AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pa po svima smo sto bi se reklo underdogs u ovom dvomecu,s obzirom na kvalitet Barce i nase probleme u ekipi,ali ranjeni lav je najopasniji,tako da nece to tek tako lako ici po njih davno je Beckenbauer rekao Milan je uvijek Milan,zato samo jako i borbeno od prve minute.
Nadam se da je Allegri naucio nesto iz onih utakmica iz grupe,i naravno iz onog poraza od Arsenala.
Nadam se da je Allegri naucio nesto iz onih utakmica iz grupe,i naravno iz onog poraza od Arsenala.
Ranjeni lav je uvijek najopasniji, stoji sve da Barca ima kvalitet, iskustvo, najboljeg igrača današnjice, vrhunskog trenera... po nekoliko parametara su favoriti 1/1 ali nije ni Milan mačji kašalj i može itekako Blaugrani zagorčati život... fudbal je to... zato ga svi živimo i volimo što posjeduje čar nepredvidivosti, lucidnih poteza, inspiracije i sreće odnosno sportske nesreće...Warrick je napisao/la:Pa po svima smo sto bi se reklo underdogs u ovom dvomecu,s obzirom na kvalitet Barce i nase probleme u ekipi,ali ranjeni lav je najopasniji,tako da nece to tek tako lako ici po njih davno je Beckenbauer rekao Milan je uvijek Milan,zato samo jako i borbeno od prve minute.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
To je to razumijemo se,Milan ce definitivno imati sta reci u ovome dvomecu a igramo dobro u zadnje vrijeme par bitnih igraca se oporavilo,bice tu svega....a uostalom Barca u zadnje vrijeme samo od Reala ne moze izgubitiramiral je napisao/la:Ranjeni lav je uvijek najopasniji, stoji sve da Barca ima kvalitet, iskustvo, najboljeg igrača današnjice, vrhunskog trenera... po nekoliko parametara su favoriti 1/1 ali nije ni Milan mačji kašalj i može itekako Blaugrani zagorčati život... fudbal je to... zato ga svi živimo i volimo što posjeduje čar nepredvidivosti, lucidnih poteza, inspiracije i sreće odnosno sportske nesreće...Warrick je napisao/la:Pa po svima smo sto bi se reklo underdogs u ovom dvomecu,s obzirom na kvalitet Barce i nase probleme u ekipi,ali ranjeni lav je najopasniji,tako da nece to tek tako lako ici po njih davno je Beckenbauer rekao Milan je uvijek Milan,zato samo jako i borbeno od prve minute.
Biće žestoka tekma. U ovakvoj kontelaciji snaga rossonerima i odgovara prebacivanje uloge favorita na Barcu.
Valjda Ibra konačno u jednoj velikoj utakmici skine maler i sa ekipom prođe u polufinale.
Nije mu uspjelo sa Juventusom, Interom, u Barci kad je igrao nije učestvovao u onom revanšu protiv Intera na Cmp Nou.. imti će on itekako motiva i želje.
Valjda Ibra konačno u jednoj velikoj utakmici skine maler i sa ekipom prođe u polufinale.
Nije mu uspjelo sa Juventusom, Interom, u Barci kad je igrao nije učestvovao u onom revanšu protiv Intera na Cmp Nou.. imti će on itekako motiva i želje.
Pa zabio je proslu,nadam se da to ponoviti sutra igra najbolju sezonu dosada u strasnoj je formi motiva mu nece faliti sigurno,ima i Barca problema sa povredama,bice propuha pozadi kod njih,nije Pep dzaba rekao da bi nas volio izbjeci,realno prednost je na njihovoj strani,sto se mene tice ovo dosad je super sto je Milan napravio u ovoj sezoni kad sve saberem i oduzmem,proslo se medju 8 najboljih sve ostalo je bonus cinjenica je da nam fale bekovi ko mornaru curaramiral je napisao/la:Biće žestoka tekma. U ovakvoj kontelaciji snaga rossonerima i odgovara prebacivanje uloge favorita na Barcu.
Jako mi je zao sto su ostali talijanski klubovi ispali jer mi je dosta vise omalovazavanja Serie A i raznoraznih prica,jer je ta ista Serie A postavila standarde kako u Ligi Prvaka tako i u nekadasnjem Kupu Uefa i Kupu pobjednika Kupova.
