Kakva je ovo pucnjava bila u LP
P.S da se pohvalim,imam novi avatar
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Emir ZENICA je napisao/la:@ zenicanin
Kakva je ovo pucnjava bila u LP![]()
P.S da se pohvalim,imam novi avatar
Višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela!bazeni je napisao/la:Bianconeri1988 je trajno banovan.![]()
![]()
da li neko zna zašto
Nešto slično kao Stara Dama, svi zovu, svi kukaju, mole plaču sudijama i na kraju @Bianconerac popio ban a nije radio ništa što ostali ne rade (čast izuzecima).Oxygen je napisao/la:Višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela!bazeni je napisao/la:Bianconeri1988 je trajno banovan.![]()
![]()
da li neko zna zašto![]()
Ma beze,nije radio stvari koje drugi ne rade,ali eto.
haha kod nas se samo djeca igraju sa pistoljima i puskamaZenichanin je napisao/la: Ma malo se djeca igrala, nista ozbiljno![]()
Jako smo napredovaliEmir ZENICA je napisao/la:haha kod nas se samo djeca igraju sa pistoljima i puskamaZenichanin je napisao/la: Ma malo se djeca igrala, nista ozbiljno![]()
![]()
Mnogo smo jaki !Zenichanin je napisao/la:
Jako smo napredovali![]()
Dok u drugim gradovima djeca nosaju plasticne puske i pistolje kod nas nosaju prave i vrlo cesto ih upotrebljavaju.
Ne treba obracat paznju na to, ipak su djeca
Pa Samire dragi, koji put više ponavljaš taj razredsamir_tm87 je napisao/la:imal ko gdje primjerak eseja na temu nesto kao "znam da necu spasiti svijet, mozda ni one koje poznajem, ali moram poceti" ili nesto tako...na tu temu oko svijeta, pomaganja i to...da i ja zavrsim ovu skolu, kad je mogu svi mogu vala i ja
legenda reala je napisao/la:Pa Samire dragi, koji put više ponavljaš taj razredsamir_tm87 je napisao/la:imal ko gdje primjerak eseja na temu nesto kao "znam da necu spasiti svijet, mozda ni one koje poznajem, ali moram poceti" ili nesto tako...na tu temu oko svijeta, pomaganja i to...da i ja zavrsim ovu skolu, kad je mogu svi mogu vala i ja![]()
![]()
Pa ja među najstarijim si ovdje, a još ideš u školusamir_tm87 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Pa Samire dragi, koji put više ponavljaš taj razredsamir_tm87 je napisao/la:imal ko gdje primjerak eseja na temu nesto kao "znam da necu spasiti svijet, mozda ni one koje poznajem, ali moram poceti" ili nesto tako...na tu temu oko svijeta, pomaganja i to...da i ja zavrsim ovu skolu, kad je mogu svi mogu vala i ja![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: delko, soxx, VensanKasel i 36 gostiju.