AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 26 mar 2012, 20:46

Agent Jordi Albe i Braida se sastali da pregovaraju oko prelaska španca u Milan 8-)

8-) :D

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 mar 2012, 20:58

Iskreno nikad nisam cuo za tog Albu, odo se malo informisat po googleu. Ja bi bio najsretniji kad bi Robinho izjavio da oce da se vrati u brazil i zamjenimo ga za Gansa il kakvog tamo pulena mladjeg. Nesto mi se neda ali reko bilo bi dobro provjerit koliko je ovih povreda u mecu a koliko na treningu. Razlog je to sto svi malo jeace igraju protiv sampiona, pa je moguce i da konstantna grublja igra istrosi igrace.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 mar 2012, 21:03

@ahmad_tz
Čuj nisi čuo, igra u Valenciji lijevi bek a može i krilo, iz Barcelonine je škole mladih otišo u Valenciju

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 mar 2012, 21:03

Genghis je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:pa nema igrača da nisu imali povrede. a ibra i flamini nisu injury prone sigurno.
Pa nisam rekao da je to isključivo razlog, ima malo i sreće, a ima i do trenažnog procesa. A uz to i uloga koju Ibra ima u Milanu, tj. 50% rezultata zavisi od njegove igre (ove sezone) sigurno dovodi do umora koji kasnije dovodi do povreda.
slažem se. mada mislim da su nešto u milanlabu ove godine gadno zabrljali baš što se tiče tih priprema. prosto je nemoguće da se ovoliko igrači povređuju i to mahom na treninzima.

Deskpro je napisao/la:Nemojte mi protiv Pata pricat, sve cu da vas polomim,,, neka abd bice i on fit i dace svoj maksimum momak. posle Shevchenka i Kake moj najdrazi igrac. skidam kapu njemu i ovim nabrojanim. ali mislim da Shevku nece niko nikad moci zamijeniti, mislim bez omalozavanja legendi. maldinija. cafua. serghina, inazghija. on je moj No 1
sheva je sheva. nikad nisam svojim očima gledao boljeg napadača od sheve i jednog jedinog ronalda il fenomena. fudbal se pratio radi ronalda ne radi reala barce ili brazila. nije bilo tada dvojbe da je bio najbolji od najboljih.
sheva ima jedinu mrlju u karijeri ono kada je poljubio dres chelsea nakon što je zabio prvijenac, na stranu što je otišao za parama. ali ipak je to kralj istoka i 2. strijelac milana svih vremena. da nije otišao stigao bi i nordahla. takvog igrača nikad više nećemo vidjeti u svome životu. apsolutno kompletan napadač, tukao je podjednako lijevom i desnom, u skok igri nije mu bilo premca. a tek brzina i šutina :shock:
ne znam koliko vas ovdje zna ali sheva je odrastao blizu černobila i dok je bio veoma mlad na jednom turniru je briljirao i zapao je za oko jednom velškom fudbaleru po imenu ian rush. rush mu je tada poklonio svoje kopačke. ostalo je legenda. meni najdraži napadač milana svih vremena uz van bastena naravno. 176 golova za milan (brojim i onaj nepošteno poništeni gol na nou campu).

[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 mar 2012, 21:10

Ako nam dodje a igra lijevog beka i krilo Allegri ce ga stavit da igra traqueartistu :mrgreen:

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 26 mar 2012, 21:12

Švedski napadač upozorava da snaga i kvalitet katalonske ekipe ne leže isključivo u sjajnom Argentincu Leu Messiju.

Zlatan Ibrahimovic sa velikim nestrpljenjem očekuje duel četvrtfinala Lige Šampiona protiv Barcelone za koji zna da će biti izuzetno težak.

„Znamo da će meč protiv Barcelone biti izuzetno težak.

Katalonci imaju najbolji tim na svetu, ali mi želimo da nastavimo našu dobru formu.“, rekao je Ibra.

Šveđanin još jednom podseća da Leo Messi nije jedina opasnost koja vreba rosonere.

„Barcelona nije samo Leo Messi, baš kao što Milan nije samo Zlatan Ibrahimovic.

