SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

legenda reala
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la legenda reala » 26 mar 2012, 22:21

U cvajti derbi kola Dragonsi-Pivopije utakmica za prvo mjesto.
Dragonsi sa pobjedom idu na prvo mjesto i uz poraze konkurenata Fanaticosa i Krajine mogu napraviti 5-6 poena prednosti nad trećom pozicijom, oba tima imaju teška gostovanja ;)

Idemoooooo Dragonsiiiii

defender mogo si mi vidjeti broj golova i nastupa, da vidim jesam pokvario prosjek ;) :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 26 mar 2012, 22:21

Ma izuzetno emocionalan je bio oprostaj. Kad se samo sjetim kako smo dosli od najgoreg tima trece lige do prve. :cry:

Vrlo rado prihvatam poziciju predsjednika kluba i prvi mi je cilj da se uvede regularnost u ovo takmicenje i da se ne ide u korist velikih klubova.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 26 mar 2012, 22:27

legenda reala je napisao/la:defender mogo si mi vidjeti broj golova i nastupa, da vidim jesam pokvario prosjek ;) :P
mogu ti reci broj golova, a nastupa tesko, jer ne mogu se osloniti na one pluseve u izostancima tamo je sve zajedno liga, kup, superkup, morao bih kopati po arhivi, ima tu posla, mrsko mi i za sebe traziti :)
onda kad sam ti postavio nije bilo tesko jer si tek pocinjao i imao si malo nesto nastupa.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 mar 2012, 22:32

CollegeGunner je napisao/la:Ma izuzetno emocionalan je bio oprostaj. Kad se samo sjetim kako smo dosli od najgoreg tima trece lige do prve. :cry:

Vrlo rado prihvatam poziciju predsjednika kluba i prvi mi je cilj da se uvede regularnost u ovo takmicenje i da se ne ide u korist velikih klubova.
E to su bili dani, ali na mladima svijet ostaje. Mi smo se povukli i ostavili ekipu mladom LBJ-u od kojeg očekujem da zablista, tu je još jedan mladić @Jasmin od kojeg očekujem da promijeni avatar za početak, te smo sad kupili nešto iskusnijeg Bišćanina- on će pomoći da ekipa ostane u ligi ove sezone, čuo sam da je paklen strijelac.

Slažem se da treba još raditi na regularnosti lige, evo sad imamo prvi klub s predsjednikom i menadžerom. Ako i ostali budu slijedili nas, možemo osnovati udrugu klubova i sl..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 mar 2012, 22:33

defender je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:defender mogo si mi vidjeti broj golova i nastupa, da vidim jesam pokvario prosjek ;) :P
mogu ti reci broj golova, a nastupa tesko, jer ne mogu se osloniti na one pluseve u izostancima tamo je sve zajedno liga, kup, superkup, morao bih kopati po arhivi, ima tu posla, mrsko mi i za sebe traziti :)
onda kad sam ti postavio nije bilo tesko jer si tek pocinjao i imao si malo nesto nastupa.
Prošle sezone sam zabio 15 golova u 16 nastupa, ove sezone 9 golova u 12 nastupa i prve godine kad sam počeo tek u nekih 6-7 nastupa sam zabio 8 golova .
E sad KUP ne znam a stigli smo do finala prošle sezone i ove godine sam zabio jedan ili dva u KUPU .

35-40 golova nastupa je preko 40, ove sezone sam malo popustio :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 mar 2012, 22:34

Dao si 100 golova u 7 nastupa, zayebo si i Messija? Jesi li sada sretan? :roll:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 mar 2012, 22:35

Bosco je napisao/la:Dao si 100 golova u 7 nastupa, zayebo si i Messija? Jesi li sada sretan? :roll:
Zajeb'o je Messija i Ronalda skupa!

Ako legenda nastavi sa svojim zakulisnim zahtjevima kompletna ekipa Backspace Uniteda napusta takmicenje!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 mar 2012, 22:39

Ljubomora navire, ko vam je kriv što vi niste strijelci ko ja :P :P

Nisam dao 100 golova

Dao sam max 40 ;)

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 26 mar 2012, 22:42

spielführer_21 je napisao/la: E to su bili dani, ali na mladima svijet ostaje. Mi smo se povukli i ostavili ekipu mladom LBJ-u od kojeg očekujem da zablista, tu je još jedan mladić @Jasmin od kojeg očekujem da promijeni avatar za početak, te smo sad kupili nešto iskusnijeg Bišćanina- on će pomoći da ekipa ostane u ligi ove sezone, čuo sam da je paklen strijelac.

Slažem se da treba još raditi na regularnosti lige, evo sad imamo prvi klub s predsjednikom i menadžerom. Ako i ostali budu slijedili nas, možemo osnovati udrugu klubova i sl..
Ah, sta da ti kazem. Prije dva kola totalna kradja protiv delfina. Tri zicera im namjestena bila. Al sta se moze, mi smo novi, nesto kao Hoffenheim. Zbog toga nas bas i ne cijene puno i hoce da ovi klubovi sa bogatom historijom ostanu u prvoj ligi.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 27 mar 2012, 00:12

Het-trick za novu pobjedu Stolca i ovaj put odlazak na malo osjetniju prednost , cvajta je sve blize ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 27 mar 2012, 08:00

elninho_resTO je napisao/la:Het-trick za novu pobjedu Stolca i ovaj put odlazak na malo osjetniju prednost , cvajta je sve blize ;)
:D :D :D :D jos 6 kola do kraja a imamo +5 bodova prednosti,ako ovako nastavimo protutnjacemo trecom ligom
btw.osvojili smo vise bodova od svih drugih cak 27
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 mar 2012, 15:25

E sad je veći belaj za ekipu La Vecchia Signora i Arogantni je dobio trajni ban, tako da je sad ostao sam sarajlija za naredna tri kola :roll: .

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2012, 15:39

:lol: :lol:

De ba modifikujte pravila oko trajnog bana, bar mi jednog dajte, cisto reda radi... sta cu sam igrat, nije ni posteno prema ostalim ekipama sa kojima smo vec igrali, a nekima cak i uzeli bodove :mrgreen: ...

Nista, naci cu novog clana, uigravat cemo se za narednu sezonu. :mrgreen:

Odmah da kazem, i treci clan ce biti Juventino... da ne pitate ima li mjesta... :mrgreen: samo da vidim ko ce igrati...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 mar 2012, 16:58

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=100" onclick="window.open(this.href);return false;

Novine SS.ba lige su ponovo u prodaji za samo 0, 50 kf , pa navalite narode :mrgreen:

Svaka čast *p!p!t@* na ponovnom pokretanju novina ;).

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 mar 2012, 17:03

Novine su samo jedan od projekata koji će se u narednom periodu pokrenuti kako bi se ova liga ušminkala kako joj i priliči. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 mar 2012, 17:16

CollegeGunner je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la: E to su bili dani, ali na mladima svijet ostaje. Mi smo se povukli i ostavili ekipu mladom LBJ-u od kojeg očekujem da zablista, tu je još jedan mladić @Jasmin od kojeg očekujem da promijeni avatar za početak, te smo sad kupili nešto iskusnijeg Bišćanina- on će pomoći da ekipa ostane u ligi ove sezone, čuo sam da je paklen strijelac.

Ah, sta da ti kazem. Prije dva kola totalna kradja protiv delfina. Tri zicera im namjestena bila. Al sta se moze, mi smo novi, nesto kao Hoffenheim. Zbog toga nas bas i ne cijene puno i hoce da ovi klubovi sa bogatom historijom ostanu u prvoj ligi.
Vas dvojica nam trebate spremit dobre pripreme za sljedeću sezonu.Ostat sad u prvoj i onda na titulu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 28 mar 2012, 17:23

*p!p!t@* je napisao/la:Novine su samo jedan od projekata koji će se u narednom periodu pokrenuti kako bi se ova liga ušminkala kako joj i priliči. ;)
svaka cast za ovo :)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 mar 2012, 17:27

"Ova tema je namjenjena samo za igrace ova dva kluba. Zabranjeno je ovdje postavljati bilo kakve komentare. Igraci dva tima mogu postavljati svoje prognoze do 24.03.2012 godine (subota) do 12:00 h."

Ispravite datum na 31.03.2012. godine, mogla bi ova nenamjerna nebulozica zbuniti nekoga. :mrgreen:

P.S. Čestitam @pintol_TM87 kao novom igraču Spartans FC. Hvala i kapitenu što je podržao moju inicijativu, nadamo se da će novi rookie ispuniti očekivanja i odmjerenim tipovanjem pomoći timu za bolje sutra. 8-)

Isto tako, nadam se da će opstati ideja Gongasha, te da će "ušminkati" (kako oni kažu :mrgreen: ) ligu i unaprijediti sporedne stvari oko bolje preglednosti i ostalih zanimljivosti. Samo tako nastavite.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 mar 2012, 18:23

defender je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Novine su samo jedan od projekata koji će se u narednom periodu pokrenuti kako bi se ova liga ušminkala kako joj i priliči. ;)
svaka cast za ovo :)
Hvala svima na podršci !

Ono fakat je vrijeme da se ova liga digne na malo veći nivo,iako ni do sada nije bila loša, ali mislim da ove zanimljive stvari imaju udjela u pobudi interesovanja za igranjem, a i dobar su medij za propagiranje tipovanja koji je smisao same igre. ;)

@Claus, naravno da će opstat'. :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 mar 2012, 19:26

Jedini ja i Edo se trudimo da popularizujemo ovu ligu. :mrgreen:

Bravo pipita, za oživljavanje novina ;)

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []