Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

raul-zakon
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la raul-zakon » 27 mar 2012, 00:15

JavierPortillo je napisao/la:Kad bi se zbog pisanja gluposti mogao dobiti ban, ovaj bparena bi bio trajno banovan na dan svoje registracije. Pisao sam na desetine foruma ali glupljeg clana jos nisam vidio. Da on barem trolla na neki fin nacin, da su mu ove fraze i smijesne, pa ajde, al' decko ima preko 20 godina a pise postove na razini jednog balavca iz osnovne skole. Djaba, ti njemu trubio ja ne trubio, on ostaje isti. Zamolio bih nekog od moderatora da brise sve njegove postove na ovoj temi koji ne pridonose nikakvoj diskusiji.

Inace, sutra bez Xabija kojeg ce najvjerovatnije zamjeniti Granero. Za ocekivati je da se od pocetka krene sa "tridenteom" Ronaldo-Higuain-Benzema koji je odigrao savrsenu utakmicu protiv Reala za vikend. Za ocekivati je pobjedu, minimalnu pa onda tranje u Madridu. Kartone neka ocisti ko ima i to je to.
Prijenosa nigdje nema :|
Biće na Sky Sports :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 27 mar 2012, 00:17

MARCELO je napisao/la:Ne sjecam se kad smo zadnji put u gostima nekog nadigrali,al ono bas,kako umijemo :| pa eto,nadam se da bi sutra mogli "procepit" zbog ove zadnje tekme koja je ,vjerujem,itekako djelovala na psihe igraca.
Ma dobro, nadigrali smo dosta ekipa u gostima, ali samo kada je Primera u pitanju. Sevilla 6-2, Malaga 4-0, Zaragoza 6-0, Espanyol 4-1 (...). Ali u Ligi prvaka nismo bas odavno. Kada su u pitanju dvije utakmice (nokaut faza) Mou u utakimci u gostima uvijek ide prvo da ne primi gol, ako sta udje dobro i jest, ali primarni cilj uvijek mu je bio izvuci se sa gostovanja bez primljenog gola. Vidjecemo, ne ocekujem goleadu, ali minimalnu ili malo jacu pobjedu, da. Ipak se radi o APOEL-u.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 27 mar 2012, 00:23

Nemam Arene. :(

http://www.defensacentral.com/real_madr ... i-napoles/" onclick="window.open(this.href);return false;
Steta sto je to objavio Sun.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 27 mar 2012, 00:26

hahaha upravu si bgmi,prije bi povjerovo veseloj svesci nego njima xD

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 27 mar 2012, 00:46

JavierPortillo je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:Ne sjecam se kad smo zadnji put u gostima nekog nadigrali,al ono bas,kako umijemo :| pa eto,nadam se da bi sutra mogli "procepit" zbog ove zadnje tekme koja je ,vjerujem,itekako djelovala na psihe igraca.
Ma dobro, nadigrali smo dosta ekipa u gostima, ali samo kada je Primera u pitanju. Sevilla 6-2, Malaga 4-0, Zaragoza 6-0, Espanyol 4-1 (...). Ali u Ligi prvaka nismo bas odavno. Kada su u pitanju dvije utakmice (nokaut faza) Mou u utakimci u gostima uvijek ide prvo da ne primi gol, ako sta udje dobro i jest, ali primarni cilj uvijek mu je bio izvuci se sa gostovanja bez primljenog gola. Vidjecemo, ne ocekujem goleadu, ali minimalnu ili malo jacu pobjedu, da. Ipak se radi o APOEL-u.
Jesmo mi nadigrali ali je to sve bilo u 1. polusezoni.Ne sjecam se u zadnje vrijeme da smo nekog nadigrali u gostima,ovih zadnjih 5-6 tekmi.Zadnja prilicno uvjerljiva pobjeda bila je protiv seville i to 17.12.2011.
Prilicno drugaciji pristup igri se javlja,s ne bas velikim posjedom i kontrolom igre.Ide se vise na duge lopte( sto me najvise zivcira jer je vecinom pepe taj koji salje duge lopte :| ).Ako se nesto i pokusa "na zemlji" nema onog strpljenja ko na sb-u,pa ukoliko ne ide sve po planu ili se sutira ili vraca lopta nazad a pepe salje dugu loptu :mrgreen: :|
Sve u svemu,da iznesem svoj zakljucak i preskocim svoje opsirno i cudno misljenje,jedva cekam da se vrati di maria i "izbaci" kaku iz 1. postave jer on po nekom mom gledistu ,nezz kako da se izrazim tacno,al jednostavno ga nema na terenu,a on je taj koji ima ulogu kreatora.Cesto drzi loptu i duzo nego sto treba(malo kontraindiktorno prethodnoj recenici-znaci ima ga ali nema kad treba :D ),prilicno je spor i trom,slabo suradjuje s ronaldom,kao realno gl.igracem ekipe.A nama u gostima treba i veca angaziranost igraca nego kuci, a i uigranost.
Ja mozda i previse "oblati" kaku,al msm da je di maria trenutno (jbg trenutno,msm prije ozljede,ja se nadam da ce se isti vratit abd i kad se oporavi :) ) bolji igrac od njega i da je real bolji bez kake ,odnosno sa di marijom.
Pri tome najvise msm na gostovanja jer na sb-u se prilicno lako rjesavaju tekme.
Naravno bude odredjenih bljeskova i dobrih tekmi kake al sve je to slabo i vrlo "rijetko".
Prilicno nevezano za sam tvoj post,al jbg kad sam kreno pisat samo je "skrenulo" ;)
Sretno zmajevi!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 mar 2012, 00:51

JavierPortillo je napisao/la:Kad bi se zbog pisanja gluposti mogao dobiti ban, ovaj bparena bi bio trajno banovan na dan svoje registracije. Pisao sam na desetine foruma ali glupljeg clana jos nisam vidio. Da on barem trolla na neki fin nacin, da su mu ove fraze i smijesne, pa ajde, al' decko ima preko 20 godina a pise postove na razini jednog balavca iz osnovne skole. Djaba, ti njemu trubio ja ne trubio, on ostaje isti. Zamolio bih nekog od moderatora da brise sve njegove postove na ovoj temi koji ne pridonose nikakvoj diskusiji.

