NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 mar 2012, 23:00

Sta je sa Grbovicem, je li radi individualno ili je poceo trenirati sa ostatkom ekipe, i kada bi trebao biti u konkurenciji za utakmice ?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 mar 2012, 08:54

TheAlchemistRD07 je napisao/la:Ja ipak mislim da je za manje-više loše suđenje protiv Rudara više krivo neznanje nego loša namjera. Pa sad... :roll:

MISLIM DA PROTIV rUDARA NIJE UOPŠTE BILO LOŠE SUĐENJE, ČAK NAPROTIV NEMAM ZAMJERKE

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 27 mar 2012, 09:10

Bosanski zmaj je napisao/la:Sta je sa Grbovicem, je li radi individualno ili je poceo trenirati sa ostatkom ekipe, i kada bi trebao biti u konkurenciji za utakmice ?
Sva ova pojačanja za sada su samo prinove, najveće pojačanje je naš mali Jahić, Kovačević nije ništa bolji od Smajića ;) ;) u prva tri kola ništa nije posebno branio a da bi pokazo sebe ko pojačanje mora donijet bod ili bodove ...evo Travnik je prilika :o , Pandža, Stanić, Ristanić, Ferenc, Grbović nisu na nivou Hamze i ekipe oko njega i kad se sve sabere nikog opet nismo doveli ko može igrat i donosit bodove Zvijezdi, a sad ide težak raspored i samo da se ne povrijedi Hamza, Jusa, Jasko ili Đelma....jer ovi novi :roll: :roll: :roll: :roll: ...jedino A Halilović može zamijenit "starce"

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 27 mar 2012, 09:51

sta pricas ti zmaju glupi, pa od vremena ninkovica nismo imali onakvu pas igru, drugo od tog vremena nismo imali igrača koji bih mogo uci sa klupe napraviti rezultat ili prevagu a sada imamo stvarno jaku klupu i kuntic zna šta radi. Nakon dugo vremena licimo na onu zvijezdu koja stvara mnogo sansi nadigraje se i napada konstantno.. Svaka im čast.A vi što dodjete ovdje da bih ste pljuvali igrace pa odete na stadion u lice kazete... ja npr. kad jakoljevica vidim ponudit cu mu trenera kakvog tj. kenedija nek ga nauci u trku nabacivati i iz mjesta sa boka...

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 27 mar 2012, 09:53

U potpunosti se slazem,umjesto ti tkz.pojacanja bolje da je novac ulozen u omladinski pogon,da se djeci omoguce normalni uslovi za treniranje,a mogla se dovest i dva vrhunska trenera za rad sa djecom.Pomocni teren je sad obicna seoska ledina.Klupa se mogla popuniti juniorima,za to je Jahic pravi dokaz.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 mar 2012, 10:18

ciro_ciro je napisao/la:sta pricas ti zmaju glupi, pa od vremena ninkovica nismo imali onakvu pas igru, drugo od tog vremena nismo imali igrača koji bih mogo uci sa klupe napraviti rezultat ili prevagu a sada imamo stvarno jaku klupu i kuntic zna šta radi. Nakon dugo vremena licimo na onu zvijezdu koja stvara mnogo sansi nadigraje se i napada konstantno.. Svaka im čast.A vi što dodjete ovdje da bih ste pljuvali igrace pa odete na stadion u lice kazete... ja npr. kad jakoljevica vidim ponudit cu mu trenera kakvog tj. kenedija nek ga nauci u trku nabacivati i iz mjesta sa boka...

da li si ti dijete ikada napisao i jedan post da nisi nekoga uvrijedio

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 27 mar 2012, 15:26

Nemogu napisati jer su ovdje sve neki likovi koji glume neke frajere a kriju se iza nekih laznih nadimaka, tebi kad bih znao ko si noge slomio obje... jer seres godinama ovdje... pametujes itd...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 27 mar 2012, 15:37

imal kakvih inf kada bi se trebali nstavit radovi na stadionu????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 mar 2012, 16:31

Duze vremena pratim ovaj forum i vidim da pojedini likovi samo kritikuju, pa koji je vama k.... opustite se malo i uzivajte u ovim pobjedama zvijezde....

Kad budete ulozili svoje pare u klub onda mozete da pricate nesto, i treba vako treba nako..... a sad ako vam se nesto

nesvidja, jednostavno je nemojte gledat utakmice i to je to pustite ih neka rade sa svoijm parama sta im je volja pa onda kad vam opet bude po volji dodjite,
samo dzaba unostite nemir u ekipu i stvarate pritisak na igrace, pustite ih neka igraju....

