Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
haha zaebo sam, ljevi Mikel, desni Xabi
al zipa Alonsa, vec u mladim godinama fura kose i te stvari...

Dobro ba šta ćemo mi za onu opkladu? Da ja odmah počenm otplaćivat svoj dug ili ?Profesor je napisao/la:haha zaebo sam, ljevi Mikel, desni Xabial zipa Alonsa, vec u mladim godinama fura kose i te stvari...

He he he, meni svejednoBosco je napisao/la:Dobro ba šta ćemo mi za onu opkladu? Da ja odmah počenm otplaćivat svoj dug ili ?Profesor je napisao/la:haha zaebo sam, ljevi Mikel, desni Xabial zipa Alonsa, vec u mladim godinama fura kose i te stvari...

- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 83779.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukoliko je vjerovati mirroru, ovo bi bila odlična vijest. Backup za Songa dobar a odličan za štopera i lijevog beka. Mlad je i ima još mjesta za napredak. Kakvu ćemo yebačku odbranu imat ako Vert dođe
Ukoliko je vjerovati mirroru, ovo bi bila odlična vijest. Backup za Songa dobar a odličan za štopera i lijevog beka. Mlad je i ima još mjesta za napredak. Kakvu ćemo yebačku odbranu imat ako Vert dođe

Ma izborit će se LP 100% pa bolje da počnem čim prije. Hajd čim nađeš i skontaš se pošalji na pp.
Naseg Wishere-a, ebac pravi postao, ako nastavi ovako ni Beckham u Victiriaˇs secret gacicama nece mu moci nista
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Pe ... 83658.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Pe ... 83658.html" onclick="window.open(this.href);return false;
E od koga smo mi ispali majko mila
. Samo mi žao što nismo igrali sa Barsom dok smo ovako u formi 

Vođa zna.
- arsengunner
- Kontakt:
FC Arsenal na facebook-u ima strasan timeline sve do osnivanja sa slikama i pricama..good job 

Samo WENGER istina je!!!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Evo potvrdio predsjednik Koelna da je dogovor postignut i da je Poldi od ljeta naš 
Još Vertonghen i Suarez i da se nabijemo nogom u guzicu

Još Vertonghen i Suarez i da se nabijemo nogom u guzicu

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
@vedo: Upravo htjedoh napisati.
A ova gore slika, vidio sam je i ranije, to je otprilike razdoblje kada mi je mali Mozart bio/postao najdraži igrač.
I sad znam nabrojati sve igrače iz te generacije.

A ova gore slika, vidio sam je i ranije, to je otprilike razdoblje kada mi je mali Mozart bio/postao najdraži igrač.

I sad znam nabrojati sve igrače iz te generacije.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Zanimljiv itervju sa Szczesnyem, u kojem nam pored ostalih zanimljivosti odkrije i to, da je imao ozljedu koja ga je mogla kostati kariere:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
baš sam sad gledo naš timeline, od manchestera i lpoola. Imamo najbogatiju historijuarsengunner je napisao/la:FC Arsenal na facebook-u ima strasan timeline sve do osnivanja sa slikama i pricama..good job

Vođa zna.
@klip: Oj mame.
De da i ja 

Ovo protiv BvB-a finale Uefa Cupa.Bosco je napisao/la:
Rosicky uklizava RVP-u.
U pozadini Amoroso

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- frankqqqqq
- Kontakt:
https://p.twimg.com/Aos-nCMCIAEMC8k.jpg:large" onclick="window.open(this.href);return false;
kako mi je drago vidjeti momke na okupu ovako

- Invincibles
- Kontakt:
Ovo se moze iskoristit i za "PRONADJI ULJEZA!"frankqqqqq je napisao/la:https://p.twimg.com/Aos-nCMCIAEMC8k.jpg:large

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Evo jedno pitanje da li se neko sjeca u kojoj tekmi premijer lige je prosle sezone debitovao Scezni i kako se zavrsila ta utakmica ?
Protiv Junajteda kad smo zijanili 1:0 ili 2:1, ne znam tačno. Ovog se samosjećam jer smo pisali da će to bit pravo vatreno krštenje za tako mladog golmana.mmirsad je napisao/la:Evo jedno pitanje da li se neko sjeca u kojoj tekmi premijer lige je prosle sezone debitovao Scezni i kako se zavrsila ta utakmica ?

1-0 golom Parka, koliko znam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.