Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH
Jeli onaj karton sprijecio Bajramovica(ako je ono bio on) da neigra u Zenici???
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Samo cu potpisati ovo tvoje, i poruciti ovima, prije svega ovom BihFanu, sto je srao po Supicu i Ibri, sto sam mu i rekao da cu mu reci poslije utakmice, a to je da nas povuce za....... zna vec gdje.Virtu4l je napisao/la:Idemo redom. Oni kojima je upuceno, sami ce se prepoznati.
1. Prvo ste pljuvali po Nemanji Supicu. Kakav on, nema kluba, nema pojma, gol protiv Irana, bla, bla, bla. Begovic brani protiv Adebayora, Robinha itd. Supic odigrao odlicno, kao protiv Belgije, skinuo sve sto je trebao skinuti.
2. Najvise uvreda je islo na igranje Senijada Ibricica u prvoj postavi, jeli vam sada jasno zasto je Ibro igrao? Uz Emira Spahica, definitivno igrac utakmice. Zabio gol, majstorski poceo akciju kod drugog gola, trcao kao lud, igrac za svaki respekt.
3. Zasto je igrao Muratovic umjesno Pjanica? Zato sto je Murat iskusan igrac, a ova utakmica je bila 'rutinska' i svakako da prednost imaju iskusni igraci. Muratovic nije mijenjao Misimovica, vec je razbijao protivnicke napade zajedno sa Rahimicem i prenosio loptu na protivnicku polovinu. Kasnije je usao Pjanic, jer su Armenci ganjali rezultat, a Pjanic je trebao prenositi loptu i iskoristiti razrijedjenu odbranu protivnika, u cemu je neprikosnoven.
Ciro je taktiku postavio odlicno. Utakmica koja se morala dobiti, jedna od onih na kojima smo redovno gubili bodove u kvalifikacijama. Sada je to puno drugacije, opravdavamo ulogu favorita i rutinski dobijamo utakmice.
Evo sad citam ne valja ni Salihovic, neprimjetan, bla, bla. Koliko puta su Armenci prosli po njegovoj strani? Sejo je bio totalno povucen i svoju zadacu je uradio odlicno.
Pljuvaci, prestanite pljuvati. Ovo su kvalifikacije, koje nemaju veze sa Iranom, Omanom ili Rijekom. U kvalifikacijama igraju najbolji, i hvala Bogu, donose nam rezultate.
Na korak do baraza! Od Turske samo ne smijemo izgubiti, bod ne treba shvatiti katastrofalno. Bitno je samo da nas ne pobijede!
Hvala im na ovoj sjajnoj pobjedi!
Bravo ZMAJEVI, odigrano koliko je trebalo, 3 boda upisana.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto ga, zavrsi se i ova nocna mora. Dobro je dosli smo do pobjede, sto je najvaznije. Dzekson se iskupi za promaseni penal asistencijom. Supic,ma majstorski je branio. Cestitke. Idemo sad protiv Turaka, Pjana i Misimovic bi trebali igrati od pocetka to je definitivno. Niko nece pauzirati zbog kartona, a vidjelo se i da se cuvaju!!!! Sve u svemu, sretan sam.....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
svaka cast momcima na ovoj pobjedi, odlican poklon za slavlje veceras
. ps: gdje su sad oni sto su pljuvali po nemanji, govorili kako ce nas kostati ovu tekmu itd?!?

20:00 Turska-Estonija
Šta znaš, možda Estonija i iznenadi.
Idemo Estonija , samo hrabro.
Elvir Rahimić strašan, nevidljiv.
Šta znaš, možda Estonija i iznenadi.

