Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

pirotehnik
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la pirotehnik » 05 sep 2009, 18:33

TOOOOOO DZEKO

TOLIKO O NESEBICNOSTI!!! SVAKA CAST.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 sep 2009, 18:37

_dreamer_ je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:jooj dzeko kako bi mi na klupi sjedio, taman da si mi rodjeni brat... ovo njegovo prenemaganje traje vec mjesec dana....
LINK please
moras instalirat sopcast. kad instaliras onda se javi. muslimovic 2-0... dzeko hvala bogu pa nisi pucao...
Hvala na pomoci :evil: :evil: :evil: :evil:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 05 sep 2009, 18:37

Raja bas mi je drago za Muslimovica...ali me Salihovic u repki zabrinjava...bez centarsuta,pasa ili suta...sve i jedan pogresan...je li iko jos to primjetio..i Vladavic je pao skroz u 2 pol.
Dzeko hvala za asistenciju ali pored toga nista vise...moras puno vise da dajes!

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 05 sep 2009, 18:39

e ljudi ja se spremam za slavlje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2009, 18:39

NoName je napisao/la:ja neznam što se sekirate. ja sam cijelo vrijeme opušten, 100 puta smo bolji.
biće još 2,3
Ma naravno. Dobar dio ovih forumasa bi se trebao zapitati odakle oni ovdje i zasto prate fudbal. Znanje im je na nivou nule, nekima i ispod. Odakle nekome hrabrost da kritikuje. Armenija nije imala sanse cijelu utakmicu. Prvo poluvrijeme Ciro poceo sa defanzivcima, logicno, da ne primimo gol, igrali smo cvrsto, na rezultat, ljepota nam nije potrebna. Lako je igrati lijepo kad vodimo 2-0.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 05 sep 2009, 18:40

Kako neki ljudi mogu hvalit i pljuvat jednu te istu osobu u isto vrijeme pa to je nevjerovatno. Imate li vi obraza uopste?
Pustite ljude nek rade svoj posao, isto ste kakve tetke mahaluse :oops:
010 ISN'T JUST A CODE

aspirin`
Kontakt:

Post Postao/la aspirin` » 05 sep 2009, 18:41

NEMANJAAAAAAAAAA SUPICCCCCCCCCCCCCC

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 sep 2009, 18:42

pa sta hoces bolan da ti kazem... nema na stranici, nema linka... skini program koji se zove sopcast i preko njega ja gledam...

salihovic je prelos... daj boze da neko preuzme ovu poziciju lijevog beka jer je salihovic pravo los..

kaze komentator: sudija sudi POPUT pravog profesionalca... hahah pa sta je, amater??
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 sep 2009, 18:46

_dreamer_ je napisao/la:
pa sta hoces bolan da ti kazem... nema na stranici, nema linka... skini program koji se zove sopcast i preko njega ja gledam...

salihovic je prelos... daj boze da neko preuzme ovu poziciju lijevog beka jer je salihovic pravo los..

kaze komentator: sudija sudi POPUT pravog profesionalca... hahah pa sta je, amater??
Napisao si ono što je meni bilo mrsko pisat. potps
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 05 sep 2009, 18:47

Salihovic pravo razocarao veceras, mislim ofanzivno.. :( aBd probudit ce se do Zenice.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 sep 2009, 18:50

Što lupa ovaj spiker na Hayatu ! Sjajna igra naše reprezentacije. :shock:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 sep 2009, 18:51

KRAJ UTAKMICE I POBJEDA NASE REPREZENTACIJE! 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 sep 2009, 18:52

Opet sebe ponavljam, previši teret je bio na leđima naše repke, ali hajde opet dobro, pobjedili smo 2:0, mašAllah. Budimo pošteni, nismo imali bekove, Jahić desno, ne može probiti, a Sejo jednostavno nije išao toliko ofanzivno. Mislim da smo trebali ranije dati gol, ipak onaj penal je nesretno pucan, nije imao Edin sreće. Kako god, igro zaboraviti, bodove piši. Sljedeća stanica je ako Bog da Zenica i Turska.

Moram pohvaliti Vladavića, odlična utakmica, Rahimoić isto tako, Miralem sa lahkoćom igra. Emi i Safet majstorski, Nemanja sjajan. Ma kada skontaš mislima već smo svi bili protiv Turske jer i sam se nisam radovao toliko golovima kao prije hehe. Valjda što sam očekivao pobjedu.

