Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Aa sta cu kad mi se moze.. jel ja to vidim neku ljubomoru sto mi stranka cuva ledja

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma neeee Bože sačuvaj, drago mi je da ti je stranka toliko jaka da si uspio smiriti, pa čak i zaposliti Legendu 
DRUG NEBI TI PUNCA
Aa sta cu druze vidim lik sam svrlja po forumu,pa da ga smirim kakvim poslom.. da vidis mu lopate,oci da ti stanu
os ti u stranku,treba cistit rijeku Bosnu,previse zagadjena pa mi treba dobrovoljaca 
to se Emiru obrati oko rijeke Bosne, on je kompetentan po tom pitanju.ako ti bude trebalo projektovati zgradu u kojoj će biti sjedište stranke, samo mi javi imaćeš popustaharry_90 je napisao/la:Aa sta cu druze vidim lik sam svrlja po forumu,pa da ga smirim kakvim poslom.. da vidis mu lopate,oci da ti stanuos ti u stranku,treba cistit rijeku Bosnu,previse zagadjena pa mi treba dobrovoljaca
DRUG NEBI TI PUNCA
@harry_90
želim pristupiti stranci
,ako može da bude kakva svečanost zbog ulaska u stranku,koliko znam da tako dočekujete nove članove.Imali posao za mene,ali ako može bez lopata,sjekira...kakav posao u uredu...
Imali novosti o članovima stranke s Vlašića.Čitam evo na teletekstu ozbiljna situacija jedva izvukli živu glavu

želim pristupiti stranci
Ne bi ja mogao Emira u tako tesku situaciju poslati,za njega je kancelarijabagrcavi je napisao/la:to se Emiru obrati oko rijeke Bosne, on je kompetentan po tom pitanju.ako ti bude trebalo projektovati zgradu u kojoj će biti sjedište stranke, samo mi javi imaćeš popustaharry_90 je napisao/la:Aa sta cu druze vidim lik sam svrlja po forumu,pa da ga smirim kakvim poslom.. da vidis mu lopate,oci da ti stanuos ti u stranku,treba cistit rijeku Bosnu,previse zagadjena pa mi treba dobrovoljaca
@bazeni
Mozes pristupiti nije problem.. potrebno je da ispunis par papira i to je to.. imas licnu malac ?? docek ce biti vrhunski,hebacemo dodjelu oscara sto se tice doceka zvijezda
Imam radit nesto iz informatike.. nesto u smislu kao sta dobro i pozitivno mozemo naucit na netu
Ako ima ko nekih ideja, pucajte
Ja sam nasao nesto o edukaciji, znaci to otpada.. 
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- harebianconero
- Kontakt:
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E to se brate moj cijeniharry_90 je napisao/la: Ne bi ja mogao Emira u tako tesku situaciju poslati,za njega je kancelarija
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ja lika...ti meni placaj heineken, popicu ga ja koliko god ti kazesLBJ MVP je napisao/la:alacious je napisao/la:Ponavljam,Zuja je zakon!Momci jeste vi probali heinekenPapastathopoulos je napisao/la:beck's i karlovacko !Ili bavariu
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
šta ćemo s legendom i limunom,neka oni budu bodyguard,a Ilidža blagajnik.Emir ZENICA je napisao/la:E to se brate moj cijeniharry_90 je napisao/la: Ne bi ja mogao Emira u tako tesku situaciju poslati,za njega je kancelarija![]()
Ovog @bazeni uzmi obavezno za sekretaricu stranke
@Harry
imali kakvi poklona dobrodošlice Audi,10000 eura,kuća s bazenom.... tako nešto
I tu si upravu,al' opet men niste nema okus kao Zuja,brate kad ono klizne niz grlooo,maaa joooj

Bazeni,sta ce tebi to,tebi je stari sudija

Bazeni,sta ce tebi to,tebi je stari sudija
to ne znači da ja moram biti zakinut za te poklonealacious je napisao/la:I tu si upravu,al' opet men niste nema okus kao Zuja,brate kad ono klizne niz grlooo,maaa joooj![]()
Bazeni,sta ce tebi to,tebi je stari sudija![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sad ono lbj faca, on sad pije heineken, a zapravo narucuje sok od cvekle kad dodje u kaficalacious je napisao/la:I tu si upravu,al' opet men niste nema okus kao Zuja,brate kad ono klizne niz grlooo,maaa joooj![]()
ma nije ni zuja losa, al ipak nije na prvom mjestu
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Sto ba njega za sekretaricu,tu nam treba osoba suprotnog spola dobro gradjena,a njega cemo za portiraEmir ZENICA je napisao/la:E to se brate moj cijeniharry_90 je napisao/la: Ne bi ja mogao Emira u tako tesku situaciju poslati,za njega je kancelarija![]()
Ovog @bazeni uzmi obavezno za sekretaricu stranke
- Emir ZENICA
- Kontakt:
haha a ima i ta mjesta,nadji kakvu dobruharry_90 je napisao/la: Sto ba njega za sekretaricu,tu nam treba osoba suprotnog spola dobro gradjena,a njega cemo za portira
P.S jel normalan ovaj na 60 minuta ?
Volim te Celik ! ! !
Ja nasao vec jednu dobru da je vidis zaboravices pisatiEmir ZENICA je napisao/la:haha a ima i ta mjesta,nadji kakvu dobruharry_90 je napisao/la: Sto ba njega za sekretaricu,tu nam treba osoba suprotnog spola dobro gradjena,a njega cemo za portiraA moze za portira,usvojeno !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ajde posalji je na msnharry_90 je napisao/la: Ja nasao vec jednu dobru da je vidis zaboravices pisatiUsvojeno,izglasano mu je povjerenje o cuvanju kancelarija stranke..
za sutra Emire u 11:55 vanredna sjednica stranke zbog danasnjih desavanja na Vlasicu,nadam se da si upoznat sa danasnjim dogadjajem..
Volim te Celik ! ! !
Limuna ce stranka o svom trosku poslati na paraolimpijadu
nisu ih dzaba dva vuka napali,imali su debeo razlog,al o tome necemo javno,sve ce se sutra saznati na vanrednom zasjedanju stranke
legendi samo dva prsta,kakav je to vuk hebem ga gladna,zakazao

- Zenichanin
- Kontakt:
Ima li za mene nekog posla u toj stranci?
Vukovi su dobro prosli

Vukovi su dobro prosli
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.