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 27 mar 2012, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Culesi se žale na lošu formu Piquea, valjda ima viška ''utakmica'' sa Šaćirom pa hudnik ispašta na terenu...
To bi Ibra mogao iskoristiti
Pa dobro to mu je guzni haver dok je igrao tamoramiral je napisao/la:Culesi se žale na lošu formu Piquea, valjda ima viška ''utakmica'' sa Šaćirom pa hudnik ispašta na terenu...
Hahaha dobro si.. bila je ona slika gdje se nešto lafo grle, ovo-ono...
pa je onda onoj novinarki rekao ''Dovedi sestru da ti pokažem kakav sam ****''
Ibracadabra voljeli ga ili mrzili morate ga poštovati, znanja, sposobnosti, snalažljivosti i visprenosti mu nikada nije manjkalo. Valjda nešto od toga pokaže i protiv moćne Barce.
pa je onda onoj novinarki rekao ''Dovedi sestru da ti pokažem kakav sam ****''
Ibracadabra voljeli ga ili mrzili morate ga poštovati, znanja, sposobnosti, snalažljivosti i visprenosti mu nikada nije manjkalo. Valjda nešto od toga pokaže i protiv moćne Barce.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Gunboats Rossoneri: Ibra has the best average goals Berlusconi era
AC Milan striker Zlatan Ibrahimovic is the best media realization Berlusconi era. The ranking, so dear to the CEO Adriano Galliani, Ibra sees victory with 50 goals in 74 games. The average Swede is 0.68 goals per game. Here's the rest of the list:
1 - 0.68 Ibrahimovic
2 - van Basten 0.62
3 - 0:54 Shevchenko
4 - 0:43 Pato
5 - Inzaghi 00:42
6 - Weah 0:39
7 - Kaka 00:35
8 - Gullit and Simone 0:29
10 - 00:23 Massaro
Kratke vijesti i zanimljivosti, specijal : Milan vs Barcelona
Danas popodne u Milano stižu sledeći fudbaleri Barcelone: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Afellay, I. Cuenca, Muniesa, Montoya, Oier i Cristian Tello.
Kao i prethodni put, septembra prošle godine, boraviće u hotelu "Rosa Grand", koji se nalazi na trgu "Fontana" u centru Milana.
U 18:15, Guardiola će održati konferenciju za novinare. Nakon toga, sledi trening na "San Siru".
Allegrijeva pres-konferencija je u 15h.
Juče su fudbaleri Barcelone imali slobodan dan.
Na "San Siru" će biti oko 5.000 navijača gostujućeg tima.
300 akreditovanih novinara (od toga 70 fotografa), 20 radio i 45 televizijskih stanica će pratiti meč.
Glavni sudija na utakmici će biti Šveđanin Jonas Eriksson, a linijiske sudije Stefan Wittberg i Mathias Klasenius. Jonas Eriksson je rođen 28. marta 1974. godine, što znači da će suditi meč između Milana i Barcelone na svoj 38. rođendan. Milanu je sudio samo jednom: u Kupu Uefa protiv Werdera na "San Siru" (sezona 2008-2009, rezultat 2:2), Barseloni takođe: prošle sezone utakmicu L.Š. protiv Rubin Kazana u Barseloni (2:0).
Još od petka nema više karata za sutrašnju utakmicu.
Verovatni sastavi timova, FOTOGRAFIJA iz današnjeg broja lista "La Gazzetta dello Sport".

Messijevi rekordi:
-235 golova za "blaugrana" tim, apsolutni rekord.
-Golom protiv Maiorce, postavio je novi rekord u Barceloni: 35 golova u Ligi u jednoj sezoni. Prethodni rekorder: Ronaldo, sezona 1996-97, 34 gola.
-55 golova ove sezone (prošle 54). Nedostaje mu još 12 da bi izjednačio rekord Gerd Mullera (67 golova u nemačkoj ligi, u sezoni 1972-73).
-12 golova u ovogodišnjem "Champions"-u, kao i u prošlogodišnjem. Izjednačen rekord Ruud van Nistelrooy-a.
6 najskupljih fudbalera Milana i Barcelone vrede preko 300 miliona evra.
Barcelona će na "San Siru" igrati protiv Milana osmi put. Prethodna gostovanja:
4. novembar 1959, Milan-Barcelona 0-2 (Kup Šampiona).
29. jun 1987, Milan-Barcelona 1-0 (Mundialitto za klubove).
7. decembar 1989, Milan-Barcelona 1-0 (Superkup Evrope).
18. oktobar 2000, Milan-Barcelona 3-3 (Champions League).
20. oktobar 2004, Milan-Barcelona 1-0 (Champions League).
18. april 2006, Milan-Barcelona 0-1 (Champions League, polufinale).
23. novembar 2011, Milan-Barcelona 2-3 (Champions League).
Milan i Barcelona su zajedno osvojili 32 internacionalna trofeja. Zanimljivo je da ni jedan ni drugi klub nikada nisu osvojili Kup Uefa.
Milan (18): 1 Mundijal za klubove, 3 Interkontinentalna Kupa, 7 Kupa/Liga Šampiona, 5 Superkupa Evrope i 2 Kupa Kupova.
Barcelona (14): 2 Mundijala za klubove, 4 Kupa/Lige Šampiona, 4 Superkupa Evrope i 4 Kupa Kupova.
Najveće minutaže u Ligi Šampiona ove sezone:
630' Abbiati, 627' Abate, 598' Nocerino, 590' Thiago Silva, 540' Ibrahimović (Milan)
630' Victor Valdes i Messi, 540' Mascherano, 521' Daniel Alves, 515' Busquets (Barcelona)
U 7 od 8 utakmica u L.Š. ove sezone, igrali su: Cristian Abbiati, Victor Valdes i Leo Messi.
600 golova postigli su fudbaleri Barcelone, od kada je njihov trener Pep Guardiola. U istom vremenskom periodu, igrači Milana su 322 puta zatresli protivničke mreže.
Barcelona dolazi u Milano posle 9 uzastopnih pobeda u španskoj i Ligi Šampiona.
14 zvaničnih utakmica između Milana i Barcelone. Bilans: 5 pobeda Milana, 5 pobeda Barcelone, 4 nerešenih.
Koloiko koji tim ima šanse da osvoji L.Š. (anketa sa sajta "tuttomercatoweb", 16.533 učesnika): 28,99% Barça, 28,97% Real Madrid, 18,08% Milan.
Ulični Muzičar: Moj sin, koji ima 7,5 godina, zove se Milan. Ja sam mu "kum", naravno. Interovce zajedno ismevamo i zovemo ih "oni što ne znaju da igraju". Kada sam mu rekao da sada treba da igramo protiv Messijeve Barcelone i da će nas oni možda pobediti, jer su trenutno najbolji na svetu, rekao mi je: "Treba da fauliraju Messija, da ne može da igra!". Nije loša "taktika", što jes'-jes'...
I, na kraju, da pozdravimo navijače Juventusa i Intera i da ih podsetimo da ne zaborave da kupe kokice za sredu uveče, kada će na televiziji gledati Milan kako u Ligi Šampiona igra sa Barcelonom...
P.S. Drugi deo specijala Milan-Barcelona biće objavljen večeras oko 20h, a treći u sredu posle podne.
BY : ULIČNI_MUZIČAR
AC Milan striker Zlatan Ibrahimovic is the best media realization Berlusconi era. The ranking, so dear to the CEO Adriano Galliani, Ibra sees victory with 50 goals in 74 games. The average Swede is 0.68 goals per game. Here's the rest of the list:
1 - 0.68 Ibrahimovic
2 - van Basten 0.62
3 - 0:54 Shevchenko
4 - 0:43 Pato
5 - Inzaghi 00:42
6 - Weah 0:39
7 - Kaka 00:35
8 - Gullit and Simone 0:29
10 - 00:23 Massaro
Izvoli http://translate.google.com/translate?s ... it&act=url" onclick="window.open(this.href);return false; ... i evo imas i ovdje http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... h-ac-milan" onclick="window.open(this.href);return false;JavierPortillo je napisao/la:Gdje si to vidio tako ti svega? De vamo link, zivo me interesuje. Odlican igrac, jako prodoran sa dobrim centarsutom, s druge strane, veliko djubre i prznica na terenu. Previse ofenzivan, nerijetko ostaje "promaja" od pozada kad krene u napad. Ima dosta nedostataka, ali i prostora za korekcije.
