NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
Skokovi jesu bitna stvar, ali nisu presudna. Uprkos nedostatku u pojedinim trenucima pod košem, CB se opet dobro drže. Ovaj poraz ne smije biti obeshrabrujući, jer Chicago i bez Rosea mora igrati i pobjeđivati. A, nije da nemogu (dokazali su u više navrata da sa svima mogu laktati i ukrstiti koplja). 
Mene je samo razocarao ovaj Colison sto se organizacije i asistencija pise, frajer je više scorer, a takvih imamo puno. Fakat sam mislio da covjek moze imati bar 7/8 asistencija po mecuClaus je napisao/la:Denver je iznenadio Chicago, te zasluženo slavio pobjedu. Ni činjenica da su Bullsi imali 11 blockova nije im pomogla da ostvare nešto više. Međutim, da stvar ne bude tako loša, Miami je stradao od Indiana Pacersa, kojim skidam kapu za ovosezonska izdanja.
nema potpisa
O da, fali vam kvalitetan plej, osoba koja će dijeliti lopte, igrač tipa Nasha, Rubija... Što se tiče igrača, meni je nekako Granger najdraži, premda i druge manje-više gotivim. Timski duh je nevjerovatna stvar. 
Ovo me ohrabrilo.Poštujem nenu kao najboljeg poznavaoca košarke na forumuMoj favorit su Spursi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
De nemoj ziv bio Nasha i Rubija u istu recenicu stavljati, eto k'o Boga te molim. Subhanallah kvalitetan plej tipa Nasha, Rubija. Rubio tek treba da se dokaze, kakav on i kvalitetan plej tipa Nasha, ako bude upola kao Nash nek bude sretan, pogotovo sto se sada i povrijedio.Claus je napisao/la:O da, fali vam kvalitetan plej, osoba koja će dijeliti lopte, igrač tipa Nasha, Rubija... Što se tiče igrača, meni je nekako Granger najdraži, premda i druge manje-više gotivim. Timski duh je nevjerovatna stvar.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
http://espn.go.com/nba/playoffs/predictions" onclick="window.open(this.href);return false; zabavite se,pa javite ko vam najvise puta ispada prvak 
- adriano_leite
- Kontakt:
Interesantno, meni od 10 pokusaja, 5 puta Spursi, OKC 2 puta, Clippersi jednom, Indiana jednom, Lakersi jednom. Ni Chicago ni Miami se nisu pojavljivali, Miami gubio od Bostona redovnoNEZALAGANJE je napisao/la:http://espn.go.com/nba/playoffs/predictions zabavite se,pa javite ko vam najvise puta ispada prvak
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobra stvar aa? Realno i jesmo najjaciadriano_leite je napisao/la:Interesantno, meni od 10 pokusaja, 5 puta Spursi, OKC 2 puta, Clippersi jednom, Indiana jednom, Lakersi jednom. Ni Chicago ni Miami se nisu pojavljivali, Miami gubio od Bostona redovnoNEZALAGANJE je napisao/la:http://espn.go.com/nba/playoffs/predictions zabavite se,pa javite ko vam najvise puta ispada prvak.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Upsetadriano_leite je napisao/la:Interesantno, meni od 10 pokusaja, 5 puta Spursi, OKC 2 puta, Clippersi jednom, Indiana jednom, Lakersi jednom. Ni Chicago ni Miami se nisu pojavljivali, Miami gubio od Bostona redovnoNEZALAGANJE je napisao/la:http://espn.go.com/nba/playoffs/predictions zabavite se,pa javite ko vam najvise puta ispada prvak.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- adriano_leite
- Kontakt:
Suti tako se meni Cavsi pojavljivali pa nakon tog PO nam dodje sezona gdje smo imali seriju od najvise poraza u historiji hahahahha.NEZALAGANJE je napisao/la:Dobra stvar aa? Realno i jesmo najjaciadriano_leite je napisao/la:Interesantno, meni od 10 pokusaja, 5 puta Spursi, OKC 2 puta, Clippersi jednom, Indiana jednom, Lakersi jednom. Ni Chicago ni Miami se nisu pojavljivali, Miami gubio od Bostona redovnoNEZALAGANJE je napisao/la:http://espn.go.com/nba/playoffs/predictions zabavite se,pa javite ko vam najvise puta ispada prvak.
![]()
![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jbg sad,ne stavljaj timove koji nemaju sansi za POrio_Ferdy88 je napisao/la:Upsetadriano_leite je napisao/la:Interesantno, meni od 10 pokusaja, 5 puta Spursi, OKC 2 puta, Clippersi jednom, Indiana jednom, Lakersi jednom. Ni Chicago ni Miami se nisu pojavljivali, Miami gubio od Bostona redovnoNEZALAGANJE je napisao/la:http://espn.go.com/nba/playoffs/predictions zabavite se,pa javite ko vam najvise puta ispada prvak.
kod mene Hornetsi i Bobcatsi u finali igrali, na 7 tekmi
![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta kaze lik dole u komentaru....Svaki put kad radim simulaciju,MIA ne bude prvak,mora da je Lebronova greska

ja stvarno ne znam al kako god da okrenem kod mene Orlando osvoji
Thomas Müller - Fußballgott
- SaltCityAttack
- Kontakt:
meni su Spursi jednom, Miami jendom,OKC, jednom, Bullsi 2 puta,Indiana jednom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
karameldar
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Sta kaze lik dole u komentaru....Svaki put kad radim simulaciju,MIA ne bude prvak,mora da je Lebronova greska![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jednom odigra,Spursi dobise..
necu vise
necu vise
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma dominiramoRaul_64 je napisao/la:Jednom odigra,Spursi dobise..
necu vise
deset puta igram deset puta Orlando
isto i Lakersi nisu prosli prvu rundu
Odo ruter resetovat pa probat

isto i Lakersi nisu prosli prvu rundu
Odo ruter resetovat pa probat
Thomas Müller - Fußballgott
- Donnie Darko
- Kontakt:
5 puta probo, 4 puta uzeo Chicago i jednom Heat. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.