Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- bosanac035
- Kontakt:
Re: Armenija-BiH
može li mi neko reći ko je danas od nasih igraca u opasnosti za suspenziju zbog kartona?
I Love this game !!!
igro sam X2 na estoniju ako to bude neznam
- Stone Island
- Kontakt:
Spahić.bosanac035 je napisao/la:može li mi neko reći ko je danas od nasih igraca u opasnosti za suspenziju zbog kartona?
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Stone Island je napisao/la:Spahić.bosanac035 je napisao/la:može li mi neko reći ko je danas od nasih igraca u opasnosti za suspenziju zbog kartona?
trebao bi se paziti.....on nam je potreban za tursku
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- miralem444
- Kontakt:
ma care svi.:spahic,supic,jahic,nadarevic,ibricic.....bosanac035 je napisao/la:može li mi neko reći ko je danas od nasih igraca u opasnosti za suspenziju zbog kartona?
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Supic, Nadarevic, Spahic, Ibricic, Jahic, Muratovic, Mravac, Damjanovic i Pjanic.bosanac035 je napisao/la:može li mi neko reći ko je danas od nasih igraca u opasnosti za suspenziju zbog kartona?

Joj bože, samo da od nabrojanih Spahić i Jahić "prežive".Tarik14 je napisao/la:Supic, Nadarevic, Spahic, Ibricic, Jahic, Muratovic, Mravac, Damjanovic i Pjanic.bosanac035 je napisao/la:može li mi neko reći ko je danas od nasih igraca u opasnosti za suspenziju zbog kartona?
Supić/Begović
Ibričić/Misimović
Pjanić/Salihović
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- bosanac035
- Kontakt:
zbilja se moramo paziti....al iskreno volio bi da ibricic dobije zuti...da ne igra na bilinom poljuTarik14 je napisao/la:Supic, Nadarevic, Spahic, Ibricic, Jahic, Muratovic, Mravac, Damjanovic i Pjanic.bosanac035 je napisao/la:može li mi neko reći ko je danas od nasih igraca u opasnosti za suspenziju zbog kartona?

I Love this game !!!
-
- Kontakt:
Što se mene tiče, Mravac, Damjanović i Ibričić mogu dobiti kartone, a pošto Pjanić najvjerovatnije neće igrati protiv Turske, neće biti problem ako ga i on dobije. Supić isto ne bi bio preveliki gubitak, jer ne moramo više brinuti oko te pozicije. A Nadarević, Spahić, Jahić i Muratović su važne karike u našoj reprezentaciji.Knele je napisao/la:Joj bože, samo da od nabrojanih Spahić i Jahić "prežive".Tarik14 je napisao/la:Supic, Nadarevic, Spahic, Ibricic, Jahic, Muratovic, Mravac, Damjanovic i Pjanic.bosanac035 je napisao/la:može li mi neko reći ko je danas od nasih igraca u opasnosti za suspenziju zbog kartona?
Supić/Begović
Ibričić/Misimović
Pjanić/Salihović
Đuro (iz nadrealista) je rekao da Bosanaca (i Hercegovaca takoder) ima u 125 drzava svijeta...naden je jedan par i na dalekom Barbadosuscorpy je napisao/la:sombrero je napisao/la:Ja sam čuo da ćemo biti bez podrške u Yerevanu/quote]
to je nemoguće... mi imamo čak jednu Bosanku na najjužnijoj tački kopna na svijetu... u Australiji ili Novom zelandu, nisam baš siguran
ne brini
ima nas i u juznoj australiji![]()
ako kad budu gostovali

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Daoce Supic ili ibricic pozutit malo nek odmore... 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
[quote="omerbavarac"]Allahu dragi ti podari nasim igracima snage i volje da se danasnja utakmica odigra na najbolji moguci nacin, i da se dodje kuci radostan i sa pobjedom. Amin!!!!
A kad cujem Marijana, stvarno zalim sto nece prenositi BIH, ali sta je tu je!!!!

- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto vrijeme leti!!!! Maloprije bilo 15 i 45!!!!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Osim kralj. Veoma mi je drago sto je on tu.
To izgleda Hayat hoce da smiri navijace zbog Marjana.
To izgleda Hayat hoce da smiri navijace zbog Marjana.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
igraj bosno igraj i pobjediii
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
Ponosni_Bosanac je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Allahu dragi ti podari nasim igracima snage i volje da se danasnja utakmica odigra na najbolji moguci nacin, i da se dodje kuci radostan i sa pobjedom. Amin!!!!
A kad cujem Marijana, stvarno zalim sto nece prenositi BIH, ali sta je tu je!!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Principatus
- Kontakt:
Sta im kod Hayata kaze Osim, kako ne valja biti zavidan na to kada neko radi svoj posao dobro.
Pitam se mislili samo na reprezentaciju pri tome.
Pitam se mislili samo na reprezentaciju pri tome.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutak se cekaaa... 

Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 05 sep 2009, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Odo u kafic Yocer da gledam tekmu.Bice ludoooooooooooo
NAPRIJED BOSNO
NAPRIJED HERCEGOVINO
NAPRIJED BOSNO
NAPRIJED HERCEGOVINO
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.