Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Kad smo već kod Spahe, ovu zadnju utakmicu Velež-Sarajevo koju je komentarisao izvali ovo: ''FK Sarajevo osvajač titule vicešampiona BiH''. Ne znam kada su se to dijelile titule za drugo mjesto, ali mogao je jednostavno reći vicešampion, ovako baš blesav ispade.(što za osobu s njegovim IQ i nije teško) 
A sada spektakl! 
Benfika iz grada Benfike!
ojjj hljebe!
Benfika iz grada Benfike!
ojjj hljebe!
Covjek zastane na svaku trecu rijec.
Borise, Borise...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
http://sc" onclick="window.open(this.href);return false; sport.ba/v2/tekst.php?ID=34685 (sastaviti link
)
A vidi reko što je Bilić malo popravio komentarisanje, ubacio je pokoju zanimljivost, kad ono... Otvorio sc sport i čita hahahahaha
A vidi reko što je Bilić malo popravio komentarisanje, ubacio je pokoju zanimljivost, kad ono... Otvorio sc sport i čita hahahahaha
e pa stvarno..............kada sam pomislio da ne može gore i da je dotakao dno a ja vidim ovaj tekstGazda je napisao/la:http://sc sport.ba/v2/tekst.php?ID=34685 (sastaviti link)
To je problem, nije za etera. Ja lično znam Bokija i mogu reći da stvarno voli fudbal i mnogo zna o istom, ali se izgubi na TV-u, a uz to nema dovoljno širok vokabular. Valjda ga postave na neku drugu poziciju 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma nek vlazi grlo onom ahmetovicu da mu se ne susi, samo nek vise ne komentarise hljeba mu...pardon, kruha...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Znam i ja dosta o fudbalu, ali nemam pojma o komentarisanju. Isto kao i on.Gazda je napisao/la:To je problem, nije za etera. Ja lično znam Bokija i mogu reći da stvarno voli fudbal i mnogo zna o istom, ali se izgubi na TV-u, a uz to nema dovoljno širok vokabular. Valjda ga postave na neku drugu poziciju
Boris je promasena profesija,gledam nocas na NOVA TV tekmu i bas komentator Zeljko Vela me je odusevio nacinom prenosenja.Nema covjek neki extra glas,ali ima dosta informacija i zna se pravilno izraziti za razliku od nasih kvazi komentatora.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Papastathopoulos
- Kontakt:
najljepsi dio vecerasnje tekme su biliceve sljedece rijeci: "dovidjenja, prijatno"

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Dobar je kao voditelj ,ali nek se okani komentarisanja za njegovo dobro . Ofira se .Gazda je napisao/la:To je problem, nije za etera. Ja lično znam Bokija i mogu reći da stvarno voli fudbal i mnogo zna o istom, ali se izgubi na TV-u, a uz to nema dovoljno širok vokabular. Valjda ga postave na neku drugu poziciju
Valjda ovi komentari sve govore
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Kaže Boki sinoć ''Ekipa Benfike u takmičenju ima 14 pobjeda te po osam remija i neriješenih rezultata''
ja oplak'o
I pred kraj kaže ''Da vidimo šta će se desiti, ništaa, prekršaj Tagliaventa'' ... a dotični sudija...
stari i ja pali sa sećije....
I pred kraj kaže ''Da vidimo šta će se desiti, ništaa, prekršaj Tagliaventa'' ... a dotični sudija...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
1946
Otkin'o sam na ovo jbtramiral je napisao/la:Kaže Boki sinoć ''Ekipa Benfike u takmičenju ima 14 pobjeda te po osam remija i neriješenih rezultata''
ja oplak'o
![]()
![]()
![]()
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Invincibles
- Kontakt:
Danas ja msm Kemo rece,da Villa nije dobila City na Etihadu od '98,a ovaj 2003 poceo funkcionisat,primarno,kao fudbalski stadion,...
Sigurno je mislio na domaci teren,a nije provjeravao zamjene stadiona...
Sigurno je mislio na domaci teren,a nije provjeravao zamjene stadiona...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
ona dvojica sa eurosporta prekucala u petak dortmund-stutgart
kad pocese pricati o okupljanju navijaca bayerna u jablanici i gdje se najbolje jede u jablanici 
nema potpisa
AhaaAdmir_Sa je napisao/la:ona dvojica sa eurosporta prekucala u petak dortmund-stutgartkad pocese pricati o okupljanju navijaca bayerna u jablanici i gdje se najbolje jede u jablanici
Najjace je kad kazu ''Vedade,Vedade jos ga ne dade..''
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Sta kaze ovaj brat sto je prenosio Sarajevo-Slavija..."Evo Filipa Osmana,prezimenjaka Leona koji igra za Everton,ali nista nisu u rodu".

