Jao ovog,kaze u Gradaccu sklepane tribine,pa ti zgleda nikad nisi vidio kako izgleda nova tribina u Gradaccu.Kapaciteta je 2800, sa posebnim stolicama koje jos nikom nisu postavljene u BiH,sa sadrzajem ispod nove tribine teretana,sauna,stanovi za igrace,restoran,.... sve je uradjeno po UEFA standardima, pa ako ti je to sklepana tribina, sta ces reci za ostale tribine u BiH.Kako ljudi samo lupaju neke neprovjerene informacije ovdje po forumu.Pocetkom maja krece postavljanje krova na novu tribinu.Prema planu citav stadion bi trebao biti gotov 2014. godine.fukara87 je napisao/la:Nije mi jasno zbog cega Jasmina Imamovica toliko prozivate, pa ljudi moji budimo malo realni, nije taj covjek kriv sto je ovakvo stanje u Slobodi kakvo jest , zna se ko je doveo Slobodu u ovakvu situaciju to je jasno ko dan, dalje Jasmin jos ove godine ce bit nacelnik i on vise nema pravo tako da nemaju izbori nikakve veze sa Slobodom. Da nije Jasmina Imamovica stadion se nebi poceo gradit nikad, isto moramo bit realnii i reci da je to istina, covjek je poceo stadion da radi ali ne moze on sve sam , to jest ne moze opstina sama finansirati Stadion mogli su oni sklepat neke tribine kao sto su u Gradaccu , al dovoljno govori da sama Sjeverna tribina košta nekig 4 miliona i vise tako da nema potrebe govorit bilo sta, mi smo takvi ljudi u gradu, nama sve smeta , fontane, panonsko itd.
Posto u Tuzli vlada misljenje da kanton stoji iza Zvijezde,moram da kazem da to nije tacno i da 90% finansiranje izgradnje stadiona,finansiraju lokalni privatnici, a tek nesto malo Opcina Gradacac,TK i Federacija koji su do sada svi zajedno asfaltirali parking ispred stadiona u vrijednosti 160.000 KM.Tako da ni mi nemamo neke podrske od vlasti,nego su se privatnici organizovali i pokrenuli izgradnju,tako isto mislim i za Tuzlu ako budete cekali da vam vlast napravi stadion nece ga napraviti ni za 30 godina.