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 27 mar 2012, 16:43

bondich je napisao/la:imal kakvih inf kada bi se trebali nstavit radovi na stadionu????
Kad krece gradnja krova ...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 27 mar 2012, 17:58

moranjak je napisao/la:
bondich je napisao/la:imal kakvih inf kada bi se trebali nstavit radovi na stadionu????
Kad krece gradnja krova ...
u maju tako sam cuo...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 mar 2012, 18:46

ovdje stvarno ima teletabisa nasa zvijezda odlicno krenula lijepo igra a oni nasli nesto kritikovati stvarno mi nije jasno.nismo odavno bili u boljoj situaciji igramo rastereceno blize smo evropi nego ispadanju a pojedini nasli kritikovati igrace i trenere..ja sam brate prezadovoljan samo nek ovako nastave ili priblizno ovako.
sto se tice altina on je potpuno spreman sutra bi trebala biti neka prijateljska tekma gdje ce on odigrati cijelu utakmicu i tako da ce trener dati konacan sud hoce li biti u opcijama za ovu sezonu

po meni da se mene pita ja bi u travnik izveo sledecu postavu kovacevic,nezic omic jusic jakovljevic ristanic stanic jahic oba halilovica i pandza dok bi sa klupe uveo ferenca altina i djelmica :D :D beton ha al da mene neko pita
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 27 mar 2012, 19:13

Tkanton je napisao/la:Duze vremena pratim ovaj forum i vidim da pojedini likovi samo kritikuju, pa koji je vama k.... opustite se malo i uzivajte u ovim pobjedama zvijezde....

Kad budete ulozili svoje pare u klub onda mozete da pricate nesto, i treba vako treba nako..... a sad ako vam se nesto

nesvidja, jednostavno je nemojte gledat utakmice i to je to pustite ih neka rade sa svoijm parama sta im je volja pa onda kad vam opet bude po volji dodjite,
samo dzaba unostite nemir u ekipu i stvarate pritisak na igrace, pustite ih neka igraju....

Sine ,ovaj forum jeste da svako iznese svoje misljenje i da ako ima potrebe ,kritikuje.Ovakvo kritikovanje je i dovelo mozda do situacije u kojoj smo danas a to je da smo doveli trenera dobrog i da smo doveli pojacanja koja su nam trebala.Sine onaj ko je ulozio vjerovatno ima i racunicu ,a ja za svojih 5 km zelim da gledam kako pobjedjujemo klub je nas nije privatni .Zvjezdu je sine osnovao moj ,tvoj djed i oni su duzni da igraju kako zele Gradacacani.Mi ce mo ih uvijek kritikovati za ono sto mislimo da nisu u pravu.Prvi tim je u redu i vrijeme je sada da se pozabavimo mladim narastajima sine .!!! I nemoj k.... vise usta stavljat nije kulturno a i radi raje ruzno ti stoji ustima!!!

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 27 mar 2012, 19:49

realinjo1 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Duze vremena pratim ovaj forum i vidim da pojedini likovi samo kritikuju, pa koji je vama k.... opustite se malo i uzivajte u ovim pobjedama zvijezde....

Sine ,ovaj forum jeste da svako iznese svoje misljenje i da ako ima potrebe ,kritikuje.Ovakvo kritikovanje je i dovelo mozda do situacije u kojoj smo danas a to je da smo doveli trenera dobrog i da smo doveli pojacanja koja su nam trebala.Sine onaj ko je ulozio vjerovatno ima i racunicu ,a ja za svojih 5 km zelim da gledam kako pobjedjujemo klub je nas nije privatni .Zvjezdu je sine osnovao moj ,tvoj djed i oni su duzni da igraju kako zele Gradacacani.Mi ce mo ih uvijek kritikovati za ono sto mislimo da nisu u pravu.Prvi tim je u redu i vrijeme je sada da se pozabavimo mladim narastajima sine .!!! I nemoj k.... vise usta stavljat nije kulturno a i radi raje ruzno ti stoji ustima!!!
Potpisujem

elemental
Kontakt:

Post Postao/la elemental » 27 mar 2012, 19:55

Dzin je napisao/la:
realinjo1 je napisao/la:

Potpisujem
takodje
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 mar 2012, 21:10

realinjo1 je napisao/la:

Naravno da jeste za svacije misljenje i tako ja iznosim svoje i govorim vam samo cinjenice.... Eto g. Nurdo i g. Fadil su sigurno doveli Kuntica zato sto je neki relinjo, zmaj, ili ti ga ja pozalio se na nekom forumu da zvijezda lose igra, stvarno si smijesan.....
a koji bolan djedovi su gradili jel to mislis na djedove koji su 80 godina pravili Zvijezdu i za to vrijeme uspjeli napravit tri reda tribina i neku supicu za svlacionicu i obezbijedili igranje po lokalnim i kantonalnim livadama....
A necu ti vise dirat ovu tvoju rijec, vidim tebi puno bolje pristaje....