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Eto nama veselja sa kolegom Hadžićem i Sašom Vugdalićem
,inače,kakva nesposobnost javnih emitera,no,ionako je dobro,bolje je slušati Adisa i Sašu od Spahe,Šuke isl.
UEFA je danas na svojoj službenoj web stranici objavila listu TV stanica iz zemalja bivše Jugoslavije koje su otkupile medijska prava Lige prvaka u periodu od 2012. do 2015. godine.
Televizija OBN je otkupila medijska prava u BiH za takozvanu best-pick utakmicu Lige prvaka, odnosno jednu utakmicu najatraktivnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi srijedom. Pored emitovanja jedne utakmice OBN će emitovati i preglede Lige prvaka.
Već ranije smo objavili kako su BHRT i OBN najozbiljniji kandidati za zemaljska prava emitovanja utakmica Lige prvaka srijedom u naredne tri godine. UEFA je danas potvrdila da je OBN vlasnik ovih prava te se zahvalila dosadašnjem vlasniku TV prava BHRT-u za sve doprinose o Ligi prvaka u Bosni i Hercegovini.
Detaljene informacije o prodaji preostalog paketa medijskih prava Lige prvaka u BiH kao i Evropa lige u periodu od 2012. do 2015. godine biće poznate u dogledno vrijeme.
UEFA je danas na svojoj službenoj web stranici objavila listu TV stanica iz zemalja bivše Jugoslavije koje su otkupile medijska prava Lige prvaka u periodu od 2012. do 2015. godine.
Televizija OBN je otkupila medijska prava u BiH za takozvanu best-pick utakmicu Lige prvaka, odnosno jednu utakmicu najatraktivnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi srijedom. Pored emitovanja jedne utakmice OBN će emitovati i preglede Lige prvaka.
Već ranije smo objavili kako su BHRT i OBN najozbiljniji kandidati za zemaljska prava emitovanja utakmica Lige prvaka srijedom u naredne tri godine. UEFA je danas potvrdila da je OBN vlasnik ovih prava te se zahvalila dosadašnjem vlasniku TV prava BHRT-u za sve doprinose o Ligi prvaka u Bosni i Hercegovini.
Detaljene informacije o prodaji preostalog paketa medijskih prava Lige prvaka u BiH kao i Evropa lige u periodu od 2012. do 2015. godine biće poznate u dogledno vrijeme.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- legenda reala
- Kontakt:
Javni emiteri se mogu komotno gasiti
Sad ih pogotovo neću gledati.
Sportsku redakciju ugasiti, šta će im kad će se samo pojavljivati 5 minuta u Dnevniku
Federalna i RTRS ostaju bez ikakvog sporta.
Ovi će ostati na našoj ligi
Jedino da ne čuvaju pare za neku od liga petice al u đavolu

Bitno da će prenositi trku uz stepenice, eeeeee moja ranooooooooo

Sad ih pogotovo neću gledati.
Sportsku redakciju ugasiti, šta će im kad će se samo pojavljivati 5 minuta u Dnevniku
Federalna i RTRS ostaju bez ikakvog sporta.
Ovi će ostati na našoj ligi
Jedino da ne čuvaju pare za neku od liga petice al u đavolu
Bitno da će prenositi trku uz stepenice, eeeeee moja ranooooooooo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.