Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Korona vs Polonia x
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
gdje pratite statistiku nba koliko je koji igrac dao utakmnica protiv neke ekipe ?
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
TOP/Union Berlin - E.Frankfurt X2 1.38
Man.Utd - Fulham 1 1.30
odg/Granada - Sevilla 1 1.70
Braga - Academica 1 1.35
Steaua - Gaz Metan 1 1.50
odg/Buyuksehyr - Besiktas 1 1.70
1TiK/Skelleftea - AIK IF 1 1.50
Del Potro - Cilic M. 1 1.20
Kvota: 18.90
Uplata: 1.30
Dobitak: 24.55
Man.Utd - Fulham 1 1.30
odg/Granada - Sevilla 1 1.70
Braga - Academica 1 1.35
Steaua - Gaz Metan 1 1.50
odg/Buyuksehyr - Besiktas 1 1.70
1TiK/Skelleftea - AIK IF 1 1.50
Del Potro - Cilic M. 1 1.20
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
- elninho_resTO
- Kontakt:
ofic. stranica NBA lige , ofic. stranica league passa ili teletextkremenko je napisao/la:gdje pratite statistiku nba koliko je koji igrac dao utakmnica protiv neke ekipe ?
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
znam i ja to,nego treba mi da vidim statistiku iz prijasnji utakmnica koliko je neki igrac dao protiv tima..npr koliko je granger davo protiv miamiaelninho_resTO je napisao/la:ofic. stranica NBA lige , ofic. stranica league passa ili teletextkremenko je napisao/la:gdje pratite statistiku nba koliko je koji igrac dao utakmnica protiv neke ekipe ?
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.nba.com/players/" onclick="window.open(this.href);return false;kremenko je napisao/la:znam i ja to,nego treba mi da vidim statistiku iz prijasnji utakmnica koliko je neki igrac dao protiv tima..npr koliko je granger davo protiv miamiaelninho_resTO je napisao/la:ofic. stranica NBA lige , ofic. stranica league passa ili teletextkremenko je napisao/la:gdje pratite statistiku nba koliko je koji igrac dao utakmnica protiv neke ekipe ?
Hehe vrijeme je da dobiju i u gostimalikusa je napisao/la:razlog ?Mub1 je napisao/la:Za danas moj tip dana
VEENDAM-MASTRICHT 2 2.20
dobar dobarMub1 je napisao/la:Hehe vrijeme je da dobiju i u gostimalikusa je napisao/la:razlog ?Mub1 je napisao/la:Za danas moj tip dana
VEENDAM-MASTRICHT 2 2.20
Željeznicar za život cijeli !
ili na Wwin-u u rezultatimaelninho_resTO je napisao/la:ofic. stranica NBA lige , ofic. stranica league passa ili teletextkremenko je napisao/la:gdje pratite statistiku nba koliko je koji igrac dao utakmnica protiv neke ekipe ?
kakve su sanse da potro dobije? pomagajte vi sto pratite tenis 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
deno_TM87 je napisao/la: TOP/Union Berlin - E.Frankfurt X2 1.38![]()
Man.Utd - Fulham 1 1.30![]()
odg/Granada - Sevilla 1 1.70![]()
Braga - Academica 1 1.35![]()
Steaua - Gaz Metan 1 1.50![]()
odg/Buyuksehyr - Besiktas 1 1.70![]()
1TiK/Skelleftea - AIK IF 1 1.50![]()
Del Potro - Cilic M. 1 1.20![]()
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Peterborough - West Ham 2 2.00 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Za danas moj ti dana
LEICESTER-NOT.FOREST 3+ 1.85
I evoj jos meni zanimljiva dva para
Totenhem-Bolton(gost daje gol) 1.85
Shrewsbury-Port Vale 1.75
LEICESTER-NOT.FOREST 3+ 1.85
I evoj jos meni zanimljiva dva para
Totenhem-Bolton(gost daje gol) 1.85
Shrewsbury-Port Vale 1.75
Sharapova - Li Na 1 @1,65
Interesantno je da Sharapova u medjusobnim duelima vodi sa 5:4,ali je prvih 5 duela dobila Sharapova,a zadnja 4 Li Na..
