Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Los Edin veceras..... :ugeek: .....
- tarikhordas
- Kontakt:
O cem ti ?klik je napisao/la:Los Edin veceras..... :ugeek: .....
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Dobro si sve napiso onako kako jest a opet se menadzer Dzekin oglasio da su to samo spekulacije.Goalgetter je napisao/la:PosudbaCincinnatus je napisao/la:Sta je ovo sada, i Dortmund je opcija?
Kako to? Nemaju love za Edina..
Mda, ja i dalje mislim da Dzeko nece napustiti City na kraju sezone, ali vidjecemo. Zasad ne treba nasjedati na ove spekulacije, nigdje nema nikakvih oficijelnih informacija/potvrda, da je neko zainteresovan za Edina, znate i sami kakvi su mediji na Otoku.
Evo sukob Mance i Bale.Neka,neka mamicu im obojici.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- spielführer_21
- Kontakt:
http://www.6yka.com/novost/21463/dezulo ... chesterska" onclick="window.open(this.href);return false;
legendarni Dežulović!
Elem, prošle jeseni, na prvu nedjelju Došašća, pomolio se trener Manchester Cityja Roberto Mancini Majci Božjoj Međugorskoj za pobjedu nad Liverpoolom, ne bi li na vrhu tablice gradskim rivalima iz Uniteda pobjegli sedam bodova. "Ništa se ti ne sekiraj", reče mu Gospa, "pomoći ću ti." Na poluvremenu, međutim, bilo samo 1:1, pa prišao Edin Džeko treneru da ga pusti u igru. "Nema nikakve potrebe, obećala nam je pomoći Gospa Međugorska", rekao mu Mancini vraćajući ga na klupu, pa ubacio Balotellija. I šta? Ovaj dobio crveni karton, dobro na kraju ostalo i 1:1.
Dva tjedna kasnije, na blagdan Bezgrešnog Začeća, pomolio se Mancini Majci Božjoj Međugorskoj da pobijede Chelsea i zadrže onih pet bodova prednosti. "Ne brini", reče mu Gospa, "pomoći ću ti." Opet, međutim, na poluvremenu bilo samo 1:1, pa došao Džeko treneru da ga ubaci u igru. "Samo ti odmaraj, pomoći će nam Gospa Međugorska", rekao mu Mancini i vratio ga na klupu, pa poslao na teren DeJonga. I šta? U 82. minuti Lampard zabio za Chelsea, City doživio prvi poraz u sezoni, a United razbio Wolvese 4:1 i primakao im se na dva boda.
Dva tjedna kasnije, na Božić, pomolio se trener Cityja Majci Božjoj Međugorskoj za pobjedu nad West Bromwichom, ne bi li nekako zadržao i ta dva boda prednosti. "Ne sekiraj se", reče mu Gospa, "pomoći ću ti." Na poluvremenu, međutim, bilo samo 0:0, pa Edin Džeko stao pred Mancinija, sad već malo i nestrpljiv. "Sve okej, pomoći će nam Gospa Međugorska", odmahnuo ovaj vraćajući ga na klupu, pa ubacio Barryja. I šta? Jedva ostalo i tih 0:0, prvi put u prvenstvu City nije dao gol, a United razbio Wigan 5:0 i izjednačio se s rivalima.
Dva mjeseca kasnije, na treću korizmenu nedjelju, pomolio se trener Cityja Majci Božjoj Međugorskoj da pobjede barem slabašni Swansea i ostanu nekako u trci s Unitedom. "Ništa ti ne brini", reče mu Gospa, "pomoći ću ti." Na poluvremenu, međutim, opet bilo samo 0:0, pa nervozni Džeko došao do Mancinija da ga konačno pusti u igru. "Kažem ti, neće trebati, pomoći će nam Gospa Međugorska", umirio ga trener i vratio na klupu, pa poslao Agueru. I šta? U 82. minuti Moore zabio za Swansea, City doživio novi poraz, a United pobijedio West Bromwich 2:0 i najzad ih prestigao na čelu tablice.
Otišao onda Mancini u manchestersku crkvu Svete Marije da joj se požali. "Cara Madonna, obećala si mi pomoć, a ono protestantsko đubre Ferguson prestiglo nas na tablici!?!" "****, Roberto", začu tada odozgo rezignirani ženski glas, "četiri puta sam ti slala Džeku!"
Elem, prošle jeseni, na prvu nedjelju Došašća, pomolio se trener Manchester Cityja Roberto Mancini Majci Božjoj Međugorskoj za pobjedu nad Liverpoolom, ne bi li na vrhu tablice gradskim rivalima iz Uniteda pobjegli sedam bodova. "Ništa se ti ne sekiraj", reče mu Gospa, "pomoći ću ti." Na poluvremenu, međutim, bilo samo 1:1, pa prišao Edin Džeko treneru da ga pusti u igru. "Nema nikakve potrebe, obećala nam je pomoći Gospa Međugorska", rekao mu Mancini vraćajući ga na klupu, pa ubacio Balotellija. I šta? Ovaj dobio crveni karton, dobro na kraju ostalo i 1:1.
Dva tjedna kasnije, na blagdan Bezgrešnog Začeća, pomolio se Mancini Majci Božjoj Međugorskoj da pobijede Chelsea i zadrže onih pet bodova prednosti. "Ne brini", reče mu Gospa, "pomoći ću ti." Opet, međutim, na poluvremenu bilo samo 1:1, pa došao Džeko treneru da ga ubaci u igru. "Samo ti odmaraj, pomoći će nam Gospa Međugorska", rekao mu Mancini i vratio ga na klupu, pa poslao na teren DeJonga. I šta? U 82. minuti Lampard zabio za Chelsea, City doživio prvi poraz u sezoni, a United razbio Wolvese 4:1 i primakao im se na dva boda.
