Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

harry_90
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la harry_90 » 27 mar 2012, 12:06

Vidi ljenguza samo bi da se prikljuce stranci,a niko nece fizicke poslove da obavlja.. ko stane na moju stranu ispod hiljadarke nece dobiti :mrgreen: imamo portira,cistacicu,lijepo bgmi sve gori od goreg,blagajnu stranke bi odnjeli dok trepnes okom :mrgreen:

Za sve one koji zele u stranku neka se obrate g-dinu Emiru iz Zenice,kod njega idete na kasting ako vas on probije do stranke znaci da ste dobri :D .. jooj kakvu sam sekretaricu nasao,strah me da ne ostanemo bez jednog clana stranke :mrgreen:

Pocela je sjednica stranke,prvi nemili dogadjaj se desio,kada je limun iz nepoznatih razloga bacio kamen na jednog clana stranke.. :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 27 mar 2012, 12:12

harry_90 je napisao/la:Vidi ljenguza samo bi da se prikljuce stranci,a niko nece fizicke poslove da obavlja.. ko stane na moju stranu ispod hiljadarke nece dobiti :mrgreen: imamo portira,cistacicu,lijepo bgmi sve gori od goreg,blagajnu stranke bi odnjeli dok trepnes okom :mrgreen:

Za sve one koji zele u stranku neka se obrate g-dinu Emiru iz Zenice,kod njega idete na kasting ako vas on probije do stranke znaci da ste dobri :D .. jooj kakvu sam sekretaricu nasao,strah me da ne ostanemo bez jednog clana stranke :mrgreen:

Pocela je sjednica stranke,prvi nemili dogadjaj se desio,kada je limun iz nepoznatih razloga bacio kamen na jednog clana stranke.. :mrgreen:
Ja se slazem,nema hljeba bez motike.Eto ako hocete posao,stanije na harijevu stranu i imate pare,al morate i raditi,ne samo lezati :D :D Sve je dobro osim blagajnika,ja mislim ako ostane isti blagajnik da cemo bankrotirati prvog derneka u Bosni :lol: :lol:

Valjda bude manje od 2 prijavljena ipak je to tezak posao za mene :lol: Al ako nam ubace sta u dzep proci ce u stranku 100 % :mrgreen:

Sramota,ja tamam htio napisati to.Krivo mu sto mu je ukinut topli obrok nakon sramotnog dogadjaja sa legendom,samo cekam kad ce legenda poluditi ! :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 mar 2012, 12:20

Za sad ima dovoljan broj kandidata,do tebe je hoces li ih sve primiti,naravno ako ko sta ubaci u dzep,bice primljen bez obrzira dal ima srednju skolu ili ne :D

Naravno da ce biti fizickih poslova,nekad ces ti odlucit sta treba radit,a nekad ja.. al posto sam ja sad zauzet,imam dvodnevnu posjeti Angeli Merkel u Njemackoj,pa pocetkom aprila idem kod Obame,kad je mogla ona glumica mogu i ja ..hos i ti sa mnom ? mozda povalis Merkel hahaha kontao sam legendu povesti da mi veze pertle al jucer mu vuk otkinuo dva prsta pa ce se sav spetljati i da me osramoti kod Obame,nece da moze :mrgreen:

Limunu je sve ukinuto,ako hoce da vrati topli obrok i dnevnicu od 10 km,mora proci ispit u Mitalu,za koji ces se ti pobrinuti,al nema maske da znas,to je test izdrzljivosti za svakog clana ko izda partiju :mrgreen:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 27 mar 2012, 12:26

harry_90 je napisao/la:Za sad ima dovoljan broj kandidata,do tebe je hoces li ih sve primiti,naravno ako ko sta ubaci u dzep,bice primljen bez obrzira dal ima srednju skolu ili ne :D

Naravno da ce biti fizickih poslova,nekad ces ti odlucit sta treba radit,a nekad ja.. al posto sam ja sad zauzet,imam dvodnevnu posjeti Angeli Merkel u Njemackoj,pa pocetkom aprila idem kod Obame,kad je mogla ona glumica mogu i ja ..hos i ti sa mnom ? mozda povalis Merkel hahaha kontao sam legendu povesti da mi veze pertle al jucer mu vuk otkinuo dva prsta pa ce se sav spetljati i da me osramoti kod Obame,nece da moze :mrgreen:

Limunu je sve ukinuto,ako hoce da vrati topli obrok i dnevnicu od 10 km,mora proci ispit u Mitalu,za koji ces se ti pobrinuti,al nema maske da znas,to je test izdrzljivosti za svakog clana ko izda partiju :mrgreen:
Dogovoreno sefe,znaci ko vise ubaci primljen je :D Trudit cu se da takvih bude sto vise :D

