Davis jos nije napunio ni 33.Carlo je napisao/la:Samo njih četvrtorica što se tiče visokih igrača.SheldonCooper je napisao/la:Odlična vijest s Amareom![]()
Protiv Magica će večeras bit problem sa skokom. Dosta niska postava (igrat će ista kao protiv Bucksa).
Od visoki igrača tusu samo Chandler,Harrellson,Novak i Jordan
Opet uporedno gledanje sa Rangersima protiv Jetsa
Davis 'pametan' kao protiv Bucksa, evo već prvi turnover. Čovjek ima preko 35 godina i opet pravi turnovere... Također Fields konstantno pravi korake
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
A dobro sad, nisam mislio bukvalno. Uglavnom, ima dovoljno iskustva i podlogu da ne pravi onoliko turnovera.Biko je napisao/la:Davis jos nije napunio ni 33.Carlo je napisao/la:Samo njih četvrtorica što se tiče visokih igrača.SheldonCooper je napisao/la:Odlična vijest s Amareom![]()
Protiv Magica će večeras bit problem sa skokom. Dosta niska postava (igrat će ista kao protiv Bucksa).
Od visoki igrača tusu samo Chandler,Harrellson,Novak i Jordan
Opet uporedno gledanje sa Rangersima protiv Jetsa
Davis 'pametan' kao protiv Bucksa, evo već prvi turnover. Čovjek ima preko 35 godina i opet pravi turnovere... Također Fields konstantno pravi korake
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Sad se defitivno može reći da je promjena trenera uspjela. Tim igra totalno drugačije, napredak je nevjerovatan u svim segmentima od odbrano do napada do smanjenja glupavi TO.
Amare,Lin,Chandler,Baron,Jeffries,Carmelo....bili ili su povrijeđeni. Izgleda su Knicksi prošli najgore s povredama (sreća nije bilo dužih izostanaka).
Večeras iznenađujuće dobra partija nisam ovo očekivao + 16.....Novak sa zvukom sirene
Knicksi tanki pod koševima + Carmelo igra polupovrijeđen i opet je razbijen Orlando u prvom poluvremenu
Amare,Lin,Chandler,Baron,Jeffries,Carmelo....bili ili su povrijeđeni. Izgleda su Knicksi prošli najgore s povredama (sreća nije bilo dužih izostanaka).
Večeras iznenađujuće dobra partija nisam ovo očekivao + 16.....Novak sa zvukom sirene
Knicksi tanki pod koševima + Carmelo igra polupovrijeđen i opet je razbijen Orlando u prvom poluvremenu
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
57-41 za Knickse
STEVE NOVAK! Nemam komentara za Novaka, kakav je to majstor. Odlična odbrana u drugoj četvrtini, Orlando je dao samo 12 poena u drugoj četvrtini naspram našim 32. Svi su odlično odigrali drugu četvrtinu, a mene samo brine povreda Mela, ali izgleda da možemo barem pola minuta od ostatka utakmice bez njega. Ogromnu razliku Mela pravi na terenu, neprepoznatljivi Melo od kako je Woody došao. Treba nastaviti dijeliti loptu, a ne smeta ni izolacija za Mela jer ga čuvaju dosta sporiji igrači, a onda ga moraju udvajati što rezultuje tricom Shumpa ili Novaka. Također, treba praviti faulove nad igračima Magica jer su preloši sa linije za slobodna bacanja (9/17).
