Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AÐ_Official
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la AÐ_Official » 28 mar 2012, 04:17

Cartman je napisao/la:
marseille7 je napisao/la:Hahahaha ali ono "fudbal je cudna stvar" nije mogao izostaviti

"sometimes football is strange"

[youtube][/youtube]
Uh kako me iritira ovo njego "Dis izzz fudbol". Evo mi ostali mislili da gledamo kosarku.
Jeste malo smijesno sto to stalno govori, al' nemogu da skontam sta se ti palis na to? :roll: U kontekstima kojim on koristi "ovo je fudbal" i "fudbal je cudan" nije nista lose. Pita ga noviran "Sta mislite na onu odbijenu loptu i cudesni gol" i naravno da ce Mancini reci, sto je logicno, "ovo je fudbal, fudbal je cudan...takve stvari se desavaju". To sto se ti bez potrebe palis na takve stvari je tvoj licni problem. Malo manje trazi dlaku u jajetu i zivjet ces dosta duze i sacuvat svoje zdravlje ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 mar 2012, 11:39

AÐ_Official je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
marseille7 je napisao/la:Hahahaha ali ono "fudbal je cudna stvar" nije mogao izostaviti

"sometimes football is strange"

[youtube][/youtube]
Uh kako me iritira ovo njego "Dis izzz fudbol". Evo mi ostali mislili da gledamo kosarku.
Jeste malo smijesno sto to stalno govori, al' nemogu da skontam sta se ti palis na to? :roll: U kontekstima kojim on koristi "ovo je fudbal" i "fudbal je cudan" nije nista lose. Pita ga noviran "Sta mislite na onu odbijenu loptu i cudesni gol" i naravno da ce Mancini reci, sto je logicno, "ovo je fudbal, fudbal je cudan...takve stvari se desavaju". To sto se ti bez potrebe palis na takve stvari je tvoj licni problem. Malo manje trazi dlaku u jajetu i zivjet ces dosta duze i sacuvat svoje zdravlje ;)
Dobro ba, Freude, samo kazem da zvuci kao moron kad to ponavlja non-stop. I na engleskom se u ovom kontekstu ne kaze "this is football", nego "that's football". Cuj palim se. :lol: Evo sav izgorio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 mar 2012, 11:47

"this is football"
"but football is this" :lol: :lol:
slika
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 mar 2012, 11:51

ma to je ono "nase" (izgleda su i Italijani slicni). kao sto moj stari kaze kad neka ekipa dominira utakmicu 99% a ovi drugi zabiju gol iz neke bezze kontre, "to ti je fudbal" :D
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 mar 2012, 11:58

Nista,ako Mancini osvoji jedno veliko nista ove sezone,moze komotno Siroki trenirati.Taman mu Medjugorje u blizini. :mrgreen:
Cuj budale,sanjao gospu i Medjugorje i zato je dosao u posjetu.Puko k'o fosna. :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 mar 2012, 12:17

harishp je napisao/la:Nista,ako Mancini osvoji jedno veliko nista ove sezone,moze komotno Siroki trenirati.Taman mu Medjugorje u blizini. :mrgreen:
Cuj budale,sanjao gospu i Medjugorje i zato je dosao u posjetu.Puko k'o fosna. :shock:
This is Mancini. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 mar 2012, 12:19

harishp je napisao/la:Nista,ako Mancini osvoji jedno veliko nista ove sezone,moze komotno Siroki trenirati.Taman mu Medjugorje u blizini. :mrgreen:
To je njegova stvar, samo nek dođe i donese para što više. Do sada sam navijao da United osvoji titulu čisto zbog odvratnosti Mancinia i pola igračkog kadra Citya, ali sad se lomim i ne bih imao ništa protiv i da oni osvoje ligu. U tom slučaju mi bi trebali iskoristiti Međugorje kao prelomni trenutak kad su stvari krenula na mlin Citiya. Možda i ostali menadžeri, igrači i direktori klubova počnu dolaziti u Međugorje :idea:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 mar 2012, 12:23

Ma nece njemu pomoci niko . Sta smo samo mi grijeha na njemu zaradili uhh.. :twisted:
Thomas Müller - Fußballgott

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 28 mar 2012, 13:04

Kakav hajvan, isao da moli gospu da osvoje titulu prvaka.... :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 mar 2012, 13:14

Haman mu se titula ukazala u Međugorju. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 28 mar 2012, 13:23

Vjerovatno ce Manchester United biti prvak, a za to ce biti kriv izklucivo Mancini jer Manchester City ima bolje igrace generalno, ali Manchester United ima bolju ekipu i dosta boljeg trenera.