Barca ima mnoštvo fenomenalnih igrača, ali mi se ne plašimo izazova.“, poručuje popularni Ibracadabra.

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 26 mar 2012, 21:14

Prema pisanjima medija, Juventus, Inter i Milan su se pridružili Bayernu u željama da na ljeto dovedu lijevog beka Barçe, Brazilca Adriana.

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 26 mar 2012, 22:11

Eo citam nesta od prve minute, a i robinho bi mogo nastupit! :D

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 26 mar 2012, 22:38

harunsmajic je napisao/la:Eo citam nesta od prve minute, a i robinho bi mogo nastupit! :D
izvor ?

Onda vjerovatno igramo ovako u odbrani : Bonera - Nesta - Mexes - Mesbah
Sloboda Tuzla !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 mar 2012, 22:39

I ja sam čitao za Robinha da bi mogao igrati možda protiv Barse, nisam se baš nešto obradovao :D
-RIVALDO-

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 26 mar 2012, 22:49

pesmaster je napisao/la:
harunsmajic je napisao/la:Eo citam nesta od prve minute, a i robinho bi mogo nastupit! :D
izvor ?

Onda vjerovatno igramo ovako u odbrani : Bonera - Nesta - Mexes - Mesbah
Sa milanovog sajta

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 mar 2012, 23:16

IlPrincipe je napisao/la:Agent Jordi Albe i Braida se sastali da pregovaraju oko prelaska španca u Milan 8-)

8-) :D

slika
hahah, preluda slika, a pazi kod ibre na glavi cazzo guardi :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 mar 2012, 23:58

baresi#6 je napisao/la:]
baresi#6 je napisao/la:
ne znam koliko vas ovdje zna ali sheva je odrastao blizu černobila i dok je bio veoma mlad na jednom turniru je briljirao i zapao je za oko jednom velškom fudbaleru po imenu ian rush. rush mu je tada poklonio svoje kopačke. ostalo je legenda. meni najdraži napadač milana svih vremena uz van bastena naravno. 176 golova za milan (brojim i onaj nepošteno poništeni gol na nou campu).
Rush nije samo jedan velški fudbaler, on je legenda i najbolji strijelac Liverpoola u povijesti sa 346 golova za Redse, i takodjer najbolji strijelac repke Walesa u povijesti 8-) a imao je i epizodu u Juventusu :mrgreen:

A sto se tice Sheve, slazem se da je on jedan of najboljih napadaca proteklih 15 god u Europi, a u Serie A sigurno najbolji, jer Ronaldo zbog povreda nije pruzio svoj maximum ;) i po meni je napravio veliku gresku odlaskom u Chelski, u rangu Torresove :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 27 mar 2012, 00:12

IlPrincipe je napisao/la:Agent Jordi Albe i Braida se sastali da pregovaraju oko prelaska španca u Milan 8-)
Gdje si to vidio tako ti svega? De vamo link, zivo me interesuje. Odlican igrac, jako prodoran sa dobrim centarsutom, s druge strane, veliko djubre i prznica na terenu. Previse ofenzivan, nerijetko ostaje "promaja" od pozada kad krene u napad. Ima dosta nedostataka, ali i prostora za korekcije.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 mar 2012, 00:48

JavierPortillo je napisao/la:
Gdje si to vidio tako ti svega? De vamo link, zivo me interesuje. Odlican igrac, jako prodoran sa dobrim centarsutom, s druge strane, veliko djubre i prznica na terenu. Previse ofenzivan, nerijetko ostaje "promaja" od pozada kad krene u napad. Ima dosta nedostataka, ali i prostora za korekcije.
nije los taj alba, barca je bacila oko na njega al opet vjerovatno sto je prosao nasu skolu i tako i igra, igra tako da bi se uklpopio fino u barcin stil igre, al za milan da nije, mozete naci puno bolje igrace, nije taj alba i pored te svoje skole ni igrac za barcu jer nema taj kvalitet, al opet mlad je i kod nas bi se mozda dobro uklopio, al sad da ide u italiju il englesku, mislim nije taj kapacitet za top klasu neku

