Svi smo im davno predvidjali pad na tabeli ,a gledaj njih ,oni i dalje cetvrtiClaus je napisao/la:Ništa od toga, Liga prvaka je rezervisana za Levante.
Izgleda Valencia hoce da uciniti i borbu za trecu poziciju interesantnom
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Svi smo im davno predvidjali pad na tabeli ,a gledaj njih ,oni i dalje cetvrtiClaus je napisao/la:Ništa od toga, Liga prvaka je rezervisana za Levante.
Emery ce svakako dobiti otkaz.Protiv njega sam definitivno,ali nije ni on sam kriv za ove lose igre.Valencia se mora rijesiti nekoliko nogometasa jer nisu dostojni da nose dres VCF.LBJ MVP je napisao/la:Da hoće Valencia past na 5. samo da Emeri dobiej otkaz
Muniain je danas bio stvarno los(osim asistaJavierPortillo je napisao/la:
I evo se Clemente "popisa" po svom AthleticuKoji pehisti, u zadnjoj minuti prime gol. Muniain masio penal.
Igraju finale Kupa i cetvrtfinale Europa ligerio_Ferdy88 je napisao/la: a ako ovako nastave nece izboriti ni EL
BingoClaus je napisao/la:Mogao bi Villarreal večeras napraviti pravi mali podvig i iznenaditi Rayo Vallecano u gostima. Naime, Žuta podmornica se mora početi vaditi i ostvarivati pobjede, sve kako bi se maknuli iz opasne zone i uplovili u mirne vode. S druge strane, domaćini su se koliko-toliko osigurali i jedan kiks im ne bi mnogo toga značio. A i vidjeli smo kako su fasovali na La Rosaledi, tako da bi Villarreal, na krilima boda protiv Real Madrida, mogao do dobrog ishoda.

Predosjetio sam.rio_Ferdy88 je napisao/la:BingoClaus je napisao/la:Mogao bi Villarreal večeras napraviti pravi mali podvig i iznenaditi Rayo Vallecano u gostima. Naime, Žuta podmornica se mora početi vaditi i ostvarivati pobjede, sve kako bi se maknuli iz opasne zone i uplovili u mirne vode. S druge strane, domaćini su se koliko-toliko osigurali i jedan kiks im ne bi mnogo toga značio. A i vidjeli smo kako su fasovali na La Rosaledi, tako da bi Villarreal, na krilima boda protiv Real Madrida, mogao do dobrog ishoda.![]()
Zuta podmornica se polako dize, El efecto Lotina se osjetio na igri Villareala i veceras i zahvaljujuci Rubenu y Angelu zasluzeno nose sva tri boda sa Vallecasa, protiv Reala remi i sada pobjeda, i vec su 6 bodova izvan zone ispadanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.