FK Rudar Prijedor

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 27 mar 2012, 13:23

Prijedor je napisao/la:Neka smo gamad otjerali, sad sam uvjeren u opstanak u Premijer Ligi.

Treba jos znoja i krvi proliti, ali mislim da imamo ekipu koja moze igrati dobro, samo treba trener neki sto zna svoj posao ne ko onaj smrad Radovic.

I svercera Jankovica nema vise, sada bi trebalo sve krenuti prema gore! :D

Prijedor kao grad zasluzuje standardnog Premijerligasa, pa ako Bog da da i mi nekad gledamo Evropu na nasem stadionu :lol:
Svakako da će ove promjene donijeti nešto dobro,jer ruku na srce gore od ovoga teško da je moglo biti... :roll: Trener koji nema autoriteta,ne može biti trener i to je to...a ovaj Radović niti je imao autoritet niti znanje.Biće teško do kraja izganjati opstanak ali ipak mislim da smo u boljoj situaciji od Slavije,Kozare i Travnika tako da i ja vjerujem da ćemo i iduće sezone igrati u PL.A to za Evropu....pa to uopšte nije nerealan cilj...bože moj ko eve igra "Evropu",ne vidim razloga da i mi jednog dana uz dobru finansijsku podršku zaigramo u nekom od pretkola Evrpskih kupova...Ali to treba postaviti neki dugogodišnji (3 ili 5 sezona) cilj i ići prema njemu.Naravno za to trebaju SPOSOBNI ljudi u upravi 8-)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 27 mar 2012, 14:55

Nista bez Pavkea 8-)

sfpborac
Kontakt:

Post Postao/la sfpborac » 27 mar 2012, 17:20

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Neka smo gamad otjerali, sad sam uvjeren u opstanak u Premijer Ligi.

Treba jos znoja i krvi proliti, ali mislim da imamo ekipu koja moze igrati dobro, samo treba trener neki sto zna svoj posao ne ko onaj smrad Radovic.

I svercera Jankovica nema vise, sada bi trebalo sve krenuti prema gore! :D

Prijedor kao grad zasluzuje standardnog Premijerligasa, pa ako Bog da da i mi nekad gledamo Evropu na nasem stadionu :lol:
Svakako da će ove promjene donijeti nešto dobro,jer ruku na srce gore od ovoga teško da je moglo biti... :roll: Trener koji nema autoriteta,ne može biti trener i to je to...a ovaj Radović niti je imao autoritet niti znanje.Biće teško do kraja izganjati opstanak ali ipak mislim da smo u boljoj situaciji od Slavije,Kozare i Travnika tako da i ja vjerujem da ćemo i iduće sezone igrati u PL.A to za Evropu....pa to uopšte nije nerealan cilj...bože moj ko eve igra "Evropu",ne vidim razloga da i mi jednog dana uz dobru finansijsku podršku zaigramo u nekom od pretkola Evrpskih kupova...Ali to treba postaviti neki dugogodišnji (3 ili 5 sezona) cilj i ići prema njemu.Naravno za to trebaju SPOSOBNI ljudi u upravi 8-)
Baja Stojnić je sve samo nije autoritet. Šta mislite ko je njega 'sklonio' sa klupe? Sve osim pobjede Borca u Prijedoru biće prvorazredno iznenađenje.

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 27 mar 2012, 17:35

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
K0MT je napisao/la:5, 7 " 3. 7 & је за & (") ", а ове са страна су 5 " 3. & је & ? " /. " " $ - " " " " " " " " &, а & ", ' ' ? " ? &. :D
I meni se čini da istok neće biti gotov do subote,mada ko zna...stolice se za jedan dan postave,tako da...vidjećemo uostalom u subotu :D A što se tiče cjena karata moram prokomentarisati ..ne idem prečesto na utakmice..eto,ove godine sam bio 4 puta i iću i protiv Borca gledati svakako,gdje to da propustim ;) Shvatam ja da se klub finansira od ulaznica,ali za ovak kvalitet fudbala ,uz naš standard,uz sve krize i krizice koje potresaju naše društvo mislim da je zaista previše ovih 7 i 5 km...Po meni bi realna cjena bila 3 km i 4 km za natkrivenu tribinu.i to je to.Svakako da bi i više ljudi došlo na stadion pa bi se samim tim dobijalo i više novca od ulaznica.
Najbolje da je besplatan ulaz svaku utakmicu. 2-3 KM naplaćuju ulaz po selima,druga,treća liga. Nije na svim stadionima tako ali ih ima. Takođe, prva liga RS,FBiH, mislim da se cijene karata kreću od 3-5 KM. Ne vidim razlog zašto bi ovdje bilo jeftinije. Ako hoćeš doći gledati PL Bih,ako istinski voliš klub nije ti teško izdvojiti 5,7,10 KM, zavisno o kvaliltetu protivnika. U subotu samo pobjeda,i ništa drugo nas ne zanima,srce na teren!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 27 mar 2012, 19:35

Nadam se da će saradnja Borca i Rudara potrajati dugi niz godina na isti način kao i do sada,da Vi nama saljete Vase najbolje igrače,a mi Vama naš škart ;)
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 27 mar 2012, 19:36

