atakuju turci ?
a evo crnogorci vode u gostima

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Dzoka The maniacs je napisao/la:Zna li se oceli biti u sarajevu ona velika plazma?? I ako ce biti Koje mjesto?
cuj okupatora i kolonizatora...halo dubrava zagreb,nemoj da sad pocinjemo istorijske price o okupaciji i našim prvim susjedima iz perioda 92-95...ovo je sportski forum a ne istorijski i politicki...držimo se sporta.dubrava je napisao/la:Armenija je apslovirana, sad su na redu Turci. Protiv bivsih okupatora i kolonizatora ocekujem izuzetno tesku i rovovsku utakmicu, al mislim da ih mozemo pobijedit. Vjerujem da ce publika ko i dosad biti fantasticna i fanaticna i da ce biti nas 15 igrac)
takoder, nadam se da nece biti zvizdanja kad bude turska himna. Pokazat cemo im da nismo seljaci, kao sto su oni.i to sto govorite da su turci "braca"..ma kakva braca..okanite se toga...
Naprijed Bosnooooooo
Ma pobijedt će Turci, nisu oni toliko loši!defender je napisao/la:2-1
Elddar je napisao/la:ma krivo mi je.. volio sam da su izgubili nego pare.
da vidite sta pisu o Bosni na jednom forumu, strahota!
da znam , kazu da imamo 3 igraca koja znaju igrati a da su ostali amateriElddar je napisao/la:ma krivo mi je.. volio sam da su izgubili nego pare.
Ma ti će ih amateri nakantati 5-0. Jednom nas pobijedili još pomoću sudija i prave se neka velesila. Sjetimo se samo onog: 2:0 i 3:2 - NEMA STRAHA!Bosnier je napisao/la:da znam , kazu da imamo 3 igraca koja znaju igrati a da su ostali amateriElddar je napisao/la:ma krivo mi je.. volio sam da su izgubili nego pare.
Jackie_Chan je napisao/la:Ma ti će ih amateri nakantati 5-0. Jednom nas pobijedili još pomoću sudija i prave se neka velesila. Sjetimo se samo onog: 2:0 i 3:2 - NEMA STRAHA!Bosnier je napisao/la:da znam , kazu da imamo 3 igraca koja znaju igrati a da su ostali amateriElddar je napisao/la:ma krivo mi je.. volio sam da su izgubili nego pare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.