U dosadasnjem toku turniru,bolje mi izgleda Marija. Li Na se juce mucila protiv Lisicki,u prvom kolu u 1. setu je dosta namucila Melinda Czink,sve su to znaci da Na Li nije u pravoj formi.
Sharapova je juce slobodno receno sa pola snage dobila neugodnu Makarovu 6:4 7:6. Igrala je koliko je treba,njena napadacka igra,ili pravi viner ili neiznudjenu gresku.. Mislim da ovdje Sharapova pobjedjuje,mora prekinuti neugodan niz protiv Li Na od 4 poraza zaredom..
Fish - Almagro 1 @1,70
Fish je na ovoj podlozi dosta bolji,iako je primijetan uspon forme Almagra na hardu,u Indian Wellsu je pobijedio Berdycha,lako 6:4 6:0,ali je onda naisao na Novaka i izgubio naravno Smile
Fish ima odredjenih problema oko pronalaska prepoznatljive forme,ali i dalje je u TOP 10,i mora tu i ostati. A da bi to htio potrebna mu je pobjeda ovdje,jer brani dosta bodova upravo iz ovog dijela sezone,kada je briljirao na Americkoj turneji,ali nije mogao nista osvojiti,naravno znamo svi zbog koga i cega
P.Mickeal (Barcelona) 10,5 MANJE @1,85
Mickeal ima kvalitet i iskustvo,pokazao je to u prva 2 meca sa Unicsom,kada je postigao 22 i 12 poena.. Znao je da iskoristi preopterecenost protivnicke odbrane Juanom Carlosom Navarrom i iskoristio je to. Medjutim UNICS je sada shvatio da Barcelona nije samo tim koji ima Lorbeka i Navarra,vec da trebaju podjednako obratiti paznju na sve igrace. Tako da ce biti dosta kvalitetnije odbrane veceras na Mickealu i samim tim ne bi trebao da bude dvocifren
S.Jasikevicius (Panathinaikos) 8,5 VISE @1,85
Majstor kosarke. Kada treba,kada se mora pogoditi,Zeljko ubaci Sarunasa i tu su Smile U mecu kada se lomilo u TOP 16 sa Unicsom,Jasikevicius je naravno dobio vecu minutazu,i postigao 10 poena (3/3). U prva 2 meca sa Maccabijem je postigao 9 i 15 poena. Ovih 15 poena su bile kljucne da PAO stigne do produzetka,ali ocigledno nisu imali snage za pobjedu. Sarunas je sve bitnije suteve pogodio imao 6/9 iz igre.
U ovoj utakmici ce se igrati kos za kos,i psiholoski ce biti veoma bitno ko pobijedi ovo.. Jer ako Maccabi povede sa 2:1 tesko da ce protiv vatrene publike u Izraelu,bice tesko da stignu do 2:2,stoga potrebne su im dobre partije iskusnih..Jasikeviciusa,Diamantidisa,Batistea
Interesantno je da Sharapova u medjusobnim duelima vodi sa 5:4,ali je prvih 5 duela dobila Sharapova,a zadnja 4 Li Na..
U dosadasnjem toku turniru,bolje mi izgleda Marija. Li Na se juce mucila protiv Lisicki,u prvom kolu u 1. setu je dosta namucila Melinda Czink,sve su to znaci da Na Li nije u pravoj formi.
Sharapova je juce slobodno receno sa pola snage dobila neugodnu Makarovu 6:4 7:6. Igrala je koliko je treba,njena napadacka igra,ili pravi viner ili neiznudjenu gresku.. Mislim da ovdje Sharapova pobjedjuje,mora prekinuti neugodan niz protiv Li Na od 4 poraza zaredom..