Kratke vijesti i zanimljivosti, specijal : Milan vs Barcelona
Danas popodne u Milano stižu sledeći fudbaleri Barcelone: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Afellay, I. Cuenca, Muniesa, Montoya, Oier i Cristian Tello.
Kao i prethodni put, septembra prošle godine, boraviće u hotelu "Rosa Grand", koji se nalazi na trgu "Fontana" u centru Milana.
U 18:15, Guardiola će održati konferenciju za novinare. Nakon toga, sledi trening na "San Siru".
Allegrijeva pres-konferencija je u 15h.
Juče su fudbaleri Barcelone imali slobodan dan.
Na "San Siru" će biti oko 5.000 navijača gostujućeg tima.
300 akreditovanih novinara (od toga 70 fotografa), 20 radio i 45 televizijskih stanica će pratiti meč.
Glavni sudija na utakmici će biti Šveđanin Jonas Eriksson, a linijiske sudije Stefan Wittberg i Mathias Klasenius. Jonas Eriksson je rođen 28. marta 1974. godine, što znači da će suditi meč između Milana i Barcelone na svoj 38. rođendan. Milanu je sudio samo jednom: u Kupu Uefa protiv Werdera na "San Siru" (sezona 2008-2009, rezultat 2:2), Barseloni takođe: prošle sezone utakmicu L.Š. protiv Rubin Kazana u Barseloni (2:0).
Još od petka nema više karata za sutrašnju utakmicu.
Verovatni sastavi timova, FOTOGRAFIJA iz današnjeg broja lista "La Gazzetta dello Sport".

Messijevi rekordi:
-235 golova za "blaugrana" tim, apsolutni rekord.
-Golom protiv Maiorce, postavio je novi rekord u Barceloni: 35 golova u Ligi u jednoj sezoni. Prethodni rekorder: Ronaldo, sezona 1996-97, 34 gola.
-55 golova ove sezone (prošle 54). Nedostaje mu još 12 da bi izjednačio rekord Gerd Mullera (67 golova u nemačkoj ligi, u sezoni 1972-73).
-12 golova u ovogodišnjem "Champions"-u, kao i u prošlogodišnjem. Izjednačen rekord Ruud van Nistelrooy-a.
6 najskupljih fudbalera Milana i Barcelone vrede preko 300 miliona evra.
Barcelona će na "San Siru" igrati protiv Milana osmi put. Prethodna gostovanja:
4. novembar 1959, Milan-Barcelona 0-2 (Kup Šampiona).
29. jun 1987, Milan-Barcelona 1-0 (Mundialitto za klubove).
7. decembar 1989, Milan-Barcelona 1-0 (Superkup Evrope).
18. oktobar 2000, Milan-Barcelona 3-3 (Champions League).
20. oktobar 2004, Milan-Barcelona 1-0 (Champions League).
18. april 2006, Milan-Barcelona 0-1 (Champions League, polufinale).
23. novembar 2011, Milan-Barcelona 2-3 (Champions League).
Milan i Barcelona su zajedno osvojili 32 internacionalna trofeja. Zanimljivo je da ni jedan ni drugi klub nikada nisu osvojili Kup Uefa.
Milan (18): 1 Mundijal za klubove, 3 Interkontinentalna Kupa, 7 Kupa/Liga Šampiona, 5 Superkupa Evrope i 2 Kupa Kupova.
Barcelona (14): 2 Mundijala za klubove, 4 Kupa/Lige Šampiona, 4 Superkupa Evrope i 4 Kupa Kupova.
Najveće minutaže u Ligi Šampiona ove sezone:
630' Abbiati, 627' Abate, 598' Nocerino, 590' Thiago Silva, 540' Ibrahimović (Milan)
630' Victor Valdes i Messi, 540' Mascherano, 521' Daniel Alves, 515' Busquets (Barcelona)
U 7 od 8 utakmica u L.Š. ove sezone, igrali su: Cristian Abbiati, Victor Valdes i Leo Messi.
600 golova postigli su fudbaleri Barcelone, od kada je njihov trener Pep Guardiola. U istom vremenskom periodu, igrači Milana su 322 puta zatresli protivničke mreže.
Barcelona dolazi u Milano posle 9 uzastopnih pobeda u španskoj i Ligi Šampiona.
14 zvaničnih utakmica između Milana i Barcelone. Bilans: 5 pobeda Milana, 5 pobeda Barcelone, 4 nerešenih.
