Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH
neka se svi napuse na ovom forumu koji su govorili protiv supica.....sto se tice repke dobro je al protiv turske mora punooooooooo bolje...naprijed bosno
-
- Kontakt:
Povucite sve sto ste rekli za Ibricica,najjaci danas ubjedljivo ! Dzeko najgori,nema one gladi ko prosle sezone da trpa.Muratovic prema mom misljenju prodao previse lopti.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Dobro je,dobro je. U srijedu deremo i turske guzove i idemo u baraz.
P.S. Ne serite za Dzeku. Sad vam ni on ne valja,cccc.
P.S. Ne serite za Dzeku. Sad vam ni on ne valja,cccc.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
e ciro me danas stvarno iznenadio al NEGATIVNO. Kako ga nije stid izbaciti Ibisevica momka na kojem je napravljen penal a ostaviti Dzeku momka koji u ovoj utakmici se izgubio ko abdest (osim one asistencije al i to je iz straha jer da je fulio zna da bi ga udavio). Stvarno fuj ibisevic vidno razocaran a dzeko vidno ufuran, udarila mu slava u glavu.
Gdje su sad oni koji su kritizirali Ibricica ...najbolje je odigrao danas
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
daj neka ga banuje neko...i niko ovdje ne govori protiv nikoga vec samo uputimo koju dobronamjernu kritiku...ali to nasa raja ne mogu da svare ocigledno....jeste da se pise pobjeda ali moramo misliti na Tursku...sada vi sto sviju hvalite i lizete im guze ste kao vece patriote od nas realista sto kazemo to i to nije u redu bilo u ovoj tekmi?? Ma daaaaj!kloc86 je napisao/la:neka se svi napuse na ovom forumu koji su govorili protiv supica.....sto se tice repke dobro je al protiv turske mora punooooooooo bolje...naprijed bosno
Solidna utakmica , falio je igrac tipa pjanica ili misimovica , previse destruktora mislim da je rahimic dovoljan
idemo na bilino da razvalimo turke koji nas podcjenjuju
idemo na bilino da razvalimo turke koji nas podcjenjuju
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- -Barcelona-
- Kontakt:
jebote dzeko vise,kad je davao golove bio je jedan od najboljih igraca,a cim jedna utakmica slabija odmah nevalja,kakav smo mi narod pokvarenLFC_LAVOV je napisao/la:Dzeko fakata umislio da je nezamjenjiv sta glumi nekog igraca....Ibisevic za njega izmislio fudbal setka se po terenu ,nemora da znaci ako fulis penal da se mozes vucarat po terenu ko slina ! et to je od mene i sve u svemu cestitke momcima za pobjedu

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Pobjeda od 2-0 ,mada je moglo puno više bit',ali eto zadoovoljni smo

kada sam vidio da nema pjanića u prvih jedanaest počeo sam da psujem i ćiru i ibru,al zabi ga ibro hvala mu od srca ,bio je najborbeniji večeras i najbolji,hvala još jednom.................................................sad mi je malo jasnije zašzo ja tipkam po tastaturi a ćiro vodi reprezentaciju,ja bih stavio pjanića on se odlučio za ibru ..zna čovjek svoj posao,jedino džeki zamjerke -bio je među lošijima ne zbog penala nego ja ne vidjeh da je dobio koji duel
Nasi igrali onoliko koliko im je trebalo, svaka im cast svima, najdrazi mi je bilo radi golmana Supica koji je demantovao sve one koji su bili protiv njega, Spahic i Supic su bili PREEXTRA.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
dzeko je popravio stvari sa asistom i nemoze biti kritikovan.neznalica je napisao/la:kada sam vidio da nema pjanića u prvih jedanaest počeo sam da psujem i ćiru i ibru,al zabi ga ibro hvala mu od srca ,bio je najborbeniji večeras i najbolji,hvala još jednom.................................................sad mi je malo jasnije zašzo ja tipkam po tastaturi a ćiro vodi reprezentaciju,ja bih stavio pjanića on se odlučio za ibru ..zna čovjek svoj posao,jedino džeki zamjerke -bio je među lošijima ne zbog penala nego ja ne vidjeh da je dobio koji duel
ibro je dobro igrao to jeste.
da je mali pjanic igrao od pocetka mogli smo 4-5 nula pobjedit objektivno
@Virtu4l - svaka cast za post.
Na ovo se nema sta dodati a bogami ni oduzeti
Situaciju vidim isto kao i ti, desavanja na terenu takodjer.
Kao sto sam i predvidjao, bila je tijesna pobjeda ali samo rezultatski. Nasoj reprezentaciji pobjeda nije dolazila u pitanje ni u jednom momentu. Igraci su pomalo igrali pod rucnom sto bi se reklo, jer znaju sta ih ceka u srijedu protiv Turaka. Niko se nije povrijedio, svi ce biti spremni za okrsaj stoljeca koji ce odlucivati po svemu sudeci ucesnika u barazu.
Ibricic za svaku pohvalu, Spahic mister rutiner, covjek sa velikom lakocom igra a iznad svega pouzdan. Istina, Salihovica nije htjelo u napadu, kao i Vladavica koji osim onog centarsuta kod prvog gola, je imao niz pogresnih pasova pri pokusaju da se ugrozi protivnicki gol. Onako, trkacki je bio raspolozen a ostalo...
Lijepo je imati Muslimovica na klupi, koji mozda zasluzuje da bude starter protiv Turske, Pjanic sve bolji i bolji.
Jos ako Bajram bude spreman bar poluvrijeme, vraca se vodja Miske, ne vidim razlog pesimizmu u odlucujucoj tekmi protiv "Arkadasa".
Na ovo se nema sta dodati a bogami ni oduzeti

Kao sto sam i predvidjao, bila je tijesna pobjeda ali samo rezultatski. Nasoj reprezentaciji pobjeda nije dolazila u pitanje ni u jednom momentu. Igraci su pomalo igrali pod rucnom sto bi se reklo, jer znaju sta ih ceka u srijedu protiv Turaka. Niko se nije povrijedio, svi ce biti spremni za okrsaj stoljeca koji ce odlucivati po svemu sudeci ucesnika u barazu.
Ibricic za svaku pohvalu, Spahic mister rutiner, covjek sa velikom lakocom igra a iznad svega pouzdan. Istina, Salihovica nije htjelo u napadu, kao i Vladavica koji osim onog centarsuta kod prvog gola, je imao niz pogresnih pasova pri pokusaju da se ugrozi protivnicki gol. Onako, trkacki je bio raspolozen a ostalo...
Lijepo je imati Muslimovica na klupi, koji mozda zasluzuje da bude starter protiv Turske, Pjanic sve bolji i bolji.
Jos ako Bajram bude spreman bar poluvrijeme, vraca se vodja Miske, ne vidim razlog pesimizmu u odlucujucoj tekmi protiv "Arkadasa".

Vom Jäger zum Gejagten
Supic=fantstican siguran i energican sve naj!
Spahic= majstor nemam reci sa Supicem naj!
Nadar=isto tako brz,energican sve ok
Jahic=zar je uopste dobio loptu??
Vlada,Slahovic=jenostavno nemaju kvaliteta! spori na sa loptom bez ideja!
Muratovic,Rahimic= sigurno je Rahmic bio bolji! ali su spori, sve nekako traljavo
Dzeko,Ibisevic=nemaju srece ne ide jednostavo,nezainteresovani! totalini kiks!
Pjanic= brz zeljan da se dokaze samo mu treba dati visu minutazu!
bajramovic=dobio je zuti karton.
Muslimovic=opet pokazao kakav majstor! brz,pokretliv,vrlo agresivan to nam treba!
Ibricic= mozda najbolji offanzivac! kreator igre! brz ! ne ide mu lopta u prazno!
Sve u svemu ok! ali mIske itekako fali! cestitam na pobjedi!
ali nismo nezadovoljni!
Muratovic,Rahimic= sigurno je Rahmic bio bolji! ali su spori, sve nekako traljavo
Muslimovic=opet pokazao kakav majstor! brz,pokretliv,vrlo agresivan to nam treba!
Ibricic= mozda najbolji offanzivac! kreator igre! brz ! ne ide mu lopta u prazno!
ali nismo nezadovoljni!
ma treba ih sve kritikovati mogu oni bolje i jačenoah je napisao/la:dzeko je popravio stvari sa asistom i nemoze biti kritikovan.neznalica je napisao/la:kada sam vidio da nema pjanića u prvih jedanaest počeo sam da psujem i ćiru i ibru,al zabi ga ibro hvala mu od srca ,bio je najborbeniji večeras i najbolji,hvala još jednom.................................................sad mi je malo jasnije zašzo ja tipkam po tastaturi a ćiro vodi reprezentaciju,ja bih stavio pjanića on se odlučio za ibru ..zna čovjek svoj posao,jedino džeki zamjerke -bio je među lošijima ne zbog penala nego ja ne vidjeh da je dobio koji duel
ibro je dobro igrao to jeste.
da je mali pjanic igrao od pocetka mogli smo 4-5 nula pobjedit objektivno
Ma ljudi zasto samo pljujete.. oj majko!
sad ni Dzeko ne valja?!
odigrali smo sa pola snage, niko nije dobio zuti karton osim Bajramovica, kojem i nije prijetila suzpenzija zbog kartona.
pa ovo je odlicno.
Idemo na Tursku!
sad ni Dzeko ne valja?!
odigrali smo sa pola snage, niko nije dobio zuti karton osim Bajramovica, kojem i nije prijetila suzpenzija zbog kartona.
pa ovo je odlicno.
Idemo na Tursku!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
da upravu si , glatka pobjeda, nijedan zuti , cak nijedan ostriji start nismo napravili !Elddar je napisao/la:Ma ljudi zasto samo pljujete.. oj majko!
sad ni Dzeko ne valja?!
pa ovo je odlicno.
Idemo na Tursku!
na tursku sa 200% mogucnosti !

sad u 20 h igra turska estonija , ajmoooo estonciiiiiii iznenadite ih opet !
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 05 sep 2009, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nevezano za utakmicu ali treba svu ovu balavurdiju i levate koji pisu o tome kako ce neko nekoga "za nesto povuci", "napusiti se" itd - odstraniti sa foruma za sva vremena pa neka pubertetlije lijece svoje probleme na drugom mjestu. Ovako mi se povraca kako od foruma tako i od tih levata. Neka administracija malo poradi na kvaliteti upisa. Ako ne znas sastaviti prostoprosirenu recenicu bez uvreda onda za tebe nije internet nego stala.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
aris je napisao/la:Supic=fantstican siguran i energican sve naj!
ali nismo nezadovoljni!

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
POTPIS...ibisevic je bio sigurno medju najboljim...da se okrenemo turskoj..steta sto cemo igrat samo s Dzekom u spicu...al hvala Bogu pa se Miske vracasencho je napisao/la:JA koliko vidim slabo hvalite Ibisevica....momak je bio medju boljima ...top 3 igraca...namjestio cist zicer Dzeki (kada je pogodio stativu)....nakon toga izborio penal iz nicega....sad sto je Dzeko fulio je druga prica...
Ibisevic je dobio skoro sve zracne duele koje je imao..ali to nasa raje ne prate..kod nas je samo jel dao go ili eventualno asistirao...uz to je imao par sjajsnih kratkih pasova oko sesnesterca...nije ni njemu a ni Dzeki imao ko da ti loptu...ZAO MI Ibisa sto izadje iskreno....zasluzio je da ostane jos da igra...ali opet Ciro pogodi...mada je vec pogodak bilo uvodjenje Pjanica...
..Siamo l'armata Rossonera..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.