Fish - Almagro 1 @1,70
Fish je na ovoj podlozi dosta bolji,iako je primijetan uspon forme Almagra na hardu,u Indian Wellsu je pobijedio Berdycha,lako 6:4 6:0,ali je onda naisao na Novaka i izgubio naravno Smile
Fish ima odredjenih problema oko pronalaska prepoznatljive forme,ali i dalje je u TOP 10,i mora tu i ostati. A da bi to htio potrebna mu je pobjeda ovdje,jer brani dosta bodova upravo iz ovog dijela sezone,kada je briljirao na Americkoj turneji,ali nije mogao nista osvojiti,naravno znamo svi zbog koga i cega
P.Mickeal (Barcelona) 10,5 MANJE @1,85
Mickeal ima kvalitet i iskustvo,pokazao je to u prva 2 meca sa Unicsom,kada je postigao 22 i 12 poena.. Znao je da iskoristi preopterecenost protivnicke odbrane Juanom Carlosom Navarrom i iskoristio je to. Medjutim UNICS je sada shvatio da Barcelona nije samo tim koji ima Lorbeka i Navarra,vec da trebaju podjednako obratiti paznju na sve igrace. Tako da ce biti dosta kvalitetnije odbrane veceras na Mickealu i samim tim ne bi trebao da bude dvocifren
S.Jasikevicius (Panathinaikos) 8,5 VISE @1,85
Majstor kosarke. Kada treba,kada se mora pogoditi,Zeljko ubaci Sarunasa i tu su Smile U mecu kada se lomilo u TOP 16 sa Unicsom,Jasikevicius je naravno dobio vecu minutazu,i postigao 10 poena (3/3). U prva 2 meca sa Maccabijem je postigao 9 i 15 poena. Ovih 15 poena su bile kljucne da PAO stigne do produzetka,ali ocigledno nisu imali snage za pobjedu. Sarunas je sve bitnije suteve pogodio imao 6/9 iz igre.
U ovoj utakmici ce se igrati kos za kos,i psiholoski ce biti veoma bitno ko pobijedi ovo.. Jer ako Maccabi povede sa 2:1 tesko da ce protiv vatrene publike u Izraelu,bice tesko da stignu do 2:2,stoga potrebne su im dobre partije iskusnih..Jasikeviciusa,Diamantidisa,Batistea
imam bonus code ...dobije se 15kn=2eura pri registraciji..moze se koristit kolko hocete puta ..na pm zainteresirani
- Evolution87
- Kontakt:
APOEL-Real M -2 1.30
Tipsarevic-Dimitrov -1 1.40
Flensburg-Magdenburg -1 1.20
Tsonga-F.Mayer -1 1.30
M'gladbach II-Verl -1 1.55
Crystal P-Doncaster -1 1.75
Ulog: 3,5KM Kvota: 8.00 Eventualni dobitak: 28KM
Tipsarevic-Dimitrov -1 1.40
Flensburg-Magdenburg -1 1.20
Tsonga-F.Mayer -1 1.30
M'gladbach II-Verl -1 1.55
Crystal P-Doncaster -1 1.75
Ulog: 3,5KM Kvota: 8.00 Eventualni dobitak: 28KM
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
zabljibatak
- Kontakt:
ma sta će ko igrat nebi ovo bog skino 
Zadnja izmjena: zabljibatak, dana/u 28 mar 2012, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Tipsarevic-Dimitrov preko gemova (-21,5+) , a za hrabrije tacan rezultat 1:2 kvota 5,5
Nadal-Nishikori preko gemova (-18,5+).
Nadal-Nishikori preko gemova (-18,5+).
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Tottenham - Bolton (s.t.) 1 1.50
St. Andra - First Vienna 1 1.35
Crystal P. - Doncaster 1 1.75
APOEL - Real M. 2 1.30
Benfica - Chelsea (d/n) NE 1.85
Kosice - Trencin 1 1.95
Vaasan - Ilves 2 1.75
kvota: 29.08
St. Andra - First Vienna 1 1.35
Crystal P. - Doncaster 1 1.75
APOEL - Real M. 2 1.30
Benfica - Chelsea (d/n) NE 1.85
Kosice - Trencin 1 1.95
Vaasan - Ilves 2 1.75
kvota: 29.08
Ja cu probati sa ovim dublom veceras:
Borussia Mönchengladbach II - SC Verl 1 @1.50
Apoel Nicosia - Real Madrid ODG (Ja-Ne) 2 @1.60
@2.40 Nek je sretno
Borussia Mönchengladbach II - SC Verl 1 @1.50
Apoel Nicosia - Real Madrid ODG (Ja-Ne) 2 @1.60
@2.40 Nek je sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.