Ono što me iritiralo je komentator, jednostavno 20 minuta do kraja i BiH je pobjedila i BiH je ovo, ono, ma polahko bolan.

Miske nam falio.

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 05 sep 2009, 18:53

Svo vrijeme od spominjanja ove utakmice nisam nist napisao al ljudi malo kenjate, sorry al je tak.
Dzeko ovo ono nevalja, Salihovic nevalja ako neko samo malo podbaci odma nevalja isto kao i za nekada Salihamidzica.
znali smo da ce ova utakmica bit uzas zivi i jako teska po nas.
Ljudi su svi, al svi odigrali maestralno.
1 zuti, skoro da se ni oznojili nisu, pobjedili sa 2 gola a niti jedan nije primljen.
Valja igrat ovu utakmicu a ne mislit na Tursku.
Ma svaka im cast.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2009, 18:54

Idemo redom. Oni kojima je upuceno, sami ce se prepoznati.

1. Prvo ste pljuvali po Nemanji Supicu. Kakav on, nema kluba, nema pojma, gol protiv Irana, bla, bla, bla. Begovic brani protiv Adebayora, Robinha itd. Supic odigrao odlicno, kao protiv Belgije, skinuo sve sto je trebao skinuti.

2. Najvise uvreda je islo na igranje Senijada Ibricica u prvoj postavi, jeli vam sada jasno zasto je Ibro igrao? Uz Emira Spahica, definitivno igrac utakmice. Zabio gol, majstorski poceo akciju kod drugog gola, trcao kao lud, igrac za svaki respekt.

3. Zasto je igrao Muratovic umjesno Pjanica? Zato sto je Murat iskusan igrac, a ova utakmica je bila 'rutinska' i svakako da prednost imaju iskusni igraci. Muratovic nije mijenjao Misimovica, vec je razbijao protivnicke napade zajedno sa Rahimicem i prenosio loptu na protivnicku polovinu. Kasnije je usao Pjanic, jer su Armenci ganjali rezultat, a Pjanic je trebao prenositi loptu i iskoristiti razrijedjenu odbranu protivnika, u cemu je neprikosnoven.

Ciro je taktiku postavio odlicno. Utakmica koja se morala dobiti, jedna od onih na kojima smo redovno gubili bodove u kvalifikacijama. Sada je to puno drugacije, opravdavamo ulogu favorita i rutinski dobijamo utakmice.

Evo sad citam ne valja ni Salihovic, neprimjetan, bla, bla. Koliko puta su Armenci prosli po njegovoj strani? Sejo je bio totalno povucen i svoju zadacu je uradio odlicno.

Pljuvaci, prestanite pljuvati. Ovo su kvalifikacije, koje nemaju veze sa Iranom, Omanom ili Rijekom. U kvalifikacijama igraju najbolji, i hvala Bogu, donose nam rezultate.

Na korak do baraza! Od Turske samo ne smijemo izgubiti, bod ne treba shvatiti katastrofalno. Bitno je samo da nas ne pobijede!

Hvala im na ovoj sjajnoj pobjedi!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 sep 2009, 18:56

odlicno...ma daj virtual4...pa normalno da nam je cudno za supica bilo....al je odlicno branio..bravo za nemanju....samo je dzeko trebo dat vedi da puca penal...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 sep 2009, 18:57

Ništa se iz ove utakmice neće pamtiti osim rezultata a tako je to i planirano. Ovo je bilo sa 40% snage, nema ovdje motiva nikakvog a znalo se da ćemo ih probiti par puta što je sasvim dovoljno. Kad bi, recimo, protiv Jermenije igrali kao protiv Belgije, rezultat bi bio 18:0. Ovo je sasvim dovoljno.

Najbitnije da su svi spremni za Tursku. ABd i Miske dole igra, to je jedna sasvim druga reprezentacija, jer je to onda reprezentacija i sa glavom i sa repom. Ono što se može vidjeti i čime možemo biti vrlo zadovoljni jeste stvaranje jednog igrača koji će, abd da ga zaobiđu povrede, biti jedan od najboljih playmakera na svijetu. Lucidnost neviđena sa 19 godina, ono ni Zidane nije imao u njegovim godinama.

Ne mogu vam reči koliko mi je drago da je Supić odradio dobro svoj posao. Zaslužio je.