Koloiko koji tim ima šanse da osvoji L.Š. (anketa sa sajta "tuttomercatoweb", 16.533 učesnika): 28,99% Barça, 28,97% Real Madrid, 18,08% Milan.
Ulični Muzičar: Moj sin, koji ima 7,5 godina, zove se Milan. Ja sam mu "kum", naravno. Interovce zajedno ismevamo i zovemo ih "oni što ne znaju da igraju". Kada sam mu rekao da sada treba da igramo protiv Messijeve Barcelone i da će nas oni možda pobediti, jer su trenutno najbolji na svetu, rekao mi je: "Treba da fauliraju Messija, da ne može da igra!". Nije loša "taktika", što jes'-jes'...
I, na kraju, da pozdravimo navijače Juventusa i Intera i da ih podsetimo da ne zaborave da kupe kokice za sredu uveče, kada će na televiziji gledati Milan kako u Ligi Šampiona igra sa Barcelonom...
P.S. Drugi deo specijala Milan-Barcelona biće objavljen večeras oko 20h, a treći u sredu posle podne.
BY : ULIČNI_MUZIČAR
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 27 mar 2012, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ovo govorim u svoje ime to je za mene trenutno najbolji fudbaler na svijetu,vazda sam ga gotivio i dok je bio i u Juventusu i u Interu a pogotovo sad...ima nekih ispada(Bosanćero proradi u njemu valjdaramiral je napisao/la:Hahaha dobro si.. bila je ona slika gdje se nešto lafo grle, ovo-ono...
pa je onda onoj novinarki rekao ''Dovedi sestru da ti pokažem kakav sam ****''![]()
![]()
![]()
Pa onoliko koliko se sjećam bilo je tako.
2004 na evropskom prvenstvu je zabio strašan gol Buffonu, onaj okret u šesnaestercu za takvu ljudeskaru nije bio nimalo lagan još protiv golmana tada u svom primeu.. strašno... mrzio sam ga tad
a već sam negdje čitao da dolazi u Juve jer je izričita želja Capella.
I bilo je obećano-ispunjeno Ibra, Zebina, Emerson i Blasi sletješe (želje Capellove).
U prvoj utakmici je zabio gol i mislim do kraja 2004-2005 oborio rekord po golovima koje je jedan rookie postigao u prvoj sezoni igranja za Staru Damu.
Druga sezona mu je bila patnja, višak kg (navodno Capello ga tjerao da podigne mišićnu masu) te zbog toga bio malo ''pogubljen'' sa svojim fantastičnim potezima, igra-ne igra, forma mu ni tam' ni vam' ali je i tada bio zastrašujući za svakog odbrambenog igrača (Samuel u jednom derbiju krvnički startovao, Salihamidžić davao izjave kako je kao beton jer se odbija od njega)
Ibra strašan napadač. Neće biti nimalo lahko Barcinoj odbrani, on s loptom može čuda napraviti. Mislim da će Guardiola pokušati da ga odječe striktnim markiranjem i dupliranjem.
2004 na evropskom prvenstvu je zabio strašan gol Buffonu, onaj okret u šesnaestercu za takvu ljudeskaru nije bio nimalo lagan još protiv golmana tada u svom primeu.. strašno... mrzio sam ga tad
I bilo je obećano-ispunjeno Ibra, Zebina, Emerson i Blasi sletješe (želje Capellove).
U prvoj utakmici je zabio gol i mislim do kraja 2004-2005 oborio rekord po golovima koje je jedan rookie postigao u prvoj sezoni igranja za Staru Damu.
Druga sezona mu je bila patnja, višak kg (navodno Capello ga tjerao da podigne mišićnu masu) te zbog toga bio malo ''pogubljen'' sa svojim fantastičnim potezima, igra-ne igra, forma mu ni tam' ni vam' ali je i tada bio zastrašujući za svakog odbrambenog igrača (Samuel u jednom derbiju krvnički startovao, Salihamidžić davao izjave kako je kao beton jer se odbija od njega)
Ibra strašan napadač. Neće biti nimalo lahko Barcinoj odbrani, on s loptom može čuda napraviti. Mislim da će Guardiola pokušati da ga odječe striktnim markiranjem i dupliranjem.
