ti govoriš ne uči fiziku,a ja danas dobio pet iz aktivnosti
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Legendo pa gdje si ti ovi dana,nema te

- legenda reala
- Kontakt:
E čuj ga 87 godište i još ide u školusamir_tm87 je napisao/la:ne seri hahaahhaha
Ma tu sam mali, pratim ja tebebazeni je napisao/la:Legendo pa gdje si ti ovi dana,nema te![]()
ti govoriš ne uči fiziku,a ja danas dobio pet iz aktivnosti![]()
![]()
Pa štoš učiti, kad je znaš i bez učenja
Gdje ti je Limuntoz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pratiš melegenda reala je napisao/la:E čuj ga 87 godište i još ide u školusamir_tm87 je napisao/la:ne seri hahaahhaha![]()
![]()
Ma tu sam mali, pratim ja tebebazeni je napisao/la:Legendo pa gdje si ti ovi dana,nema te![]()
ti govoriš ne uči fiziku,a ja danas dobio pet iz aktivnosti![]()
![]()
![]()
Pa štoš učiti, kad je znaš i bez učenja![]()
Gdje ti je Limuntoz
ma ne znam shvaćaš li koliko je vrijedna ta petica,to je za slaviti,peći janje i tako nešto
nema Limuna,to on visi na fb,pa zaboravi na forum
- legenda reala
- Kontakt:
Okreni to janje, pa ćemo ga pojesti.
E čuj zbog petice janje peći
Ogulio bi ti sudiju
Bolje ipak da ne dobijaš te petice
E čuj zbog petice janje peći
Ogulio bi ti sudiju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
dobro malo sam pretjerao,ali ipak sramota je kad te pitaju ljudi s čim si prošao.Ja kaže s 5.I ljudi traže detalje,a ja kaže 14 petica i jednu 3(fizika).Odmah ovo ono kako ćeš tricu,sram te bilo,popravi to itd.legenda reala je napisao/la:Okreni to janje, pa ćemo ga pojesti.
E čuj zbog petice janje peći![]()
![]()
Ogulio bi ti sudiju![]()
![]()
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ja uvijek od kad znam za sebe 4.5 prosjek mogao sam ja i vise al nisam htio,bazeni je napisao/la:dobro malo sam pretjerao,ali ipak sramota je kad te pitaju ljudi s čim si prošao.Ja kaže s 5.I ljudi traže detalje,a ja kaže 14 petica i jednu 3(fizika).Odmah ovo ono kako ćeš tricu,sram te bilo,popravi to itd.legenda reala je napisao/la:Okreni to janje, pa ćemo ga pojesti.
E čuj zbog petice janje peći![]()
![]()
Ogulio bi ti sudiju![]()
![]()
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Legenda maneken! Zaboravio na starog druga...
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- Zenichanin
- Kontakt:
Pozdravljam svoje roditelje a posebno mamu i tatu

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Legendo,imal mjesta za Zenicane na rukometu u Gorazdu ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
jel moguce da odem u telecom i da mi izbace listing poziva sa mobitela,i da izaberem neki koji mi treba pa da mi nekako snime ili puste da preslusam ili nesto u tom fazonu... 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ko je sad prijetio,da ga ja malo opomenem

Volim te Celik ! ! !
hahaha..ma nije niko prijetio...potreban mi je jedan razgovor prijekoEmir ZENICA je napisao/la:Ko je sad prijetio,da ga ja malo opomenem![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ajd nemoj lagitT-MAC je napisao/la: hahaha..ma nije niko prijetio...potreban mi je jedan razgovor prijeko
Volim te Celik ! ! !
Moguce je. Nekad davno prica mi jaran, stara ga sjebala. (a tad nije onaj listing uz tel ni dolazio)
On zvao hot line i otisla mu keva da se zali telekomu kako su lopovi i lola joj tamo pustio razgovor za laku noc
Nije levat znao da se tad vrte gole trebe na renomiranoj televiziji "99" - amater
On zvao hot line i otisla mu keva da se zali telekomu kako su lopovi i lola joj tamo pustio razgovor za laku noc
Nije levat znao da se tad vrte gole trebe na renomiranoj televiziji "99" - amater
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
ma sutra cu otic da provjerim..jednostavno mi treba jedan razgovor od sinoc da preslusam...Soni je napisao/la:Moguce je. Nekad davno prica mi jaran, stara ga sjebala. (a tad nije onaj listing uz tel ni dolazio)
On zvao hot line i otisla mu keva da se zali telekomu kako su lopovi i lola joj tamo pustio razgovor za laku noc![]()
Ponesi im racun, svoju licnu ako je na tebi telefon i tako te gluposti, sigurno ces morati dokazati da je tvoj broj, a ne da im moze uci ko hoce i slusat sta ko prica.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- legenda reala
- Kontakt:
A ti siHard Bass je napisao/la:Legenda maneken! Zaboravio na starog druga...
Ma ima vamo vam bar policija neće ništaEmir ZENICA je napisao/la:Legendo,imal mjesta za Zenicane na rukometu u Gorazdu ?
Šteta bi bila da ne popratite bar taj final four
- majestic24
- Kontakt:
Ubit cu ga,vjeruj mi draga....hahahahaha
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Biti ce,nista ne brini.Samo mi reci kad je tolegenda reala je napisao/la:
Ma ima vamo vam bar policija neće ništa![]()
![]()
Šteta bi bila da ne popratite bar taj final four
Volim te Celik ! ! !
- legenda reala
- Kontakt:
Nekad sredinom aprila, mislim 14-tog je zadnje kolo lige igraju Goražde-Čelik, meč za drugo mjesto u ligiEmir ZENICA je napisao/la:Biti ce,nista ne brini.Samo mi reci kad je tolegenda reala je napisao/la:
Ma ima vamo vam bar policija neće ništa![]()
![]()
Šteta bi bila da ne popratite bar taj final four![]()
Završnica Kupa će biti nekad krajem aprila ili početkom maja, vjerovatno, kandidovaće se vjerovatno i Goražde i Zenica, pa vidjećemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.