@Huska mene optužuje da dolazim provocirati na temi Intera... svašta...
Rekoh znaju drugi forumaši koji nisu navijači Juventusa kakav sam ja trollčina i provokator.
Nisu ni tebi strani izrazi koje sam već naveo pa nikom ništa....
I ja se slažem da nije uredu nekoga isključiti ko je godinama tu... a dođu neki ''padobranci'' koji imaju 10 postova i odmah sipaju uvrede i provokacije. Pa ja pitam sad kako je @Bianconerac bio uredu svo vrijeme a nije zadnjih par mjeseci... nije mi to jasno nikako...
Provokatori pljuju po Juventusu, pljuju po navijačima, sipaju svakojake uvrede a kad im se odgovori bivaš isključen... drugi me može nazivati debilom, ****, starokurvašom, lopovom nekažnjeno a kad mu odgovorim dobivam ban ili prijetnje isključenjem...
Pa nije moguće da niko od Juventina ne valja majka mu stara... da li smo svi na krivi qrac nasađeni toliko.. ne znam jbg...
Razmišljao sam i ja da povedemo pitanje da svi bojkotujemo do daljnjeg ali to neće piti vode, kad se nas par isključi doći će na temu dežurni provokatori i opet nastaviti po starom.
Ovdje se samo radi o tome da pojedini Juventini ne mogu ošutjeti kada se vrijeđa Juve pa reaguju previše impulsivno nekada...u tome je sva ''pokvarenost'' navijača Stare Dame...
Bilo je i nas pokvarenih, bilo nas je koji su npr za Napoli vezali jedan epitet koji nije možda primjeran u diskusiji pa šta, ima kazna i za takve.
Ozbiljno, predlažem administraciji i onima koji se brinu za ''ispravnost'' onoga što se piše da ''provokatorske'' rečenice i floskule :
- smećarski klub
- bilan, shinter i kinter
- stara ****
- lopovi torinski
- merdisti (bilo za koji klub da se odnosi)
-uvredljive slike
i ine ''sitne'' provokacije'' sankcionišu već prema težini rečenog - 7 dana, 14, mjesec
a vrijeđanje drugih tipa : debil, moron, spominjanje familije, majmun i sl trajnim!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO