KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la nerminh74 » 26 mar 2012, 20:04

Za nekoga koji piše kako nema kompleksa pd kk Bosna interesantno je da nisi uspio primjetiti ne jedan nego 3 teksta o utakmici u subotu jedan generalni o utakmici jedan o izjavi veliča i zadnji o izjavi hamde frljka
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ŠB-Pecara
Kontakt:

Post Postao/la ŠB-Pecara » 26 mar 2012, 21:22

ajde sada još jednom pročitaj što sam napisao

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 27 mar 2012, 18:45

Bosna iz dana u dan pada i sve vise lici na trecerazredni klub. Pa sta je vise potrebno da bi stvari krenule nabolje, stvarno bruka i sramota sta se radi u najusjesnijem sportskom kolektivu u BiH. :evil: neki ljudi definitvno nisu adekvatni za radno mjesto koje obavljaju, sramota, tuga, čemer, jad :oops:

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 27 mar 2012, 21:58

Očekivano,poraz od 23 razlike,sada očekujem da novinari napišu da je rezultat utakmice previsok/nerealan jer smo negdje krajem treće četvrtine prišli na "samo" 10 razlike.
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 28 mar 2012, 10:31

Kako je igr'o Čengaaaaaa ? :) idol moj :D

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 28 mar 2012, 11:00

nerminh74 je napisao/la:Za nekoga koji piše kako nema kompleksa pd kk Bosna interesantno je da nisi uspio primjetiti ne jedan nego 3 teksta o utakmici u subotu jedan generalni o utakmici jedan o izjavi veliča i zadnji o izjavi hamde frljka
čovjek je nezadovoljan što portal sarajevo-x ne piše o Širokom. za razliku od portala široki-x, posušje-x i sličnih koji se oguliše pišući o kk bosni. :lol: :lol:

jasno je šta vas boli, imate odličnu ekipu, odlične rezultate, sve super, ali niko o vama ne piše, jer niste zanimljivi i pored svega naslovnice možete puniti jedino kad dođe raspala Bosna koja u ovom trenutku kvalitetom i organizacijski širokom nije ni do koljena.

ne može to na silu... treba raditi na tome da klub bude zanimljiv čitaocima tih portala ili novina u koje želite dospjeti, pa će biti i tekstova. ko da nekog ko uređuje portale interesuje jel pobjedila bosna ili široki i ko je bolji... ako se čita, onda se i piše, ako se ne čita, piše se o nečemu drugom. Želite li objave na medijima koje prati većina bh. populacije, fokusirajte se na ono što voli većina bh. populacije: od muzike na utakmicama, preko izgleda dresova, dovedite kojeg bh. reprezentativca u ekipu, dinu merlina da vam pjeva na poluvremenu, itd. itd.

ne možeš ti mene natjerati da mi široki bude zanimljiv i da ga gledam na TV kad na pauzama svira Tompson. Ja samo prebacim kanal i više te ne gledam, a ti misliš da si pametan i da si mi pokazao... pa onda kad ti naredne sezone nema prenosa na BHT pitaš se kako i zašto - a jednostavno je to zakon tržišta, nema vas dovoljno za to što želite furati. vi ste dvije decenije pokušavali upasti na tržište koje je u zadnjim godinama potpuno okrenulo glavu od vas, pa vas sad iznenada boli što niste zanimljivi Sarajevo-Xu.

****, mislim da se radi o pogrešnoj procjeni, prvenstveno političkog vrha, i da će se u narednom periodu shvatiti greška i malo zaokrenuti priča. onda će se polako približiti široki i sarajevo, promijeniće se i to sve na čemu se gradio identitet širokog (identitet koji je trebao donijeti upad kod susjeda, a stvorio je animozitet kod nas), tada će i kk široki biti mnogo zanimljiviji široj populaciji i počeće se mnogo više pisati i pratiti. naravno, trebaće jedno desetak godina, pa se nadam da ćete uspjeti održati kontinutitet dobrih rezultata dok se to izgura.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 mar 2012, 15:15

cikac je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Za nekoga koji piše kako nema kompleksa pd kk Bosna interesantno je da nisi uspio primjetiti ne jedan nego 3 teksta o utakmici u subotu jedan generalni o utakmici jedan o izjavi veliča i zadnji o izjavi hamde frljka
čovjek je nezadovoljan što portal sarajevo-x ne piše o Širokom. za razliku od portala široki-x, posušje-x i sličnih koji se oguliše pišući o kk bosni. :lol: :lol:

jasno je šta vas boli, imate odličnu ekipu, odlične rezultate, sve super, ali niko o vama ne piše, jer niste zanimljivi i pored svega naslovnice možete puniti jedino kad dođe raspala Bosna koja u ovom trenutku kvalitetom i organizacijski širokom nije ni do koljena.

ne može to na silu... treba raditi na tome da klub bude zanimljiv čitaocima tih portala ili novina u koje želite dospjeti, pa će biti i tekstova. ko da nekog ko uređuje portale interesuje jel pobjedila bosna ili široki i ko je bolji... ako se čita, onda se i piše, ako se ne čita, piše se o nečemu drugom. Želite li objave na medijima koje prati većina bh. populacije, fokusirajte se na ono što voli većina bh. populacije: od muzike na utakmicama, preko izgleda dresova, dovedite kojeg bh. reprezentativca u ekipu, dinu merlina da vam pjeva na poluvremenu, itd. itd.

ne možeš ti mene natjerati da mi široki bude zanimljiv i da ga gledam na TV kad na pauzama svira Tompson. Ja samo prebacim kanal i više te ne gledam, a ti misliš da si pametan i da si mi pokazao... pa onda kad ti naredne sezone nema prenosa na BHT pitaš se kako i zašto - a jednostavno je to zakon tržišta, nema vas dovoljno za to što želite furati. vi ste dvije decenije pokušavali upasti na tržište koje je u zadnjim godinama potpuno okrenulo glavu od vas, pa vas sad iznenada boli što niste zanimljivi Sarajevo-Xu.

****, mislim da se radi o pogrešnoj procjeni, prvenstveno političkog vrha, i da će se u narednom periodu shvatiti greška i malo zaokrenuti priča. onda će se polako približiti široki i sarajevo, promijeniće se i to sve na čemu se gradio identitet širokog (identitet koji je trebao donijeti upad kod susjeda, a stvorio je animozitet kod nas), tada će i kk široki biti mnogo zanimljiviji široj populaciji i počeće se mnogo više pisati i pratiti. naravno, trebaće jedno desetak godina, pa se nadam da ćete uspjeti održati kontinutitet dobrih rezultata dok se to izgura.
dabogda oni nkad ni riječi ne napisali a mi ostali ovdje gdje smo sad.. :lol: :lol: :lol:

neznma zasto pojedincima uopce smeta ili ih vrijeđa sto neko sarajevo-x ne pise..koga briga ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 mar 2012, 15:32

Kevin je napisao/la:
cikac je napisao/la:

dabogda oni nkad ni riječi ne napisali a mi ostali ovdje gdje smo sad.. :lol: :lol: :lol:

neznma zasto pojedincima uopce smeta ili ih vrijeđa sto neko sarajevo-x ne pise..koga briga ;)
Dobro si napisao,sta nekoga briga pise li o tebi sar x i ostali portalčići.Evo ovaj najveci pise uvijek,hrvatski svi pisu,srpski sportski a dosta i obicnih portala pise.U svim smo novinama u BIH ali i Hrvatskim koje izlaze za BIH.Čak smo i na ovom portalu sto kaze da nas ne prenosi uvijek zastupljeni,evo i sad protiv Čapljine.Sad sto covjek nece da stavi vijest da je Bosna izgubila od Širokog,pa zar to treba nekome posebno naglasiti,samo je trebao razliku staviti,nista vise.Sto se tice FTV iBHT uvijek kazu da smo naravno mi pobjedili,samo je protivnik u BIH drugi.Sad sto nas ne prenose,ovu ftv niti imamo niti je zelimo a BHT imam al upalim ga jedino kad se sluajno zateknem nedjeljom navecer kod sportskog pregleda!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 mar 2012, 16:30

