FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Igrala sa 3 ili sa 4 u zadnjoj liniji, Barca sutra mora istrcati na teren San Sira i pobjediti Milan. To jest pokazati i dokazati (prvo sama sebi ,a onda i svima koji je budu gledali) zašto je nazivaju najboljim timom na svijetu. Opravdati te epitete. Sve ostalo je šuplja prica. Imati Messia, Iniestu, Xavia, Fabregasa - dakle world class igrace u svojim redovima, znaci imperativ pobjede jer oni su mocna oružja. Jest da se igra protiv jednog Milana koji je velikan i koje ce uciniti sve da zagorca život, jest da ni žrijeb nije bio naklonjen - ali to je tako
To je put i sudbina šampiona. Ako žele biti prvi tim koji ce odbraniti titulu LP, moraju se najteži pobjeđivati i nema izgovora.
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... nsults-at-" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakva sapunica
Ibra je odlican fudbaler, jedan od onih igraca za koje sam se nadao da ce jednog dana zaigrat za Real... al ocito nikad nije bio tip koji ce se podredit kolektivu. Koliko vidim, solidan dio iz clanka je preuzet iz biografske knjige. Sta da kazem za Zlatana, nista cudno.
Barca players were banned from driving their sports cars to training. I thought this was ridiculous - it was no one's business what car I drive - so in April, before a match with Almeria, I drove my Ferrari Enzo to work. It caused a scene.
I felt like crap when I was sitting in the locker room with Guardiola staring at me like I was an annoying distraction, an outsider. It was nuts. He was a wall, a stone wall. I didn’t get any sign of life from him and I was wishing myself away every moment with the team. Then Guardiola started his philosopher thing. I was barely listening. Why would I? It was advanced bullsh*t about blood, sweat and tears, that kind of stuff.
If you have a problem with me, it's up to you to solve your problem. You are the leader, you are the coach. You can't have a good dialogue with 20 people, and then with the 21st, you look away. In my book, a great coach solves his problems. A small-time coach runs from them.
Ispostavilo se na kraju da je Guardiola perfektno rijesio problem.
Kakva sapunica
Ibra je odlican fudbaler, jedan od onih igraca za koje sam se nadao da ce jednog dana zaigrat za Real... al ocito nikad nije bio tip koji ce se podredit kolektivu. Koliko vidim, solidan dio iz clanka je preuzet iz biografske knjige. Sta da kazem za Zlatana, nista cudno.
Barca players were banned from driving their sports cars to training. I thought this was ridiculous - it was no one's business what car I drive - so in April, before a match with Almeria, I drove my Ferrari Enzo to work. It caused a scene.
I felt like crap when I was sitting in the locker room with Guardiola staring at me like I was an annoying distraction, an outsider. It was nuts. He was a wall, a stone wall. I didn’t get any sign of life from him and I was wishing myself away every moment with the team. Then Guardiola started his philosopher thing. I was barely listening. Why would I? It was advanced bullsh*t about blood, sweat and tears, that kind of stuff.
If you have a problem with me, it's up to you to solve your problem. You are the leader, you are the coach. You can't have a good dialogue with 20 people, and then with the 21st, you look away. In my book, a great coach solves his problems. A small-time coach runs from them.
Ispostavilo se na kraju da je Guardiola perfektno rijesio problem.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Je li iko procitao Ibrinu autobiografiju ?
Brat zivio u iluziji da je zasjenio Messija
Brat zivio u iluziji da je zasjenio Messija
Prema pisanju engleskih medija, defanzivac Barcelone bi na kraju sezone moga preći u redove Manchester Citya...
Već duže vremena se špekuliše o Adrianovom odlasku iz Barcelone, a zainteresovani za njegove usluge su i Juventus i Bayern Munchen.
Ipak, čini se da je City spreman poslati najbolju ponudu za 27-godišnjeg lijevog beka, pa bi od ljeta naredne sezone Brazilac mogao nositi dres Građana.
Već duže vremena se špekuliše o Adrianovom odlasku iz Barcelone, a zainteresovani za njegove usluge su i Juventus i Bayern Munchen.
Ipak, čini se da je City spreman poslati najbolju ponudu za 27-godišnjeg lijevog beka, pa bi od ljeta naredne sezone Brazilac mogao nositi dres Građana.
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
nadam se ostanku adriana jer je to veoma zahvalan igrac moze minimum 4 pozicije igrat na visokom nivou ,samo pitanje je dal je on zadovoljan svojom minutazom pa hoce da ide
a veceras ne bi se bunio da se ponovi prosla utakmica sa san sira
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Veceras ce biti jedna dobra utakmica nadam se sa dosta golova, po meni vi ste jedini kandidati za osvajanje LP.barca_87 je napisao/la:nadam se ostanku adriana jer je to veoma zahvalan igrac moze minimum 4 pozicije igrat na visokom nivou ,samo pitanje je dal je on zadovoljan svojom minutazom pa hoce da ide
FK Sarajevo <3<3
Ovo kaze Adrianov agent. Ja nekako ne vjerujem da ce ga zadrzati, stvarno steta jer moze pokriti dosta pozicijait's not true we're talking with other teams. The player feels good at Barcelona and wants to continue.
Vezano za vecerasnju utakmicu, Milan izgleda nikada nije izgubio u 1/4 finala LP na svom terenu. s' druge strane Barca nije ispala u cetvrtfinalu jos od one utakmice protiv Juventusa, kad nam je Zalayeta zabio u produzecima
Don't hate what you don't understand.
- adriano_leite
- Kontakt:
Kako mi je taj igrac bio mrzak ebo ga otac njegov, em sto je nama dao gol em me na PESU ubijao ko god da je igrao sa Juventusom, udje u 70-toj minuti i tup glavom gol, vazda u tih 20 minuta zabije gol glavom hahaha.xaviesta je napisao/la:Ovo kaze Adrianov agent. Ja nekako ne vjerujem da ce ga zadrzati, stvarno steta jer moze pokriti dosta pozicijait's not true we're talking with other teams. The player feels good at Barcelona and wants to continue.![]()
Vezano za vecerasnju utakmicu, Milan izgleda nikada nije izgubio u 1/4 finala LP na svom terenu. s' druge strane Barca nije ispala u cetvrtfinalu jos od one utakmice protiv Juventusa, kad nam je Zalayeta zabio u produzecima
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
idemo po pobjedu večeras
p.s
11.09.2010 Barcelona Hercules 0-2
zadnji poraz na Nou Campu
p.s
11.09.2010 Barcelona Hercules 0-2
zadnji poraz na Nou Campu
- tyler durden
- Kontakt:
ocekujem pisanje po Milanezima od strane Barce 
Valjda favorit a ne kandidat.Kandidata ima haman 8TheBlues je napisao/la:Veceras ce biti jedna dobra utakmica nadam se sa dosta golova, po meni vi ste jedini kandidati za osvajanje LP.barca_87 je napisao/la:nadam se ostanku adriana jer je to veoma zahvalan igrac moze minimum 4 pozicije igrat na visokom nivou ,samo pitanje je dal je on zadovoljan svojom minutazom pa hoce da ide
Live Champions League AC Milan v Barcelona 20:30
http://****.cc.cc/p/sport-uzivo1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****.cc.cc/p/sport-uzivo3_06.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****.cc.cc/p/sport5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****.cc.cc/p/sport-uzivo1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****.cc.cc/p/sport-uzivo3_06.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****.cc.cc/p/sport5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sastavi za večeras prema "El Mudno Deportivo".

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Odbrana je ocigledno oslabljena, ali su zato veza i napad tu da zabiju više nego što prime.
Keita umjesto Fabregasa.
Dosadili ste vise,da vas oce Milan izbacit
Mada nema teoreske sanse...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
e jbg, znao sam da ce pep napraviti neko iznenadjenje u timu, pa sta ce mu keita pored fabregasa, ili neka je ostao fabregas na klupi al sto ne ubaci pedra od prve, da ih dotucemo odma, imaju sporu odbranu, pedro mesi i alexix bi to izbusiliDesimaL je napisao/la:
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Puno bolje izgleda Barca kad je Iniesta u napadu,ali mi nije jasno ubacivanje Keite a ostavljanje Cesca na klupi.Očito da je i Guardiolu obuzeo blagi strah od primanja gola.A Keita nam nekako uvijek donosi nesreću kad uđe da "brani" gol.DesimaL je napisao/la:
Kad ga Keita zabije veceras, pricat cete drugu pricu i velicati genijalnost Guardiole 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.