Zlatan Ibrahimovic

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ma direktor je institucija ,jos iz dana is Sampe ga se sjecam nezaustavljiv bio,nama prvenstveno treba zamjena za njega kad malo bolje skontas....meskalin je napisao/la:1995 sam imao 15 godina i gledao Seedorfa kako igra u vrhunskoj formi danas nakoj 17 godina ga gledam na istom nivou!! veliki dingospo
jesi li ti svjestan sta pricas?...cuj nije Milan napao, pa na pocetku u prvom poluvremenu su igrali, ali poslije normalno da ces se braniti kad izgubis Nestu u odbrani i td..Milan je prvak Italije zasluzeno bio prosle godine i bice ponovo ove godine, a ti sto se sa tim ne mozes pomiriti ko je tome kriv....to sto Milan vas nije dobio u medjusobnim susretima nema veze, pa Milan bez pola ekipe igra covjece saberi se ...uzivaj gledaj barem jos u utorak Milan.Buffon je napisao/la:
kakvo trolanje, isticem misljenje da je Serie A truhljava i da bez sudijske pomoci Milan ne bi bio prvi, to je moje misljenje, sto je pokazao i veceras ovako losom igrom.Arsenal je istu Barsu dobio kod kuce jer su pokusali i pokazali muda.A ovi nisu ni pokusali napasti.Samo ukazujem koliko je Serie A losa liga kad im prvak igra ovako.
Milan lose odigrao!? Pa majke ti sta bi ti uradio da imas ovoliko povrijedenih igraca?Buffon je napisao/la:kakvo trolanje, isticem misljenje da je Serie A truhljava i da bez sudijske pomoci Milan ne bi bio prvi, to je moje misljenje, sto je pokazao i veceras ovako losom igrom.Arsenal je istu Barsu dobio kod kuce jer su pokusali i pokazali muda.A ovi nisu ni pokusali napasti.Samo ukazujem koliko je Serie A losa liga kad im prvak igra ovako.MaGiCa je napisao/la:I posle se zalite zasto vas banuju, vidite teorije zavere i nerealnost administracije, a vlastito trolanje ne dovodite u pitanje.Buffon je napisao/la: nisam ti ja kriv sto glumite jak tim, prvaka Italije, a Juventusa ne mozete da nadigrate a protiv Barse kao Getafe igrate.Sramota i kasnije se nesto dicite po Serie A, nema u CL sudija da vam pomognu.
Nego da te pitam: koga je to Juventus u Evropi nadigrao ove sezone![]()
Hvala.
BTW, Milan je spretno iscupao remi. Najvaznija stvar u svemu tome je da nije bilo golova. Iskreno, voleo bih da Milan prodje, ali na velikom terenu Kamp Nou-a, ovakva partija ce biti kaznjena.
bas se zbog ovoga ne lsazem s tobom, jer Mou ima veliki kompleks od Barce i u ovih 2-3 godine koliko je u Realu pokazao je da se ne moze nositi s njima da mu je ego ispred svega....mislim da bi Real bio konkurentan Barci da neko drugi dodje umjesto Mourinha naravno s postojecim igrackim kadrom !!Io_Sono_Interista je napisao/la:solidna partija Milana,solidan rezultat,igrali su da ne prime gol,a ocekivalo se iz sanse kao Robinhove ili Ibrine da se zabije gol i da se ode sa kakvom takvom prednoscu...
male su sanse za prolazak,jer tesko je ganjati prolaz na Camp Nou...
a cuj losa Serie A kako je Milan odigrao,pa ko je to nadigrao Barcu ili bio blizu tome,nadigravati se sa njima citavu utakmicu je unaprijed upisan poraz ili debakl,Engleski klubovi ulazu milione ili milijarde i ne mogu da pridju da odigraju egal utakmicu,a svi i dalje svrsavaju na premiership kao najbolju ligu...
jedino Real najvise zbog Mourinha moze da skine Barcu,zato sto ima igrace koji ce odigrati kako on zeli,pa i ciganski kad treba,jer protiv ekipe koja je usavrsila ovaj stil igre ne mozes igrati kao oni,a to je pokazao Arsenal a i Man.Utd u ona dva neinteresantna finala...
Binjo ni u snu. Svaku loptu izgubi, nema više ni brzinu, u duelu odnesu i njega i loptu.dr.feelgood je napisao/la:Dobar rezultat za nas, nismo primili gol i mislim da u uzvrat treba ući bez opterećenja jer nemamo šta izgubiti jer je Barca veliki favorit i na njima je pritisak.
Igra je bila dobra ali daleko od neke taktičke perfekcije, ipak smo ostavljali previše prostora i Mesiju i Sanchezu kao i Alvesu na boku ali nekim čudom to nisu uspijeli iskoristiti.
Teško da ćemo ovakvom igrom na Campu Nou izboriti prolaz jer nam za takvo nešto treba super-raspoloženi Robinho koji bi svojom brzinom i promjenom strana napravio više prostora za Ibru, treba nam 100% spreman Bommel i mnogo bolji Boateng od onog sinoćnjeg.
Nesta ponovo potvrdio klasu kao i Seedorf a Ambro obavio lavovskio dio posla u sredini.
Ne znam šta se dešava sa Bonerom u posljednjih 5-6 utakmica frajer poludio i počeo da ne igra katastrofalno a i Antonini pukao i sinoć spasao 2 gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.