Elvir Rahimić strašan, nevidljiv.
- miralem444
- Kontakt:
nenenenenenee...to mu je tek bio orvi...sad je i njemu prpa sto se tice kartona..gringo1 je napisao/la:Jeli onaj karton sprijecio Bajramovica(ako je ono bio on) da neigra u Zenici???
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Odlicna pobjeda, svaka vam cast momci obradovali ste cijelu naciju! Bice kompletni protiv Turske jel nijedan nas igrac nije dobio zuti karton protiv Armenije.
ma bilo kako bilo bitna je pobjeda!igra nesto i nije, al mislim da treba razumit ljude ipak je bio prevelik pritisak, takodjer se vidi da je u Armeniji velika sparina nije se moglo fino ni trcat! Sto se tice igraca Salihovic mi je bio nekako najslabiji al u ofanzivi, nijedan centarsut nije valjao mislim da se na tome treba poradit malo!
Supic dobar,Spahic ma neznam sta reci volim ovog momka nemogu to opisat!pa on lakse igra od djeke i ibisevica i to ped svojim golom!jednostavno nema greske niko nemoze proci,svaka lopta njegova,uvijek dobar i tacan start!uhh svaka miu cast.
Djeko i Ibisevic malo slabi veceras al nije sad katastrofa i to ce se popravit!Djekin moral nekako unisten nakon penala.Miralem sjajan od kako je usao,takodje i Rahimic dosta napada "ostetio"
ako treba da se ovako igra i u srijedu al da se pobijedi,moze nema problema bodovi su bitni!
Volim te Bosnoooooo alee aleee aleee
Supic dobar,Spahic ma neznam sta reci volim ovog momka nemogu to opisat!pa on lakse igra od djeke i ibisevica i to ped svojim golom!jednostavno nema greske niko nemoze proci,svaka lopta njegova,uvijek dobar i tacan start!uhh svaka miu cast.
Djeko i Ibisevic malo slabi veceras al nije sad katastrofa i to ce se popravit!Djekin moral nekako unisten nakon penala.Miralem sjajan od kako je usao,takodje i Rahimic dosta napada "ostetio"
ako treba da se ovako igra i u srijedu al da se pobijedi,moze nema problema bodovi su bitni!
Volim te Bosnoooooo alee aleee aleee
Ma ko to mene spominje??neko_iz_mase je napisao/la:Samo cu potpisati ovo tvoje, i poruciti ovima, prije svega ovom BihFanu, sto je srao po Supicu i Ibri, sto sam mu i rekao da cu mu reci poslije utakmice, a to je da nas povuce za....... zna vec gdje.Virtu4l je napisao/la:Idemo redom. Oni kojima je upuceno, sami ce se prepoznati.
1. Prvo ste pljuvali po Nemanji Supicu. Kakav on, nema kluba, nema pojma, gol protiv Irana, bla, bla, bla. Begovic brani protiv Adebayora, Robinha itd. Supic odigrao odlicno, kao protiv Belgije, skinuo sve sto je trebao skinuti.
2. Najvise uvreda je islo na igranje Senijada Ibricica u prvoj postavi, jeli vam sada jasno zasto je Ibro igrao? Uz Emira Spahica, definitivno igrac utakmice. Zabio gol, majstorski poceo akciju kod drugog gola, trcao kao lud, igrac za svaki respekt.
3. Zasto je igrao Muratovic umjesno Pjanica? Zato sto je Murat iskusan igrac, a ova utakmica je bila 'rutinska' i svakako da prednost imaju iskusni igraci. Muratovic nije mijenjao Misimovica, vec je razbijao protivnicke napade zajedno sa Rahimicem i prenosio loptu na protivnicku polovinu. Kasnije je usao Pjanic, jer su Armenci ganjali rezultat, a Pjanic je trebao prenositi loptu i iskoristiti razrijedjenu odbranu protivnika, u cemu je neprikosnoven.
Ciro je taktiku postavio odlicno. Utakmica koja se morala dobiti, jedna od onih na kojima smo redovno gubili bodove u kvalifikacijama. Sada je to puno drugacije, opravdavamo ulogu favorita i rutinski dobijamo utakmice.
Evo sad citam ne valja ni Salihovic, neprimjetan, bla, bla. Koliko puta su Armenci prosli po njegovoj strani? Sejo je bio totalno povucen i svoju zadacu je uradio odlicno.
Pljuvaci, prestanite pljuvati. Ovo su kvalifikacije, koje nemaju veze sa Iranom, Omanom ili Rijekom. U kvalifikacijama igraju najbolji, i hvala Bogu, donose nam rezultate.
Na korak do baraza! Od Turske samo ne smijemo izgubiti, bod ne treba shvatiti katastrofalno. Bitno je samo da nas ne pobijede!
lutko draga idi se raduj bolan,Supica sam grdio da nema pojma danas je imao srece moras priznat,a da sam o ibricicu ruzno pricao de mi nadji gdje,samo sam napisao da dobije zuti da malo odmori sta sam tu lose rekao ili pokvario njegov kvalitet.
A da cu se povuc sa foruma,ko si ti da mi naredis?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
cestitke nasima na pobjedi a sto se tice dzeke i njegovog penala heheehheh pa nako ni supic ne izbija loptu iz sesnesterca ibisevic zasluzio da grije klupu a da igra muslimovic ipak je u dosta boljoj formi od njega al uglavnom dobro je samo protiv turaka mora bit dosta bolja igra inace ce bit svasta
neko_iz_mase je napisao/la:Samo cu potpisati ovo tvoje, i poruciti ovima, prije svega ovom BihFanu, sto je srao po Supicu i Ibri, sto sam mu i rekao da cu mu reci poslije utakmice, a to je da nas povuce za....... zna vec gdje.Virtu4l je napisao/la:Idemo redom. Oni kojima je upuceno, sami ce se prepoznati.
ma samo da potpišem a IBRO hvala bogu nedobi žuti itd samo naprijed BOSNO
Sigurno necemo ovako slabo odigrati protiv Turske. U ovoj utakmici bitna su 3 boda a ne igra! 

dzeko najlosiji bio i u wolfsburgu je los ne znam sta je s njim
valjda ce ga krenuti