$ - вас % % " & '. :lol:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 27 mar 2012, 19:38

Ha,ha,ha,ha...Staaaaaaaari nabijači,sve pršti kad se vi raspucate :lol: :lol: :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 27 mar 2012, 21:13

Pa i vi ste se baš "raspucali " u Trebinju :lol: ,prštilo sve u šesnaest...pa op..0-3...pa sa Širokim kući 0-0..a sve šatro neki kvalitet ,dovode se "provjereni" Knežević,Antolović,Bilbija...a ono mauna.3 kola ,jedva 4 boda...Pa kad vas je Leotar mogao nabiti dole 3-0 ne vidim razlog da vas mi ne pobjedimo....varaš se ako misliš da je velika razlika u kvalitetu ekipa...Jeste kvalitenija ekipa,imate više novca...ali ništa to nije enormno...Uostalom sad će subota pa ćemo vidjeti vašu "silu" od ekipe.Dosad me niste uvjerili od to...počevši od Kozare pa nadalje...

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 27 mar 2012, 22:46

' " ", " су. :lol:

FK Rudar Prijedor-Saopštenje za javnost

U skladu sa posljednjim negativnim rezultatima u startu proljetnog dijela Premijer lige BiH (tri poraza bez datog pogotka i izuzetno lošom gol razlikom), te lošim stanjem u svim klupskim strukturama, nakon posljednje sjednice Upravnog odbora održane 25.03.2012. godine, te shodno Statutu kluba, odlučeno je da se uvedu slijedeće vanredne mjere:

1. Dosadašnji šef stručnog štaba, Dragan Radović, se smjenjuje sa te pozicije, a na njegovo mjesto se imenuje Velimir Stojnić;

2. Predsjednik Skupštine razrješava Upravni odbor, imenuje Komitet za hitna pitanja i zakazuje vanrednu Skupštinu Kluba;

3. Klubom će do vanredne Skupštine rukovoditi Komitet za hitna pitanja;

4. Smjenjuje se kompletno administrativno osoblje i postavlja se vršilac dužnosti skretara FK „Rudar Prijedor“, koji će uz tročlani Komitet za hitna pitanja obavljati sve poslove do vanredne sjednice Skupštine;

5. Novi šef stručnog štaba će biti promovisan i predstavljen igračima u utorak, 27.03.2012. godine u 10:00 časova, uz punu podršku i sva ovlaštenja;

6. U klubu će se preduzeti sve potrebne mjere i aktivnosti, a sve u cilju što bržeg prevazilaženja lošeg stanja i imperativne pobjede u predstojećem susretu sa FK „Borac“ Banja Luka.

FK „Rudar Prijedor“

Igračima Rudar Prijedora predstavljen novi trener

slika

Pred jutrošnji prijepodnevni trening, fudbalerima Rudar Prijedora predstavljen je Velimir Stojnić, novi šef stručnog štaba, koji je na vrućoj klupi prijedorskog premijerligaša naslijedio Dragana Radovića.

Milorad Šipka se obratio igračima ispred Komiteta za hitna pitanja u kojem se osim njega nalaze Nebojša Tomičić i Rešad Crnalić-Gerti. On je naglasio da su u posljednja dva dana sasvim legitimno, po Statutu ovog spotskog kolektiva i uz apsolutnu podršku glavnih sponzora, opštine Prijedor i preduzeća Arcelor Mittal Prijedor, povučeni brojni potezi sa ciljem stabilizacije kluba.

„U kombinaciji za klupu Rudara bilo je pet eminentnih stručnjaka, ali je apsolutno povjerenje dobio Velimir Stojnić, koji je u dosadašnjoj karijeri dva puta vodio banjalučki Borac. Od 10 ljudi konsultovanih prilikom Stojnićevog izbora, svi do jednog su o njemu imali pozitivno mišljenje, i kao sportisti, stručnjaku i kao čovjeku. Uvjereni smo da možemo da ostvarimo opstanak u Premijer ligi kao glavni cilj, a i da nam Stojnić bude dugoročno riješenje“, rekao je Šipka, predstavljajući sebe i kao „desnu ruku“ novog kormilara. On je istakao da je trenutno najvažnije da se u fer i sportskoj borbi pobijede Banjalučani, dodavši da klub sada treba podršku svojih vjernih navijača.

Velimir Stojnić je pred prvotimcima izrazio želju da budu u svemu „ispoštovani“. „Obaviću razgovore sa svim igračima kako bih se uvjerio da li vam odgovaraju trenutne uloge u timu i kakve su posljedice na psihološkom planu ostavila posljednja događanja u i oko kluba. Istovremeno, od vas očekujem punu mobilnost i da pružite svoj maksimuma“, rekao je Stojnić obraćajući se igračima „Rudar Prijedora“.

„U ime igrača želio bih da izrazim spremnost da učinimo sve kako bi se prevazišla trenutna kriza. Za to je potrebno da se mobilišemo svim snagama, počev od Uprave kao temelja kluba, pa do ekipe, koja je fasada, a nadamo se da će već od subotnjeg krajiškog derbija rezultati biti mnogo bolji“, istakao je kapiten „Rudara“ Nedžad Žerić.