Dva tjedna kasnije, na Božić, pomolio se trener Cityja Majci Božjoj Međugorskoj za pobjedu nad West Bromwichom, ne bi li nekako zadržao i ta dva boda prednosti. "Ne sekiraj se", reče mu Gospa, "pomoći ću ti." Na poluvremenu, međutim, bilo samo 0:0, pa Edin Džeko stao pred Mancinija, sad već malo i nestrpljiv. "Sve okej, pomoći će nam Gospa Međugorska", odmahnuo ovaj vraćajući ga na klupu, pa ubacio Barryja. I šta? Jedva ostalo i tih 0:0, prvi put u prvenstvu City nije dao gol, a United razbio Wigan 5:0 i izjednačio se s rivalima.
Dva mjeseca kasnije, na treću korizmenu nedjelju, pomolio se trener Cityja Majci Božjoj Međugorskoj da pobjede barem slabašni Swansea i ostanu nekako u trci s Unitedom. "Ništa ti ne brini", reče mu Gospa, "pomoći ću ti." Na poluvremenu, međutim, opet bilo samo 0:0, pa nervozni Džeko došao do Mancinija da ga konačno pusti u igru. "Kažem ti, neće trebati, pomoći će nam Gospa Međugorska", umirio ga trener i vratio na klupu, pa poslao Agueru. I šta? U 82. minuti Moore zabio za Swansea, City doživio novi poraz, a United pobijedio West Bromwich 2:0 i najzad ih prestigao na čelu tablice.
Otišao onda Mancini u manchestersku crkvu Svete Marije da joj se požali. "Cara Madonna, obećala si mi pomoć, a ono protestantsko đubre Ferguson prestiglo nas na tablici!?!" "****, Roberto", začu tada odozgo rezignirani ženski glas, "četiri puta sam ti slala Džeku!"
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Boris je definitivno lud ali u pozitvnom smislu.Gdje mu to na pamet pade 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Ovo bi na bluemoonu pod hitno neko morao postaviti,pa onda iz prikrajka citati komentare.
Ali naravno na engleskom
Ali naravno na engleskom
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne bi trebalo bit problem, pola foruma sportsporta je registrovano tamo.harishp je napisao/la:Ovo bi na bluemoonu pod hitno neko morao postaviti,pa onda iz prikrajka citati komentare.
Ali naravno na engleskom
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zato ga i onako mrze navijaci Sitija.....Nasa bagra im zgadila Dzeku....
Pa na bluemoonu sigurno jesu. Ali cini mi se dosta popularan medju navijacima na utakmicama.Edo_77 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Cincinnatus
- Kontakt:
Nismo mi bagra, nego oni.Edo_77 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Upravo tako i oni valjaju nevidene gluposti, ne samo u vezi Džeke nego opcenito. Kad sao procitate kaga oni sve žele da dovedu, a nikako da shvate da i ovako imaju previše igraca i da ih je to i koštalo titule, a nece je nikad ni osvojiti stalnim mjenjanjem igrca, pa taman da Mesija doveduCincinnatus je napisao/la:Nismo mi bagra, nego oni.Edo_77 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ja ne znam sto city fino ne odvoji jedno 250 mil i kupi fino messija za 150 i ronalda za 100 mil i eto im titule
ovako kupuju milnere, johnsone, de jong-ove itd i masno ih plate, a na kraju nidje nista
a sta je ovom seiku dat' 250 mil, ako nema toliko, vala je sirotinja da ga 'ebes 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Messi zasigurno jos 2 sezone ja mislim nece napustiti Barcu a Ronaldo bi mogao samo je pitanje dali bi zelio igrat u city-u imajuci u vidu da je igro za united. Uzmimo u obzir da su oba puna para i da im ih unuce ne moze potrosit ali eto nikad nije viska para.Papastathopoulos je napisao/la:ja ne znam sto city fino ne odvoji jedno 250 mil i kupi fino messija za 150 i ronalda za 100 mil i eto im tituleovako kupuju milnere, johnsone, de jong-ove itd i masno ih plate, a na kraju nidje nista
a sta je ovom seiku dat' 250 mil, ako nema toliko, vala je sirotinja da ga 'ebes
- Papastathopoulos
- Kontakt:
moze ronaldova guzica jos zinut, ne boj se tiPolo je napisao/la:Messi zasigurno jos 2 sezone ja mislim nece napustiti Barcu a Ronaldo bi mogao samo je pitanje dali bi zelio igrat u city-u imajuci u vidu da je igro za united. Uzmimo u obzir da su oba puna para i da im ih unuce ne moze potrosit ali eto nikad nije viska para.Papastathopoulos je napisao/la:ja ne znam sto city fino ne odvoji jedno 250 mil i kupi fino messija za 150 i ronalda za 100 mil i eto im tituleovako kupuju milnere, johnsone, de jong-ove itd i masno ih plate, a na kraju nidje nista
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Messi nikada nece napustiti Barcu, a Ronaldo bi vec iducu sezonu mogao u Anzi iz Mahale...
P.S.
Pardon za off ..
P.S.
Pardon za off ..
Treba Seiku provalit pricu da Manchini maltretira Dzeku,jer je musliman,pa da ga Seik malo pritisne. 
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
samson je napisao/la:Messi nikada nece napustiti Barcu, a Ronaldo bi vec iducu sezonu mogao u Anzi iz Mahale...
P.S.
Pardon za off ..

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 21 gost.