NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- CollegeGunner
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Ma Minnesota bi sa Loveom i Rubiom mogla cak biti i primamljiva destinacija za nekog dobrog free-agenta. Buduci da su ova dvojica izuzetno mladi i mogu dosta napredovati mozda je i prsten moguc.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Kako nekorektan potez Howarda sinoć kada su Knicksi vodili 37 razlike. Skroz se odvojio od klupe, nekih 5-6 mjesta i nije uopće želio čuti, ni vidjeti šta van Gundy priča.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- adriano_leite
- Kontakt:
Kako lik kuca da je to nevjerovatno, ovo i na NBA 2k12 je nemoguce izvestidon_burza je napisao/la:[youtube][/youtube]
Clipps in action
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo novi
Assist of the Night
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 29 mar 2012, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je postavljeno na ovu temu jos prosle hefte.rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo jos malo Griffina a.k.a airball u akciji![]()
[youtube][/youtube]
Postovanje treba zaraditi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, nisam primjetio kad je neko postaviokad_kako je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo jos malo Griffina a.k.a airball u akciji![]()
/quote]
Ovo je postavljeno na ovu temu jos prosle hefte.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
nije problem nikakav, sto se mene tice postaj ga 100 putario_Ferdy88 je napisao/la:Dobro, nisam primjetio kad je neko postaviokad_kako je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo jos malo Griffina a.k.a airball u akciji![]()
/quote]
Ovo je postavljeno na ovu temu jos prosle hefte.izvinjavam se ako sam koga uvrijedio
, nemogu sad izbrisati post, ali izbrisacu clip, tako da nije nikakav problem, barem meni
Postovanje treba zaraditi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kazem da nisam znao da je neko ovo postavljao vec, da sam znao ili vidio, ne bih ni postavio i to je tokad_kako je napisao/la:nije problem nikakav, sto se mene tice postaj ga 100 putario_Ferdy88 je napisao/la:Dobro, nisam primjetio kad je neko postaviokad_kako je napisao/la:
Ovo je postavljeno na ovu temu jos prosle hefte.izvinjavam se ako sam koga uvrijedio
, nemogu sad izbrisati post, ali izbrisacu clip, tako da nije nikakav problem, barem meni
samo kazem da je vec bio stavljen/vidjen.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Frajer je jedan od najbolji atleta u NBA svih vremena. Ovo je strasan dunk, ko sto kazes pa i u igrici je ovo tesko uradit.adriano_leite je napisao/la:Kako lik kuca da je to nevjerovatno, ovo i na NBA 2k12 je nemoguce izvestidon_burza je napisao/la:[youtube][/youtube]
Clipps in action. Bas sto bi ti rekao Blake k'o malo dijete kad dodje na sijelo pa samo da mu je praviti zijan hahahaha.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Potpis na ovaj tweet, ovako sam i ja mislio, a sada mislim potpuno drugačije. Melo se potpuno promjenio od kako je došao Woody, ja mislim da je njegov autoritet najviše utjecao na ovakav razvoj situacije.Joe Murgia @ufojoe11
I was calling for them to trade Melo. Glad I'm not the GM. Can't tell you how much I'm loving the defensive effort and grit.
Pistons 87-75 Cavs
Napokon da Pistonsi dobiju ove dosadne Cavse i nahvaljenog Irvinga. Iako je Kyrie bolje odigrao statistički gledano drago mi je da je Knight ostvario pobjedu protiv njega. Mislim da će Brandon biti daleko kvalitetniji play u budućnosti.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Po meni Mike radi solidan posao. Čovjeku nije nimalo lako raditi s ekipom za koju se nije znao ovosezonski roster sve do neki dan, s obzirom da su htjeli dovesti i Paula i Howarda. Pa ipak se vidi znatan napredak u odbrani, naročito od pick&roll-a.KK_Bosna je napisao/la:amerosm je napisao/la:@ dijabola
sve to stoji sto si rekao, ali zaboravljas cinjenicu da mi nemamo trenera, odnosno imamo Clowna na klupi.
lol, nije mi postan reply sto sam ostavio jedno po sata ranije![]()
a glasio je ovako: "sve bi to imalo smisla sta si napisao da nam je taj gospodin iz tvog avatara na klupi umjesto ovog priucenog klovna"
- CollegeGunner
- Kontakt:
Ti il si lud il hoces da isprovociras jedinog navijaca Cavsa na forumu.dijabola je napisao/la:Pistons 87-75 CavsNapokon da Pistonsi dobiju ove dosadne Cavse i nahvaljenog Irvinga. Iako je Kyrie bolje odigrao statistički gledano drago mi je da je Knight ostvario pobjedu protiv njega. Mislim da će Brandon biti daleko kvalitetniji play u budućnosti.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
ne mislim baš, ne znam po čemu si to zaključio.dijabola je napisao/la:Pistons 87-75 CavsNapokon da Pistonsi dobiju ove dosadne Cavse i nahvaljenog Irvinga. Iako je Kyrie bolje odigrao statistički gledano drago mi je da je Knight ostvario pobjedu protiv njega. Mislim da će Brandon biti daleko kvalitetniji play u budućnosti.
Nije mi cilj da isprovociram nekoga nego mi je čisto drago što su Pistonsi dobili jer ove Cavse ne mogu da smislim nikako. A i Knight mi je puno dražiCollegeGunner je napisao/la:Ti il si lud il hoces da isprovociras jedinog navijaca Cavsa na forumu.dijabola je napisao/la:Pistons 87-75 CavsNapokon da Pistonsi dobiju ove dosadne Cavse i nahvaljenog Irvinga. Iako je Kyrie bolje odigrao statistički gledano drago mi je da je Knight ostvario pobjedu protiv njega. Mislim da će Brandon biti daleko kvalitetniji play u budućnosti.
- Giallorossi
- Kontakt:
Ako ti je on drazi igrac ne mora znacit i da je bolji od Irvinga, malo realnosti ti ne bi skodilo.dijabola je napisao/la:
Nije mi cilj da isprovociram nekoga nego mi je čisto drago što su Pistonsi dobili jer ove Cavse ne mogu da smislim nikako. A i Knight mi je puno draži
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Block party
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa nek su ti drazi, ali gdje ces reci da je Knight bolji od Irvinga, te da ce biti bolji u buducnosti, to ni sam Knight ne vjeruje, niti njegova porodica, niti njegovi prijateljidijabola je napisao/la:Nije mi cilj da isprovociram nekoga nego mi je čisto drago što su Pistonsi dobili jer ove Cavse ne mogu da smislim nikako. A i Knight mi je puno dražiCollegeGunner je napisao/la:Ti il si lud il hoces da isprovociras jedinog navijaca Cavsa na forumu.dijabola je napisao/la:Pistons 87-75 CavsNapokon da Pistonsi dobiju ove dosadne Cavse i nahvaljenog Irvinga. Iako je Kyrie bolje odigrao statistički gledano drago mi je da je Knight ostvario pobjedu protiv njega. Mislim da će Brandon biti daleko kvalitetniji play u budućnosti.
Da kakav psihijatar (koji je i NBA fan) prati ovaj forum, nakon ove izjave bi trazio od ss.ba da mu pronadju tvoju IP i da ti dodje na vrata i da te vodi na lijecenje
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.