sa patchom ili bez?Evolution87 je napisao/la:Imam jedan problem![]()
kad uzmem vozaca i hocu da pokrenem izbaci me. Ko zna kako rijesiti problem nek javi
F1 Challenge SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: F1 Challenge SS.BA 2012
- Evolution87
- Kontakt:
bez patchaDonnie Darko je napisao/la:sa patchom ili bez?Evolution87 je napisao/la:Imam jedan problem![]()
kad uzmem vozaca i hocu da pokrenem izbaci me. Ko zna kako rijesiti problem nek javi
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
kad izaberes igraca ids na multiplayer pa tamo stavis u prvi dio:internet,u drugi lan i refres i izaberes sobu i igrasEvolution87 je napisao/la:Imam jedan problem![]()

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Donnie Darko je napisao/la:sa patchom ili bez?Evolution87 je napisao/la:Imam jedan problem![]()
druze ja sam uspio sa ovim patchem izaberem sobu i igram hvala ti ekstra je jos samo da se mi skupimo svi u istu sobu bilo bi odlicno

- Evolution87
- Kontakt:
Hvala drug, problem rijesenmdss je napisao/la:kad izaberes igraca ids na multiplayer pa tamo stavis u prvi dio:internet,u drugi lan i refres i izaberes sobu i igrasEvolution87 je napisao/la:Imam jedan problem![]()

nasao sam neku sobu ss.ba jel to neko od vas napravio al trazi pasword da udes pa ako je neko od vas nek postavi pasword 

- Donnie Darko
- Kontakt:
ja pravio testnu voznju, i stavio ss.ba. tako ce se zvat soba kad budemo igrali, i pasvord ce takodjer biti ss.ba. necu da nam kaki divljaci upadaju.
sta se nismo dogovorili da ce se igrati bez patcha? patchevi ionako opterecuju malo grafiku pa postoje vece sanse da steka online, a gameplay je maltene isti.

sta se nismo dogovorili da ce se igrati bez patcha? patchevi ionako opterecuju malo grafiku pa postoje vece sanse da steka online, a gameplay je maltene isti.
Donnie Darko je napisao/la:ja pravio testnu voznju, i stavio ss.ba. tako ce se zvat soba kad budemo igrali, i pasvord ce takodjer biti ss.ba. necu da nam kaki divljaci upadaju.![]()
ok druze znaci ponovno instaliram igricu bez patcha i sve isto uradim jel tako

- Donnie Darko
- Kontakt:
da, samo instaliraj bez patcha i to je to. 

ok druze hvalaDonnie Darko je napisao/la:da, samo instaliraj bez patcha i to je to.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Donnie Darko
bavarian_bk
toxic_alien
fanatic
Emir ZENICA
KK_Bosna
Arsenalization
mdss
LBJ MVP
black64
Bianconeri1988
Tracy3McGrady
bianconer
Maestro^^
FidPlayer
classic
Amar Dzeko
djonla
Keenan.-
Evolution87
Stivi_Dzi
ako sam normalan, ovo su svi prijavljeni do sad. 21 igrac. za savrsenu situaciju falila bi nam jos 3 igraca, tj da napravimo dvije lige od po 12 igraca, a dovoljan je i jedan za dvije lige sa 11 igraca.
bavarian_bk
toxic_alien
fanatic
Emir ZENICA
KK_Bosna
Arsenalization
mdss
LBJ MVP
black64
Bianconeri1988
Tracy3McGrady
bianconer
Maestro^^
FidPlayer
classic
Amar Dzeko
djonla
Keenan.-
Evolution87
Stivi_Dzi
ako sam normalan, ovo su svi prijavljeni do sad. 21 igrac. za savrsenu situaciju falila bi nam jos 3 igraca, tj da napravimo dvije lige od po 12 igraca, a dovoljan je i jedan za dvije lige sa 11 igraca.
pisi i mene tu, samo sto mene stalno izbacuje sa ovim patchom, nista ne mogu uradit :SDonnie Darko je napisao/la:Donnie Darko
bavarian_bk
toxic_alien
fanatic
Emir ZENICA
KK_Bosna
Arsenalization
mdss
LBJ MVP
black64
Bianconeri1988
Tracy3McGrady
bianconer
Maestro^^
FidPlayer
classic
Amar Dzeko
djonla
Keenan.-
Evolution87
Stivi_Dzi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
de da napravimo bar jednu kako treba, siguran sam da pola od ovih nije vise ni uvirilo u ovu temu, nego ovi sto su poskidali nek se ajvi i neka neko konacno napravi sobu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Donnie Darko
- Kontakt:
@schmecker - doslo je do promjena, igrat cemo bez patcha. znaci potrebno je samo instalirati igricu.
zamolio bih one koji su nastimali sve, tj instalirali igricu, te im multiplayer funkcionise kako treba, ili da napisu ovdje ili da mi jave preko pp da ih mogu pozelenit na ovoj listi.
a one koji imaju probleme takodjer nek mi se jave da mozemo srediti to.
zamolio bih one koji su nastimali sve, tj instalirali igricu, te im multiplayer funkcionise kako treba, ili da napisu ovdje ili da mi jave preko pp da ih mogu pozelenit na ovoj listi.
a one koji imaju probleme takodjer nek mi se jave da mozemo srediti to.
sad kad izaberem igraca izbaci me
sve ponovno instaliro al me izbaci kad udem u sobu i izaberem igraca
sad je u redu druze nastimo sam znaci pozeleni me,pozeleni me,pozeleni me,pozeleni me

sve ponovno instaliro al me izbaci kad udem u sobu i izaberem igraca

sad je u redu druze nastimo sam znaci pozeleni me,pozeleni me,pozeleni me,pozeleni me

Evo ja se javljam da sam napravio igricu i sve mi radi 

Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
-
- Kontakt:
& се &?black64 je napisao/la:Arsenalisation je napisao/la:raspakujes igricu ,odes u daemon tools ucitas sliku odande gdje ti je raspakovana igra(samo jedna ce ti se pojavit),instaliras...Onda patch raspakujes u poseban folder,pojavit ce ti se setup i samo instal.Kad instaliras sve te datoteke prebaci u direktorij gdje si instalirao igru,kad te na pocetku bude ono pitalo ides "yes,to all"...black64 je napisao/la:ja sam ono skino al nez kako treba raspakovati i sta treba raspakovati ako nekome nije mrsko nek napise
Ovu optimizaciju samo raspakujes,ides "exctract to"pa sad u direktorij gdje je igra,i opet,kad te bude pitalo za overwrite ides "yes,to all"...
TREĆI PUT ČASTIMO
- Evolution87
- Kontakt:
otvoris igricu preko deamon toolsa, imas folder crack, njega kopiras u program files- EA sports-f1 challengeborac_sampion je napisao/la:& се &?

Treba jos 1 pravilo uvesti - nema skidanja setup-a sa interneta a svi znamo koliko znaci od proslog puta (Sauber dere Red Bull, Ferrari itd.)
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Donnie Darko
- Kontakt:
da o da, to svakako.Keenan.- je napisao/la:Treba jos 1 pravilo uvesti - nema skidanja setup-a sa interneta a svi znamo koliko znaci od proslog puta (Sauber dere Red Bull, Ferrari itd.)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.