NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
http://www.thepostgame.com/blog/dish/20 ... ut-jumping" onclick="window.open(this.href);return false;

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Moze li mi neko objasniti kako se prave ove standings tabele?
Kako je Indiana iza Phile a ima bolji omjer? Da li je razlog sto je phila 1 u svojoj diviziji? Kako onda nisu sixersi i prije magica?
Hvala
Kako je Indiana iza Phile a ima bolji omjer? Da li je razlog sto je phila 1 u svojoj diviziji? Kako onda nisu sixersi i prije magica?
Hvala
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Po pravilima, prvaku divizije se garantuje minimalno 4. mjesto u poretku na kraju sezone. Iz tog razloga su Indiana i Atlanta iza, a Orlando (iako nije prvi u svojoj diviziji) ispred Phile.BernardBarnjak je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kako se prave ove standings tabele?
Hvala
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- bear grylls
- Kontakt:
Pustite se tih simulatora instalirate fino nba 2k12 simulirate i znacete finaliste 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gogi Play of the Day
[youtube][/youtube]
Rekorderi noci
Koševi: Monta Ellis (33)
Asistencije: Russell Westbrook i na Donnievu intervenciju
Steve nash (8)
Skokovi: Josh Smith (18)
Ukradene lopte: Goran Dragic (4)
Blokade: Serge Ibaka (6)
[youtube][/youtube]
Rekorderi noci
Koševi: Monta Ellis (33)
Asistencije: Russell Westbrook i na Donnievu intervenciju
Skokovi: Josh Smith (18)
Ukradene lopte: Goran Dragic (4)
Blokade: Serge Ibaka (6)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 28 mar 2012, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Po cemu je Westbrookovih 8 asistencija vece od Nashovih 8 asistencija? 
- CollegeGunner
- Kontakt:
Hahah, za jednoga je to veliki uspjeh a za drugoga sramota. 
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Jedan je igrao protiv Spursa i to je uspjehCollegeGunner je napisao/la:Hahah, za jednoga je to veliki uspjeh a za drugoga sramota.
Inače na ovom simulatoru Thunder mi 3 puta osvojio(Phila,Pacersi i Orlando),a Miami jednom protiv Spursa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Poredio sam ih po stilu igre, tačnije po profilu igrača kakav je Pacersima potreban. Naravno da je van svake pameti upoređivati njihov učinak u NBA, doprinos u timovima, te svemu ostalom.adriano_leite je napisao/la:De nemoj ziv bio Nasha i Rubija u istu recenicu stavljati, eto k'o Boga te molim. Subhanallah kvalitetan plej tipa Nasha, Rubija. Rubio tek treba da se dokaze, kakav on i kvalitetan plej tipa Nasha, ako bude upola kao Nash nek bude sretan, pogotovo sto se sada i povrijedio.Claus je napisao/la:O da, fali vam kvalitetan plej, osoba koja će dijeliti lopte, igrač tipa Nasha, Rubija... Što se tiče igrača, meni je nekako Granger najdraži, premda i druge manje-više gotivim. Timski duh je nevjerovatna stvar.
Oba puta su mi Spursi ispali.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Did LeBron hurt RING finger?
hehe ja naslova
hehe ja naslova
dema je napisao/la:Did LeBron hurt RING finger?
hehe ja naslova
Ne mogu da vjerujem.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Igrao je Kobe 2 god sa slomljenim kaziprstom pucacke ruke. A posto je kod amera ring finger na lijevoj , znaci hem mu nije pucacka hem nije jedan od 3 glavna prsta (palac, kaziprst i srednji prst) nevidim da cr biti nekog efekta , kada se sjetim samo Ronda i igranja sa jednom rukomdema je napisao/la:Did LeBron hurt RING finger?
hehe ja naslova
ma nije mi to smijesno,nego mi ono ko ring prst kontas,tu bi mu trebao bit prsten a on ga povrijedi heheKobe Bryant je napisao/la:Igrao je Kobe 2 god sa slomljenim kaziprstom pucacke ruke. A posto je kod amera ring finger na lijevoj , znaci hem mu nije pucacka hem nije jedan od 3 glavna prsta (palac, kaziprst i srednji prst) nevidim da cr biti nekog efekta , kada se sjetim samo Ronda i igranja sa jednom rukomdema je napisao/la:Did LeBron hurt RING finger?
hehe ja naslova
- adriano_leite
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:dema je napisao/la:Did LeBron hurt RING finger?
hehe ja naslova
![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem.

Ameri koliko god glup narod bili, znaju da ga suknu kad hoce hahaha.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Donnie Darko
- Kontakt:
I Rodman 'zrtva' bankrota. Sta rade oni stim parama sunce ti zareno?
Isto kao oni što dobiju na lutriji par miliona pa sve potreše za par mjeseci/godina i onda nemaju hajra od života i onda se po mogućnosti ubiju. Zato treba nabaviti kakvog savjetnika.Donnie Darko je napisao/la:I Rodman 'zrtva' bankrota. Sta rade oni stim parama sunce ti zareno?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako dosle tako i os'leCarlo je napisao/la:Isto kao oni što dobiju na lutriji par miliona pa sve potreše za par mjeseci/godina i onda nemaju hajra od života i onda se po mogućnosti ubiju. Zato treba nabaviti kakvog savjetnika.Donnie Darko je napisao/la:I Rodman 'zrtva' bankrota. Sta rade oni stim parama sunce ti zareno?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nebi me cudilo da brisu guzicu ...Donnie Darko je napisao/la:I Rodman 'zrtva' bankrota. Sta rade oni stim parama sunce ti zareno?
Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.