geronimo je napisao/la:Romariooo je napisao/la: nadam se akobogda i otresanju realu, a bayern to moze
Uvijek sam znao da je
Brazilac jedan od nas.
Naravno da moze, druze Bebeto.

Ja sam spreman za sve vrste opklade.
P.S. Poseban selam Legendi iz junacnog grada.

Nego, bil se ti smio kladiti (al u nesto vise od kiflle, posto sam saznao da si pekar).

heh, nisam ti ja ko oni sto nesto kao bodre suparnike iz lige da bi liga neke kojeficijente dobijala, hebe se meni za tim, volim kad reala otrese bilo ko, a kojeficijent nek pada. slast kad special five objesi nosinu je nenadhebiv
a bayern sa svojom lijepom i postenom napadackom igrom cu uvijek podrzavati u mecevima sa sugavim ekipama kakve su marsej, inter, englezi ili narocito real
nemate se sta bojati reala, oni su puno vise navikani nego sto su inace jaki, nemaju igru kojom ce mljeti protivnika, vidjet cete evo glavu dajem da ce protiv bayerna morinjo igrati kukavicki, cekati kontru i sl i po meni taj real u zadnje vrijeme otkad ih vodi morinjo nije odigrao ovako jace utakmice osim onih desetak protiv barce u kojima su uglavnom bili ne pobjedjivani, nego silovani, tako da je po meni bayern ili blagi favorit ili barem apsolutno je izjednaceno, a ko kaze da je real masina, i ko ga stavlja u isti kos sa barcom od koje redovni pushi, pa onda prica spanci su apsolutni favoriti, to su gluposti, ovo koji su favoriti i nisu spannci nego katalonci, a ovi drugi su skupina psihopata i mesara uz pokojeg znalca koje ce uglavnom ostajati na klupi jer im je trener kukavica i hebao bi se za pobjedu
a kad otresete olos, bice price porke porke, sto nije sviro faul na tridesetpet metara jer bi toronaldo sigurno dao, sto dade nekom crveni za pokusaj ubistva ili otkidanje noge i takve price
taj real je navikan, a navikalse su ga budale koji vjeruju da je morinjo neki madjionicar ili nesto bolji trener od barem desetorice trenera