znam da velike nade polazate u ibru, al ja mislim da se on nece vidjeti sutra na utakmici, kao mnogo puta do sada kad barca igra bitne utakmice, to prvenstveno bude borba za prevlast na sredini terena, kad se zagospodari posjedom lopte protivnicki napadaci prakticno ne mogu doci do lopte, pogotovo takvi napadaci tipa ibra koji nisu nesto narocito pokretljivi
gledajuci ove sastave za sutra, mogu vam reci da ce vam najvise stvari ovisiti od ovog triangla u sredini nocerino, seedorf, ambrosini, ukoliko ta trojica potpomognuta boatengom uspiju nesto napraviti protiv barcinog veznog reda, moze se ocekivati i neka lopta za igru i neka prilika
ukoliko taj vas vezni red upadne u masinu kao mnoge ekipe prije, onda cemo gledati beskonacni vez barcelone i sttvaranje prilike, dok ibra i ostali nece biti u prilici da sutnu po golu.
e sad koliko ovaj vas oslabljeni vezni red, koji po mom misljenju i prilico spor, moze parirati xaviju, iniesti, fabregasu, to je veliko pitanje, moze se svasta desiti naravno, al ja mislim da ce borba na sredini terena biti odlucujuca
gledajuci ove sastave za sutra, mogu vam reci da ce vam najvise stvari ovisiti od ovog triangla u sredini nocerino, seedorf, ambrosini, ukoliko ta trojica potpomognuta boatengom uspiju nesto napraviti protiv barcinog veznog reda, moze se ocekivati i neka lopta za igru i neka prilika
ukoliko taj vas vezni red upadne u masinu kao mnoge ekipe prije, onda cemo gledati beskonacni vez barcelone i sttvaranje prilike, dok ibra i ostali nece biti u prilici da sutnu po golu.
e sad koliko ovaj vas oslabljeni vezni red, koji po mom misljenju i prilico spor, moze parirati xaviju, iniesti, fabregasu, to je veliko pitanje, moze se svasta desiti naravno, al ja mislim da ce borba na sredini terena biti odlucujuca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- muha milanez
- Kontakt:
Ibra: "Moramo perfektno, uključujući i mene"
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 73027.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko je moguće da cijeli tim odigra vrhunski to je pitanje veliko,ne treba sumnjat da ih večina to može,ali postoje i oni koji nisu u stanju odigrat 90 min kako treba..
Wenger: Milan nema šanse protiv Barcelone
Vidjet ćemo,biće teško ali nečemo se predati..
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 73027.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko je moguće da cijeli tim odigra vrhunski to je pitanje veliko,ne treba sumnjat da ih večina to može,ali postoje i oni koji nisu u stanju odigrat 90 min kako treba..
Wenger: Milan nema šanse protiv Barcelone
Vidjet ćemo,biće teško ali nečemo se predati..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
u ovakvim velikim utakmica samo prevladava iskustvo i pametna igra, kao i sreća bez koje se ne može jednostavno, džaba milanu igra i akcije ako ne bude htjela lopta u go,
treba pametno krenuti i ne srljati protiv barce koja kažnjava svaku i najmanju gresku, al ono sto mi upada u oči jeste ambrosini, covjek je legenda kluba i oduvijek mi je bio ok, al stvarno covjek po meni nije u formi, covjeka **** pas igra totalno jer izgubi lopti previse za jednog igraca koji moze igrati u milanu naročito u ovakvim bitnim utakmicama,ja mozda nesto pogresno zakljucujem ali razumijem se fino u taj fudbal i znam sta je njegov zadatak, da presjece napad protivnika i preda loptu svojim ofanzivnijim igracima, ali od toga samo predaje lopte protivnicima koji prave kontra napade, bas sam ga pratio i sto puta se u zadnjim utakmicama na osnovu njegove pogresne lopte napravi prilika protivniku i jednostavno ga allegri forsira, nadam se da ce odigrati utakmicu zivota protiv barce ako bude igrao, al mislim da bi kvalitetnije tu poziciju odradio nocerino ili muntari, al nije moje da odlucujem hehee
volio bih cuti misljenja i ostalih rossonera
treba pametno krenuti i ne srljati protiv barce koja kažnjava svaku i najmanju gresku, al ono sto mi upada u oči jeste ambrosini, covjek je legenda kluba i oduvijek mi je bio ok, al stvarno covjek po meni nije u formi, covjeka **** pas igra totalno jer izgubi lopti previse za jednog igraca koji moze igrati u milanu naročito u ovakvim bitnim utakmicama,ja mozda nesto pogresno zakljucujem ali razumijem se fino u taj fudbal i znam sta je njegov zadatak, da presjece napad protivnika i preda loptu svojim ofanzivnijim igracima, ali od toga samo predaje lopte protivnicima koji prave kontra napade, bas sam ga pratio i sto puta se u zadnjim utakmicama na osnovu njegove pogresne lopte napravi prilika protivniku i jednostavno ga allegri forsira, nadam se da ce odigrati utakmicu zivota protiv barce ako bude igrao, al mislim da bi kvalitetnije tu poziciju odradio nocerino ili muntari, al nije moje da odlucujem hehee
volio bih cuti misljenja i ostalih rossonera
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
Muntari nema pravo nastupa u LS, a Nocerino je kvalitetniji prema naprijed. To govori 9 golova u ligi.