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
veceras je i slijep mogao da primjeti da je pjanic klasa za muratovica, koji je po meni jednini ispod nivoa, to je smijesno koliko je pogresnih dodavanja imao a igra ulogu centralnog veznog
sta reci...igrali su onoliko kolko nam je i trebalo
deko-vidjeli smo,nece ga go..jbg desava se al nadajmo se da ce abd proradit protiv turske! ibisevic-svaka cast,momak trci,bori se,penal na njemu! vladavic i muratovic-extra odigrali! pjanic-majstor! ibricic-svi ga pljuju a bio ja najbolji igrac po meni! supic-dobro branio al opet mislim da je begovic bolji
spahic i nadaravic-nemam sta za njih reci..sve se vidjelo!! protiv turske deko i ibisevic ce zabiti po 2 gola aBd 

- neko_iz_mase
- Kontakt:
O tu si mishu maliBIHfan je napisao/la:Ma ko to mene spominje??neko_iz_mase je napisao/la:Samo cu potpisati ovo tvoje, i poruciti ovima, prije svega ovom BihFanu, sto je srao po Supicu i Ibri, sto sam mu i rekao da cu mu reci poslije utakmice, a to je da nas povuce za....... zna vec gdje.Virtu4l je napisao/la:Idemo redom. Oni kojima je upuceno, sami ce se prepoznati.
lutko draga idi se raduj bolan,Supica sam grdio da nema pojma danas je imao srece moras priznat,a da sam o ibricicu ruzno pricao de mi nadji gdje,samo sam napisao da dobije zuti da malo odmori sta sam tu lose rekao ili pokvario njegov kvalitet.
A da cu se povuc sa foruma,ko si ti da mi naredis?

Ne, nisam ti rekao da se povuces s foruma, da si malo ukljucio ono malo mozga sto ti je ostalo, skontao bi da sam ti rekao da nas povucesh za ono.... Il da ti slikovito docaram?
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 05 sep 2009, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
- Kontakt:
Pobjeda u jednoj prosjecnoj tekmi...pisu se tri boda i to je to...
ma druze moj, samo ti meni objasni koja to ekipa igra sa dva tj tri defanzivna vezna??? jahic, muratovic, rahimic... i opet, znaci opet su armenici 3-4 puta neugodno priprijetili... pa kako pored tih razbijaca druze moj, kako?Virtu4l je napisao/la:
ja ne sporim muratovica kao loseg igraca ali tea pricea oko rutine itd. pa ljudi moji, po svijetu svudje djeca igraju. citav arsenal, pa nadalje messi je igrao ko pilic jos za prvih 11 i da sad ne nabrajam.. cinjenica je samo to da je pjanic bolji i da je on igrao, 1000% bi bilo vise lopti za nase napadace (kojih je bilo vrlo malo). nije pjanic jucer poceo igrati fudbal pa da se usere u gace.. muratovicu svudje fali po malo i to je taj tip igraca.. pjanic je klasa i treba da predvodi ovu reprezentaciju sa misimovicem u vezi...
sto se tice salihovica... pa ako uzmes u obzir da je minimalno 10tak puta lijeva strana ostala potpuno prazna i da je zatvarao spaha sve ce ti biti jasno.. ofanzivno je imao dosta pogresnih dodavanja. za mene ubjedljivo najlosiji igrac na terenu
i ne radi se o pljuvanju.. svaka kritika je zdrava.. sta treba, da razmazimo igrace i guramo sve slabosti pod tepih pa kad izgubimo onda krenemo redom te ovo te ono... bolje sprijeciti nego....
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
JA koliko vidim slabo hvalite Ibisevica....momak je bio medju boljima ...top 3 igraca...namjestio cist zicer Dzeki (kada je pogodio stativu)....nakon toga izborio penal iz nicega....sad sto je Dzeko fulio je druga prica...
Ibisevic je dobio skoro sve zracne duele koje je imao..ali to nasa raje ne prate..kod nas je samo jel dao go ili eventualno asistirao...uz to je imao par sjajsnih kratkih pasova oko sesnesterca...nije ni njemu a ni Dzeki imao ko da ti loptu...ZAO MI Ibisa sto izadje iskreno....zasluzio je da ostane jos da igra...ali opet Ciro pogodi...mada je vec pogodak bilo uvodjenje Pjanica...
Ibisevic je dobio skoro sve zracne duele koje je imao..ali to nasa raje ne prate..kod nas je samo jel dao go ili eventualno asistirao...uz to je imao par sjajsnih kratkih pasova oko sesnesterca...nije ni njemu a ni Dzeki imao ko da ti loptu...ZAO MI Ibisa sto izadje iskreno....zasluzio je da ostane jos da igra...ali opet Ciro pogodi...mada je vec pogodak bilo uvodjenje Pjanica...
Dzeko fakata umislio da je nezamjenjiv sta glumi nekog igraca....Ibisevic za njega izmislio fudbal setka se po terenu ,nemora da znaci ako fulis penal da se mozes vucarat po terenu ko slina ! et to je od mene i sve u svemu cestitke momcima za pobjedu
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.