Melo - 13 poena, 4 skoka, 3 asistencije
Novak - 13 poena, 3/6 3pt
Shumpert - 10 poena, 3 asistencije
Baron - 9 poena, 5 skokova, 2 asistencije
I da, Patrick Ewing, inače najbolji igrač Knicksa svih vremena se vratio u MSG kao pomoćnik Orlanda
STEVE NOVAK! Nemam komentara za Novaka, kakav je to majstor. Odlična odbrana u drugoj četvrtini, Orlando je dao samo 12 poena u drugoj četvrtini naspram našim 32. Svi su odlično odigrali drugu četvrtinu, a mene samo brine povreda Mela, ali izgleda da možemo barem pola minuta od ostatka utakmice bez njega. Ogromnu razliku Mela pravi na terenu, neprepoznatljivi Melo od kako je Woody došao. Treba nastaviti dijeliti loptu, a ne smeta ni izolacija za Mela jer ga čuvaju dosta sporiji igrači, a onda ga moraju udvajati što rezultuje tricom Shumpa ili Novaka. Također, treba praviti faulove nad igračima Magica jer su preloši sa linije za slobodna bacanja (9/17).
Melo - 13 poena, 4 skoka, 3 asistencije
Novak - 13 poena, 3/6 3pt
Shumpert - 10 poena, 3 asistencije
Baron - 9 poena, 5 skokova, 2 asistencije
I da, Patrick Ewing, inače najbolji igrač Knicksa svih vremena se vratio u MSG kao pomoćnik Orlanda
Alan Hahn @alanhahn
The Garden just sounds different when Patrick Ewing is introduced to the crowd. "Once a Knick, ALWAYS a Knick..."
76-49
Kakvo silovanje, Melo podsjetio na stare dane
Kakvo silovanje, Melo podsjetio na stare dane
- SheldonCooper
- Kontakt:
+27 totalni hard core
Gledam na ESPN komentator je Jeff Van Gundy, na klupi Knicksa veliki Pat, Allan Houston vježbao sa Carmelom šut (trenutno 8/13) ludnica
Mogo bi se malo i odmorit Carmelo
Gledam na ESPN komentator je Jeff Van Gundy, na klupi Knicksa veliki Pat, Allan Houston vježbao sa Carmelom šut (trenutno 8/13) ludnica
Sve u znaku Knicksa, nema štaSheldonCooper je napisao/la:+27 totalni hard core![]()
86-49 je sad za sad, izgleda još jedna pobjeda. Svaka čast Woodyju i igračima
haha šta je ovo večeras 
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- adriano_leite
- Kontakt:
Sta je ovo skoro 40 razlike jbt hahahah, ovog Orlanda kada ne ide trica, oni su pusiona obicna.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- SheldonCooper
- Kontakt:
Ne može ih Orlando ni oznojiti pa voze bickl umjesto da sjede naklupi kad izađu iz igreCarlo je napisao/la:Ubijamo bez pola ekipe
a zato Baron i Melo voze bicikloSheldonCooper je napisao/la:Ne može ih Orlando ni oznojiti pa voze bickl umjesto da sjede naklupi kad izađu iz igreCarlo je napisao/la:Ubijamo bez pola ekipe![]()
Vraća se Orlando, sad je +23 samo. Neozbiljna igra skroz.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Uopšte ne igraju u zadnjoj četvrtini, bezveze gnjave loptu i ispucavaju se + ne igraju odbranu uopšte
Mislim da bi se trebali malo uozbiljit i odradit ovo sa +25, sramota je sa 37 na 19
Mislim da bi se trebali malo uozbiljit i odradit ovo sa +25, sramota je sa 37 na 19
108-86
Prvi put nakon 6. januara idemo iznad .500, Woody radi odličan posao, svaka mu čast, a treba pohvaliti i igrače.
Shump career high 25 poena
Prvi put nakon 6. januara idemo iznad .500, Woody radi odličan posao, svaka mu čast, a treba pohvaliti i igrače.
Shump career high 25 poena
- SheldonCooper
- Kontakt:
+22 na kraju. Odlična utakmica polovnih Knicksa. Da su nastavili igrat onako ozbiljno bilo bi +40 ali opuštanje i odmaranje u zadnjoj četvrtini.