I opet ako se nekom ne svidja rad NK Zvijezde da ne posjecuju utakmice, imate u Gradaccu jos klubova, Vida, Rajska, Sibovac tu vam garantovano igra omladinski pogn tih klubova, pa eto bujurum izvolite gdje vam volja... a necij rad i trud ostavite na miru ako ga vec neznate cijenit.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 27 mar 2012, 21:19

Stvarno ne vidim razlog vase nezdrave diskusije.Ja koji zivim u Sarajevu i ovaj forum mi je jedini izvor informacija o Zvijezdi ne mogu procitati nista pametno i korisno o svom klubu. Ako nemate pisat nista pametno i korisno nemojte molim vas ni pisat pa da mi koji zelimo korisne informacije ne moramo listati i citati gluposti. Kvalitet je bitan a ne kvantitet.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 mar 2012, 22:48

S trenerom Zvijezde o svemu pomalo
Kuntić: Ljepše mi je u BiH nego u Mađarskoj

Najprijatnije iznenađenje proljetnog dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine svakako je gradačačka Zvijezda, koja je u tri kola osvojila sedam bodova.

Na Banja Ilidži fudbaleri Zvijezde su nadigrali Leotar i Rudar, dok su s Pecare u Gradačac donijeli bod.

"Osvojili smo sedam bodova i ne mogu reći da sam nezadovoljan. Prije početka proljetnog dijela sezone potpisao bih odmah ovakve rezultate. Međutim, moram naglasiti da sam bio optimista jer momci su na pripremama radili fenomenalno. Iako nismo imali idealne uslove, zbog loših vremenskih prilika, sve smo planirano odradili. Fizički smo sjajno spremni", istakao je za SportSport.ba trener Zvijezde Zoran Kuntić.

Novi trener Zvijezde kao igrač i trener dugo je proveo u Mađarskoj.

"Dugo sam radio u Mađarskoj, uslovi su tamo bolji od uslova u Bosni i Hercegovini, ali vjerujte da mi je ovdje ljepše raditi. Sjajno sam primljen u Gradačcu, a igrači ovdje mnogo više vole raditi nego u Mađarskoj. Igrači sa ovih prostora imaju 'vic', vole driblati, dok u Mađarskoj baš i nije tako. Sve u svemu pozitivno sam iznenađen Premijer ligom u cjelini", govori Kuntić i dodaje:

"Dosta utakmica sam pogledao, kako uživo tako i na snimcima. Mogu vam reći da ima kvalitete, da nije to baš toliko loše. Željezničar je u ovom trenutku najkvalitetniji i doista bi bilo veliko iznenađenje kada izabranici Amara Osima ne bi bili prvaci. Željezničar ima širinu, petnaaest, šesnaest podjednako kvalitetnih igrača i tu je u prednosti nad ostalim ekipama", rekao je Kuntić, te se osvrnuo na duel sa Travnikom.

"Od ponedjeljka nam je samo Travnik u mislima. Razgovarao sam sa svojim saradnicima, gledali smo zajedno neke utakmice i mogu vam reći da Travnik nije loša ekipa. Na Grbavici su Travničani pružili dobru partiju, biće nam teško, ali mi želimo nastaviti naš niz", zaključio je trener Zvijezde.

P.S. Hajd neka neko kaze da je i u BiH ljepse nego negdje u Evropi.Nije sve tako crno u nasem fudbalu, ima dosta i pozitivnih prica a medju njima je sigurno i nasa Zvijezda, koja ce izrasti u respektabilan klub u BiH.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 mar 2012, 07:29

da li je neko na zadnjoj utakmici primijetio tamo na jarbolima pored zastava Zvijezde i NSBIH i jednu crvenu zastavu sa natpisom koji djeca jako vole :D :D ;)

Nelecode001
Kontakt:

Post Postao/la Nelecode001 » 28 mar 2012, 08:03

seven je napisao/la:da li je neko na zadnjoj utakmici primijetio tamo na jarbolima pored zastava Zvijezde i NSBIH i jednu crvenu zastavu sa natpisom koji djeca jako vole :D :D ;)

Oprostite znali netko u kolko je tačno danas utakmica sa Bosnom u Mionici ???? Hvala

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.