Zvizduci su glavni uzrok promjene njegovog misljenja, ne smijem ni pomisliti da je on zabio kakvo bi to ludovanje bilo.

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Mudrac je to stari, zna on upakovat, čak bi ga i mangupom proglasio, al zna nekad zalutat previše i ne zna da odvadi nikako..........To ga onda uništilegenda reala je napisao/la:
Al što Romario može pretjerati, ima istine u njegovim postovima, al u svakom ide da podcjeni što više Real, a uzdigne Barcu, imala nemala veze s temom, malo realnosti ne bi škodilo
Mislim ja sam zadnji koji bi stao u odbranu Bayerna, ali nemoj molim te srat !CollegeGunner je napisao/la:Lafo rutinska pobjeda, a niko ne spominje igranje rukom Lahma kod prvog postignutog gola. Da se to nije desilo vjerovatno bi se i tekma zavrsila 0-0 i bilo bi neizvjesno u revansu.
Inace, ravnopravan duel, i jedni i drugi imali svoje sanse. Sreca presudila.
To nesto nije tacno? Nepravedan prvi gol presudio tekmu.HzBvB je napisao/la:Mislim ja sam zadnji koji bi stao u odbranu Bayerna, ali nemoj molim te srat !CollegeGunner je napisao/la:Lafo rutinska pobjeda, a niko ne spominje igranje rukom Lahma kod prvog postignutog gola. Da se to nije desilo vjerovatno bi se i tekma zavrsila 0-0 i bilo bi neizvjesno u revansu.
Jer si moraš izabrati igrač koji valja, a da HOĆE sjediti na klupi. Ne treb ati igrač za prevagu nego da kao joker sedmica za dom bude dobar. znači ne smiješ na klupi imati ŠPEK igrača koji će ti raditi probleme zato kaj ne igra ili odigra sve skup 10 tekmi u sezoni. Znači kao neka zamjena za Gomeza Pizarro nije loš izbor.amerosm je napisao/la:Ne znam zbog cega dovodite Pizzara.![]()
Covjek je na samom zalasku karijere i mislim da ne moze donijeti prevagu u Evropi protiv kvalitetnijih protivnika. Bayernu je potreban kvalitetan lijevi bek i centralni vezni igrac kvaliteta Schweinsteigera i onda ekipa ne bi imala slabu tacku.
eto sad se mozes pusit sto je sreca presudila. nemoj uprazno srat,i da je ponisten taj go uvalili bi kad tad ga opet!!! stvarno ima pacijenata na forumu!CollegeGunner je napisao/la:Lafo rutinska pobjeda, a niko ne spominje igranje rukom Lahma kod prvog postignutog gola. Da se to nije desilo vjerovatno bi se i tekma zavrsila 0-0 i bilo bi neizvjesno u revansu.
Nije ni Basel Bundesliga pa je primio 7 golova.CollegeGunner je napisao/la:
Pa nije ovo Bundesliga da dajete 7 golova sa lakocom.
Realni navijaju za Real,mi navijamo za Bayern,a odbrana nam se strašno popravila kako Boateng i Badstuber igraju štopere a Lahm desno.bavaraccccc je napisao/la:Ljudi moji budite realni,mislim i ja bih volio da Bayern prode Reala ali trenutno smo slabiji od njih,Real ima kompaktniju ekipu, u nas dosta "puse" imali smo dosta srece protiv Marseja pa da je Marsej pogodio prve 2 sanse ne bi bilo tako veselo u nasem taboru,ekipe protiv kojih igramo nam stvaraju jako dosta sansi i problema i to ekipe koje su u krizi i koje su daleko ispod Reala,nas napad svaka cast,njihova obrana sasvim solidna,njihov napad boli glava,nasa odbrana kukulelei tu bi moglo da prevagne tu je upravo ono 20 posto vise sanse za Real!
Znas sta sam mislio reci sa realnoscu ,upravu si popravila se ali ocigledno nedovoljno jer kada ti ekipa poput marseilla, gladbacha i slicnih uz duzno postovanje naprave toliko prilika zamisli sta ce tek onda real da uradi!roy_makaay je napisao/la:Realni navijaju za Real,mi navijamo za Bayern,a odbrana nam se strašno popravila kako Boateng i Badstuber igraju štopere a Lahm desno.bavaraccccc je napisao/la:Ljudi moji budite realni,mislim i ja bih volio da Bayern prode Reala ali trenutno smo slabiji od njih,Real ima kompaktniju ekipu, u nas dosta "puse" imali smo dosta srece protiv Marseja pa da je Marsej pogodio prve 2 sanse ne bi bilo tako veselo u nasem taboru,ekipe protiv kojih igramo nam stvaraju jako dosta sansi i problema i to ekipe koje su u krizi i koje su daleko ispod Reala,nas napad svaka cast,njihova obrana sasvim solidna,njihov napad boli glava,nasa odbrana kukulelei tu bi moglo da prevagne tu je upravo ono 20 posto vise sanse za Real!