spominje se i nas adriano, ni on svojim stilom nije za milanskog beka, ofanzivni su to igraci previse za italije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 27 mar 2012, 01:14

rio_Ferdy88 je napisao/la: Rush nije samo jedan velški fudbaler, on je legenda i najbolji strijelac Liverpoola u povijesti sa 346 golova za Redse, i takodjer najbolji strijelac repke Walesa u povijesti 8-) a imao je i epizodu u Juventusu :mrgreen:
ma znam ja ko je rush samo sam ironičan bio kad sam rekao samo jedan velški fudbaler ;)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 mar 2012, 03:03

Jadna nam majka ako Mesbah od prve igrao..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 27 mar 2012, 11:20

Iskusni francuski strateg je u direktnom okršaju protiv italijanskog šampiona uvideo da rosoneri ove sezone neće moći da osvoje Ligu Šampiona.
„Barselona je najveći favorit za osvajanje trofeja“, rekao je Venger za itaijanske medije.
„Kada je u pitanju Milan, smatram da Italijani nemaju šanse da osvoje Ligu Šampiona. Rosoneri igraju dobro kao tim u kome imaju sjajne igrače kakav je Zlatan Ibrahimović, ali smatram da ne mogu da se mere sa Kataloncima.“, istakao je francuski stručnjak.
Koliko je Arsen u pravu videćemo koliko sutra veče...

Pa sta je ovo ljudi niko nam nedaje sanse za prolaz!!???

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 mar 2012, 12:42

Hebeš Wengerov rezon on bi i da Arsenal igra umjesto Milana rekao da nema šanse-luzersko ponašanje a ne realnost
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 27 mar 2012, 13:09

baresi#6 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:pa nema igrača da nisu imali povrede. a ibra i flamini nisu injury prone sigurno.
Pa nisam rekao da je to isključivo razlog, ima malo i sreće, a ima i do trenažnog procesa. A uz to i uloga koju Ibra ima u Milanu, tj. 50% rezultata zavisi od njegove igre (ove sezone) sigurno dovodi do umora koji kasnije dovodi do povreda.
slažem se. mada mislim da su nešto u milanlabu ove godine gadno zabrljali baš što se tiče tih priprema. prosto je nemoguće da se ovoliko igrači povređuju i to mahom na treninzima.

Deskpro je napisao/la:Nemojte mi protiv Pata pricat, sve cu da vas polomim,,, neka abd bice i on fit i dace svoj maksimum momak. posle Shevchenka i Kake moj najdrazi igrac. skidam kapu njemu i ovim nabrojanim. ali mislim da Shevku nece niko nikad moci zamijeniti, mislim bez omalozavanja legendi. maldinija. cafua. serghina, inazghija. on je moj No 1
sheva je sheva. nikad nisam svojim očima gledao boljeg napadača od sheve i jednog jedinog ronalda il fenomena. fudbal se pratio radi ronalda ne radi reala barce ili brazila. nije bilo tada dvojbe da je bio najbolji od najboljih.
sheva ima jedinu mrlju u karijeri ono kada je poljubio dres chelsea nakon što je zabio prvijenac, na stranu što je otišao za parama. ali ipak je to kralj istoka i 2. strijelac milana svih vremena. da nije otišao stigao bi i nordahla. takvog igrača nikad više nećemo vidjeti u svome životu. apsolutno kompletan napadač, tukao je podjednako lijevom i desnom, u skok igri nije mu bilo premca. a tek brzina i šutina :shock:

Tako je drug moj. Sheva je jedan jedini i neponovljiv igrac. a ni to mu ne mozemo zamjeriti, ipak koliko nas je put obradovao da mu je to i oprosteno. msm ajd i radi veci novaca a i radi gospodje koja oce da joj mali uci engleski. ajmo mi u Celzi. pa mogao je Sheva kupiti joj Ucitelja pa nek po vazdan uce a on ostati u Milanu ali eto takva sudbima...... pozz

[youtube][/youtube]
Some of us only see in red and black Forza Milan

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.