Inace, sutra bez Xabija kojeg ce najvjerovatnije zamjeniti Granero. Za ocekivati je da se od pocetka krene sa "tridenteom" Ronaldo-Higuain-Benzema koji je odigrao savrsenu utakmicu protiv Reala za vikend. Za ocekivati je pobjedu, minimalnu pa onda tranje u Madridu. Kartone neka ocisti ko ima i to je to.
Prijenosa nigdje nema :|
Vidi njega i poziva. :? Sta ti smeta ako glupo pisem. :D Imas ignore i glavu u pijesak. Inace mogo bi vam ja pomoc. Ja glup pa zbog Barce uzmem karticu za satelit. Moglo bi se i vama pomoc jer fura i DIGI al et nisi naletio na ovakvog. ;)

p.s. a niste spremni koji dinar za voljeni klub dati. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 mar 2012, 09:32

Ima naznaka da će Angel biti spreman za subotu,dobra vijest pred jedno od ključnih gostovanja sezone.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 mar 2012, 10:03

veceras potop apoela, ipak dosta je bilo njih i njihove sretne price :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 27 mar 2012, 10:21

Dobro je sto Mou kaze da treba imati opreza i ako je Real favorit respektirati protivnika ocekujem jednu pobjedu od 0:2.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 mar 2012, 13:39

Di Maria spreman za vikend protiv Osasune :!:
mnogo bitnije barem meni od vecerasnjih kiparskih grka,turaka sta su vec koji cu se derati messi,messi,messi :D

motor ekipe je ponovo u pogonu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 mar 2012, 13:43

Ma nek se deru a kad im bude mesi dolazio s barcom nek onda viču golum,golum,golum!
Don Alfredo Di Stefano

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 mar 2012, 13:45

Forza Apoel :lol: :lol: :mrgreen: .

Nego ajde barem ce biti lijepa utakmica za gledanje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 mar 2012, 13:53

slika
Don Alfredo Di Stefano

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 27 mar 2012, 15:17

Za Sahina još ima nade, Mourinho razmatra mogućnost posudbe, ali Altintop i Albiol nikako se ne uklapaju u njegove vizije

Iako u jeku borbe za naslov španjolskog i europskog prvaka, trener madridskoga Reala Jose Mourinho već se polako bavi igračkom križaljkom za sljedeću sezonu. Tako list El Confidencial tvrdi da se portugalski stručnjak namjerava zahvaliti trojici igrača koje ne vidi u svojim planovima - Nuriju Sahinu, Hamitu Altintopu i Raulu Albiolu.

Za Sahina, koji je prošle godine stigao iz dortmundske Borussije, možda i ima nade, jer ga je Mourinho spreman poslati na posudbu, ali za Albiola i Altintopa nema mjesta u vizijama kontroverznog Josea.

Real je trenutno prvolplasirana momčad Primere, sa šest bodova ispred Barcelone. Posljednji naslov prvaka 'kraljevski klub' je osvojio 2007/08.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 27 mar 2012, 15:34

Nek se deru Mesi mesi, pa će proć kao i mi u baražu. :mrgreen:

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 27 mar 2012, 17:08

slika

:lol: :lol: :lol:

nego daj postavite sve golove od ronalda u realu da ne tražim... treba mi :mrgreen:

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 27 mar 2012, 17:19

veceras 0-2 sasvim dovoljno da igraci apoela izgube samopouzdanje pred revans na bernabeu i onda im napuniti mrezu do vrha ako budu nasi raspolozeni.Samo da Mou ne pocne utakmicu opet sa 3 defanzivna vezna :D
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 mar 2012, 17:33

10 things that are more likely to occur than APOEL beating Real Madrid
HOWARD WEBB FINALLY ADMITS HE IS A MAN UTD FAN :mrgreen:

LUIS SUAREZ & PATRICE EVRA BECOME BLOOD BROTHERS :lol:

JOSE MOURINHO ACTUALLY TAKES THE BLAME FOR A LOSS :mrgreen:

INTER & JUVE REACH PEACE ACCORD OVER CALCIOPOLI :mrgreen:

ADRIANO SETTLES DOWN AND FINDS A NICE GIRL :lol:

BAYER LEVERKUSEN WIN THE BUNDESLIGA :mrgreen:

NEYMAR SNUBS BARCA & REAL IN FAVOUR OF ANZHI :mrgreen:

IBRAHIMOVIC AGREES TO STOP BEATING UP HIS TEAM-MATES :lol:

PELE ADMITS THAT MARADONA OR MESSI IS THE BEST EVER :mrgreen:

BARCA FORCED TO PLAY 11 VS 11 IN KNOCKOUT ROUND :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Arminn
Kontakt:

Post Postao/la Arminn » 27 mar 2012, 18:13

Live UEFA Champions League APOEL V Real Madrid 20:30 SPORT2&5 http://****.cc.cc/p/sport-uzivo2.html" onclick="window.open(this.href);return false; , http://****.cc.cc/p/sport5.html" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 mar 2012, 18:15

Petardaa je napisao/la:slika

:lol: :lol: :lol:

nego daj postavite sve golove od ronalda u realu da ne tražim... treba mi :mrgreen:
Za mene slobodnjake u bjelom dresu :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.