Protiv Turske gledamo sasvim drugi pristup a samim tim i igru.

Pozdrav, odmaram od foruma noćas.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 05 sep 2009, 18:59

salihović u ofanzivi loš dan :lol: kada je fulio penal đžeko se malo izgubio ali ko će mu zamjerit,po meni da je pjanić od početka igro ranije bi bilo gotovo :!: spahić je igrač za man.u ili barsu nije za monpelje klasa :!: supić -pogodio ćiro svaka čast :!: muslimović zlata vrijedi :!: vladavić po meni igrač utakmice :!: ibričić majstor :!: vedo se trudio svaka čast na njemu penal bio :!: rahimić -iskutvo je čudo baš kao i muratović još kad se miske vrati akb u srijedu... svaka čast majstori-svaka čast ćiro na kraju komentatoru uzeti dozvolu za rad :mrgreen: :mrgreen: volim te booosnooooooooo 8-)

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 sep 2009, 19:01

Virtu4l je napisao/la:Idemo redom. Oni kojima je upuceno, sami ce se prepoznati.

1. Prvo ste pljuvali po Nemanji Supicu. Kakav on, nema kluba, nema pojma, gol protiv Irana, bla, bla, bla. Begovic brani protiv Adebayora, Robinha itd. Supic odigrao odlicno, kao protiv Belgije, skinuo sve sto je trebao skinuti.

2. Najvise uvreda je islo na igranje Senijada Ibricica u prvoj postavi, jeli vam sada jasno zasto je Ibro igrao? Uz Emira Spahica, definitivno igrac utakmice. Zabio gol, majstorski poceo akciju kod drugog gola, trcao kao lud, igrac za svaki respekt.

3. Zasto je igrao Muratovic umjesno Pjanica? Zato sto je Murat iskusan igrac, a ova utakmica je bila 'rutinska' i svakako da prednost imaju iskusni igraci. Muratovic nije mijenjao Misimovica, vec je razbijao protivnicke napade zajedno sa Rahimicem i prenosio loptu na protivnicku polovinu. Kasnije je usao Pjanic, jer su Armenci ganjali rezultat, a Pjanic je trebao prenositi loptu i iskoristiti razrijedjenu odbranu protivnika, u cemu je neprikosnoven.

Ciro je taktiku postavio odlicno. Utakmica koja se morala dobiti, jedna od onih na kojima smo redovno gubili bodove u kvalifikacijama. Sada je to puno drugacije, opravdavamo ulogu favorita i rutinski dobijamo utakmice.

Evo sad citam ne valja ni Salihovic, neprimjetan, bla, bla. Koliko puta su Armenci prosli po njegovoj strani? Sejo je bio totalno povucen i svoju zadacu je uradio odlicno.

Pljuvaci, prestanite pljuvati. Ovo su kvalifikacije, koje nemaju veze sa Iranom, Omanom ili Rijekom. U kvalifikacijama igraju najbolji, i hvala Bogu, donose nam rezultate.

Na korak do baraza! Od Turske samo ne smijemo izgubiti, bod ne treba shvatiti katastrofalno. Bitno je samo da nas ne pobijede!

Hvala im na ovoj sjajnoj pobjedi!
Supić ima sreće pa nikako da ode lopta po golu.Ono što je otišlo svaki prosječan golman bi odbranio !
Ali eto,odradio je to kako treba.Nema zamjerki.

Ibričić jest dao gol ali kasnije je počeo da sam igra,nikako loptu da da nekome i kad da pogrešno da.Uprsko je nekoliko mogućih akcija...ali eto,oprostit ćemo mu radi tog gola !

Ostalo,manje-više, se slažem.

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 05 sep 2009, 19:01

ma super ba ljudi ALLAHU EKBER!!!!
imali smo jos 2,3 dobre sanse i onaj penal,al hajd culi smo da je tamo zaj..... igrati i evo vidjeli smo...Dzeko me malo brine ali se iskupio za onaj penal pola mu se prasta....Al Vlada I Sejo su danas uzas bili,Admir nekako traljavo igrao a Sejina ljevica nestala..................A Spaha i Supa za cistu 10 svaka CAST!!!!!!!!!
AJMO ZMAJEVI JOS KAD SE VRATI MISKE I SA TURSKOM BEZ PRITISKA I TREME ETO NAS U BARAZU!!!!!!!!!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.