Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Mali Maestro
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Pa Edin je i prošle sezone ušao u formu u proljetnom dijelu prvenstva, zato sabur.
Please
- miralem444
- Kontakt:
ma dzeko igra i ove sezone strasno...sta vam je ... sto ga nece gol boze moj..prokunit ce...sad ce i vedo i dzeko prokinut protiv armenije.Mali Maestro je napisao/la:Pa Edin je i prošle sezone ušao u formu u proljetnom dijelu prvenstva, zato sabur.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- rob do bagro
- Kontakt:
- miralem444
- Kontakt:
sta kaze kahveci nece bosna izdrzat pritisak..pa konju jedan turska nece izdrzat pritisakk..jer na vama je veci pritisak neg na nasim igracima.
Kahveci:Ako ne odemo na svjetsko prvenstvo to će biti jako loše. Nakon naših nastupa na posljednjem Evropskom Prvenstvu mnogo zemalja u svijetu bi željelo na Svjetskom prvenstvu u JAR vidjeti upravo nas.
Ako im sudije ne pomognu dzaba ce cekati kiks, nasi ce sve utakmice rasturiti
Dzeko do kraja kvalifikacija zabija jos 7 golova (3 Turcima i 4 Spancima)
Ako im sudije ne pomognu dzaba ce cekati kiks, nasi ce sve utakmice rasturiti
100% sportski i krajnje opušten potpis
RiNo je napisao/la:Kahveci:Ako ne odemo na svjetsko prvenstvo to će biti jako loše. Nakon naših nastupa na posljednjem Evropskom Prvenstvu mnogo zemalja u svijetu bi željelo na Svjetskom prvenstvu u JAR vidjeti upravo nas.
Ako im sudije ne pomognu dzaba ce cekati kiks, nasi ce sve utakmice rasturiti![]()
jos da ne primimo 4 protiv Turaka i 5 protiv Spanaca
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Principatus
- Kontakt:
De molim te pusti Dzeko da dadne i Armencima i Estoncima nekoliko a ne samo Turcima i Spancima. 
Da Kahveci je u pravu, svijet zeli da vidi Tursku posebno poslje utakmice protiv Svicarske ili da su proglaseni najnesimpaticnijom momcadi EP, pored sto su imali najvise kartona. Jedan dio njihove odbrambene igre se sastoji u sistematskim grubim napadima vec u centru, koje sudije toliko ne piste kao kad je blize goalu. Da, svijet ceka na Tursku, ali malo morgen.
Da Kahveci je u pravu, svijet zeli da vidi Tursku posebno poslje utakmice protiv Svicarske ili da su proglaseni najnesimpaticnijom momcadi EP, pored sto su imali najvise kartona. Jedan dio njihove odbrambene igre se sastoji u sistematskim grubim napadima vec u centru, koje sudije toliko ne piste kao kad je blize goalu. Da, svijet ceka na Tursku, ali malo morgen.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- miralem444
- Kontakt:
EDIN DZEKO SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU...
VEDADA IBISEVICA PLAVOOKI BOMBARDER..
VEDADA IBISEVICA PLAVOOKI BOMBARDER..
Sve je super nemojmo kvarit atmosferu.
Možda se malo ufurao ,ali slava
samo nek proradi goolijada ne sumnjam u njega,čujem priču da je on zaslužan za Hrgovića nakon tekme Hajduk-Dinamo okupili se u Splitu Đžeko,Hrgović,Ibro- kao od tad dogovor pao.
Sretno Edine razveseli nas,kao uvijek,

Možda se malo ufurao ,ali slava
Sretno Edine razveseli nas,kao uvijek,
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- el-fighter
- Kontakt:
Da on hoće zabit koji gol Armencima, a za Turke se nebrinem. Oni imaju kompleks od njega, svaki put im zabije gol. Kad se samo sjetim onog njegovog gola na Koševu protiv Turske. Kakva golčina voleom u same rašlje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nesto sam skeptican zbog utakmice s turskom, igramo 09.09.09.godine, kad okrenemo ove tri 9 gore, dobijemo 666 
Igraju na bilinom polju,turci se vise trebaju pribojavati toga,to znaci da cemo im utrpati 6 komadaElddar je napisao/la:Nesto sam skeptican zbog utakmice s turskom, igramo 09.09.09.godine, kad okrenemo ove tri 9 gore, dobijemo 666
I ja se nadam.dzenoo je napisao/la:Igraju na bilinom polju,turci se vise trebaju pribojavati toga,to znaci da cemo im utrpati 6 komadaElddar je napisao/la:Nesto sam skeptican zbog utakmice s turskom, igramo 09.09.09.godine, kad okrenemo ove tri 9 gore, dobijemo 666
Iz tvojih usta u Božje uši
-
ssportasicaa_sa
Upravu je cojk, sta ste se svalili na Edina, vidjece te kad ih bude rasturio sada kad njegovo vrijeme dodje,miralem444 je napisao/la:ma dzeko igra i ove sezone strasno...sta vam je ... sto ga nece gol boze moj..prokunit ce...sad ce i vedo i dzeko prokinut protiv armenije.Mali Maestro je napisao/la:Pa Edin je i prošle sezone ušao u formu u proljetnom dijelu prvenstva, zato sabur.
- Mali Maestro
- Kontakt:
Vrijeme je da se odvoji na listi strijelaca u ovim kvalifikacijama.Idemo Edine zabij ga,zabij ga ,zabij ga....
Please
-
pirotehnik
- Kontakt:
Vidi se da je i Edin nesto nervozan.. trebaju i on i Vedad zabit bar jedan.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma zabice protiv Turaka. Mora nekad procepit!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
bolje nek se prizemlji sto prije to bolje za njega !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- -Barcelona-
- Kontakt:
sto bas je dobar su skokuCRNI_SA je napisao/la:bolje nek se prizemlji sto prije to bolje za njega !
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Nista Dijamantu, bice bolje protiv Turaka!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano i 16 gostiju.