Sve 5 samo da se Carmelo totalno oporavi,ovako povrijeđen daje samo 28 (Bucksi) i 25 (Magic)...rad sa Houstonom se itekako isplatio,vratio je šut
Glen Davis se steso pravo još malo i bit će ko´ Dwight
Slijedi utakmica protiv Hawksa prekosutra
Sve 5 samo da se Carmelo totalno oporavi,ovako povrijeđen daje samo 28 (Bucksi) i 25 (Magic)...rad sa Houstonom se itekako isplatio,vratio je šut
Glen Davis se steso pravo još malo i bit će ko´ Dwight
Slijedi utakmica protiv Hawksa prekosutra
Knicski preporodjeni odlaskom neznalca na klupi. Ovaj novi trener izgleda voli disciplinovanu igru i jaku odbranu. Niko se ne izdvaja, nema silovanja u napadu. Iskreno zelio bi da vas izbjegnemo u Playoffu, jer nam nije potrebna patnja na samom pocetku PO. Radije bi da sacuvam zivce za Miami.
ps i onda meni neko kaze jaci zapad od istoka. Pa pogledaj jacinu ovih 8 PO ekipa sa istoka spram ovih sa zapada.
ps i onda meni neko kaze jaci zapad od istoka. Pa pogledaj jacinu ovih 8 PO ekipa sa istoka spram ovih sa zapada.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Woody je odličan trener, čovjek ima samo jedan poraz, a igrali smo protiv najvećih rivala i veoma dobrih ekipa: 2x Pacersi, 76ersi, Orlando i protiv preporođenih Bucksa. Protiv Orlanda i Bucksa smo igrali gotovo bez pola ekipe, bez Lina, Jeffriesa, STATa i Walkera. Dakle, to su igrači koji igraju presudnu ulogu u klubu. Jeffries kao jedan od najboljih odbrambenih igrača ekipe, a važnost Lina i Amarea za ekipu ne treba spominjati, također Billy Walker je out već mjesec dana, ali je opet veoma koristan igrač.BIHfan je napisao/la:Knicski preporodjeni odlaskom neznalca na klupi. Ovaj novi trener izgleda voli disciplinovanu igru i jaku odbranu. Niko se ne izdvaja, nema silovanja u napadu. Iskreno zelio bi da vas izbjegnemo u Playoffu, jer nam nije potrebna patnja na samom pocetku PO. Radije bi da sacuvam zivce za Miami.
Sutra protiv Atalante, treba očekivati pobjedu u svakom slučaju.
Pogledaj prvih 5 na zapadu i prvih 5 na istoku.Niko osim Bullsa ne bi bio među 5 na zapadu.BIHfan je napisao/la:Knicski preporodjeni odlaskom neznalca na klupi. Ovaj novi trener izgleda voli disciplinovanu igru i jaku odbranu. Niko se ne izdvaja, nema silovanja u napadu. Iskreno zelio bi da vas izbjegnemo u Playoffu, jer nam nije potrebna patnja na samom pocetku PO. Radije bi da sacuvam zivce za Miami.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Plus se MIA koji dominira na istoku ne moze sjetiti kad su pobijedili na zapaduLBJ MVP je napisao/la:Pogledaj prvih 5 na zapadu i prvih 5 na istoku.Niko osim Bullsa ne bi bio među 5 na zapadu.BIHfan je napisao/la:Knicski preporodjeni odlaskom neznalca na klupi. Ovaj novi trener izgleda voli disciplinovanu igru i jaku odbranu. Niko se ne izdvaja, nema silovanja u napadu. Iskreno zelio bi da vas izbjegnemo u Playoffu, jer nam nije potrebna patnja na samom pocetku PO. Radije bi da sacuvam zivce za Miami.
Večeras protiv Hawsa, Woody se vraća u Atalanti protiv ekipe koju je vodio 6 godina, očekujem ubjedljivu pobjedu. Također, reče Woody da Lin neće igrati, pretpostavlja se da bi mogao biti spreman za Pacerse u utorak.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.