Mancini ce dobiti nogu i onda zavisi ko bude novi trener, i ako novi trener stvarno bude vjerovao u Dzeku i da mu sanse, mozda dijamant i ostane u City-u.

Ali licno smatram da bi bolje bilo kad bi presao u klub koji ima ''provjerenog'' trenera i gdje se igra klasicni brz fudbal koji odgovara tipicnom centarforu Dzeki, zato najradije AC Milan. :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 28 mar 2012, 14:12

kažu hrv.mediji gospon trener došao moliti za tatu u svetište hrama jer je imao par udara pa eto ,a i za sebe za snagu i vjeru samopouzdanje,vjernik Talijan ;) često i u Vatikan hodočasti.

Edinu samo Milan paše njegova ljubav je to daj Bože da i taj san dočeka ;)

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 28 mar 2012, 14:27

Covjek dodje kao vjernik u BiH.A pola drzave se tome ismijava.Ako vi niste vjernici ne morate se covjeku smijati sto je dosao.Ni ja nisam neki vjernik ali nikad mi ne bi palo na pamet da se ismijavam sa necijim vjerskim opredjeljenjima.Ali s obzirom da vecina ismijava i Senada Hadzica koji ide pjeske na Hadz nije mi ovo nista cudno.Danas nova medijska patka Edin u Dortmundu a ko fol u transfer bi bio ukljucen Lewandovski.Dobar vic za pocetak dana.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 28 mar 2012, 14:30

tevezito je napisao/la:Covjek dodje kao vjernik u BiH.A pola drzave se tome ismijava.Ako vi niste vjernici ne morate se covjeku smijati sto je dosao.Ni ja nisam neki vjernik ali nikad mi ne bi palo na pamet da se ismijavam sa necijim vjerskim opredjeljenjima.Ali s obzirom da vecina ismijava i Senada Hadzica koji ide pjeske na Hadz nije mi ovo nista cudno.Danas nova medijska patka Edin u Dortmundu a ko fol u transfer bi bio ukljucen Lewandovski.Dobar vic za pocetak dana.
A heboga ti, jesil Bosanac il nisi ? Ovo je ona klasična naša zahebancija. Uživam u tome. :mrgreen:

I opet ponavljam, Džekson sigurno neće otići već Mancini, a onda kad dovedu normalnog trenera ćemo vidjeti kako će to sve izgledati. :)

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 28 mar 2012, 15:27

Nebih trebalo mjesati vjeru i sport, i to treba biti razdvojeno po mom misljenju.

Sport je sport...This is a football :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 28 mar 2012, 17:29

Sta je ovo sada, i Dortmund je opcija?

Kako to? Nemaju love za Edina.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 mar 2012, 17:52

Cincinnatus je napisao/la:Sta je ovo sada, i Dortmund je opcija?

Kako to? Nemaju love za Edina.
Posudba ;) .

Mda, ja i dalje mislim da Dzeko nece napustiti City na kraju sezone, ali vidjecemo. Zasad ne treba nasjedati na ove spekulacije, nigdje nema nikakvih oficijelnih informacija/potvrda, da je neko zainteresovan za Edina, znate i sami kakvi su mediji na Otoku.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 mar 2012, 18:30

Ako dodje neki Englez za trenera Citya Dzeko ce 100000 % dobiti povjerenje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 28 mar 2012, 18:36

BIHfan je napisao/la:Ako dodje neki Englez za trenera Citya Dzeko ce 100000 % dobiti povjerenje.
Slazem se.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 mar 2012, 22:09

Koliki bi postotak bio,kad bi im Magath dosao na klupu??? :mrgreen:
Balonju bi poslao u Medjugorje a Teveza na goli otok. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, edvaE2, General505 i 24 gosta.