Hahhahahaahhaahahha.NiceNail for Real je napisao/la:Nemamo sansi za titulu...Benzemin promasaj ce toliko uticati na ekipu da necemo APOEL proci a kamoli do finala stici
...a tako smo bili blizu...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
E moj Kerime
Sahin najbolji to me raduje
Sahin najbolji to me raduje
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Veceras kad' bude pregled LP nece moci naci priliku za Apoel. Zavrsava ovo 0:3.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Aaa jbt kakvu autobusku agenciju je napravio ovaj Jovanovic,strasno,zato ne treba da cudi ovih 0:0 za sada
Izgleda da sam donekle bio upravu u vezi Coentra-a,al dobro nek i Marcelito malo odmori
Radi nasih dragih kladionicara i mene samog skraja na kraj kao istog ,ocekujem neku pobjedu od 1 do 2:0
Hala madrid !
Izgleda da sam donekle bio upravu u vezi Coentra-a,al dobro nek i Marcelito malo odmori
Radi nasih dragih kladionicara i mene samog skraja na kraj kao istog ,ocekujem neku pobjedu od 1 do 2:0
Hala madrid !
Kako neceek0 je napisao/la:Veceras kad' bude pregled LP nece moci naci priliku za Apoel. Zavrsava ovo 0:3.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
najbolja prilika apoela bio aut 20ak metara od gola 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ovaj Apoel se brani k'o Zepa, ali nece izdrzati. U prvom poluvremnu udarci na gol 0-11. Sta i ako bude 0:0, na SB su pokopani, najbitnije je da se niko ne ozlijedi i da budu svi zdravi za nastavak Primere, ovaj Apoel je talasika 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Nail for Real
- Kontakt:
Nisi bio uopste u pravu u vezi sa Fabiom. Al' dobro, neko pita igra li Sahin uopste, izgleda da ne gledamo svi istu utakmicuFeco je napisao/la:Aaa jbt kakvu autobusku agenciju je napravio ovaj Jovanovic,strasno,zato ne treba da cudi ovih 0:0 za sada![]()
Izgleda da sam donekle bio upravu u vezi Coentra-a,al dobro nek i Marcelito malo odmori![]()
Hala madrid !
@legendo care!!! Reci im bre!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma ono uopce nije lahko pogodit, najteze lopte, znam ja sa termina...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
samo ne praviti penal u radijusu do 28 metara...ups,htjedoh reci slobodnjak
Ma sta me briga ko je upravu ko nije ,treba mi 2-ica pa makar i Arbeloa dao gol
..
Ozbiljno care,osim jednog il dva prodora Fabio nista konkretno ne radi ,jbga i ja priznajem preko srca
Ozbiljno care,osim jednog il dva prodora Fabio nista konkretno ne radi ,jbga i ja priznajem preko srca
Dobra, dobra..Makaveli je napisao/la:samo ne praviti penal u radijusu do 28 metara...ups,htjedoh reci slobodnjak
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- legenda reala
- Kontakt:
Apoel ovo dobija
Nema dalje .
Kakve titule kakvi bakrači
Ako na vrijeme shvatite, lakše će vam biti kasnije

Nema dalje .
Kakve titule kakvi bakrači
Ako na vrijeme shvatite, lakše će vam biti kasnije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@Nail ti je ljubitelj Fabia koji nema nikakve uloge protiv ovakvog bunkera.Treba Marcelo ući.Feco je napisao/la:Ma sta me briga ko je upravu ko nije ,treba mi 2-ica pa makar i Arbeloa dao gol![]()
..
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- tyler durden
- Kontakt:
on poredi termin i vrhunski nogometEdin TM87 je napisao/la:Ma ono uopce nije lahko pogodit, najteze lopte, znam ja sa termina...
brate, sta je to konkretno? kombinuje, pravi prodore, ubacuje , sta jos treba da uradi ?Feco je napisao/la:Ma sta me briga ko je upravu ko nije ,treba mi 2-ica pa makar i Arbeloa dao gol![]()
..
I ja kazem
Vidilo se da zeli u igru kod one prilike kad ga prikazaše na klupi,gotov poleti s klupe 
Edit: @tyler durden,ne svidja mi se njegov stil igre uopsteno ,jel ti sad lakse
Edit: @tyler durden,ne svidja mi se njegov stil igre uopsteno ,jel ti sad lakse
Zadnja izmjena: Feco, dana/u 27 mar 2012, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
@ tyler durden - treba kao Marcelo se bacat po podu i tako pokušavat zaustavljat lopte
.. Ne znam kako netko za ovako izdanje Coentra-a može reći da nije nešto, pa lijeva nam strana ubija..
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- tyler durden
- Kontakt:
pa izmedu stila Coentraa i Marcela , razlika je minimalna. 
ma marcelo je izmislio fudbal za coentraa, ako je coentrao bolji u odbrani onda je ovaj bolji 3x u napadu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I drugi Kaka ulazi na teren veceras 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.