I tu se slazemo.Auu moras se spremiti dobro,Angelu Merkel pozdravi,dobra je ona zena.Trazi neki kredit da nam da od 10-20 miliona,da mozemo na ljetovanje.A znaci to je to putovanje sto spominjes,kod Obame,bravo svaka cast,ponesi nam onaj kip slobode u Bosnu :lol: Necu ja,ti si zasluzio.A nemoj legendu imam ja jedan posao za njega,treba ocistiti one dimnjake na zeljezari,pa bi te molio da mi ga ostavis haha a vidim ne mozes ga povest i da hoces.Ja kazem bolje da je citavu ruku vuk otkino nego 2 prsta. :lol:

A to ce biti posebno,25 minuta u gasnoj komori u Mitalu bez ikakve maske,nece on nas kamenjem gadjat :D

Moram upoznati tu sekretaricu sto je spominjes :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 mar 2012, 13:02

a moj emire, zar i ti ? haj harry, on je dijete samo tak'o, al zar se i ti bakces ovim djetinjarijama ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 mar 2012, 13:10

u kojoj si stranci hari, imal striptiza i pečenih volova :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 mar 2012, 15:34

Papastathopoulos je napisao/la:a moj emire, zar i ti ? haj harry, on je dijete samo tak'o, al zar se i ti bakces ovim djetinjarijama ?
Djesi veliki sta ima nisam te prepoznao :mrgreen: ee moj Limune vidi koja raja zeli prikljucit se stranci,a ti takav .. to je znak da napredujem,a ti sjedi i placi :mrgreen: inace kakav si mi ??
Heller je napisao/la:u kojoj si stranci hari, imal striptiza i pečenih volova :mrgreen:
SZR !

Nema striptiza,necemo na startu da pokvarimo ugled stranke ;) a pecenih volova ce biti kad predjemo cenzus ,pa zasjednemom u skupstinske klupe.. bice volici,prasici,jagnjici sta ti dusa pozeli :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 mar 2012, 15:48

moj harry, uozbilji se malo, vakat ti je...a malo sam hasta, grlo me kara, al et gura se...zgutil' se ista podase ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 mar 2012, 16:07

Ja ozbiljan,ne znam sta je tebi ? Hoces ti da pijes hladno pivo ;) slabo se zguti,kod tebe ?

fallen01
Kontakt:

Post Postao/la fallen01 » 27 mar 2012, 16:11

imam bonus code ...dobije se 15kn=2eura pri registraciji..moze se koristit kolko hocete puta ..na pm zainteresirani

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 mar 2012, 16:17

harry_90 je napisao/la:Ja ozbiljan,ne znam sta je tebi ? Hoces ti da pijes hladno pivo ;) slabo se zguti,kod tebe ?
pa ako ti je to u nicku god rodjenja, onda ti je fakat vakat da se uozbiljis :D ma mozda to i nije od pive, neam pojma...cuj ti slabo gutis, ja kont'o ti neki zavodnik tuzlanski...kod mene tu i tamo, da ne otkrivam previse :D odo prijatelju pojest', pa se cujemo...

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 27 mar 2012, 18:16

‎1) Idi na Google Translate
2) Namjesti jezik na German-English
3) Copy + paste ovaj tekst: pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpkzvpvzk kkkkkk bsch
4) Klikni ikonu “beatbox” kao na slici
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

KompleksMahala
Kontakt:

Post Postao/la KompleksMahala » 27 mar 2012, 18:40

[youtube][/youtube] :lol:
Podrzite me na jutubu! http://www.youtube.com/user/HelloImBosnian/videos

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 27 mar 2012, 19:39

Papastathopoulos je napisao/la:a moj emire, zar i ti ? haj harry, on je dijete samo tak'o, al zar se i ti bakces ovim djetinjarijama ?
Pa i ja sam dijete,imam tlinest godina :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 mar 2012, 20:21

Emir ZENICA je napisao/la:
Pa i ja sam dijete,imam tlinest godina :lol: :lol:
Napokon je priznao. 8-)

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 27 mar 2012, 20:37

mandraX je napisao/la:
Napokon je priznao. 8-)
priznao sam ja to u par navrata :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 27 mar 2012, 22:22

Kad pošaljem poruku sa bhmobile stranice i izbaci da se dogodila pogreška, jel ta poruka otišla ?

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 27 mar 2012, 22:36

harebianconero je napisao/la:Kad pošaljem poruku sa bhmobile stranice i izbaci da se dogodila pogreška, jel ta poruka otišla ?
Jeste
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 27 mar 2012, 22:45

gdje Legenda nema ga nešto :)

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 27 mar 2012, 22:48

Soni je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Kad pošaljem poruku sa bhmobile stranice i izbaci da se dogodila pogreška, jel ta poruka otišla ?
Jeste
Hvalaa

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []