Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
nanek
Re: Real Madrid C.F.
A ovo je vec zanimljivo..Real Madrid nikada nije izgubio tekmu u kojoj je Kaka zabio ili asistirao

Nije šutao, uhvatio mu golman, tj prije stigao do lopte, jer je klocina dala sebi prevelik "for"rio_Ferdy88 je napisao/la:Zar nije BlenterBundesliga je napisao/la:Arsenal i Apoel jedine ekipe koje u jednoj utakmici Lige Prvaka nisu uputile udarce niti u okvir niti pored gola. Apoel sada protiv Reala, a Arsenal protiv Barce . Mislim da je ovo tacno ako ne ispravite me slobodno.na Camp Nou imao onaj sut (pored gola) u 90min, kad je ofulao zicer
ako je to ta tekma na koju mislis
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Nail for Real
- Kontakt:
Apoel je imao previse rupa ispred svog sesnaesterca pa se nerijetko desavalo da se duplim pasom dodje neposredno u gol sansu. Druga stvar sto Real nije iskoristio to.effe_sa je napisao/la:Ma Benzema je fulio 1000 % šansu.....Ali dobro je opet Apoel pokrivao teren, nije dozvolio puno prilika Realu u prvom dijelu....LBJ MVP je napisao/la: Ma nisu nešto ni defanzivno u prvom.S mrtvim Higuainom(koji večeras nije bio na terenu)smo stvorili šansu koju bi svako iskoristio,al Benz ne.To je too mainstream za njega![]()
Ali dobro, oni su pruzili koliko su mogli. Sumnjam da ce Real ici na Bernabeu sa zeljom da ih ponizi, bice nesto slicno ovoj utakmici...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Real veceras zabiljezio 200. pobjedu u LP, racunajuci i nekadasnji Kup evropskih šampiona
Evo malo i DiMagie
[youtube][/youtube]
Evo malo i DiMagie
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
dobra pobjeda solidna,apoel se dobro branio ali pukla im koncentracija nakon prvog gola i onda su potonuli skroz,sad u revansu bi bilo lijepo vidjeti u napadu moratu u sredini sahina i granera neka klupa malo igra

Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
Nije im'o ni pored ni ka goluEdin TM87 je napisao/la: Ma bila prica Arsenal dao gol bez suta na gol pa njemu ostalo u sjecanju. Im'o je pored i preko mali milion udaraca...
Real ulazi u historiju s ovom tekmom
Don't hate what you don't understand.
- Nail for Real
- Kontakt:
Jedini udarac koji je Arsenal uputio je onaj Van Persiea, nakon zvizduka sa tribina
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:Jedini udarac koji je Arsenal uputio je onaj Van Persiea, nakon zvizduka sa tribina.
Šta vam je sad next? Osasuna? uh
Sa odličnim raspoloženjem idemo u pamplonu. Možemo očekivat tri boda ako bude ovakkva attmosfera u klubu. 
Dabogda vama sutra KPB i Ibra to malo dushe uzeli xD 
Feco je napisao/la:Dabogda vama sutra KPB i Ibra to malo dushe uzeli xD
Jel to od straha
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
A kako to obicno biva? Da nam nabrojis kojih je to 10 utakmica zakazao ove sezone?JavierPortillo je napisao/la:Kaka ce zakazat upravo u narednih 10 tekmi. Tako to obicno biva, dva puta odigra dobro, deset puta zakaze, pa se povrijedi i tako u krug.Edin TM87 je napisao/la:Ocekujem povratak tyler durdena na temu nekad za 10 tekmi kad Kaka zakaze.
Igrac utakmice!
Rutinski.
-
nanek
Kaka je zandnjih 10 tekmi odigrao fantasticno bez greske,a tako ce biti abd i narednih 10 
Baš mi nisu jasni ovi što Kaku pljuju, pa baš je čovjek zaslužio u ovoj sezoni da ga se pohvali maksimalno. Normalno da nije ovo onaj Kaka iz Milana ali Bože moj. Vidi se da je fizički spreman, znanja se još ima hvala Bogu 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
To je zato što su pljuvali po njemu kad je bio loš, i znaš kako su ljudi na internetu većinom tvrdoglavi, kad bi Kaka dao 5 komada, opet ne bi promijenili mišljenje ...Toxicity je napisao/la:Baš mi nisu jasni ovi što Kaku pljuju, pa baš je čovjek zaslužio u ovoj sezoni da ga se pohvali maksimalno. Normalno da nije ovo onaj Kaka iz Milana ali Bože moj. Vidi se da je fizički spreman, znanja se još ima hvala Bogu
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Kaka igra super trenutno ali nikad on vise nece doci na nivo na kojem je bio u milanu,milan ga je iskoristio totalno preko njegovih ledja su uzeliti lp,titulu u italiji sve zivo osvojili i jos na kraju uzeli dobre pare za njega,ali eto kad necemo nasu skolu da guramo neka kake dobar je za sada

Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
- anonymousHD
- Kontakt:
A ništa, treba da budemo negativni... Umesto da se molilo da Kaka bude upola dobar kao u Milanu, mi ga svi pljujemo i govorimo kako će zakazati, a on je po meni jedini tip u Realu koji protiv Barcelone igra predobro, on da bude upola dobar kao u Milanu mi možemo savladati Barcu. Ali treba da se sad molilo da Kaka zakaže, da bude naredni 10 utakmica loš, pff 
Kaka se polako vraca u formu staru i igra dobro uz to je igrac koji nikad ne trazi konflikte sa drugima i kod sudije i slicno sto je vrlo pozitivno, moje misljenje je da bi Ozil vise bio koristan kada bi igrao na toj Kakinoj poziciji ali MOU vidi to drugacije.Genghis je napisao/la:To je zato što su pljuvali po njemu kad je bio loš, i znaš kako su ljudi na internetu većinom tvrdoglavi, kad bi Kaka dao 5 komada, opet ne bi promijenili mišljenje ...Toxicity je napisao/la:Baš mi nisu jasni ovi što Kaku pljuju, pa baš je čovjek zaslužio u ovoj sezoni da ga se pohvali maksimalno. Normalno da nije ovo onaj Kaka iz Milana ali Bože moj. Vidi se da je fizički spreman, znanja se još ima hvala Bogu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kaka nije zaboravio igrati. Imao je slabih igara u Realu, ali pojedinci pretjeruju sa negativnim kritikama. No, moram priznati da sam i sam očekivao mnogo više od Brazilca, ali takav je život. Povreda, nemogućnost pronalaska prave forme u pravo vrijeme i to je to. Sumnjam da ćemo gledati onog starog Milanovog Kaku, ali i ovaj Kaka može dosta toga ponuditi, u to sam ubijeđen.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.