Lapidarno receno: Milan nema skoro pa nikakvih sansi u ovom dvomecu. Da imate jace bekove, da je Pato spreman, a Seedorf, Gattuso i Van Bommel 5 godina mladji, mogli bi da pricamo nesto, ovako... samo gola teoretska sansa. Milan jednostavno ima isuvise "krseva" u rosteru, a Barca/Real ih nemaju. Zato niti jedna ekipa ne moze da izbaci neku od ove dve u K.O. fazi LS. Da se nisu susreli u polufinalu, i prosle godine bi igrali finale LS, kao sto ce to (vrlo verovatno) uciniti i ove sezone.
nikad ne reci nikad. milan je odigrao na desetine fenomenalnih mečeva protiv na papiru jačeg protivnika. milan ima ono nešto, kako bi galliani rekao imaju champions league dna. seedorf je star i nema više brzine ko nekad ali taj čovjek ima bog zna koliko ovakvih utakmica u nogama i ja ga ne bi nikad otpisao makar imao 50g stoga smatram da treba da igra od prve. barca je favorit protiv svakog pa i protiv milana. ne treba sad žaliti za povredama, šta je tu je. treba dati 120% i čekati svoju priliku pa šta bude. svi će davati milanu minimalne šanse ko da milan uz real nije najtrofejniji klub u europi. pa sjetimo se na kladionicama ponižavanje i 12 kvotu na milan protiv barce na nou campu... neka momci daju sve od sebe i niko im nema šta zamjeriti jer barca je barca ali milan je milan uvijek bio i ostao bez obzira na sastav! forza milan!
i za kraj sastav juventusa za CL

i za kraj sastav juventusa za CL
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
OT: Milan da je u punom sastavu imao bi nekih 35-40% , a ovako ... 20% jedva ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
slažem se, nek je 20% al dok ima nade nadati ćemo seGenghis je napisao/la:![]()
OT: Milan da je u punom sastavu imao bi nekih 35-40% , a ovako ... 20% jedva ...
i chiellini je rekao da će navijati za milan sutra a u međuvremenu se pomirio sa ambrosinijem kada su se skoro pobili na san siru
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- SoloJuve26
- Kontakt:
i eto sad da ti neko odg na ovu provokaciju bit ce banovan , al da vidimo sada hoces ti biti banovan za ovobaresi#6 je napisao/la:nikad ne reci nikad. milan je odigrao na desetine fenomenalnih mečeva protiv na papiru jačeg protivnika. milan ima ono nešto, kako bi galliani rekao imaju champions league dna. seedorf je star i nema više brzine ko nekad ali taj čovjek ima bog zna koliko ovakvih utakmica u nogama i ja ga ne bi nikad otpisao makar imao 50g stoga smatram da treba da igra od prve. barca je favorit protiv svakog pa i protiv milana. ne treba sad žaliti za povredama, šta je tu je. treba dati 120% i čekati svoju priliku pa šta bude. svi će davati milanu minimalne šanse ko da milan uz real nije najtrofejniji klub u europi. pa sjetimo se na kladionicama ponižavanje i 12 kvotu na milan protiv barce na nou campu... neka momci daju sve od sebe i niko im nema šta zamjeriti jer barca je barca ali milan je milan uvijek bio i ostao bez obzira na sastav! forza milan!
i za kraj sastav juventusa za CL![]()
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.