Ipak ce biti zastupljeni svi timovi, pa i Ferrari i McLaren. Jbg

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
draft ce odluciti takve stvari, tako da su sanse da budete u istom timu otprilike 1/21, odnoso 4.76%. Jbg nisu neke sanse, ali...Tracy3McGrady je napisao/la:meni i FIDplayeru daj neki osrednji tim, nezz kako ces to birati, ali hocemo samo da budemo u istom timu
Znaci potrebno je samo izbrisati ovu verziju sa patchem i ponovo instalirat default verziju ?? Procita neko napisa da se ne koriste setup-i sa neta, pa moze li kako da svi imaju isti ?? I da, koja pomagala ce se moc koristit, jel se i to sve moze nastimat?Donnie Darko je napisao/la:draft ce odluciti takve stvari, tako da su sanse da budete u istom timu otprilike 1/21, odnoso 4.76%. Jbg nisu neke sanse, ali...Tracy3McGrady je napisao/la:meni i FIDplayeru daj neki osrednji tim, nezz kako ces to birati, ali hocemo samo da budemo u istom timu
samo obicna instalacija,bez ovog moda za 2004.godinu...Soni je napisao/la:Stavi mene na cekanje ili ako mogu 24 igraca, pa ako se jos neko prijavi da igramo![]()
Sta je bilo sa idejom da se igra u 2 lige ?
U ovom jos ima zapakovana sezona 2004, trebamo li i to instalirati ili samo igricu obicna instalacija ?
Donnie Darko je napisao/la:hajmo svi: efffffffffffffff...!!!
...TRIIIIIIIIIIII !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.