Polo je napisao/la:Samo da ga Feyenoord hoce zabit i da u Amsterdamu bude x to bi dobro bilo.
Feyenoord poveo 2:0 i mirno utakmicu privodi kraju
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Polo je napisao/la:Samo da ga Feyenoord hoce zabit i da u Amsterdamu bude x to bi dobro bilo.
Ajaxova korist sto se tice rasporeda ali nikad se nezna moze se kiksat i najvise volim sto je Feyenoord outsider ali mozda ipak moze do titule jer i Psv ima isto teskih utakimca i nisu konstantni kao ni AZ i Twente.Edol je napisao/la:Sedam kola i nije toliko puno.
AZ Alkmaar ima **** raspored pred sobom, tu su okršaji protiv Vitessea u gostima, PSV-a, Twentea i Feyenoorda. Ipak je neminovno da slete na tabeli. Ajax ima samo gostovanje Heerenveenu i Twenteu, a tu će ovako nabrijani osvojiti 4 ili 6 bodova.PSV ima jako povoljan raspored pred sobom, samo ne trebaju psihički pasti. Ja završnicu vidim ovako nekako:
1. Ajax
2. PSV
3. AZ
4./5. Twente/Feyenoord
Pošto ove godine Holanđani imaju jednog predstavnika više u Evropa ligi, kako će to sada ići? Hoće li 5. ići direktno, a 6-9 razigravati, ili...?
Zna li iko odgovor na ovo?Edol je napisao/la:Pošto ove godine Holanđani imaju jednog predstavnika više u Evropa ligi, kako će to sada ići? Hoće li 5. ići direktno, a 6-9 razigravati, ili...?
Ja mislim da ce biti opet razigravanje samo da 4 mjesto ceka one zadnje kvalifikacije za EL a ova od 5 pa dole razigravaju.Edol je napisao/la:Zna li iko odgovor na ovo?Edol je napisao/la:Pošto ove godine Holanđani imaju jednog predstavnika više u Evropa ligi, kako će to sada ići? Hoće li 5. ići direktno, a 6-9 razigravati, ili...?
I ja mislim ako ovako stvari ostanu da je Ajax najblizi tituli i ako bi volio da to bude neko drugiEdol je napisao/la:Ne bih se složio s tobom u vezi s postom iznad. Ajax, ostane li u ovakvoj formi, može i do punog plijena protiv Heerenveena, ili eto barem do boda. Twente, ako ih McClaren ne probudi vrlo brzo, će se također naprosipati bodova do kraja. A PSV-u ipak ne bih tek tako upisivao 3 boda protiv Alkmaara, ipak će se ovi žestoko stisnuti kako se borba za titulu bude dodatno zahuktala.
dr.van nostrand je napisao/la:Ne ocekujem toliko laganu ut. ali isto tako i ne vjerujem da ce biti velikih problema sa Heraclesom.
Nisu uopce losa ekipa, ali sljedeci vikend je za njih historijski, igraju finale KNVB Beker
te vjerujem da ce se cuvati danas povreda, crvenih kartona i da nece toliko gristi protiv Ajaxa i rizikovati nekakvu glupost.
Ajax iako u zadnje vrijeme ne zabija mnogo golova, vjerovoatno ce isto uci oprezno u ut. jer su danas najvazniji bodovi, gol razlika je trenutno u drugom planu jer je ionako odlicna.
Ocekujem pobjedu, ali ne sa velikom razlikom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.