Igrači „Rudar Prijedora“ su nakon predstavljanja Velimira Stojnića, održali i prvi trening pod njegovim vođstvom.

GradPrijedor.com | Portal grada Prijedora

Slike sa prvog treninga:

slika

slika

slika

slika

slika

slika

$ на / '' се "... $ & у &, $, $... :arrow: :arrow: :arrow:

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 27 mar 2012, 22:52

Ajmo reci sad se svi nabriju pa i bude nesto u subotu.....ali sta cemo kasnije? Dodje Gavranov GOSK i Dzafa nam utrpa 2-3 komada(nadam se da nece biti tako) i sta cemo onda....ma **** sve nek je Borac pao! :lol: moramo mi puno raditi do kraja sezone jer smo u dubokim **** , nez kakav je Stojnic ali ako je imalo bolji od Radovica mozda i bude nesto , nek se popravi stanje u klubu pa da se izvucemo! :D

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 27 mar 2012, 23:04

Vastecija_GSE je napisao/la:Ajmo reci sad se svi nabriju pa i bude nesto u subotu.....ali sta cemo kasnije? Dodje Gavranov GOSK i Dzafa nam utrpa 2-3 komada(nadam se da nece biti tako) i sta cemo onda....ma **** sve nek je Borac pao! :lol: moramo mi puno raditi do kraja sezone jer smo u dubokim **** , nez kakav je Stojnic ali ako je imalo bolji od Radovica mozda i bude nesto , nek se popravi stanje u klubu pa da se izvucemo! :D
Stojnić je retardiran i jako defenzivno orijentisan.I još nešto jako se voli hvaliti . 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

bole_pd
Kontakt:

Post Postao/la bole_pd » 28 mar 2012, 08:02

eh... cim vidim kako sami sebe predstavljaju kao desne ili lijeve ruke... ne znam... pred nama je. Neki od ovih ljudi su i prije bili u upravi pa sta su napravili? Nadam se da protiv borca neće biti kao protiv zelje.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 28 mar 2012, 13:19

steta sto vam mikara ne igra da ga vidim u akciji bar jos jednom.najbolji igrac,gigs ebeni.pozdrav za njega ;)

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 28 mar 2012, 13:23

Svi se nadamo pobjedi,samo ona i dolazi u obzir,svi na stadion,kao nikad do sad,podrška ne smije izostati!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 30 mar 2012, 09:35

Kao što sam i predpostavio,tribina neće biti puštena u "upotrebu" u meču sa Borcem(izgleda da će se otvoriti za gledaoce protiv GOŠK-a za 2 sedmice).Ali nema veze 8-) ,samo da vrijeme bude lijepo,kao ovih dana,sigurno je da će doći dosta ljudi da pogleda utakmicu i prvu pobjedu Rudara ove godine ;) :)

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 30 mar 2012, 11:25

1928 je napisao/la:Svi se nadamo pobjedi,samo ona i dolazi u obzir,svi na stadion,kao nikad do sad,podrška ne smije izostati!
Tako je podrzite Borac na evropskom putu!!!

old

Post Postao/la old » 30 mar 2012, 12:26

&` нас "$" $ ' " " ', а за ? " се " ? ",јер " је & $ у ? & РС $ $ " НГ, % " " " ' $ - " $ """ $ " ', јер је ? " $ ".

&` $ све % " ?, у % ' $ - ", " & " $ "? на терену,"" $ ? $, ја - " $. ? је ", а ? - $, " ? ?.

&` $ $ & " &` $ ". $ се $ - то " ".
$ " ? " све $ се $ $ $ препуцавања у ? "' тата је " $ твог"...

$ "... ;)
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 30 mar 2012, 18:08

old je napisao/la:&` нас "$" $ ' " " ', а за ? " се " ? ",јер " је & $ у ? & РС $ $ " НГ, % " " " ' $ - " $ """ $ " ', јер је ? " $ ".

&` $ све % " ?, у % ' $ - ", " & " $ "? на терену,"" $ ? $, ја - " $. ? је ", а ? - $, " ? ?.

$ "... ;)
U Prijedoru ste uvijek imali dobro suđenje, vjerujem da će i sad biti tako. Nadamo se dobroj utakmici,u dobroj atmosferi pred punim tribinama i naravno pobjedi Rudar Prijedora! 8-)

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 30 mar 2012, 22:34

old je napisao/la:&` нас "$" $ ' " " ', а за ? " се " ? ",јер " је & $ у ? & РС $ $ " НГ, % " " " ' $ - " $ """ $ " ', јер је ? " $ ".

$ "... ;)
Posteno sudjenje i jednim i drugi i naravno bez prepucavanja mislim da je to sve iza nas...pozz za vas i neka bolji pobijedi! :D

old

Post Postao/la old » 30 mar 2012, 23:04

Vastecija_GSE je napisao/la: Posteno sudjenje i jednim i drugi i naravno bez prepucavanja mislim da je to sve iza nas...pozz za vas i neka bolji pobijedi! :D
? се у "! ;)
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: StarmoCity i 24 gosta.