakvim poslom.. da vidis mu lopate,oci da ti stanu :mrgreen: os ti u stranku,treba cistit rijeku Bosnu,previse zagadjena pa mi treba dobrovoljaca :mrgreen:
to se Emiru obrati oko rijeke Bosne, on je kompetentan po tom pitanju.ako ti bude trebalo projektovati zgradu u kojoj će biti sjedište stranke, samo mi javi imaćeš popusta ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 26 mar 2012, 19:05

@harry_90
želim pristupiti stranci :mrgreen:,ako može da bude kakva svečanost zbog ulaska u stranku,koliko znam da tako dočekujete nove članove.Imali posao za mene,ali ako može bez lopata,sjekira...kakav posao u uredu... :lol: Imali novosti o članovima stranke s Vlašića.Čitam evo na teletekstu ozbiljna situacija jedva izvukli živu glavu :lol: :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 mar 2012, 19:10

bagrcavi je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Aa sta cu druze vidim lik sam svrlja po forumu,pa da ga smirim kakvim poslom.. da vidis mu lopate,oci da ti stanu :mrgreen: os ti u stranku,treba cistit rijeku Bosnu,previse zagadjena pa mi treba dobrovoljaca :mrgreen:
to se Emiru obrati oko rijeke Bosne, on je kompetentan po tom pitanju.ako ti bude trebalo projektovati zgradu u kojoj će biti sjedište stranke, samo mi javi imaćeš popusta ;)
Ne bi ja mogao Emira u tako tesku situaciju poslati,za njega je kancelarija :mrgreen: ne treba zasad nista,uvalili smo se u avaz centar u Tuzli,jos samo da se zavrsi i useljavamo se ;) aa ja tamam tebe kontao u bosnu poslati,da vidis camca kako pluta 5 brzina,nema kocnice samo picis nema stajanja :D

@bazeni

Mozes pristupiti nije problem.. potrebno je da ispunis par papira i to je to.. imas licnu malac ?? docek ce biti vrhunski,hebacemo dodjelu oscara sto se tice doceka zvijezda :mrgreen: ahh posljednje informacije govore da su u Bugojnom,a kako sam cuo od mjestana Rostova ne svidja mi se informacija koju sam dobio..bice izbaceni iz stranke :evil: :mrgreen:

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 26 mar 2012, 19:32

Imam radit nesto iz informatike.. nesto u smislu kao sta dobro i pozitivno mozemo naucit na netu ;) Ako ima ko nekih ideja, pucajte :D :D Ja sam nasao nesto o edukaciji, znaci to otpada.. ;)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 26 mar 2012, 19:33

Finally, new avatar. :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 mar 2012, 20:20

harry_90 je napisao/la: Ne bi ja mogao Emira u tako tesku situaciju poslati,za njega je kancelarija
E to se brate moj cijeni :D :D Ovog @bazeni uzmi obavezno za sekretaricu stranke :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 mar 2012, 20:27

LBJ MVP je napisao/la:
alacious je napisao/la:Ponavljam,Zuja je zakon!
Papastathopoulos je napisao/la:beck's i karlovacko !
Momci jeste vi probali heineken :roll: Ili bavariu :oops:
ja lika...ti meni placaj heineken, popicu ga ja koliko god ti kazes :mrgreen: :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 26 mar 2012, 20:30

Emir ZENICA je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Ne bi ja mogao Emira u tako tesku situaciju poslati,za njega je kancelarija
E to se brate moj cijeni :D :D Ovog @bazeni uzmi obavezno za sekretaricu stranke :lol:
šta ćemo s legendom i limunom,neka oni budu bodyguard,a Ilidža blagajnik.

@Harry
imali kakvi poklona dobrodošlice Audi,10000 eura,kuća s bazenom.... tako nešto

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 26 mar 2012, 20:30

I tu si upravu,al' opet men niste nema okus kao Zuja,brate kad ono klizne niz grlooo,maaa joooj :D :mrgreen:

Bazeni,sta ce tebi to,tebi je stari sudija :lol: :lol:

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 26 mar 2012, 20:32

alacious je napisao/la:I tu si upravu,al' opet men niste nema okus kao Zuja,brate kad ono klizne niz grlooo,maaa joooj :D :mrgreen:

Bazeni,sta ce tebi to,tebi je stari sudija :lol: :lol:
to ne znači da ja moram biti zakinut za te poklone :lol:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 mar 2012, 20:35

alacious je napisao/la:I tu si upravu,al' opet men niste nema okus kao Zuja,brate kad ono klizne niz grlooo,maaa joooj :D :mrgreen:

sad ono lbj faca, on sad pije heineken, a zapravo narucuje sok od cvekle kad dodje u kafic :lol: :lol:

ma nije ni zuja losa, al ipak nije na prvom mjestu :mrgreen: ni blizu toga :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 mar 2012, 20:53

Sto ba njega za sekretaricu,tu nam treba osoba suprotnog spola dobro gradjena,a njega cemo za portira :mrgreen:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 mar 2012, 20:57

harry_90 je napisao/la: Sto ba njega za sekretaricu,tu nam treba osoba suprotnog spola dobro gradjena,a njega cemo za portira :mrgreen:
haha a ima i ta mjesta,nadji kakvu dobru :mrgreen: A moze za portira,usvojeno !

P.S jel normalan ovaj na 60 minuta ? :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 mar 2012, 21:13

harry_90 je napisao/la: Sto ba njega za sekretaricu,tu nam treba osoba suprotnog spola dobro gradjena,a njega cemo za portira :mrgreen:
haha a ima i ta mjesta,nadji kakvu dobru :mrgreen: A moze za portira,usvojeno !
Ja nasao vec jednu dobru da je vidis zaboravices pisati :D Usvojeno,izglasano mu je povjerenje o cuvanju kancelarija stranke.. :mrgreen: za sutra Emire u 11:55 vanredna sjednica stranke zbog danasnjih desavanja na Vlasicu,nadam se da si upoznat sa danasnjim dogadjajem..

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 mar 2012, 21:28

harry_90 je napisao/la: Ja nasao vec jednu dobru da je vidis zaboravices pisati :D Usvojeno,izglasano mu je povjerenje o cuvanju kancelarija stranke.. :mrgreen: za sutra Emire u 11:55 vanredna sjednica stranke zbog danasnjih desavanja na Vlasicu,nadam se da si upoznat sa danasnjim dogadjajem..
Ajde posalji je na msn :mrgreen: Nadam se da ce dobro cuvati :D Dogovoreno,jesam upoznat sam,legendi vuk pojeo 2 prsta a limunu pola noge otkinuto :lol: :lol: Treba im oduzeti od place,dovedeni su da ciste a ne da se rvaju sa vukovima :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 mar 2012, 21:33

Limuna ce stranka o svom trosku poslati na paraolimpijadu :lol: nisu ih dzaba dva vuka napali,imali su debeo razlog,al o tome necemo javno,sve ce se sutra saznati na vanrednom zasjedanju stranke :D legendi samo dva prsta,kakav je to vuk hebem ga gladna,zakazao :evil: :D

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 26 mar 2012, 21:36

Ima li za mene nekog posla u toj stranci?

Vukovi su dobro prosli :lol: :lol:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []