Drago mi je da je Supic onako dobro branio a opet bih volio da je Begovic branio

3 boda su tu, sad samo jos da Turcine natrpamo

Edit:
HAhaha, turci su se vise brinuli o nasoj utakmici sa Armenijom, nego o Estoniji, 7. minut 0:1

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Da ti malo nisi frustriran ŽELJOM?bayer 04 je napisao/la:Ja neću previše pljuvati,ali ima stvari koje moram reći...
Supić-jako dobar...
Spahić-gospodin...
Jahić-možda previše bojažljiv...
Nadarević-dobar...
Salihović-odigrao katastrofalnu utakmicu...
Ibričić-moram priznati da me je pozitivno iznenadio...
Rahimić-rutinski...
Muratović-katastrofa...
Vladavić-uplašen...
Džeko-katastrofa...
Ibišević-solidan...
Muslimović-jako dobar...
Pjanić-jako dobar...
Bajramović-premalo igrao da bih nešto o njemu napisao...
Ja mislim da nije. Muslimović mu je uputio loptu, Džeko je mogao sam riješiti sve ali je otišao malo u stranu, i onda dodao Zlatanu. Znači Muslimović je najzaslužniji za drugi gol.sorrow je napisao/la:Evo da i ja bacim neki koment na utakmicu i da cestitam nasim momcima. Igrali su hrabro i pokazali da evropa moze racunati na nas (sad cak otpada i ona pjesma ""Putuj Evropo nemoj cekati na nas"). Drago mi je da su ostvarili jednu rutinsku pobjedu, bez previse borbe i trosenja. Vjerovatno su se cuvali za sljedecu protiv Turaka s kojima je dovoljan (po mom misljenju) i bod. Spahic je bio najbolji pojedinac i pokazo je kako se bori za dres svoje drzave i svaka mu cast na tome. Dzeko penal - no coment, samo mogu reci: Dzeko igracina si ali nemoj vise penale pucati majke ti
, ali je zato najzasluzniji za drugi gol. Svi ostali su bili solidni, ali su odigrali ispod prosjeka i nadam se da ce protiv Turske pokazati svoju pravu snagu. Sve u svemu tri boda ko kuća.
p.s. onaj komentator imo bruku izvala, a najjace je kad kaze : "lopta za Edina 'Džeka'"
Nisam...chanchi je napisao/la:Da ti malo nisi frustriran ŽELJOM?bayer 04 je napisao/la:Ja neću previše pljuvati,ali ima stvari koje moram reći...
Supić-jako dobar...
Spahić-gospodin...
Jahić-možda previše bojažljiv...
Nadarević-dobar...
Salihović-odigrao katastrofalnu utakmicu...
Ibričić-moram priznati da me je pozitivno iznenadio...
Rahimić-rutinski...
Muratović-katastrofa...
Vladavić-uplašen...
Džeko-katastrofa...
Ibišević-solidan...
Muslimović-jako dobar...
Pjanić-jako dobar...
Bajramović-premalo igrao da bih nešto o njemu napisao...
neko_iz_mase je napisao/la:O tu si mishu maliBIHfan je napisao/la:Ma ko to mene spominje??neko_iz_mase je napisao/la:
Samo cu potpisati ovo tvoje, i poruciti ovima, prije svega ovom BihFanu, sto je srao po Supicu i Ibri, sto sam mu i rekao da cu mu reci poslije utakmice, a to je da nas povuce za....... zna vec gdje.
Bravo ZMAJEVI, odigrano koliko je trebalo, 3 boda upisana.
lutko draga idi se raduj bolan,Supica sam grdio da nema pojma danas je imao srece moras priznat,a da sam o ibricicu ruzno pricao de mi nadji gdje,samo sam napisao da dobije zuti da malo odmori sta sam tu lose rekao ili pokvario njegov kvalitet.
A da cu se povuc sa foruma,ko si ti da mi naredis?Imao srece kazes ? Isto ko sto je imao srece da ne primi gol 500 min u S ligi.
Ne, nisam ti rekao da se povuces s foruma, da si malo ukljucio ono malo mozga sto ti je ostalo, skontao bi da sam ti rekao da nas povucesh za ono.... Il da ti slikovito docaram?
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Ja sam rezultatom zadovoljan igrom nisam, meni je vladavic bio dobar zar nije on asistirao za prvi gol, samo mi nije jasno otkud dzeko da puca penal
Ja sam mislio da će pucati Ibišević. Što se tiče promašenog penala, nisam se puno radovao kada sam vidio da je Džeko kod lopte, jer sam znaao da će promašiti. Nije to za njega. To je za Salihovića, Ibričića, Vladavića...BIHfan je napisao/la:BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Ja sam rezultatom zadovoljan igrom nisam, meni je vladavic bio dobar zar nije on asistirao za prvi gol, samo mi nije jasno otkud dzeko da puca penal
ja sam ocekivao Ibrcic da puca,kad ono Dzeko i Bgm odma sam znao da ce profulat odma sam znao.
pa ja mislim da je on i trebao pucati, al dzeko uze loptu konta on moze sve, momak kasnije nije ni pipno loptuBIHfan je napisao/la:ja sam ocekivao Ibrcic da puca,kad ono Dzeko i Bgm odma sam znao da ce profulat odma sam znao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.