ŠB.TRN je napisao/la: Dobro si napisao,sta nekoga briga pise li o tebi sar x i ostali portalčići.Evo ovaj najveci pise uvijek,hrvatski svi pisu,srpski sportski a dosta i obicnih portala pise.U svim smo novinama u BIH ali i Hrvatskim koje izlaze za BIH.Čak smo i na ovom portalu sto kaze da nas ne prenosi uvijek zastupljeni,evo i sad protiv Čapljine.Sad sto covjek nece da stavi vijest da je Bosna izgubila od Širokog,pa zar to treba nekome posebno naglasiti,samo je trebao razliku staviti,nista vise.Sto se tice FTV iBHT uvijek kazu da smo naravno mi pobjedili,samo je protivnik u BIH drugi.Sad sto nas ne prenose,ovu ftv niti imamo niti je zelimo a BHT imam al upalim ga jedino kad se sluajno zateknem nedjeljom navecer kod sportskog pregleda!!
nemože bht1 prenositi kad nema prava..TV1 prenosi utakmice za arenu, arena je glavna za sve
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 mar 2012, 16:42

e, hajde onda lijepo svi o širokom nastavite pisati na temi posvećenoj širokom.

hvala.

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 28 mar 2012, 18:29

vlada u sjeni je napisao/la:Očekivano,poraz od 23 razlike,sada očekujem da novinari napišu da je rezultat utakmice previsok/nerealan jer smo negdje krajem treće četvrtine prišli na "samo" 10 razlike.
Ono sto bode u oci, jeste da S. Demic i dalje igra po 30-tak minuta uz veliku slobodu u igri, kao sto se i pretpostavljalo sa Cengicem cemo biti nedodirljivi pod obrucem, :lol:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 31 mar 2012, 14:10

Imamo li kakve šanse protiv Čapljine? :(

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 01 apr 2012, 03:54

braco je napisao/la:Imamo li kakve šanse protiv Čapljine? :(
Majko mila pa zar smo ovo docekali :cry: Imamo li sanse protiv CA-PLJI-NE ... :cry: Konj te ****

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 apr 2012, 11:33

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Majko mila pa zar smo ovo docekali :cry: Imamo li sanse protiv CA-PLJI-NE ... :cry: Konj te ****
pa gdje si bio zadnje 2 godine :cry:
u zadnje 4 godine taman pomislis evo ga nesto ide na bolje kada potonemo dublje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 apr 2012, 11:51

samo dublje i dublje :oops:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 apr 2012, 13:20

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Tuga :(

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 01 apr 2012, 15:57

Stvarno se pitam šta se dešava u glavama ovih mladih igrača?Primjer je Buza,kapiten kluba.?Šta je sa tim momkom?
Bezvoljan,isprepadan na terenu...Bez zeze,momku treba saliti stravu a onda na duži tretman kod psihologa.
On nosi kapitensku traku i treba da je primjer ostalima.Ako se ostali na njega ugledaju biće vrlo skoro košarkaški mrtvaci.
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 apr 2012, 17:55

vlada u sjeni je napisao/la:Stvarno se pitam šta se dešava u glavama ovih mladih igrača?Primjer je Buza,kapiten kluba.?Šta je sa tim momkom?
Bezvoljan,isprepadan na terenu...Bez zeze,momku treba saliti stravu a onda na duži tretman kod psihologa.
On nosi kapitensku traku i treba da je primjer ostalima.Ako se ostali na njega ugledaju biće vrlo skoro košarkaški mrtvaci.
sve me vise podsjeca na zimica, ima predispozicije, ima donekle i znanje, ima i kosarkasku inteligenciju, ali ulazi sa nekom tremom u utakmicu
mada je to donekle i krivim trenera, npr. emira je 90% unistio menso netolerancijom i nerazumjevanjem, a izgleda mi takva situacija i sa nerminom

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 apr 2012, 18:51

Sparsi dovode Krupaliju vjerovatno. Nasim je bio pod nosom, ali gdje bi to nas vrli direktor, Nazvat cu te kasnije znao uraditi :lol: :lol: :lol:

Ali, kud ces dalje kad Hamdo nije primio platu od oktobra.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 01 apr 2012, 18:55

neno#4 je napisao/la:Sparsi dovode Krupaliju vjerovatno. Nasim je bio pod nosom, ali gdje bi to nas vrli direktor, Nazvat cu te kasnije znao uraditi :lol: :lol: :lol:

Ali, kud ces dalje kad Hamdo nije primio platu od oktobra.

E JAK IGRAC KAD SE VRATI U OVU NASU LIGU, I JOS BIRA I IZABERE SPARSE!! :lol:

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.